Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romano: ‘Manchester United was deze zomer favoriet in strijd om Xavi Simons’

Laatste update:

Manchester United was afgelopen zomer favoriet om Xavi Simons in te lijven, zo wist Fabrizio Romano maandagavond te melden in een video op YouTube. De Engelse recordkampioen wilde een bod op Simons uitbrengen, indien hij niet terug was gegaan naar Paris Saint-Germain en lag zelfs op pole position om hem van PSV over te nemen, maar toen lichtte PSG de terugkoopclausule en moest de club doorschakelen.

Ondanks het feit dat Simons niet haalbaar bleek voor United, is Ten Hag volgens Romano wel tevreden over de transferzomer. United betaalde zeventig miljoen euro voor Rasmus Højlund, waardoor de in Haaksbergen geboren manager eindelijk kan beschikken over een echte spits. Daarnaast werden Mason Mount, Sofyan Amrabat, André Onana, Jonny Evans, Sergio Reguilón en Altay Bayindir aan de selectie toegevoegd.

United is ondanks de kwaliteitsimpulsen niet goed aan het seizoen begonnen. De club van manager Erik ten Hag heeft slechts zes punten na vijf duels en bezet momenteel de dertiende plaats in de Premier League. Toch staat de positie van Ten Hag intern niet ter discussie, zo meldt de Italiaanse journalist. “Hij heeft een hele goede relatie met het elftal en de spelers en staf hebben dan ook niet het gevoel dat Ten Hag het probleem is.”

Wat wel een probleem is, zijn de problemen met Jadon Sancho en Antony. Sancho werd door Ten Hag intern geschorst vanwege een gebrek aan trainingsarbeid en Antony blijft buiten de selectie om de beschuldigingen van zijn ex 'af te handelen’. Verder heeft United te maken met een overvolle ziekenboeg. Onder meer Raphaël Varane, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Mount, Diogo Dalot en Amrabat zijn geblesseerd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je ziet hoe hij het nu bij Leipzig doet denk ik oprecht echt wel dat hij een toevoeging zou zijn voor United.

19 september 2023 om 12:01

Zeker, had daar mooi op 10 gekund met zijn creativiteit/dynamiek en anders concurreren met Garnacho voor de linkerflank.

19 september 2023 om 12:16

Fc legend, Bruno, Eriksen kunnen op 10. Rashford staat onbetwist op links en Martial zou daar ook nog kunnen spelen. Lijkt me geen heel goed idee.

19 september 2023 om 12:02

Op zich wel eens, maar net als Mount niet wat er nodig is.

19 september 2023 om 12:05

Blijf het bijzonder vinden dat er geen enkel gerucht was over een speler voor naast Case en dat ze uiteindelijk met Amrabat aan zijn komen kakken.

19 september 2023 om 12:16

Het heeft ook maar iets van 5 seizoenen geduurd voordat er eindelijk een verdedigend middenvelder van niveau binnen kwam.

19 september 2023 om 12:17

Ja vooral ook nog eens zo lang gewacht. Bijzonder slecht geregeld daar. Je kan ten Hag wel deel verwijten maar zo slecht als die organisatie in elkaar zit is echt niet normaal.

19 september 2023 om 12:18

Klopt Homelander en dat was eigenlijk een toevalstreffer. Durf wel te zeggen meer dan 10 jaar.

19 september 2023 om 12:22

Doet mij denken aan mijn eigen club, hoe lang het daar duurde voordat er een waardige vervanger van Silva kwam. En eigenlijk hebben we die pas sinds Partey en nu definitief met Rice.

19 september 2023 om 12:31

Ja wat was Gilberto Silva ziek goed, jammer dat het echt zo lang duurde voordat we een definitieve vervanger hadden... maar des te knapper van Wenger om elke keer top-4 te halen met de spelers die hij had lol.

19 september 2023 om 13:57

Diaby was te vaak geblesseerd helaas.

19 september 2023 om 12:58

Joh zal je denken het huidige Leipzig vreet Man United op.

19 september 2023 om 15:01

Dat zullen we nog zien hahaha

Ik vind dat united helemaal geen kwaliteit impulsen heeft gehad. Als je ziet hoe belangrijk Fred vorig seizoen was en het uitvallen van verschillende spelers denk ik zelfs dat united er achteruit op is gegaan.

United moet eens stoppen met veel te veel geld uit geven voor B-garnituur. Maak geld vrij voor spelers die zich al echt bewezen hebben. Als ze 70 miljoen kunnen uitgeven hadden ze ook een speler kunnen halen die al op het hoogste niveau zich zelf bewezen heeft.

Het beleid klopt gewoon niet, schandalig dat een Evans in de selectie ziet van dit united.

19 september 2023 om 12:10

Fred belangrijk vorig seizoen? Er zijn letterlijk 4 of 5 doelpunten tegen die direct dankzij hem kwamen. Hij was een van de meest belangrijke spelers, in negatieve zin, samen met Maguire en De Gea. Tuurlijk heeft hij ook positieve punten gehad, maar Fred laten gaan is echt 1 van de beste beslissingen van de afgelopen zomer.

19 september 2023 om 12:14

Fred heeft redelijk wat belangrijke goals gescoord vorig seizoen. Had het begrijpelijker gevonden als Mctomminay weg gegaan was.

19 september 2023 om 12:15

Eens, ze hadden allebei gewoon moeten gaan. Niet goed genoeg voor United.

19 september 2023 om 12:17

Vind Mount trouwens ook niet een aankoop waar ik heel blij van wordt.

19 september 2023 om 12:19

Nee beetje vreemde aankoop, maar vind hem wel beter dan Mcfred en creatiever ook. Hopelijk komt hij uit de verf..

Hoezo kon Utd hem dan niet huren zoals Leipzig nu doet?

Romano kan best zeggen dat de positie van Ten Hag niet ter discussie staat. Als Ten Hag in het makkelijke schema na Bayern geen resultaten gaat boeken kan het snel gaan denk ik.

19 september 2023 om 12:16

Omdat United geen talenten opleid voor een andere club, dat zou wel vanzelfsprekend zijn..

19 september 2023 om 12:23

Zouden ze beter eens overheen moeten stappen, wil niet zeggen dat Simons het antwoord zou zijn voor de ploeg nu maar een speler huren is geen vies woord ofzo.

19 september 2023 om 14:12

Een club met het statuur van United leid geen spelers op voor andere clubs. Als er een optie tot koop meegenomen kan worden, dan begrijpelijk. Behalve als er nood is, en de speler zich heeft bewezen op niveau. Beide zijn niet het geval.

19 september 2023 om 12:54

Ik denk dat Simons daar niet heen wilde, anders was hij wel aan hun verkocht door Psv. Psg had niet het laatste woord omtrent die clausule, dat had Simons. Die jongen heeft waarschijnlijk heel bewust voor Leipzig gekozen, al vraag ik me wel nog steeds af hoezo hij niet heeft aangedrongen op een verkoop van Psv aan Leipzig. Dat was voor alledrie de partijen beter geweest m.i.

19 september 2023 om 13:14

Ik baalde ook van de beperkte transfersom, echter snap ik Simons.

1) Bij PSG kon hij een veel en veel hoger salaris krijgen dan Leipzig
2) Mocht hij niet uit de verf komen in Leipzig, kon hij altijd nog voor een tweede kans gaan bij PSG. In het geval hij een stap omlaag moet maken vanwege tegenvallende prestaties en erin faalde zichzelf op de kaart te zetten in Leipzig, had hij meer opties als hij daarna vanuit PSG een nieuwe club zocht dan vanuit Red Bull. Speler zijn van PSG brengt meer prestige met zich mee dan speler zijn van Leipzig

19 september 2023 om 14:06

@saksenros65, niet voor team Simons. Dan geef je een club zoals Leipzig de macht. Zelfs met een clausule wordt het dan al lastiger als het aankoopbedrag bv 20 miljoen is. Daarnaast betaald Leipzig niet zoveel

Als je de ranglijst erbij pakt, dan kan je toch niet beweren dat je tevreden bent met de transferperiode want het heeft je niet veel kwaliteit / resultaat opgeleverd. Overigens gaat het allemaal crescendo met Simons bij Leipzig. Dat wil nog lang niet zeggen dat dit bij United ook het geval zou zijn. Ik waag het te betwijfelen. Je ziet immers ook de stylist Bruno Fernandes daar voetballend verzuipen en soms zelfs vervallen in ordinaire overtredingen.

19 september 2023 om 15:03

Ten Hag lijkt mij niet type trainer die ruzie binnen de club wil maken.
Daarnaast heeft hij te maken met een golf van blessures, dat hij niet eens twee matchen na elkaar met dezelfde elftal kan spelen.
Dan nog is Sancho en Antony geval, je wordt er gek van.

Op zich geen reden dat United hem niet kon halen, omdat PSG hem terugkocht. Simons doet het goed bij Leipzig, maar daar liggen de verwachtingen toch wat anders dan bij United. Komt allemaal wat te vroeg, denk dat dit een ideale stap is geweest voor Simons.

Zo een goede transferzomer hebben ze helemaal niet gehad. De verkeerde spelers aangekocht voor teveel geld en de verkeerde posities. Logisch dat het er sportief nu niet uit komt.
Een gelukkig voor Simons dat hij bij Leipzig zit, hij doet het daar erg goed.

ik zie het talent van simons wel.
maar even logisch beredeneren... je hebt op de linksbuiten rashford die een topseizoen heeft gedraaid en een talent daarachter met garnacho... op 10 heb je de aanvoerder en tevens 1 van je betere spelers bruno fernandes. dan zou ik het best apart vinden om dan nog eens simons erbij te halen. vooral als hij dan ook opties als leipzig had waar hij gewoon basis kan staan.

Er was sowieso geen plek in de basis voor hem op links + concurreren met Bruno op 10 is kansloos. En er zijn maar weinig spelers die Manchester verlaten en zich hebben ontwikkelt de laatste jaren, de negativiteit daar is dodelijk voor jonge spelers.

Het middenveld is het probleem voor ManU. Eriksen is over de top. Fernandes en Casemiro kunnen het niet alleen. Frenkie de Jong zou echt de missing link zijn. Hoop dat Amrabat iets kan toevoegen, maar ook dat is een gevalletje net niet ben ik bang. Ook Mount is het net niet.
Ook de verdediging is matig. Geen topper die daar rondloopt. Die Koreaan Kim die naar Bayern is gegaan was perfect geweest.
Teveel net niet i.p.v. echte versterkingen. Dat Ten Hag vorig jaar Anthony haalde voor 100m was al te belachelijk voor woorden.

Als Erik Ten Hag daadwerkelijk interesse had in Xavi Simons naast aankopen als Amrabat, Mount, Onana denk ik dat Ten Hag zich mogelijk nog steeds sterk richt op zijn ervaringen met de Eredivisie. Manchester United is trouwens al sterk bezet op de posities waar Simons voor in aanmerking komt, de 10 en op links. Dat gezegd hebbende is het ook niet vreemd als Xavi Simons bij diverse topclubs de interesse heeft gewekt na zijn seizoen bij een toch stroef draaiend PSV, Simons laat het nu bij Leipzig ook weer zien. Zodra de geblesseerde spelers terug komen denk ik dat Erik Ten Hag een redelijk draaiend team weet te maken van Manutd maar nog zeker geen titelkandidaat. Die Fabrizio Romano lijkt wel altijd redelijk goed ingelicht te zijn.

Ongeveer een half jaartje geleden won Liverpool van Man Utd met 7-0. Bruno Fernandes liep erbij als een halfgebakken pannekoek. Ik heb niet snel medelijden met Manchester United maar op die dag merkte je dat er iets goed mis is binnen die club en selectie. Ik denk dat het lang gaat duren voordat ze weer bij de echte top van Engeland zitten. Een Xavi Simons is een leuke speler maar dat was Jadon Sancho ook.

Kwaliteitsimpulsen... de keeper van Fenerbahce, Jonny Evans- een gedegradeerde ex-flop -Mason Mount (overrated)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren