Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse gefileerd: ‘Mislukt concept, falende defensie, slappe houding’

Laatste update:

Vitesse voetbalt doorgaans allerminst onaardig, maar de prestaties zijn dit seizoen zeker niet om over naar huis te schrijven; de ploeg van trainer Peter Bosz staat op een teleurstellende twaalfde plaats in de Eredivisie en de supporters van de Arnhemse club laten zich luid en duidelijk horen.

/

Op de website van de officiële supportersvereniging hebben de fans een statement geplaatst met een opsomming van wat er in hun ogen zoal verkeerd gaat, nadat slechts één van de afgelopen tien competitieduels een overwinning opleverde. “Mislukt tactisch concept, falende verdedigers, afgeroomd middenveld door experimenten in de spits, slappe starthouding in de wedstrijd, gebrek aan teamgeest door de wedstrijd heen: Vitesse onwaardig”, luidt de conclusie.

Namens de supportersvereniging laat voorzitter Stef ten Thij weten dat de aanhang hoopt dat er met de spelers gepraat kan worden over de huidige situatie. “Er staat al een gesprek gepland met algemeen directeur Joost de Wit en wij willen nu ook om de tafel met de spelersraad van Vitesse”, vertelt Ten Thij aan de Gelderlander. In het bekertoernooi presteert Vitesse wél goed; nadat in de vorige ronde gewonnen werd van Ajax, staat woensdag de ontmoeting met FC Groningen op het programma.

Denk je dat Vitesse nog veel gaat stijgen op de ranglijst?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie kans om zondag de weg naar boven in te slaan

27 januari 2015 om 10:56

Ik kan me voorstellen dat het voor Vitesse echt een boost is om tegen Ajax te spelen. Zou wel slecht zijn voor de spanning in de competitie mochten ze winnen.

27 januari 2015 om 11:38

Ach, ook als Ajax punten laat liggen teven Vitesse is er nog niets beslist. PSV speelt nog tegen Ajax, Feyenoord, Twente, Vitesse. Het kan nog alle kanten op, zeker als PSV een mindere fase gaat krijgen. En eerlijk gezegd houd ik mijn hart vast als PSV supporter. PSV presteert nu al een jaar uitzonderlijk goed (sinds de winterstop in 2013 zijn ze qua resultaten de beste club van Nederland), zonder dat ze echt beter gaan spelen. Dat kan niet goed blijven gaan.

Vitesse weet zich echter wel altijd enorm op te laden tegen Ajax, dus dat biedt mogelijkheden. Ik vind trouwens dat de kritiek zich best op één man mag richten. Wat Bosz allemaal voor rare experimenten uithaalt is ongelooflijk. Hij heeft (qua materiaal) zeker een top 4 selectie, maar presteert als een laagvliegende middenmotor door al zijn rare fratsen.

27 januari 2015 om 11:48

Als PSV-supporter weet je ook dat ze Vitesse vorige week al hebben gehad.

27 januari 2015 om 12:02

Misschien wil hij nog een keer tegen Vitesse ;-)

27 januari 2015 om 12:10

Ze hebben Vitesse al gehad, dus die kan je wegstrepen.

En inderdaad PSV krijgt nog een aantal moeilijke wedstrijden maar zet daar de wedstrijden van Ajax tegenover en je ziet dat de programma's elkaar niet zo veel ontlopen (als er dan toch gekozen moet worden in moeilijkheidsgraad neig ik zelfs naar de van Ajax)

Psv:
T: Willem 2, Utrecht, Dordrecht, Ajax, Groningen, Zwolle, Heerenveen, Heracles
U: Nac, AZ, Go Ahead, Feyenoord, Twente, Excesior, Ado

Ajax:
T: AZ, Twente, Excelsior, Ado, Nac, Cambuur
U: Vitesse, Go Ahead, Willem 2, Psv, Heerenveen, Utrecht, Heracles, Zwolle, Dordrecht

Sowieso speelt Ajax 2 uit wedstrijden meer....

27 januari 2015 om 12:11

Ai, je hebt gelijk. Ik had nog een lastige wedstrijd in mijn hoofd zitten. Maar goed, AZ-uit lijkt me ook pittig genoeg.

27 januari 2015 om 13:07

Het gekke is dat je eigenlijk verwacht dat de topclubs meer punten laten liggen als je kijkt hoe ze spelen maar toch slepen ze elke keer weer een overwinning uit het vuur. Heel effectief en dodelijk zijn is natuurlijk ook een kwaliteit.

27 januari 2015 om 18:10

Je bent er van op de hoogte hoe slecht Ajax speelt? Dit jaar zie ik Ajax geen kampioen worden.

Vitesse blijft me dit seizoen verbazen. Ik kijk zeker niet al hun wedstrijden maar bijna elke keer als ik ze zie spelen is het (redelijk) goed verzorgd en aanvallend voetbal, wat niet overeenkomt met hun plek op de ranglijst. Het spelersmateriaal lijkt me toch ook dermate van niveau dat je minimaal om de playoffs moet spelen. Ik snap dan ook niet dat het een heel seizoen verkeerd blijft gaan. Is dat dan mentaal?

ps ik heb Heerenveen - Vitesse niet gezien dus gelieve alle berichten omtrent 'jij snapt er niks van, kijkt nooit voetbal etc' mogen achterwege worden gelaten

27 januari 2015 om 11:53

Het hangt bij Vitesse ook heel veel samen met het ontbreken van een succesvolle spits. Je bent niet op zoek naar een geweldenaar maar gewoon naar eentje die er elke wedstrijd een balletje in prikt (gezien het grote aantal kansen) en dan sta je opeens op plek 5 of iets in die richting. Daarbij zit in het momentum natuurlijk ook iets, wanneer een team begint te draaien kan het opeens snel gaan maar aan ditzelfde momentum zit ook een negatieve spiraal waar Vitesse al een tijdje in zit. Het is net als afgelopen seizoen waar de eerste seizoenshelft geweldig was maar in de tweede seizoenshelft helemaal niks meer werkte. Eeuwig zonde van een ploeg waar behoorlijk wat talent in verschuilt.

27 januari 2015 om 12:45

De afgelopen wedstrijden zit ik meer te kijken met het idee dat er geen verdediging staat. Dan is die spits nog overbodig als je traore daar hebt staan. Bosz moet zich ipv op aanvallend voetbal eens gaan richten op verdedigen. Paar omzettingen doen. Bijvoorbeeld Veijnovic, prima voetballer maar verdedigend nutteloos, loopt nauwelijks mee. Zet hem dan aanvallend neer. Mijn opstelling :

Olynik, Traore, Ibarra (als je hem in de diepte aan durft te spelen)

Propper Veijnovic
Leerdam (verdedigend)

Achenteh (bij gebrek aan beter), Kruiswijk (of Mori), Kashia, Diks

27 januari 2015 om 13:04

Nakamba is de oplossing op het middenveld, is de nieuwe diarra en annan in elkaar. Linksbenige verdedigende middenvelder met voetballend vermogen. Die josh is een slappeling die het middenveld niet versterkt. Kruiswijk voor het drama vdheijden en je gaat er verdedigend ineens een stuk op vooruit. Dan heel snel kuiper of poulsen halen om de dramatische achenteh te lozen. Achenteh, wallace en vdheijden zijn de voornaamste boosdoeners in verdedigend opzicht.

27 januari 2015 om 11:59

Jij snapt er niks van, kijkt zeker nooit voetbal. ;-)

Nee, je hebt wel gelijk Mat, maar in de wedstrijden die ik heb gezien, mis ik de echte drive om te winnen. Soms gaan spelers ook weer te veel voor eigen succes en op een ander moment leggen ze weer onnodig af, terwijl ze voor eigen succes moesten gaan. Alsof er niet echt een idee is en het enige doel is om verzorgd te spelen tot de zestien.

Ze missen iemand die opstaat (kashia kan dat nog het meeste). Ik vrees voor Vitesse dat ze dit seizoen het lek niet meer boven komen.

Tsja dat krijg je met huurlingen van chelsea. Die spelen meer voor zichzelf dan dat ze echt een band hebben met vitesse. Vandaar dat gebrek aan teamgeest.

27 januari 2015 om 11:34

Maar dan mag je nog wel verwachten dat spelers als vd Heijden, Achenteh, Pröpper, Dauda, Vejinovic wel een beetje teamgeest tonen. En dat zie ik ook niet terug.

27 januari 2015 om 11:45

Als er een aantal niet de teamgeest hebben dan worden anderen daar ook door beïnvloed. Als je op je werk alles op alles zet en anderen werken op zijn elf en dertigst ga je ook zelf minder motivatie krijgen.

27 januari 2015 om 11:39

Veel mensen zouden nu zeggen dat er afgelopen zatersag maar 2 Chelsea huurlingen speelde en het daar niet aan zou liggen.

Nou ik als supporter van Vitesse kan je opmerking zeker bevestigen . we hebben een Wallace lopen die de groei van diks ( 18 jaar , eigen kweek) tegenhoud. En diks is verdedigend ook een stuk beter.
Bosz stelt die Engelsman op ( MC ehran ofzo) en haalt ons middenveld compleet door elkaar. Terwijl ons middenveld met eigen spelers zo goed liep!! Leerdam veijnovic propper!

Dan hebben we nog een huurling, labyad! Die echt werkelijk 1 of 2 leuke dingen laat zien in 8 wedstrijden . voetbalt totaal niet voor de club, heeft al aangegeven hogerop te willen en Vitesse bedankt. Op de tribune met m, hebben we niks aan zon vieze egoïst.

Bosz moet oprotten en snel plek maken voor een van marwijk. Zet Theo of sturing ernaast om het Arnhems gevoel erin te brengen en ga vanaf nu spelen met eigen jongens op troure na, die wel inzet en plezier uitstraalt!
In het 2e lopen genoeg spelers rond die wwl willen ( staan strak bovenaan ). Nkamba bijv speelt er prima linksback.

Room
Diks kashia kruiswijk nkamba
Veijnovic
Ibarra propper leerdam
Troure djuruvic

27 januari 2015 om 11:43

@joeyt, Probleem is waarschijnlijk dat we afspraken met Chelsea hebben over hun spelers. Die Perica val Nac moest ook iets van 20 wedstrijden spelen dit seizoen, anders zou Nac geld moeten betalen. En zo zullen wij vast ook wel van die afspraken hebben, ik kan geen andere reden bedenken voor het feit dat Wallace er elke week in staat ten koste van de veel betere Diks.

27 januari 2015 om 12:57

Vitesse speelt maar 2 wedstrijden per jaar goed onder bosz: tegen Ajax. De rest is niet om aan te gluren. Je opstelling is niet onaardig, maar nakamba hoort op het middenveld. Voor de linkback moet kuiper of poulsen van az(beiden transfervrij) worden ingepast. Leerdam op het middenveld vind ik ook een drama dus ik begrijp niet dat je hem daar plaatst. Leerdam heeft totaal geen balans en valt dus steeds op zijn bips en kan geen kansen afmaken. Ik zou voorlopig dus zo spelen en zo snel mogelijk een nieuwe lb en spits halen en velthuizen, wallace, mcheachran en labyad heel snel lozen met de tractor.

Room
Diks
Kashia
Kruiswijk
Kuiper/Pouls
Propper
Vejinovic
Nakamba
Ibarra
Traore
Oli/Vako
28 januari 2015 om 01:42

Leerdam past zeker wel op het middenveld maar dan in de verdedigende rol. Als aanvallende middenvelder misbruik je hem. Veijinovic doorschuiven naar aanvallend, Nakamba of Leerdam verdedigend waarbij ik zou kiezen voor Leerdam, ideale man om de gaten dicht te lopen op het middenveld.

27 januari 2015 om 12:44

Manmanman wat een kansloze reactie, de enige Chelsea huurling die 100% speelt is Traoré en die is bezig met de afrika cup, Wallace speelt soms en Mceachren eigenlijk nooit.

27 januari 2015 om 17:17

Anthonyv.

Lees eerst een goed. Als de resultaten er niet zijn dan kan je dit soort opmerkingen verwachten.
En ik leg mijn mening uit waarom ik denk dat het telkens mis gaat. Een fitte Diks moet je laten spelen boven Wallace.
Leerdam speelde goed maar scoorde niet, kan je ook niet verwachten want als hij dat ook gaat doen zou hij niet meer voor ons spelen. Maar Bosz kiest nu bewust voor MC ehran. Ook een huurling waardoor propper spits wordt waar hij niet uit de voeten kan.
Labyad is een egoist die totaal niet aan zijn medespelers denkt en is ook een huurling.

Ik wil dus alleen zeggen dat dit soort jongens weg moeten. Als je huurt dan maar jongens die zich inzetten zoals troure , kalas, atsu enz.

Waarom willen ze alles nu wakker schudden. Wacht daar lekker een weekje mee tot na Ajax.

Zal je zien dat ze zondag opeens weer absurd goed spelen en in de beker en de week erop weer als een natte krant. Haha

27 januari 2015 om 10:51

Hoop andersom,beker is alles of niets voor ons. Competitie is toch al verloren

27 januari 2015 om 10:59

Hoop het wel!

Wat wil je ook. Door hoog van de toren te blazen, waar inmiddels al ludieke filmpjes van gepost zijn op social media , win je geen supporters. Vitesse laten meespelen om het kampioenschap. Laat mij en de rest van Nederland a.u.b. niet lachen. Dat Vitesse nu onderin de middenmoot bungelt hebben ze volkomen aan zichzelf te danken. Onverzorgd positiespel met dramatische backs in de vorm van Achenteh en Wallace. Wallace is zogenaamd de 'topverdediger' van Chelsea. Idemdito die van Mceachran. Houd op houd op. Die jongens worden niet voor niets weggestuurd in Londen.

Ik ben zeer benieuwd hoe Vitesse hier bovenop gaat komen, want het zou zonde zijn als de derby wéér niet op het programma zou komen te staan volgend seizoen.....

27 januari 2015 om 10:50

of de derby volgend jaar gespeeld wordt hangt meer van jullie financiële situatie af

27 januari 2015 om 11:11

Hahaha inderdaad

27 januari 2015 om 12:24

Als NEC promoveert ga ik er wel vanuit dan de financiële situatie in Nijmegen weer in orde komt. Meer sponsor inkomens meer bezoekers, hogere kaartprijzen etc. Natuurlijk zal er in een aantal contracten ook staan dat er een salaris stijging komt i.v.m. de promotie. NEC heeft een nieuwe weg ingeslagen als het goed is en gaan ze weer een stabiele middenmotor worden.

27 januari 2015 om 11:10

Nou ja, de gasten die niet worden weggestuurd bij Chelsea zijn natuurlijk niet helemaal realistisch he. En daar zaten toch ook een Tomas Kalas, Christian Atsu en van Aanholt tussen.

27 januari 2015 om 11:36

Hoog van de toren blazen is inmiddels wel verleden tijd hoor, dat moet je toch ook wel weten. Dat filmpje is niet voor niets uit 2010. En je stuk over dramatische backs: Dat klopt, die gasten zouden het in de Juup nog moeilijk krijgen.

27 januari 2015 om 11:51

Hoog van de toren blazen? Dat was maar 1 persoon die op dat moment zo blij was omdat hijeen volle zak met geld had gekregen op zijn rekening .

Verder lach je ons uit omdat die beste man iets riep over kampioen worden .
Ik hoor jullie al 30 jaar lang zingen ( jullie eigen strijd lied) dat je kampioen wordt hahaha. Nou mis na al die tientallen jaren van schreeuwen lukt t dit jaar. Bravo!

Ik snap er ook werkelijk niks van. tegen Ajax spelen ze 2x een prima pot en laten ze gewoon uitstekend voetbal zien. Het lijkt wel alsof dat de enige tegenstander is die Vitesse kan motiveren? Onvoorstelbaar dat ze zo laag staan met deze selectie

27 januari 2015 om 10:53

Ajax speelt vitesse steeds in de kaart met hun spel. Als vitesse een counterende ploeg tegenover zich heeft staan heeft vitesse het veel moeilijker.

27 januari 2015 om 11:04

Tegen PSV en Feyenoord spelen ze meestal ook erg goed hoor.
Ajax is de afgelopen jaren alleen een makkelijk slachtoffer geweest voor Vitesse, omdat de verdediging van Ajax dramatisch slecht is als ze onder druk wordt gezet en Vitesse juist de tegenstander onder druk probeert te zetten.

27 januari 2015 om 11:05

Ik vind het meer onvoorstelbaar dat ajax niet meer wedstrijden heeft verloren. Spelen slechter dan Vitesse.

We wisten bij aanvang van het seizoen al dat we een zeer matige verdediging hebben.

Wallace is door het ijs gezakt en moet direct vervangen worden door Diks, een eigen talent dat wel presteert ondanks zijn onervarenheid.
Kashia is een goede leider maar mist de juiste kompanen om zich heen
Vd Heijden is een waardeloze verdediger, mist hardheid, felheid en snelheid
Achenteh is teveel voetballer voor een verdediger, speelt met de week slechter

Als je dit zo leest dan kun je voetballen wat je wilt, maar win je heel weinig wedstrijden. De komst van Kalas of Job vd Linden in het centrum naast Kashia zou al de eerste prioriteit hebben.

Verder missen we een spits, die als aanspeelpunt en als afmaker kan fungeren. Traoré heeft het recent goed gedaan, dankzij zijn snelheid en suprplus aan techniek. maar hij rendeert het beste in een 4-4-2, waardoor hij kan zwerven. En hierdoor zou Pröpper weer op '10' gezet kunnen worden, spelbepalend en aanvallend. Als valse spits wordt hij niet op zijn sterkst gebruikt.

Dus Bosz;
- andere verdedigers
- Pröpper terug op het middenveld
- Leerdam (loper, felheid en scorend vermogen) terug in de basis
- een systeem op basis van 4-4-2

27 januari 2015 om 11:11

Van der Linden is hetzelfde type verdediger als Van der Heijden. Daar los je echt niks mee op. Vitesse heeft ten eerste echt verschrikkelijk matige backs, en een aanval zonder targetman. Ik denk dat ze zich daar eerst maar eens op moeten focussen als het op versterkingen aan komt.

27 januari 2015 om 11:29

Nou Van der Linden kan wel verdedigen, heeft kopkracht en felheid van nature. En opgeleid door Vitesse.

Van der Heijden is wellicht technischer, maar dat heeft een mindere prioriteit voor een verdediger.

Wat de backs klopt, maar Diks kunnen we meteen al opstellen. Voor de linksback positie zouden we Nakamba eens kunnen proberen.

En verder stoppen met 4-3-3. Middenveld versterken met Leerdam en Traoré als spits laten zwerven !

Bekerwedstrijd tegen Ajax zat veel mee. Ajax speelde zwak en Traore deed alles goed.
Bosz moet nu eens leren dat het achterin goed moet staan. Middenveld is al sterk en dan moet hij daar niet een van de sterkhouders uithalen voor een experiment in de spits.
Dauda en die spits uit Jong Vitesse zijn niet sterk maar als je niets anders hebt moet je wel een van de twee opstellen. Mo Allach mag zich als technisch directeur ook wel wat aantrekken. Waarom Labyad voor veel geld halen? Waarom al zo vroeg Bosz willen verlengen. Ga nu achter Poulsen van AZ aan. Is transfervrij in de zomer en Acenteh is geen topverdediger. Hopelijk is Nicky Kuiper over een paar maanden weer fit genoeg voor het eerste. Met de mogelijkheden van Vitesse wordt door Bosz en Allach veel te weinig gedaan. Logisch dat de seizoenskaart verkoop ook in de winter weer tegenvalt.

Zal wel aan mij liggen maar deze paniek is toch wel wat opgeklopt hoor. OK, tegen Heerenveen was het niet best(met name dat defensieve geschutter) maar kon je wel degelijk zien dat deze ploeg kan voetballen.

Andere wedstrijden die ik heb gezien(voornamelijk samenvattingen) dwingt Vitesse genoeg af maar ontbreekt het aan scorend vermogen. Is nu dan, na één wedstrijd door het ijs te zijn gezakt, alles slecht?

Vitesse staat veel te laag. Grootste oorzaak mijns inziens het scorende vermogen. Nu valt het vertrouwen weg en dan? Door deze paniek moet je gaan uitkijken er niet onverhoopt uit te vliegen......

Beetje de kop erbij houden daar in Arnhem, die club hoort gewoon niet in de JPL thuis.

27 januari 2015 om 11:40

Daar zijn we ook niet bang voor hoor. Het is alleen zo dat meneer Bosz al het hele seizoen roept dat de punten vanzelf wel komen, maar ze komen niet. We worden gewoon in de counter altijd weggespeeld, terwijl we zelf juist goed zijn in counteren. We moeten veel meer verdedigen en in de counter toeslaan, maar ik denk dat Bosz al kotst bij die gedachte. Die speelt liever op 60% balbezit en kamikazevoetbal.

27 januari 2015 om 12:06

Weet je wat het is, het moet een keer mee zitten. Ben er van overtuigd dat Vitesse straks een goede serie gaat neerzetten(godzijdank niet afgelopen weekend al mee begonnen).

Zolang de ploeg niet verzuipt in een vertrouwenscrisis gaat dit echt goed komen. Met zo'n ploeg kunnen de punten niet uit blijven. Wat je Bosz kunt aanrekenen is dat het niet altijd een team is(zoals afgelopen zaterdag).

Succes.

Vitesse moet gewoon voor de beker gaan. Nog 3 wedstrijden winnen, de top 3 is er uit, zo groot waren de kansen nog nooit. De competitie is veel moeilijker, daar is de achterstand te groot.

27 januari 2015 om 11:41

Mee eens, maar ze zullen toch ook willen proberen om Europees voetbal zeker te stellen op basis van de positie in de competitie. Alles gokken op bekerwinst is toch wel heel riskant.

Zonder Europees voetbal zal huren van Chelsea ook een stuk lastiger worden, lijkt me.

27 januari 2015 om 14:11

Als je op basis van de ranglijst Europees wil halen moet je top 3 spelen, dat gaat denk ik niet meer lukken, hebben al 13 punten achterstand op Feyenoord. Of je moet via de play offs bedoelen, maar dan moet je dus de play off winnen, plus nog 2 of 3 voorrondes EL voordat je Europees kunt spelen.

27 januari 2015 om 14:18

Maar als Vitesse volgend jaar een vergelijkbare selectie heeft en de boel dan ook aan het voetballen krijgt, dan mogen die voorrondes EL geen probleem zijn.

27 januari 2015 om 14:38

Europees spelen is voor alle NL clubs een probleem, we zakken niet voor niets als een baksteen op de coëfficiënten lijst.

27 januari 2015 om 15:33

Omdat we keer op keer clubs Europa in sturen die niet in staat blijken te zijn om aan het begin van het seizoen een selectie te hebben die in de buurt komt van de selectie waarmee ze een ticket hebben bemachtigd.

Met als stuitende voorbeeld het Feyenoord, AZ, Groningen, PEC en Heerenveen van begin dit seizoen. Vooral Feyenoord was natuurlijk een treurig geval.

Overigens de bekerwinnaar stroomt in in de 3e voorronde EL, dat scheelt maar 1 ronde met de winnaar van de playoffs.

27 januari 2015 om 15:52

De bekerwinnaar is direct geplaatst volgens mij, dit is veranderd, nu komt de verliezend finalist ook niet meer in aanmerking voor een EL ticket.
Het is echt niet alleen dit seizoen dat het slecht gaat in Europa, het is dat AZ vorig seizoen een vrij gunstige loting had, anders was het helemaal een deceptie geweest.
Het gaat al jaren vrij slecht in Europa en niet alleen voor de clubs die jij noemt, maar ook Vitesse uitgeschakeld door de no 6 van Roemenië of Utrecht uitgeschakeld door een club uit Luxemburg, of PSV dat vorig jaar niet door de groepsfase kwam, of nu Twente dat uitgeschakeld wordt door een club uit Azerbeidzjan

27 januari 2015 om 12:22

Vitesse is echt niet in de positie te denken om maar even voor de beker te gaan. De ploegen die in de kwartfinale zitten staan allemaal hoger op de ranglijst en zijn dus gewoon beter. Vitesse laat het altijd afweten als het ergens om gaat, dat is in nu zo en het was in het verleden niet anders. Ik kan niet meer positief worden van mijn cluppie!

Agja Peter Bosz lijkt me maar een nare vent :P Was laatst ook bij bruins (discotheek) ! Kearl beetje arrogant doen. van kijk hier ben ik jongens

Vind juist knap dat vitesse met dit voetbal zo laag staat! maar aan andere kant ene keer spelen hun de sterren van de hemel en volgende wedstrijd is het huilen met de pet op

Vind goed van vitesse supporters pff wat denken die spelers wel niet

Ik vraag mij altijd af wat supporters hiermee denken te bereiken... ok het is een nettere manier om je onvrede te uiten dan massaal dreigend bij het hek gaan staan of het trainingsveld bestormen, maar vitesse gaat hierdoor echt niet makkelijker scoren ofzo...

27 januari 2015 om 14:19

Nog los van het feit dat 'de woede' zich compleet op de verkeerde mensen richt.

Europees via beker zou nog een mogelijkheid zijn om iets te bereiken in dit seizoen echter is het meestal met Europees voetbal ook zo weer gebeurd met Vitesse dus om dat nu te ambiëren.voor de supporters is het leuker als ze een stabiel seizoen spelen ipv dit los zand spel .

Ze moeten die Ewout Gouw is een kans geven. Die schopt ze er bij Jong wel in! Daarnaast is deze jongen tenminste niet te beroerd om meters te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren