Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse gaat voor nieuwe stunt in De Kuip: 'Je moet durven te voetballen'

Laatste update:

Vitesse keert zondag terug in het stadion waar het zich onder Peter Bosz prima thuis lijkt te voelen. In de eerste uitwedstrijd bij Feyenoord onder Bosz pakte Vitesse een punt (1-1) en vorig seizoen werd er zelfs met 1-4 gewonnen in De Kuip. “Je moet durven te voetballen en volle bak erop. Dat gaan we zondag weer doen”, belooft Bosz op de website van zijn werkgever.

/

De oefenmeester kan zondag geen beroep doen op voormalig Feyenoorder Kelvin Leerdam, die geblesseerd is. Wel kan Bosz beschikken over Chelsea-huurling Dominic Solanke: hij werd deze week dan eindelijk vrijgegeven en is dus speelgerechtigd. Bosz kan nog niet beloven of hij de zeventienjarige aanvaller direct in zijn selectie opneemt voor het treffen in De Kuip.

Bosz is in ieder geval blij dat hij nu de mogelijkheid heeft om Solanke in te zetten: “We kunnen nu over alle spelers in de selectie beschikken. Hij is pas zeventien jaar, maar je ziet dat hij kwaliteiten heeft”, zegt de coach over de huurling. Vitesse haalde uit de eerste twee competitieduels van dit seizoen vier punten; Feyenoord staat op zes uit twee.

Denk je dat Vitesse zondag minstens een punt gaat pakken in De Kuip?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd, ik denk 2-1.

Ben erg benieuwd. Bij Vites moeten nog veel spelers op elkaar ingespeeld raken maar ze hebben wel kwaliteit. Feyenoord heeft tot nu toe nog niet kunnen overtuigen. Denk 1-1.

21 augustus 2015 om 13:34

Dat heeft Feyenoord ook met de andere achterhoede.
Zag vorige week dat het nog niet mee viel ook het creëren niet.
Word denk wel leuke open wedstrijd en hoop natuurlijk dat Feyenoord wint

Hoezo een stunt? Ik denk dat vitesse toch wel heeft laten zien dat het goed voetbalt de laatste jaren. Ik ben er van overtuigd dat er een goed resultaat te behalen is wanneer vitesse haar eigen spel speelt.

21 augustus 2015 om 13:21

Was ook het eerste wat ik dacht. In mijn ogen voetbalt Vitesse beter. Het enige wat fout kan lopen voor Vitesse is dat ze nog niet volledig zijn ingespeeld en daarom misschien alsnog verliezen. Ik zie Vitesse sws wel hoger eindigen dan Fey weer als Vitesse de ploeg klaar krijgt tenminste

21 augustus 2015 om 13:28

2 jaar geleden speelde ze leuk mee. Toen dachten de vitesse supporters ook opeens dat ze een topclub waren. Dat kwam door al die huurlingen van chelsea.. vlede jaar viel t allemaal alweer wat tegen. Dit jaar zal net zoals vlede jaar worden. Net niet... jammer! Ik denk 2-1

21 augustus 2015 om 14:37

Vorig jaar duurde het even voordat Bosz het team goed had staan. Vitesse scoorde eigenlijk genoeg, maar gaf ook teveel weg, waardoor wedstrijden toch verloren gingen. Gelukkig is er in de achterhoede weinig verandering geweest. Enkel Jannie is weg en daar hebben we, als hij fit is, Van der Werff voor terug gekregen. Daar zijn we in mijn ogen op vooruit gegaan. Na de winterstop scoorden we minder vaak dan ervoor, maar we gaven een stuk minder weg. Maar het voetbal zelf was dik in orde. Vitesse kreeg van alle kanten complimenten voor het goede positiespel.

21 augustus 2015 om 15:47

Vorig jaar was zeker niet zo goed als het jaar ervoor, het ''goede'' positie spel viel dus ook wel mee. Sorry dat ik het zeg maar Vitesse heeft niets te zoeken tegen feyenoord psv ajax en ja ook wel twente. Zitten er gewoon onder.

21 augustus 2015 om 17:20

Alle analisten etc hebben er dus geen verstand van. Die vonden dat Vitesse een van de clubs was met het mooiste/beste voetbal. De meeste wedstrijden heeft Vitesse vorig jaar tegen de verhouding in verloren (uit mijn hoofd waren alleen Heerenveen en Utrecht uit dramatisch slecht). Vitesse had meer schoten op het doel, meer balbezit, creëerden meer kansen en gaf relatief weinig weg. Alleen de kansen die ze weg gaven gingen er vaak wel in en er werden zelf niet genoeg kansen benut.

We zullen vast wel onder de traditionele top 3 eindigen, maar ik ben ervan overtuigd dat we het die clubs wederom lastig kunnen maken, zoals de laatste paar jaren vaker gebeurd is.

21 augustus 2015 om 21:08

Maak je geen zorgen, wanneer we uit de schulden zijn en we weer speler kunnen aantrekken voor meer dan een miljoen, zullen de resultaten nog beter worden. Ook worden door contracten de spelers ook behouden, waardoor we de lijn jaren kunnen voortzetten. Als wij, als vreemdelingenlegioen, nu al rond plek 5 eindigen, zullen we over een aantal jaren, wanneer het zover is, makkelijk meedoen met de top 3, jaar na jaar.

Als Fey zijn niveau haalt valt er niks te halen voor vitesse ik zeg 3-1

21 augustus 2015 om 13:23

Niveau fey en vit ligt aanzienlijk dicht bij elkaar... Weet niet of je de afgelopen jaren wel enig voetbal hebt gekeken maar Vitesse doet dus echt niet onder voor Fey en zal ook dit jaar niet anders zijn. Dat er telkens de druk voor het kampioenschap bij fey wordt gelegd door zichzelf is voor mij ook nog steeds een raadsel.

21 augustus 2015 om 13:46

Leuk en aardig dat het ´de afgelopen jaren´ weinig verschilde. Maar dat zegt natuurlijk niks. Beide elftallen zijn compleet anders. Zowel Feyenoord als Vitesse. Ik ben benieuwd wie er beter is zondag. Feyenoord met alle nieuwe aankopen of Vitesse met de nieuwe huurlingen.

21 augustus 2015 om 14:44

Die 2 huurlingen die Bosz opstelt Brown en Baker.
Je zult nooit van Bosz zien dat hij alle huurlingen tegelijk opstelt.
Maar buiten dat,ik ben ook zeer benieuwd,buiten de afgelopen seiz.
Hebt Vitesse altijd moeilijk tegen Feyenoord vooral in de Kuip.

21 augustus 2015 om 13:37

@kingd als Feyenoord speelt zoals ze tegen Cambuur speelden dan is er voor Feyenoord niks te halen.

Feyenoord heeft in beide wedstrijden toch ook wel de scheids mee gehad dus ben benieuwd of ze ook zonder dubieuze penalties kunnen.

21 augustus 2015 om 13:27

Hoeveel punten had feyenoord gehad zonder scheidsrechterlijke voor en nadelen denk je?

21 augustus 2015 om 13:37

Gewoon 6. Je ziet heel Nederland weer bibberen nu Feyenoord vanaf het begin haar wedstrijden wint ook al is het nog met moeite maar wat wil je met zoverl nieuwe spelers.

21 augustus 2015 om 13:43

Zullen we zeggen 4. Tegen utrecht kregen ze strafschop cadeau maar utrecht later ook dus dan kun je eventueel nog tegen elkaar afstrepen. Tegen Cambuur maakte Cambuur de zuivere 1-1 en die penalty daarna was onzin dus met normale scheidsrechters had Feyenoord nu 4 punten gehad.

21 augustus 2015 om 13:53

Feyenoord had al de 2-1 gemaakt voor die penalty dus misschien hadden ze dat nog gered ook

21 augustus 2015 om 14:06

Tja, iedereen loopt maar te roepen dat die bal over de lijn was. Ik kan uit de camera beelden niet opmaken dat de bal in zijn geheel (een bal is al snel 22cm breed ofso) over de lijn was. Daarnaast blijft het speculeren of feyenoord de wedstrijd niet alsnog had gewonnen dus ik vind het een beetje te makkelijk om te zeggen dat feyenoord ernstig bevooroordeeld is door scheidsrechters. Beetje kritisch kijken naar je eigen argumenten mag best.

21 augustus 2015 om 14:07

Daarnaast was je de geseponeerde rode kaart tegen utrecht voor het gemak vergeten, dus tegen utrecht viel het sowieso allemaal wel mee.

Wat is Vitesse haar Eigen spel dan?
ze spelen met 10 nieuwe spelers...
ik denk dat vitesse word overdonderd door een sterk Feyenoord. 3-1

21 augustus 2015 om 13:24

Sinds april vorig jaar heeft fey geen wedstrijd meer 'sterk' gespeeld.... Waar haal je de onzin vandaan???

21 augustus 2015 om 13:26

Ik denk dat jij niet helemaal goed leest kerel

Ik denk dat vitesse zondag word overdonderd door een sterk feyenoord... wie heft het over vorig jaar enz...?

21 augustus 2015 om 13:29

rudie je humor raakt kant noch wal. praat de media na dus kun je even noemen wie de 10 nieuwe spelers in de basis zijn??

21 augustus 2015 om 13:51

Ik denk dat jij niet goed leest 'kerel' Je hebt het over een sterk fey en daar reageer ik op dat ik al sinds april vorig jaar geen sterk fey meer gezien heb. Daarnaast verkoop je complete onzin met je 10 nieuwe basis spelers zucht. Lekker vooral niks lezen en kijken behalve koppen van artikelen en tv. Ga zo door rudi komt helemaal goed met je 3-1

21 augustus 2015 om 13:31

Aanvallend en met (teveel) risico. Dat is wat ik bij feyenoord weleens mis. We hebben de afgelopen jaren altijd hetzelfde probleem gehad. Dit jaar staat het team er al sinds de voorbereiding. Ook dit jaar word het een top 6 klassering. Dat weet ik zeker! Ik heb een beter gevoel over dit seizoen dan dat ik had afgelopen jaar aan het begin.

21 augustus 2015 om 13:41

Hoeveel nieuwe spelers heeft feyenoord dan, tel ze maar eens, dan ben je snel uitgepraat.

21 augustus 2015 om 13:43

Jij hebt onder een steen geleefd?

Ondanks dat er nu nieuwe spelers ingepast moeten worden is de hand van Bosz alweer zichtbaar. Vitesse wil altijd opbouwen van achteruit, dominant zijn op de helft van de tegenstander en hoog druk zetten.

21 augustus 2015 om 13:49

Haha feyenoord met , heijden, Kramer, Vejinovic, Kuyt, 4 spelers die waarschijnlijk in de basis gaan spelen. Vitesse (zoals het er nu naar uitziet) met Baker, Brown, Rachica 3 nieuwe spelers in de basis, kan je me vertellen waar he het over hebt dan? Waarop baseer je dat Feyenoord Vitesse gaat overdonderen, ze zijn al matig sinds april vorig seizoen.

21 augustus 2015 om 14:51

Hoe kom jij erbij dat Vitesse met een heel nieuw elftal aantreed.
Feyenoord misschien maar Vitesse echt niet.
Die Baker en Brown zijn de enigste die zondag aantreed,die afgelopen seiz niet bij waren.oja en Rachica hoogstwaarschijnlijk.
En je eigen spel kan je altijd spelen of het nieuwe elftal is of niet.
Alleen is de vraag of dat goed uit pakt.

21 augustus 2015 om 21:21

@vahtheo Van der Werff & Yeini uiteindelijk?

21 augustus 2015 om 22:18

Maar die doen zondag niet mee.

21 augustus 2015 om 15:36


ik zou toch nog eens opnieuw tellen.

Ik ben er nog eigenlijk niet uit wat Vitesse nou is. Je wilt je supporters toch een stabiele ploeg laten zien, maar door het gemiddelde aantal gehuurde spelers kan Vitesse nooit eens meedoen voor de bovenste 5 plekken. Op deze manier profiteert Chelsea er alleen maar van.

21 augustus 2015 om 13:29

Daarom zijn we de laatste jaren 4de 6de en 5de geworden. ..

21 augustus 2015 om 13:38

denk dat ze bij vitesse ook wel geprofiteerd hebben van traore

2-1, Feyenoord heeft zich ook versterkt, en ik heb ook het gevoel dat iedereen bij Feyenoord steeds meer op elkaar ingespeeld raakt.

21 augustus 2015 om 16:21

0-2 Kramer en Kuyt.

Jammer dat van de Werf en Yeini nog niet fit genoeg zijn om te beginnen door conditionele achterstand na blessures, want dit zijn juist die spelers die je nodig hebt vanweg hun routine en duelkracht, ook Nathan en Solanke zullen nog niet starten maar kunnen wel invallen en lijken me nou net van die gasten die een wedstrijd kunnen laten kantelen door hun onvoorspelbaarheid.

Denk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Verwacht een zware pot voor het jonge vitesse.
Gelijkspel is een prima resultaat.

Gelukkig treffen wij Vitesse nu al, want over een paar maanden zijn die jonge gasten erg goed op elkaar ingespeeld lijkt me. Wij zelf hebben ook nog een lange weg te gaan. Tegen Cambuur was het erg matig, hopelijk Elia erbij zondag!

21 augustus 2015 om 13:59

Ik hoop van niet! Ben bang dat als elia speelt er een hoop paniek ontstaat.. hopen dat Vitesse effectief is en we met 3 punten naar huis kunnen! Succes!

Ik heb ingezet op een gelijkspel. Feyenoord heeft me nog niet overtuigd tijdens de voorbereiding en de vorige wedstrijden. Ik denk dat Vitesse wel een punt moet kunnen pakken.

21 augustus 2015 om 14:04

Tegen Utrecht heeft Feyenoord me wel overtuigd door met 10 man nog op wilskracht 2 doelpunten te maken, erg knap. Vitesse heeft mij ook wel positief verrast, spelen leuk positiespel. Maar nog niet echt een killer voorin, zoals vorig jaar met Traore.

21 augustus 2015 om 14:24

Dat wel, maar Utrecht heeft vooral van zichzelf verloren toen. Hoeveel kansen en mogelijkheden zij zelf om zeep geholpen hebben is echt bizar. Maar qua spel moet Feyenoord veel beter kunnen.

We missen idd nog wel een killer. Kansen en mogelijkheden genoeg, vooral de corners van Baker zijn dreigend. Kashia had tegen Roda minimaal 3x kunnen scoren. Helaas op de lat of op de keeper. Hopelijk krijgt Dauda goede ballen aangespeeld. De combinatie met Diks verliep prima. En hopelijk krijgen Solanke en Nathan beide speelminuten.

Ik denk dat Vitesse en Feyenoord niet veel voor elkaar onderdoen. Thuisvoordeel gaat ons helpen. 2-1 schat ik. Vitesse heeft wel een paar goede talenten lopen. Denk dat Vitesse gedurende de competitie Feyenoord gaat overtreffen.

Ik denk dat deze wedstrijd te vroeg komt voor ons. Feyenoord heeft veel meer ervaring in het elftal, dat gaat de doorslag geven verwacht ik.

Geen kans. Feyenoord knalt er dik overheen.

21 augustus 2015 om 15:02

Mooi om te zien dat er toch enkele Feyenoorders denken dat ze er overheen knallen.
Die gevoel had ik bij Vitesse ook wel is maar kwam bedrogen uit.
We gaan het zien zondag hoopt dat het een mooie pot wordt.

Ik zie echt wel kansen voor Vitesse. Ik vond ze tegen Southampton op sommige momenten erg goed spelen. Als ze me dat niveau tegen Feyenoord kunnen spelen kunnen ze zomaar eens winnen. Maaja Feyenoord blijft wel de favoriet natuurlijk.

Dit wordt een eenvoudige overwinning voor Vites. Kwalitatief een beter elftal en Feyenoord overtuigt nog niet echt deze competitie. 0-2

21 augustus 2015 om 15:05

Kwalitatief is Feyenoord in de mindere,maar strijd en passie van Feyenoord kan dodelijk zijn.
Ik durf geen voorspelling te doen.
En vooral die scheids kan roet in het eten gooien,als je het begrijpt

Als Vitesse zijn niveau behaald blijft Feyenoord weer met lege handen in eigen huis. Als je zelf voetbalt heeft Feyenoord in eigen huis niet te vertellen en moet je ze kunnen verslaan.

Het gaat om feiten!! Vitesse heeft de eerste 2 wedstrijden laten zien een beter team te hebben dan Feyenoord. Ik voorspel dus een eenvoudige zege voor Vitesse. Overigens begrijp ik die euforie over Feyenoord niet zo goed. Twee wedstrijden met veel geluk gewonnen. Hadden eigenlijk twee nederlagen moeten zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren