Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vilhena is klaar met Feyenoord en aast op transfer in zomer

Laatste update:

Tonny Vilhena staat voor een vertrek bij Feyenoord. De middenvelder heeft nog een contract voor ruim een jaar, tot de zomer van 2016, en heeft zijn werkgever inmiddels laten weten dat praten over een nieuwe verbintenis geen zin meer heeft. Vilhena mist het vertrouwen bij Feyenoord en heeft zijn zinnen gezet op een transfer, meldt Voetbal International.

/

De jeugdinternational was onder Ronald Koeman basisspeler bij Feyenoord, maar raakte zijn plek in het elftal kwijt toen Fred Rutten voor de groep kwam te staan. Vilhena deed dit seizoen nog wel in negentien competitiewedstrijden mee, maar mocht maar negen keer in de basis beginnen. De meeste van deze duels waren bovendien al aan het begin van dit seizoen.

Vilhena is nu klaar met Feyenoord en wil in de aankomende transferperiode vertrekken. Koeman zou de middenvelder graag naar Southampton willen halen: in januari was er al contact, maar de clubs wisten destijds geen akkoord te bereiken over een transfersom. Southampton had in de winter volgens Voetbal International alles bij elkaar 2,4 miljoen euro over voor de jongeling.

Eerder deze week werd al bekend dat Jean-Paul Boëtius de club waarschijnlijk ook zal verlaten: de onderhandelingen met de aanvaller, die net als Vilhena uit de eigen jeugdopleiding komt, zijn stilgelegd. Ook Boëtius heeft nog maar een contract voor een jaar en moet dus in de zomer verkocht worden, als Feyenoord nog iets aan hem wil verdienen.

Tonny Vilhena had dit seizoen vaker in de basis moeten staan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel erg zonde, maar voor hem 5 anderen. Toornstra kan op 10 en er staan genoeg grote talenten te wachten. Ik ben erg benieuwd waar hij naartoe zal gaan en hoe goed deze jongen echt kan worden. Hopelijk blijft Boetius wél.

22 april 2015 om 17:58

Haha wijnaldum en fer weggegaan. Nu boetuis en vilhena. Wanbeleid

22 april 2015 om 18:01

Voor Wijnaldum en Fer hebben we anders bizar veel geld gevangen in een tijd dat de club bijna failliet was. Het ligt voor Boëtius en Vilhena heel simpel, als ze niet bijtekenen mogen ze vertrekken zodat we er nog geld aan kunnen verdienen. Het is niet dat ze zich de afgelopen jaren zo enorm hebben bewezen.

22 april 2015 om 18:03

Vind niet echt wanbeleid en je noemt niet eens jongens als cabral biseswar Drenthe die hebben allemaal mooie carrière .
Dat Wijnaldum en Fer weggingen was best logisch. Geen geld en nog vooruitzicht op verbetering .
Nu vihenna en boetius zijn ze veel beter geworden of het eeuwige talent.
Vihenna oogt heel lui en is er de laatste 2 jaren niet beter op geworden. Zal op trainingen ook niet echt een hoger niveau halen.
Boetius zelfde verhaal vertel mij maar eens naar welke clubs ze moeten??
In het buitenland gaan ze echt nog niet slagen. Waar kom je dan terecht az, Utrecht , Heerenveen? Nee hoor deze jongens hebben nog niks bewezen dus kunnen weinig eisen .

Zo en leg jij eens uit waarom het wanbeleid is?

22 april 2015 om 18:06

Bankzitters welke voor miljoenen worden verkocht vind ik geen wanbeleid. Boetius en Vilhena hebben beide al een tijdje geen basisplaats meer.

22 april 2015 om 19:35

Ik zelf support Feyenoord maar vind dit wel wanbeleid.

Boëtius & Vilhena zijn twee van de grootste talenten in de Eredivisie. Vergeet niet dat Boëtius pas 21 jaar is en Vilhena is zelfs nog maar 20 jaar jong. Het niveau wat zij haalden onder Koeman was voor hun leeftijd gewoon heel erg indrukwekkend.

Beide hadden nooit hun basisplaats kwijt mogen raken. Het zou treurig zijn als Feyenoord beide nu van de hand doet.

22 april 2015 om 19:44

De lijst met jongens die vroegtijdig naar het buitenland gaat wordt maar langer en langer. En dan maar lachen om clubs als Heerenveen en Ajax die zich op de Scandinavische markt richten. Ik snap het in ieder geval wel.

Denswil doet moeilijk, Kishna ook en Tete wil ook niet verlengen.
Tis gewoon een trend, zeer problematisch.

22 april 2015 om 20:01

Precies dit feyenoord heeft op dit vlak echt wanbeleid. Hoe kun je in godsnaam de 2 parels van je jeugdopleiding nou weg laten rotten op de bank en dan als je ze opstelt op een verkeerde positie zetten. Dan zeg je toch tegen de trainer dat boetius op rechtsbuiten hoort en vilhena op 10 zoals ze altijd hebben gedaan en waar ze de parels werden die ze zijn, maar nee feyenoord zet zijn parels lekker op een positie waar ze zich niet fijn voelen en dan kiezen voor een beperkte speler als immers op die positie waar het pareltje zich het fijnst voelt. En dan nog zeuren dat ze niet thuis geven in de 20 min die ze eens in de zoveel tijd krijgen hahahaha echt waar dit is gwn dik wanbeleid want alle pareltjes worden verwaarloosd en lopen weg omdst zij het zat zijn xd

22 april 2015 om 20:17

Fiorenoord

Bizar veel geld? 10 miljoen! Als Feyenoord deze spelers had kunnen behouden hadden ze minimaal 20 miljoen gebeurd. Ik snap dat het geld hard nodig was dus het was logisch dat ze het deden. Dat Vilhena en Boetieus zich niet hebben bewezen is natuurlijk bullshit, boetieus is zelfs gedebuteerd bij het Nederlands elftal en Vilhena zat er een aantal keer dicht tegenaan.

22 april 2015 om 22:03

ja maar zo geweldig presteert Feyenoord niet , misschien wel beter als die 2 hadden gespeeld?

22 april 2015 om 22:34

Kom niet praten als je nergens verstand van hebt!
Wijnaldum en Fer die moesten weg en zo bijzonder was Fer niet. Het seizoen dat zij weg gingen kwamen Bakkal en Clasie voor hen in de plaats en Feyenoord werd direct 2e en kijk waar Fer belanden! Dus het was alleen maar beter!
En Vilhena en Boetius presteren niet dus waarom zouden zij in de basis moeten? Dat zij nu opeens willen vertrekken omdat zij niet dpelen heeft niks met het beleid te maken. Mensen als jij hebben er gewoon geen verstand van. Jij zou dus als trainer spelers laten spelen die niet presteren?

22 april 2015 om 22:42

Fer en Wijnaldum waren bepalende spelers bij ons, door de slechte financiële situatie toen niet te behouden.
Vilhena en Boetius zijn wisselspelers die niks presteren.

22 april 2015 om 22:46

Met jaren bedoel je denk ik jaar? Vond ze allebei zeer goed renderen onder Koeman.

Zie onder GVB en JPG ze allebei ook wel weer opbloeien.

Vilhena op de plek van Clasie en JPB kan weer fatsoenlijk een combinatie aangaan met mensen die wel in 1x een bal kunnen kaatsen, waardoor zijn acties ook beter tot zn recht komen.

Nu moet je een vervanger voor beide gaan zoeken, waar je gekeken naar de kwaliteiten van beide niet zomaar aan zal komen.
Als je JPB verkoopt is er wel een mogelijkheid om Salomon Kalou eventueel terug te halen. Kost misschien wat en is niet volgens het huidige beleid, maar met K2 en de kwaliteiten van de rest van het elftal kan je zomaar kampioen worden.

Als je dan ook nog Clasie zou weten te behouden dan heb je het beste elftal van Nederland. Genoeg spelers die een wedstrijd kunnen beslissen. Een goede mix in leeftijden en ervaring per linie.

Dan zet je jezelf als club gelijk goed op de kaart en haal je de nodige inkomsten binnen

23 april 2015 om 10:13

Totaal andere situaties. Wijnaldum en Fer waren wel basisspelers en veel waardevoller dan Boetius en Vilhena nu.

22 april 2015 om 17:59

Precies wat jij zegt legt de kern van het probleem bloot. Misschien is de Feyenoord jeugdopleiding wel te goed geworden. Men heeft geen behoefte aan raspaardjes als Vilhena en Boetius. Nee, harde werkers als Toornstra en Immers willen we zien.

We kunnen inmiddels wel stellen dat alle parels uit de jeugdopleiding of vroegtijdig vertrekken uit de jeugdopleiding, of vertrekken wegens een gebrek aan speeltijd. Alleen de harde werkers als van Beek, Kongolo en Clasie overleven. Niet gezegd dat Boetius en Vilhena niet hard werken, maar zij worden klaarblijkelijk net als al hun voorgangers niet op waarde geschat.

22 april 2015 om 18:10

Zo goed zijn ze niet. En anders hebben ze dat zeker niet laten zien. Dus dat "op waarde schatten" ligt meer aan jou denk ik.
Ik zie ze in ieder geval nooit vaste Nederlands elftal spelers worden.

22 april 2015 om 18:32

Ben het volkomen met je eens man, blijkbaar zien ze liever van die halve tamme kilometervreters die nog geen bal aan kunnen nemen als een Manu, Immers of Kazim. Dan technisch vaardige spelers als Vilhena en Boetius, het vertrek van deze twee jongens mag volledig op het conto van die slisbak komen. Hopenlijk gaan ze nog een mooie toekomst tegemoet, want de potentie is er zeker.

22 april 2015 om 19:05

Tja boetius vind ik enigszins nog jammer maar wat heeft vihenna nou toegevoegd en als hij in mocht vallen stond hij er niet. Zolang ze geen veerkracht kunnen tonen en bij tegenslag vertrekken zie ik ze ook niet slagen. En bij wat voor clubs kunnen ze nu terecht?
In het buitenland hebben ze iig nu nog niets te zoeken..

22 april 2015 om 19:17

Bij Koeman speelden ze ook niet veel, vooral op het einde van het seizoen.

22 april 2015 om 19:26

Ik zie er wel een kans in.
Wachten op afvallers en mensen die stoppen en je hebt altijd een selectie van 23 spelers.
Dus geef ze een paar jaar.
Ze zijn nog jong.

22 april 2015 om 21:10

Geen gemis als je t mij vraagt. Niet veel laten zien en toch al van die maniertjes. Southampton.. mag vilhena nog in zn handjes knijpen

23 april 2015 om 16:27

Niet veel laten zien? Volgens mij heb jij dan onder Koeman geen wedstrijd gezien. Die twee speelden als twee van de beste talenten in de Eredivisie! Maar Fredje wil alleen meer werkpaarden en geen raspaardjes. Dit zijn twee talenten die ver hadden kunnen komen als Fredje niet zo eigenwijs was en ze gewoon de positie gaf waar ze horen. En niet de bank en, wanneer ze er een keer inkomen, 20 minuutjes op de verkeerde positie.

Rutten heeft het verkloot en dan wordt beweert dat de twee talenten niet presteren. Zij komen gewoon niet goed uit de voeten in 20 minuten en dan ook nog op de verkeerde positie.

22 april 2015 om 21:21

In vind dat dit toch wel Fred Rutten aan te rekenen is. Fred heeft dit jaar gefaald. Potentieel vermogen heeft hij niet benunt, sterker nog het loopt nu bijna gratis de deur uit. Voor beiden jongens ga je niet meer dan 5 miljoen per stuk krijgen.
Zonder Lex immers en met tonny op die positie hadden we ook 4e geëindigd, want let wel dit gaat gebeuren. Uit bij Groningen verliezen we minimaal 2 punten en dan krijgen we Vitesse op bezoek.
Ik baal hier ontzettend van, niet omdat dit supertalenten zijn want dat zijn ze niet, maar omdat deze feyenoorders ( vanaf 8 jarige leeftijd ) afgewimpeld worden op het moment dat Feyenoord weer wat stuivers te besteden heeft.
Het enige wat je de jongens kan verwijten is dat ze beter moesten presteren in de minuten die ze wel kregen.

22 april 2015 om 21:48

Lekker positief over je eigen club!
Iedereen klaagt over immers op 10, en met toornstra op 10 verlies je 0-1 tegen GAE!!
Rutten zet gewoon de sterkste 11 erin net zoals Koeman, daarom speler Vilhena en Boetius dus niet veel meer.

Als Feyenoord 3de wordt en zie jou hier positief reageren dan ga ik je vierkant uitlachen. Supporter in goede en slechte tijden, goed weer supporters word ik misselijk van!

22 april 2015 om 22:49

Je moet je gaan schamen. Ga jij maar ergens anders provoceren, misschien dat ze er daar wel intrappen. tschjuss!

23 april 2015 om 16:33

Met Manu in de spits en Boetius erin speel je met een beter elftal dan die gekke Kazim. Ja, hij geeft assists, maar hij is een Spits, hij moet scoren. Die assistgevende spits werkt alleen hard, daarom speelt hij. Maar hij staat wel talenten en technisch 10x beter voetballers in de weg, die onder Koeman wel speelden en ook nog eens goed!
Ik weet nog wel dat alle Feyenoorders Boetius een toptalent vonden, want hij scoorde, tegen Ajax, de koploper. Het hele seizoen was hij goed, tot de laatste 2 wedstrijden waarin hij uit vorm was. Speelt dit seizoen niet, omdat Rutten niet snapt dat hard werken niet alles is. Je moet ook techniek hebben en met alleen Clasie gaat dit niet.

Boetius hoort gewoon te spelen en Vilhena hoort ook minimaal het dubbele van zijn huidige speeltijd te hebben.

Goede speler voor ajax. Vilhena als linker aanvallende middenvelder of controlerend , bazoer op 6 en klaassen op zijn favoriete positie als rechter aanvallende middenvelder. Hij zou tussen de 2 en 4 miljoen moeten kosten, dus een koopje voor ajax. Zou wel erg zijn voor de feyenoord fans als boetius naar psv zou gaan en vilhena naar ajax. Althans voor de feyenoord fans die het wel zien zitten in deze talenten.

22 april 2015 om 17:49

Dat Ajax maar eens een goede LB en een centrum verdediger voor naast Veltman haalt..

22 april 2015 om 17:59

Leg mij eens uit waarom Ajax een jonge reservespeler van Feyenoord moet halen voor het middenveld, terwijl er geschreeuwd wordt om meer ervaring in die linie. Vilhena speelt niet eens bij Feyenoord en die staan lager dan Ajax. dan is 3-5 miljoen veel te veel voor een club als Ajax.

22 april 2015 om 18:03

Je kunt ook ervaring halen voor een andere linie. En dat met name voor de verdediging. Psv had met guardado ook alleen maar een routinier voor op het middenveld. De verdediging en aanval van psv was gewoon nog relatief jong te noemen.

22 april 2015 om 18:05

Leuke speler voor op de bank toch? In het 2e...

22 april 2015 om 18:37

Je wilt toch niet zeggen, dat een Sinkgraven beter? Ik noem maar een speler

22 april 2015 om 19:20

Zowel Sinkgraven als Serero hebben als LAM meer laten zien in de ED. Serero blinkt overigens iedere CL wedstrijd uit. Op basis van wat is Vilhena beter. Op basis van een heel seizoen op de bank te zitten? : dus een speler als Immers nog niet eens uit de basis te kunnen spelen...

22 april 2015 om 19:38

Ik denk, dat een Sinkgraven, Immers er ook niet uit zou spelen op dit moment bij Feyenoord.
Maar ik denk dat een Vilhena bij Ajax wel zou spelen, iig vaker.
Ligt aan de selectie op dit moment en de spel stijl van beide teams.

22 april 2015 om 20:25

Haha Sinkgraven meer laten zien dan Vilhena! Je moet je schamen dat je zoiets durft te beweren. Vilhena heeft al meer dan 100 wedstrijden gespeeld voor Feyenoord en is slechts een halfjaar ouder dan Sinkgraven. Vilhena zat dicht tegen het Nederlands elftal aan. Het zijn beide talenten maar ik denk nog steeds dat Vilhena veel meer potentie heeft als je ziet hoe die jongen op zijn 17e al meedeed bij Feyenoord. Hij heeft het nu even niet maar

22 april 2015 om 20:38

Het is dus wanbeleid dat hij niet in het eerste van Feyenoord in de basis staat, maar bij Ajax zou hij bankzitter in het tweede zijn?

22 april 2015 om 20:42

Sorry hoor World, maar jij moet je eventjes wat beter gaan verdiepen in de cijfers en getalletjes. Klopt namelijk helemaal niks van wat je zegt, maar dat heeft Depay je hierboven al uitgelegd. Sinkgraven wordt de nieuwe miskoop van Ajax, geloof me, Ik hoop van niet, maar helaas is het wel zo.

22 april 2015 om 18:10

Kom op hij is echt niet beter dan onze huidige middenvelders hoor.
Hij lijkt ook een beetje te zwaar. Hij oogt af en toe zeer traag en ontwikkeld zich amper.
Zal een schande zijn als Ajax deze jongen koopt en de eigen talenten links laat.

22 april 2015 om 18:15

Ik denk dat het ook met vertrouwen te maken heeft en misschien kan een nieuwe omgeving hem weer inspireren om zich wel verder te ontwikkelen. Geef deze jongen het vertrouwen en dan zal zijn talent uiteindelijk wel weer boven komen drijven. Zo heeft psv het ook gedaan met bijvoorbeeld luuk de jong en wellicht straks ook met boetius.

22 april 2015 om 18:15

Mee eens Lee. Ik zou Boetius wel graag zien komen om de flanken te versterken, zeker als Kishna gaat.

22 april 2015 om 18:24

Luuk ging niks voor niks voor 15 miljoen euro richting de BL. Hij is altijd een prima spits geweest in een aanvallend team. Daarnaast kunnen de meeste verdedigers in de ED niet op tegen zijn fysiek.

Tony is gewoon een doodnormale speler. Een Serero. Leuk en niet meer dan dat. Zelfs Serero vind ik beter en ook hem wilt men uit de basis zien.

Je hebt gelijk wat betreft vertrouwen hoor, maar Tony vind ik nou echt niet zo denderend. @ Difference09

@leidsehood
Ja JPB zie ik wel graag komen, desnoods ruilen met Kishna. Alleen twijfel ik wel over zijn kwetsbare beentjes.

22 april 2015 om 18:19

Vilhena op 10, Bazoer op 6 en Klaassen als rechter aanvallende middenvelder? Als je met een rechter aanvallende middenvelder speelt, heb je er ook 1 op links. Dan speel je zonder 10.

22 april 2015 om 19:15

Vilhena hebben we zeker niet nodig. Sinkgraven is daarvoor al gehaald en dat was eigenlijk al een tikkeltje overbodige aankoop, daar Nouri eraan zit te komen. En daarbij moet ik het nog zien of hij het internationaal wel gaat redden.

Daarentegen mag Ajax van mij wel hengelen naar Boetius. Een klasbak, die over de vleugels L/R kan dartelen. Een speler die goed varieert met buitenom en binnendoor passeren. En daarnaast heeft hij een goede dribbel en voorzet. Voor 6 miljoen mag hij naar Amsterdam komen ! Hij is meer dan welkom !

22 april 2015 om 19:26

Vilhena kan ook nog op de positie van bazoer spelen he. Daar bazoer nog geen heel seizoen kan spelen waarschijnlijk. Dus vilhena kan best bruikbaar zijn voor ajax mochten ze besluiten voor hem te gaan. Je kunt hem als aanvallende middenvelder gebruiken of wanneer dat nodig is op de positie van bazoer zetten.

Zonde, had hem meer laten spelen zodat de marktwaarde wat omhoog ging

22 april 2015 om 17:49

Hoe hij speelde laatste tijd daalt alleen de marktwaarde kan je hem beter op de bank houden.

Doei Vilhena, zit een jaartje op de bank en gedraagt zich meteen als de grote meneer. Ja misschien moest je vaker spelen maar liet het dan zien als je in het veld stond.. je bakte er niks van.

22 april 2015 om 22:04

hij wil voetballen, dat heet ambitie, een sportman neemt niet genoegen met een reserverol

22 april 2015 om 22:44

Hij kan wel vaker voetballen, maar als hij slecht voetbal laat je hem toch niet staan? Kan je net zo goed met Fc Knudde mee doen in het stripboek kan je tenminste niets fout doen..

Doet me pijn dit.. Ook dat Boëtius waarschijnlijk weggaat. Misschien wel onze grootste talenten. Ik vind dat dit toch wel op het conto van Rutten geschreven mag worden. Misten het vertrouwen

22 april 2015 om 18:16

inderdaad met dank aan Rutten.
Voor het juiste bedrag mogen ze weg want de opvolgers staan al klaar.

22 april 2015 om 21:55

De les van Rutten:
Werken voor je geld!!
Maar dit blijkt gewoon gebrek aan ruggengraat te zijn van Vilhena en JPB!

Als ze echt weg willen, dan moet het maar, 15 miljoen samen, lijkt me een redelijke deal

22 april 2015 om 17:50

15 Miljoen samen... Haha je mag blij zijn als ze samen de helft opleveren en dat gaat niet eens gebeuren met 1 Jarig contract en allebei niets laten zien afgelopen seizoen. Ook zijn ze geen internationals..

22 april 2015 om 17:52

Haha op basis waarvan denk je dat een club 7,5 miljoen gaat betalen voor een van de twee? Je mag al in je handjes knijpen als je de helft krijgt.

22 april 2015 om 17:52

15 miljoen samen? Haha... Je moet al blij zijn als je de helft voor die twee krijgt.

22 april 2015 om 18:33

2 spelers van dat kaliber die zo al 10 miljoen kosten minder dan Depay (als PSV 25 miljoen zou ontvangen) lijkt me voor een club, die geld heeft geen slechte deal.

22 april 2015 om 18:09

Vilhena waarschijnlijk rond de 4 miljoen. Voor Boetius rond de 5 miljoen verwacht ik. 9 miljoen voor twee bankzitters is toch ook niet verkeerd.

22 april 2015 om 18:17

Helaas heet onze TD van Geel en niet Levy of Zamparini... dus die 15 miljoen ga je niet krijgen.

22 april 2015 om 18:17

15 miljoen is inderdaad een mooi bedrag.

Vilhena als opvolger Wijnaldum en Boetius als opvolger van Depay, haha zou wat zijn

22 april 2015 om 17:55

Zou niet eens zo gek zijn. Bij PSV lijkt het klimaat voor dat soort spelers toch wat rustiger en dus gunstiger dan bij Feyenoord.

Gewoon verkopen voor rond de 2.5 miljoen en mocht ook clasie vertrekken, investeren in gudelj en vejinovic. Vilhena en boetius hebben het ook hoog in hun bol. Denken ze dat ze Modric en Ronaldo zijn ofzo?

22 april 2015 om 19:22

@fcDa

Gudelj kan naar Ajax, dat gaat hem dus niet worden.

23 april 2015 om 08:37

Dus omdat hij naar ajax kan gaat hij niet naar Feyenoord? Waarom dat?

niet naar psv komen! verder snap ik hem en boëtius wel hoor, ze worden aan de kant geschoven omdat er 2 harde werkers met weinig rendement erin moeten. Dan kon je beter nog deze rasvoetballers de kans geven hun vorm weer te vinden.

22 april 2015 om 18:11

Feyenoord is geen filantropische instelling. Laat ze eerst hun vorm maar vinden en dan komen ze in aanmerking voor een basisplaats. Boetius en Vilhena hebben aan het begin van het seizoen vertrouwen gekregen en ze konden het niet waarmaken. het houd een keer op. je kan deze spelers niet maanden uit vorm blijven opstellen.

22 april 2015 om 18:14

geen filantropische instelling, maar wel al jaren met immers op het middenveld? begin van het seizoen was het elftal niet eens rond en dan zijn je twee jongste talenten schuldig aan de tegenvallende prestaties.

22 april 2015 om 19:13

We zagen afgelopen weekend hoe het loopt zonder Immers. Werd toch weer pijnlijk duidelijk hoe belangrijk Immers voor dit Feyenoord is. Nee hoor de 2 jongste hebben het juist uitstekend gedaan. Alleen de meer ervaren jonge spelers lieten het afweten. Vilhena zeker. Voor Boetius kan je nog zeggen dat hij geen links benige middenvelder achter zich heeft en daardoor anders word aangespeeld.
Maar volgens jouw hadden we dus Vilhena en Boetius moeten blijven opstellen. Dan waren we dus direct uit europees voetbal geknikkerd en stonden we nu ergens tussen de 6 en 9e plek maar haddeen onze talenten wel het vertrouwen gekregen.

Vanaf zijn debuut werd deze jongen tot het grootste talent van Varkenoord bestempelt, van de afgelopen generaties. Vooral door de supporters. Zonde dat hij dan niet de kans krijgt. Eerlijk gezegd vond ik hem nooit zo opvallen, maar kwam denk ik vooral omdat hij niet op de 10 positie speelde. Dom om Immers de voorkeur te geven voor die plek. Geen restwaarde en belemmert ook de ontwikkeling van deze Vilhena.

Ze hadden misschien goud in handen, maar moeten nu gelukkig zijn als een club 2-4 miljoen wilt neerleggen voor deze speler. Zou me ook niet verrassen, als hij bij zijn volgende club zich erg goed ontwikkelt tot de speler wat de Feyenoorders in hem zagen.

22 april 2015 om 19:03

Hij heeft toch 15 keer gespeeld (korter en langer). Dat zijn toch kansen? Blijkbaar heeft hij die niet gegrepen. Had ook best sterke concurrentie natuurlijk, maar hij heeft het gewoon niet laten zien. Als hij dan nu al de handdoek in de ring wil gooien, zou ik hem als Feyenoord zijnde lekker uitzwaaien. Talent of niet, graag of niet.

Typisch stukje van Martijn Krabbedam weer, zonder ook maar enige quotes en vooral heel veel gissen. Alles wat hij schrijft wordt meestal al binnen enkele dagen ontkracht door Jan Dirk Stouten en/of Feyenoord zelf. Maar hopelijk heeft hij het deze keer wél bij het rechte eind: ik ben wel klaar met Vilhena. Daag.

Vilhena was in het begin een sensatie, maar het laatste seizoen heb ik hem niks moois zien doen.
Als je dan toch ontevreden bent over je reserverol, laat het dan zien in je invalbeurten.
Dat heb ik helaas niet gezien. Kan ook met vertrouwen te maken hebben, dan kan hij beter naar een club gaan waarbij hij een belangrijke speler kan zijn, en is een transfer naar een grote club dus uitgesloten.

22 april 2015 om 19:58

Ik denk dat het met ritme en vertrouwen te maken heeft. Vilhena heeft bijvoorbeeld dit seizoen al op 4 posities gespeeld. Ideaal voorbeeld vind ik Luuk de Jong. Het was lachwekkend hoe hij in het begin bij PSV speelde. Slechte timing, verkeerde loopacties en aannames etc. Dat is gewoon gebrek aan ritme en vertrouwen. Daarna is het gaan lopen en uiteindelijk is hij 5 klasses beter.

Zo is het bij Vilhena ook. Vorig seizoen liet hij bij vlagen geweldige dingen zien maar dit seizoen heeft hij geen ritme en vertrouwen en dan is het een stuk minder. Hij moest zich ook telkens op andere posities focussen of posities wat hem gewoon niet goed ligt.

22 april 2015 om 21:19

Ik kan me zeker vinden in je argumenten. Hij is ook nog vrij jong dus als je dan zo heen en weer geslingerd wordt is dat niet voordelig. Ik hoop wel dat hij zijn klasse weer kan laten zien want in zijn eerste wedstrijden zag ik een toekomstige speler van Oranje. Maar misschien was dat de romanticus in mij, de tijd zal het leren.

Feyenoord zal zo nooit aanhaken aan het niveau van Ajax en Psv. Rutten stelt liever spelers op die maanden slecht spelen en blijft er aan vasthouden, dat was bij PSV ook het geval, wat ze de titel kosten uiteindelijk.

Deze 2 toptalenten moet je met liefde behandelen en basis laten starten. Hoezo moet een niets toevoegende Immers altijd starten die geen bal aan kan nemen, en alleen kan zwoegen.

Boetius en Vilhena voelen gene vertrouwen van Feyenoord. Vilhena wordt echt slecht behandelt door Feyenoord, zelfde geld voor Boetius.

22 april 2015 om 18:30

Waarom worden ze slecht behandeld dan? Omdat ze geen basis plaats hebben? Ze spelen ook als een natte krant, hoe kan je dan een basis plaats eisen?? Zoals Kongolo zegt, deze generatie heeft zoveel zelf vertrouwen en in de jeugd zoveel gewonnen dat ze denken er al te zijn. Sportief zou het juist beter zijn om te blijven en te knokken voor een plek, hier leren ze ook van en als ze zo spelen bij een andere club zitten ze gewoon weer op de bank en zullen ze het waarschijnlijk moeilijker krijgen dan nu......maar goed het is geaag of niet en zodra er een concurrent komt zoals psv of ajax....gelijk het maximale vragen, niet minder dan 6 miljoen!!!!

22 april 2015 om 19:58

Ze worden slecht behandeld omdat ze geen eerlijke kans krijgen. Vilhena wordt expres op de bank ghouden omdat hij geen linksback zoals Nelom wilde worden. Hij wordt behandeld als moeilijke jongen terwijl hij niets liever wil dan slagen bij Feyenoord. Ik vind het zo jammer dat deze gasten zo kapot zijn gemaakt, vooral door Rutten. Ze hebben altijd uitgesproken dat ze eerst willen slagen bij Feyenoord voordat ze zouden vertrekken. En nu willen ze niets liever dan vertrekken. Het lijkt me dat de sfeer binnen de ploeg daar voor een groot deel aan te wijten is, volledig verorzaakt door Rutten. Ik snap dat ze weg willen. Ik zou niets liever wilen dan Boetius Achahbar en Vilhena in de basis bij Feyenoord, die gasten vinden elkaar normaal blindelings. Maar door Fred wordt dit niet op waarde geschat.

Vilhena mag van mij vertrekken. Heeft zich niet doorontwikkeld zoals in de lijn der verwachting lag. Als je Lex niet uit de basis kan spelen dan ben je niet goed genoeg. Zelfde verhaal voor Boetius. Manu vind ik een minder groot talent maar die laat zien dat je er met de juiste instelling en drive wel komt. Nota bene op de positie van Boetius. Ergens denk ik dat Boetius nog wel gaat verlengen maar zoals hier boven aangegeven in reacties...er staan talenten klaar om door te stromen. Denk aan Schuurman, Sleegers, Verdonk. Zo zijn er nog wel een paar.

22 april 2015 om 19:55

Vilhena is geen concurrent van Immers. Vilhena moet concurreren met Clasie en El Ahmadi.

Op zich hoeft het voor feyenoord niet zo'n heel groot drama te zijn mochten clasie, vilhena en boetius vertrekken. Met spelers als ziyech, ayoub, tighadouini of tapia kun je hun vertrek aardig opvangen.

Degene die denkt dat het de schuld van Rutten is heeft het mis, tenslotte zit zijn tijdperk er heel snel op. Een voetballer bij wie het niet hoog in de bol was gestegen was gegaan voor een nieuwe kans bij de volgende trainer.

22 april 2015 om 18:06

Precies zo denk ik er ook over. Nieuwe trainer dus nieuwe kans. Maar ik denk beide heertjes hebben het te hoog in hun bol. Basisplaats dwing je af op het veld, niet door een transfer te forceren.

22 april 2015 om 20:30

Voor Vilhena vind ik dit zeker niet waar. Op het moment dat Rutten komt en el Ahmadi wordt gehaald weet je meestal al hoe laat het is. Als je dan ook nog ziet dat Wilkshire op het middenveld wordt gezet begrijp ik dat het demotiverend werkt. Vilhena had vorig seizoen 6 goals en 7 assists niet zo'n heel slechte cijfers voor een middenvelder het was logisch geweest als hij gewoon vertrouwen kreeg. Ik weet zeker dat deze jongen 10 keer kan scoren en 15 assists kan geven en dan ben je als middenvelder gewoon een goede 15 a 20 miljoen waard.

22 april 2015 om 19:30

Laat de volgende trainer v Bronkhorst(huidig assistent) zijn en daarnaast v Gastel(huidig assistent), beide zijn er ook mede voor verantwoordelijk dat Vilhena en Boetius op de bank zitten, zoiets beslist Rutten echt niet alleen. Je put daar inderdaad veel vertrouwen uit....

22 april 2015 om 22:12

vorig jaar waren GIO en v Gastel assistenten van Koeman , toen werden ze wel opgesteld, dus wat is je punt?

23 april 2015 om 07:52

Dat was vorig jaar. Toen had Feyenoord ook geen Toornstra en El Ahmadi. Dat zij zijn gehaald, is geen teken van vertrouwen.

Dat is mijn punt.

jmmr dat het zo loopt met zon jongen

ben benieuwd waar hij komend seizoen speelt en hoe het verder zal verlopen met zn carriere

Ben ik de enige die dit belachelijk vind van zowel Boetius als Vilhena?
Ze spelen bij een topclub en als je het daar niet laat zien over een langere periode beland je op de bank, zeker als je nog geen grote staat van dienst hebt.

Als ze net zoveel talent hebben als ze zelf en ook vele andere denken dan komen ze met hard werken vanzelf weer in de basis maar dat moet je wel afdwingen.

Mooie voorbeelden zijn Hendrickx en Andersen. Veelvuldig in de basis en nu zonder te mokken op de bank, hard werkend en azend op een volgende kans.

22 april 2015 om 18:10

Helemaal met je eens, je moet het verdienen om basis te staan. Het label "talent" dragen is niet genoeg.

22 april 2015 om 18:15

Ja maar ze zijn toptalenten en ze hebben een carrierepad en ze moeten ontwikkelen want roem en faam en geld en bazenstatus.

Je bent absoluut niet de enige. Als je niet het verschil kan maken mag je blij zijn met elke minuut, zo simpel is het. Daarom hoefden spelers als Diego, Ronaldo en Nedved ook nooit te zeuren om minuten.

22 april 2015 om 18:16

Als een club als Feyenoord haar meest getalenteerde jeugdspelers echt wil laten doorbreken moeten ze ook in mindere tijden die spelers durven laten staan. Daar word je dan in de toekomst voor beloond door goede prestaties en een mooie transferopbrengst. Talenten hebben nou eenmaal altijd een periode dat ze minder presteren.

22 april 2015 om 19:06

Er is alleen een groot wezenlijk verschil met betrekking tot hendriks en Andersen. Zij hebben niet al een jaar lang in de basis gestaan en zijn niet na een jaar lang goed presteren en een paar maanden minder presteren gelijk op de bank geplaatst. Er was totaal geen reden om El Ahmadi en Toornstra te halen, Toornstra al helemaal niet als je m op de flanken zet.
Het gaat ze om vertrouwen en dat snap ik best. Als je ziet dat je voor harde werkers die redelijk kunnen ballen aan de kant wordt geschoven, dan denk ik ook wel twee x na om mijn contract zomaar te verlengen.

22 april 2015 om 22:23

Conti, misschien is Schone dan een beter voorbeeld. Vorig jaar zelfs speler van het jaar en nu geeft hij toe matig te voetballen en gaat op de bank zitten.

Infama, ja misschien ligt het inderdaad niet aan wel of niet hard werken maar het komt op mij over dat je over weinig ruggengraat hebt als je na een half jaar op de bank meteen weg wil terwijl ook de trainer in de zomer weggaat.

Verderwil ik benadrukken dat hij gewoon 19 wedstrijden heeft gespeeld dus het is niet zo dat Rutten totaal geen vertrouwen in hem heeft en je kan iedere week maar 11 spelers vertrouwen geven. Inmers die hierboven naar de bank wordt verwezen is ook al jaren basisspeler en verdiend ook vertrouwen, Toornstra zou ook niet eerlijk zijn om iemand te kopen en geen vertrouwen te geven.

23 april 2015 om 07:56

@ Scummyman

Ook niet geheel van toepassing imo. Waar Schone inderdaad gerust op de bank plaats neemt, maakt hij wel ongelofelijk veel minuten, een heel stuk meer dan Vilhena bijvoorbeeld. Daarnaast is er voor hem geen concurrent gehaald voor zijn positie, terwijl hij goed presteerde. Vilhena presteerde vorig seizoen gewoon naar behoren en dan wordt El Ahmadi gehaald. Daar spreekt weinig vertrouwen in uit en dat kan ik volledig volgen.

Kishna, El Ghazi en dergelijke zijn niet gehaald, maar vanuit de opleiding naar voren geschoven. Wat een normale gang van zaken is.

Ik snap niet waarom ze Vilhena laten gaan altijd beter als Immers.
En als hij weg wil zo te lezen is hij klaar met Feyenoord jammer dan.
Maar vertrekken naar Ajax lijk mij geen opties dan liever P.s.v .
En naar buiten land welk club pas bij hem geen idee.

22 april 2015 om 18:11

Deze speler red het niet eens bij Feyenoord, waarom zou PSV hem dan willen?

22 april 2015 om 22:16

omdat bij PSV ze misschien denken het talent wel te kunnen laten ontwikkelen? en dan kunnen de over 2 jaar weer met veel winst door verkopen zoals met Wijnaldum

het niet redden hoeft niet te betekenen dat een speler geen kwaliteiten heeft, alleen dat het nu in de huidige vorm niet goed genoeg wordt gevonden door een trainer....

22 april 2015 om 18:12

Er is genoeg interesse dus wees maar niet bang dat deze spelers naar Ajax of PSV gaan.
Iedereen doet er dramatisch over maar feitelijk zijn het gewoon twee bankzitters welke zometeen voor een aantal miljoen verkocht worden.

22 april 2015 om 21:40

Even los van het feit dat Immers en Vilhena niet voor dezelfde plek concurreren (je argument is dus nagenoeg waardeloos, want dan kan als tegenargument ook 'liever Vermeer dan Vilhena', waarom zou Vilhena naar een binnenlandse club gaan? Feyenoord heeft er echt niets aan als dit soort jongens (Tonny, JP) ergens anders in de Eredivisie rondlopen. Vilhena kan al bijna het hele seizoen genieten van interesse door bijv. een So'ton, dus dat wordt een inkoppertje. Als hij daar weet te floreren schiet Feyenoord zich ook niet in de voet. Geval JP, kan beter uitkijken naar clubs als NAC.. Deze jongen heeft echt genoeg minuten gekregen, maar ze keer op keer niet benut. Misschien dat hij zich bij een Duitse middenmoter beter op z'n gemak voelt..

Watvoor beleid voeren ze daar eigenlijk in Rotterdam Zuid? Al jaren de beste opleiding maar ook een van de betere in talenten verpesten. En er is nauwelijks kritiek op. Waar gaat het mis? Zodra Feyenoord geld heeft leren ze het niet en gaan ze de markt op voor ouderen. Boetius, Vilhena en Achahbar gaan ze hoogstwaarschijnlijk kwijt raken. Drie toptalenten die in elk jeugdelftal uitblonken en hebben bewezen het niveau aan te kunnen. Wat halen ze ervoor terug? Kuyt (begrijpelijk maar geen restwaarde), Kazim zonder restwaarde en wellicht Guidetti met een gigantische salaris.

Een groot gedeelte van Feyenoord spelers mist structureel het vertrouwen en erkenning en zoekt hun heil dan maar ergens anders. Dit is ook een beetje het geval geweest bij Wijnaldum. Uiteindelijk verliest Feyenoord een hoop geld hierdoor.

Ik bekijk het maar van de zonnige kant: door het vertrek van twee onze toptalenten lazert het verwachtingspatroon voor volgend seizoen natuurlijk naar beneden. Je weet van tevoren al helemaal zeker dat je geen schijn van kans maakt op wat voor prijs dan ook. Dit zal mij toch zeker een aantal ontgoochelingen besparen.

22 april 2015 om 18:16

Complimenten voor deze instelling. Iedereen die Nederlands voetbal kijkt kan hier een voorbeeld aan nemen.

Gewoon zonde van deze spelers. Wat is er gebeurd dat deze jongens, die dicht tegen het Nederlands elftal aan zaten, nu op de bank zijn beland? Wiens schuld is dat? Boëtius draaide vorig seizoen als een tierelier, Vilhena was onbetwist basisspeler. Dit seizoen bakken ze er helemaal niks van. Ik blijf het vreemd vinden. Los van het feit of ze elders wel aan de bak zullen komen begrijp ik niet hoe het kan dat ze zo graag weg willen.

22 april 2015 om 18:51

Daar mag je Rutten voor bedanken

22 april 2015 om 22:19

Rutten kan er niets aan doen dat ze minder presteren, of bepaalt de trainer hun vorm tegenwoordig ook?

ze speelden gewoon niet goed, dat heeft iedereen kunnen zien

als ie ze had laten staan en Feyenoord had dan 5e gestaan had Rutten het ook verkeerd gedaan, lekker makkelijk iemand altijd de schuld willen geven

23 april 2015 om 10:49

" Vilhena was onbetwist basisspeler"

Is vorig seizoen wel een aantal keren gepasseerd door Koeman ten faveure van Vormer. Dat is dus niet onbetwist als bijvoorbeeld een Clasie.

hahah mensen die denken dat vilhena en boetius naar ajax en psv komen. alsof feyenoord ze gaat verkopen aan die twee clubs. dan nog liever een jaar later transfervrij. dan zullen ze beide naar het buitenland trekken en niet in de eredivisie blijven

22 april 2015 om 18:36

Alsof feyenoord in de positie zit om zoveel miljoenen te weigeren. Mochten er geen buitenlandse clubs komen dan is verkoop aan concurrentie de enigste andere optie.

22 april 2015 om 18:43

Feyenoord zal bij een goed bot niet weigeren beide spelers zijn niet goed genoeg voor Feyenoord dus ook niet voor Ajax of PSV.

22 april 2015 om 20:58

Wat een onzin kijk nu naar Vermeer doet het toch ook gewoon goee

23 april 2015 om 07:59

Aparte vergelijking? Het lukt Vilhena niet om Immers Toornstra of El ahamadi uit de basis bij Feyenoord te voetballen dan lijkt het me niet dat Vilhena een aanwinst is voor Ajax en of Psv, die beide nog veel meer concurrentie op het middenveld hebben lopen?

Vilhena heeft simpelweg het niveau niet. Als je niet instaat bent beperkte voetballers als Immers en Toornstra uit de basis te spelen ben niet goed genoeg voor Feyenoord en moet Feyenoord proberen nog wat te verdienen aan Vilhena.
Het zal nog een helse klus worden om bij een subtopper in Engeland een basisplaats te veroveren.

Vind dit heel zonde hij is een groot talent. Het is geen goed seizoen van hem nee maar hij werd er ook vaak ingezet waneer het slecht liep bij feyenoord rond de 60e/70e minuut. Nee zo kan je nooit lekker in de wedstrijd komen. Toen hij in de basis speelde was het niet heel goed nee maar dat is lexie ook niet en die mag wel blijven staan.

En zo gaan er dus ineens 2 'topspelers' (ik citeer vele mensen maanden en jaren geleden) voor een prikkie weg...
Tja... Beiden hebben laten zien over talent te beschikken, over de mentaliteit van die 2 kan ik niet bijzonder veel zeggen, daar volg ik Feyenoord niet goed genoeg voor maar ik vind het wel ietwat vreemd dat 2 steunpilaren (want ja, dat waren ze voor korte tijd...) met zoveel talent totaal niet meer aan de bak kunnen komen.

Dat ligt of aan de mentaliteit, of Feyenoord doet iets niet goed...

22 april 2015 om 19:19

Feyenoord doet iets niet goed. Feyenoord onderschat helaas nog steeds de jeugdopleiding. Zij geven liever de voorkeur aan aankopen zoals Kazim dan aan talenten zoals Achahbar.

Na de wedstrijd tegen PSV schreeuwde iedereen om Achahbar in de spits. Rutten koos voor Kazim omdat hij de ballen niet heeft om hem te passeren. Maar om Achahbar en de rest tevreden te houden mocht hij als rechtsbuiten spelen. Ik vind het lachwekkend.

Als je zo terug denkt dan heeft Feyenoord eigenlijk maar op 3 posities concurrentie gehad. Rechtsback met Wilkshire, Boulahrouz en Karsdorp. Linksvoor met Boëtius en Manu. Rechtsvoor met Boëtius en Achahbar.

De rest staat al vast, maakt niet uit hoe er wordt gepresteerd. Dat is het probleem van Feyenoord. Woudenberg heeft bijvoorbeeld ook goed gepresteerd terwijl Nelom regelmatig laat zien een zeer matige back te zijn. Toch krijgt Woudenberg geen kans, alleen als het moet.

22 april 2015 om 20:34

Naja, het is erg vreemd natuurlijk, oké onder Been waren er strubbelingen en natuurlijk niet alleen met Achahbar maar volgens mij was het toen al duidelijk dat die jongen talent had. Echter, in de tussentijd heeft hij zelden een kans gehad terwijl daar toch wat tijd overheen is gegaan onderhand...

Boëtius, die van Rhijn (ok dat is niet zo bijzonder moeilijk zo blijkt maar toch) keer op keer liet zweten, die menig rechtsback liet zweten, die Feyenoord bijzonder veel gebracht heeft in een korte tijd, komt ineens totaal niet meer aan de bak na een aantal blessures...

Vilhena eigenlijk hetzelfde, maar ook voor hem gold hetzelfde als bij Achahbar geloof ik met wat strubbelingetjes buiten het veld?
Ik kan het ietwat mis hebben en ook Vilhena is natuurlijk geblesseerd geweest.

En tja, de jeugd heeft mindere periodes, duidelijk, maar ik vind dat Feyenoord wel erg snel opgeeft....
Dat terwijl het nota bene talenten zijn die zich wel gewoon bewezen hebben toch? Kijk, als er mentale problemen zijn etc. dan kan ik het begrijpen maar als dat niet het geval is (zoals je min of meer zegt) dan vind ik het voor met name de lange termijn niet bijster sterk gehandeld.... Wil de leiding niet gewoon weer veel te snel? Wil de leiding (misschien onder druk van het legioen of misschien maken ze die illusie druk zelf) niet gewoon te snel presteren?

Buiten dat ze dat ook nog eens willen bereiken met in mijn ogen de verkeerde spelers is het ook nog eens erg lomp... Juist daarom kwamen de financiële problemen...
Oké, nu wordt het veiliger gedaan maar het gaat wel blijkbaar ten koste van de (voormalig?) toptalenten...

voor beide spelers lijkt de overstap van jeugdspeler naar eredivisiespeler iets te groot. gevalletje Drente?

22 april 2015 om 22:22

ze hebben langere tijd prima gevoetbald op eredivisie niveau net als Drenthe dus snap de vergelijking niet

Drenthe heeft zelfs de Spaanse competitie aangekund

deze jongens zijn nog jong en moeten nu speeltijd krijgen en vertrouwen dan kunnen ze hun talent ontwikkelen

23 april 2015 om 10:51

Rare vergelijking. Drenthe ging na amper één seizoen al naar Real Madrid.

Wie denkt die Vilhena eigenlijk wie hij is? echte profvoetballers die hun basisplaats kwijtraken doen er alles voor om zich weer in de basis te spelen. Deze Vilhena denkt blijkbaar dat hij de onmisbare man is op het middenveld en omdat Feyenoord niet daarmee eens is, wilt zijn koffer pakken? Waar is toch dat vechtersmentaliteit gebleven bij de Nintendo-generatie?

22 april 2015 om 19:14

Vilhena werkt gewoon hard. Dat zie je op de trainingen en ook als hij bij de beloftes speelt. Hij zeurt ook niet in de media zoals veel andere talenten doen. Het probleem bij Feyenoord & Vilhena is, dat het vertrouwen helemaal weg is. Ik snap dat je dan als speler zijnde verder gaat kijken. Vertrouwen is juist wat hij nodig heeft.

Lekker erfenisje laat rutten achter!! Omdat hij zonodig elahmadi moest meenemen en die moet altijd spelen blijkbaar gaat nu een van je grote talenten gewoon bij je weg! Een speler waar je altijd van op aan had gekund! Dus geen clasie vilhena elhamadi volgend jaar wel immers..... Spijt me te moeten zeggen maar als ook boetius vertrekt laat dhr rutten hele negatieve sporen na!

22 april 2015 om 22:27

Rutten heeft met een uitgekleed elftal, vergeet ff niet wie er allemaal vertrokken zijn, ongeveer hetzelfde behaald als Koeman die ook nog eens Pelle had en Janmaat, De Vrij, BMI etc

Clasie gaat weg omdat ie gewoon toe is aan een stap hogerop

Wat heeft Rutten daar schuld aan?

Of geef je Koeman ook de schuld dat vorig seizoen 4 steunpilaren vertrokken, vreemde redenatie hoor

Rutten heeft met een niet bijzondere selectie gewoon top 3 bereikt wat gewoon goed of normaal is

Twente heeft ondermaats gepresteerd, Vitesse een beetje door een slechte 1e seizoenshelft, Ajax heeft ondermaats gepresteerd. Feyenoord gewoon prima met een niet bijzondere selectie

aan het begin van dit seizoen na vertrek Koeman en vele basisspelers en Oranje spelers hoopte iedereen dat Feyenoord niet naar de plaatsten 5-6 zou zakken, nu dat is niet gebeurd

Immers werd door Koeman ook altijd opgesteld dus die wordt door iedereen belangrijk geacht en afgelopen weekend werd ie nodig gemist

El Ahmadi presteert gewoon goed

Klaar met Feyenoord. Had ook beter kunnen presteren. Ik vind dat hij best veel noten op zijn zang heeft voor wat hij heeft laten zien. Scoort ook praktisch nooit, is iets te klein en ook niet sterk. Wel heel fel, dat compenseert een hoop. Vraag me echter af of hij in de PL mee kan.

22 april 2015 om 19:15

6 doelpunten vorig seizoen voor een linksbenige controleur. Vind ik eerlijk gezegd niet zo slecht.

Aan de ene kant snap ik de kritiek op beide jongens wel. Maar anderzijds snap ik Boetius en Vilhena dan ook weer goed, misschien zelfs beter. Als Nederlandse club moet je gewoon heel zuinig zijn op je toptalenten, en dat betekent ze de ruimte en de kans geven om fouten te maken en te laten ontwikkelen. Daar zullen wij het als Nederland van moeten hebben. En natuurlijk is dat soms onverantwoord, maar als ik Boetius en Vilhena zou zijn en ik zie dat spelers als Manu en Immers de voorkeur krijgen zou ik ook twee keer nadenken voordat ik bij zou tekenen. En een El Ahmadi zou wat mij betreft ook niet zo onomstreden hoeven te zijn i.m.o.

En bedankt hoor rutten! De man die altijd al bekend stond im het niet beter maken van talenten maakt zijn naam weer waar. Bij zijn aanstelling was ik al ontevreden, hakverwege het jaar wel positief over hem geweest maar ben nu echt blij dat ie oprot. Ook boetius, vorig jaar fantastisch gespeeld dat kan toch niet ineens maar weg zijn? Rutten denkt alleen maar aan winnen wat opzich een goede eigenschap is maar de toekomst van de club heeft hij zich geen seconde mee bezig gehouden. Alleen als er veel geld zou worden uitgegeven aan spelers die al gekneed zijn wilt de beste man blijven. Heb veel meer vertrouwen in onze technische staf van. Volgend jaar.

Ik ben klaar met tonny vilhena. Wie is Tonny Vilhena? Dit is een over het paard getikt ventje die terecht naast de basis staat. Ik ben totaal geen fan van Rutten maar met Tonny geef ik hem groot gelijk. Tonny is gewoon een slapzak die zich totaal niet doorontwikkeld. Je mag van iemand die meer dan 70 wedstrijden voor Feyenoord toch iets meer verwachten. Echte talenten ontwikkelen zich door en investeren in hunzelf. Ik riep zondag toen hij werd gebracht in de rust o nee Tonny Rutten wil verliezen zeker vandaag. En ga maar terug kijken naar deze wedstrijd hij verlies bijna alle ballen, maakte veel fouten inschattingen plus zijn passing was bijzonder slecht. Tonny gaat het niet reden in het buitenland hij heeft niet de mentaliteit om tot het gaatje te gaan en om in zichzelf te investeren. Deze tonny is om dit moment nog niet goed genoeg voor Groningen of Utrecht ik meen het echte kenners zullen dit met me eens zijn. Kom op dit is geen talent ik heb dan afgelopen 35 jaar wel andere spelers gezien die geen talent werden genoemd maar veel beter waren dan deze meneer Tonny.

Dat ze weg willen omdat Rutten e niet in veel opstelde en bij Koeman een basis plaats hadden kan ik me voorstellen.
Maar zouden ze ook bij Gio er naast staan?

Tja dat is het nadeel van het feit dat in Nederland talenten zo vroeg doorbreken, als ze vervolgens een jaartje weinig spelen willen ze hun contract niet verlengen en vertrekken. Ik snap het enigszins wel, als je op je 19e en 20e in basis speelt dan verwacht je ook dat je op je 21e in de basis speelt en niet op de bank terecht komt. De piek is veel te vroeg.

Ik weet niet of het wanbeleid is. Feyenoord heeft met Boëtius al 7 maanden lang contract besprekingen.
Al driemaal waren ze er zo goed als uit en ieder keer ketste toch weer af.
Hij wil naar verluid een contract voor één jaar en salaris verhoging die ver boven de beloningen van o.a. Sven van Beek ligt.
Beide lijken me niet uitvoerbaar voor Feyenoord. In het eerste geval betekent het dat hij vrijwel transfer vrij kan weglopen. Puur voor eigen gewin. In het tweede geval wil hij als hele jonge speler die momenteel niets presteert (ook volgens zijn moeder) een topsalaris.
In de ogen van velen hier zou Feyenoord hieraan tegemoet moeten komen.
Zou er eigenlijk echt een club op hem zitten te wachten, nu hij zo zwak speelt.
Het gaat bij hem niet om speelminuten, maar het geld.

.

23 april 2015 om 09:36

Snotneuzen van tegenwoordig denken dat ze na 4 wedstrijden de man zijn en kunnen cashen. Kunnen ze het dan niet hier, dan vertrekken ze meteen naar een oord waar ze wel financieel binnen kunnen lopen.

Feyenoord doet er goed aan dit soort figuren van de hand te doen. Ruimte voor de jeugdspelers die zich wel eerst willen bewijzen.

Misschien iets voor ons. De Boer zou hem wel willen. Tenminste een tijdje geleden. Maar ja met het waarschijnlijk aanstellen van Gudelj hebben we hem niet nodig

Vilhena heeft iedere minuut dat hij speelde slecht gespeeld.
boetius zelfs toen Manu geblesseerd was heeft hij genoeg minuten gemaakt en kanssen gehad.
Het is juist een talent en mentaliteit om door te groeien en dat zie ik bij beide niet gebeuren.
Vilhena is langzaam ,laat zijn man lopen en klein.. sorry maar waar wil je hem hebben? op 10? als hij 10x beter gaat voetballen.
Boetius voelt geen v ertrouwen ,maar moet hijspelen als de rest het beter doet. in ieder geval niet minder

Gewoon ziyech, ayoub en tighadouini halen mochten clasie, boetius en vilhena vertrekken. Ik denk dat feyenoord er dan niet gek veel op achteruit gaat. Misschien zelfs op vooruit.

nou als koeman weer een van z'n favoriete feyenoorders wil kopen laat 'm niet echt netjes maar in dit geval zullen we het maar door de vingers zien

23 april 2015 om 09:38

Vilhena zie ik echt niet slagen in Southampton. Gast heeft nul komma nul mentaliteit en heeft bar weinig laten zien als ie eens mee mocht doen. En dat zal het in de PL even doen zeker? Nee, denk 't niet.

Daar gaan we weer. Er is weer iets meer te besteden er word gelijk weer gekocht. Dit gaat ten koste van de talenten. Betekent weer einde jeugdopleiding. Hoop dat gio verder gaat met de jeugd.

Het ging met Vilena en Boetius in elk geval Niet beter tegen de Eagels de 2e helft.
Dus zoveel hebben deze jongens nou ook weer niet te willen.

Wat een wanbeleid in Rotterdam. Deze jongens moet je gewoon lange tijd in de basis zetten ipv korte invalbeurten waar ze zich willen profileren. Immers op 10 is een schande, maar heeft een contract dat hij altijd mag spelen. Van geel moet is achter zijn oren gaan krabben met dit beleid Verhoek Goossens vormer Mathijssen boularouz wilkshire Singh immers allemaal dikke contracten geven het houdt niet op.
Hoe nu verder met Feyenoord? Er is nog geen nieuw stadion. Gudde 7,5 jaar geleden aangesteld als directeur om een stadion te realiseren. Op dit moment is er nog geen steen in de grond geslagen en 10 miljoen kwijt aan kosten.

23 april 2015 om 10:57

Boetius heeft zo ongeveer de eerste tien wedstrijden in de basis gestaan en gefaald. Daarna tijdens de blessure van Manu weer een basisplek gegeven Weer niet goed.

Hoe lang wil jij een speler die faalt in de basis zetten. De gehele contractduur?

Dat heb je als je als Golden Boy neergezet wordt en gaat geloven dat je fantastisch bent. Vilhena heeft niet het karakter om te knokken als het minder gaat, gewoon laten gaan. Horen we nooit meer wat van.

Dit is wel pijnlijk zeg... Vorig seizoen hebben zowel Vilhena als Boetius erg veel gespeeld en nu is het juist omgekeerd. Beide in een vormdip, maar mogelijk kan het ook met vertrouwen te maken hebben.
Vilhena heeft dit seizoen soweiso te weinig kansen gekregen, Immers is met de wedstrijd slechter, dus ik had Vilhena gewoon wat langer in de basis neergezet, kan je niet altijd in 1 wedstrijd bewijzen, kan je zeker als jonge speler onder bezwijken. Maar goed, volgens mij riep hij vorig jaar ook al weg te willen, mogelijk ook wel door zijn zaakwaarnemer, maar bleef toch omdat er volgens mij niks concreets was.

Jammer dat dit voor beide spelers zo gelopen is... Zijn allebei nu een heel stuk minder waard.
Daar hebben ze gewoon veel te weinig voor gespeeld.
Hoop dat ze met Boetius nog wel tot een oplossing komen, maar gok dat die ook vertrekt.
Zonde om 2 talente zo de deur uit te laten lopen.
Geen idee of dit aan Rutten ligt, maar sinds hem spelen ze niet veel meer.

Ben benieuwd of ze beide nog wel kunnen groeien,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren