Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vieira schrijft Arsenal af: ‘Wij hadden topspelers met persoonlijkheid’

Laatste update:

Patrick Vieira rekent Arsenal niet tot de titelkandidaten. De oud-middenvelder en huidig manager van New York City FC stelt in een interview met de Daily Mirror vast dat het huidige team van de Londenaren persoonlijkheid mist.

/

“In mijn tijd hadden we fantastische spelers aan de bal, maar de meerderheid was ook fysiek erg sterk. We hadden Dennis Bergkamp voor de flair, Thierry Henry voor het afmaken, maar ook spelers die atletisch én fysiek sterk waren als Sol Campbell. En we hadden persoonlijkheden: Jens Lehmann, David Seaman en de gehele achterhoede.”

“Het huidige Arsenal speelt misschien wel het beste voetbal van de competitie, maar er mist iets. Ik denk dat dat in het fysieke gedeelte ligt, de persoonlijkheid. Arsenal zou vanwege de speelstijl altijd een van de titelkandidaten moeten zijn, maar tegelijkertijd verliezen ze vaak wedstrijden die ze zouden moeten winnen”, besluit Vieira.

Beschouw jij Arsenal als een kampioenskandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er mag inderdaad wel iemand met ballen komen staan, evenals een verdediger van 2 meter. Tijdens Leicester - Arsenal zag ik op een bepaald moment mijnheer Holding naast Morgan staan. Dat is toch wel even een verschil.

22 augustus 2016 om 10:40

Mertesacker is bijna 2 meter, maar die mag van mij per direct een enkeltje terug naar Duitsland boeken.

22 augustus 2016 om 10:57

Wat wordt die man toch (nog steeds!) onderschat. Met hem in de ploeg hadden we niet verloren van Liverpool. Zou denken dat de mensen die Arsenal ook echt volgen wel inzien dat Per geen koekebakker is als je zoveel interlands achter je naam hebt staan. Het is niet dat Duitsland dun bezet is qua kwaliteit achterin. Natuurlijk zijn er betere cb's dan hij en zou ik die ook graag bij Arsenal zien, maar hoe oa jij over Per praat is echt niet juist. Maar goed, er moeten zondebokken zijn als het slecht gaat natuurlijk.

22 augustus 2016 om 11:05

Hij duikt weg van de bal in plaats van hem te blokkeren, dat is onacceptabel, hoe goed je ook bent.

22 augustus 2016 om 11:09

Per krijgt heel vaak kritiek, misschien wel te vaak inderdaad. Ondanks dat ie veel ervaring heeft, maakt ie vaak cruciale verdedigingsfouten of komt ie snelheid tekort. Hierdoor is de kritiek op Per meestal terecht.

22 augustus 2016 om 11:09

Hou toch op man, serieus. verdediger pur sang die alleen goed is tegen slechte spitsen. Kosielny moet zo vaak voor hem compeseren door zijn traagheid en nog wil je hem verdedigen

22 augustus 2016 om 11:14



Per is 1x voor de bal weggedoken wat een redenatie. Ramos is ook wel eens weggedoken, die ook maar wegdoen bij Real? Zo zijn er wel meer te noemen trouwens. Maar goed, zoals ik al zei er moeten zondebokken zijn als het slecht gaat. Per is traag en heeft een draaicirkel als een olietanker, maar het is ondanks zijn tekortkomingen echt een goede verdediger.

22 augustus 2016 om 11:21

Per is ook zeker niet slecht. Hij duikt eerder weg voor de bal dan dat hij er 100 voor gaat. Ik vind echter wel dat hij veel teveel kritiek krijgt. Ik zie ook liever een nieuwe top cv, maar Mertesacker is puur qua anticiperen en positie kiezen zowat de beste ter wereld. Met probleem ligt vooral aan zijn felheid en snelheid.

22 augustus 2016 om 11:21

Daarom speelt Per ook bij Arsenal en niet bij Real of Atletico. Als Per snel was geweest was hij zo'n beetje de beste verdediger ter wereld! Fantastisch inzicht en zou daar zeker meer gebruik van kunnen maken als hij sneller was.

22 augustus 2016 om 11:24

Anyway. We hebben gewoon een Sol Campbell en Vieira nodig. Iemand met uitstraling en genoeg kracht in zn benen om een aanvaller een enkeltje ziekenhuis te sturen. Niet dat ie dat moet doen, maar zo'n bulldozer schrikt natuurlijk lekker af.

22 augustus 2016 om 11:31

Mertesacker is gewoon een verdediger die onzekerheid en stunteligheid uitstraalt. Een Aguero en Costa slapen als roosjes de avond voor een wedstrijd tegen Arsenal.

22 augustus 2016 om 11:53

We hadden een nieuwe Vieira in Diaby, die man was klasse. Helaas weten we allemaal hoe dat liep.

22 augustus 2016 om 12:10

Samcro, dat is zeker zo. Per krijgt nu onterecht alle pis over zich heen, simpelweg omdat hij de langste paal is. Per is een leider en in zijn beste tijd misschien wel onze beste verdediger. Iedereen heeft het over snelheid, maar hij wordt heel weinig op pure snelheid geklopt, want meestal staat hij er al om een bal te blokkeren. Hij en Kos waren een periode heel sterk samen, maar op een gegeven momen moest Kos teveel doen, maar dat had ook te maken met de cvm die we nog niet hadden in de vorm van Coq. Per is niet meer wat hij was, maar had op dit moment heel erg van waarde geweest qua ervaring en leiderschap achterin. De mensen die ik kritiek zie geven wijzen steeds op hetzelfde puntje, maar kijk eens naar de gehele periode van Per bij ons.

22 augustus 2016 om 12:21

Je verwijst naar Duitsland, maar die hadden in het verleden nét géén goede verdedigers. Staar je niet blind op Boateng en Hummels, vroeger was het wat anders. Interlands is een non-argument, anders kunnen we Podolski -die er nóg meer heeft- ook wel terug halen. En ja, Per was vroeger wel wat beter dan nu. Maar het gáát om het nú.

Per doet het meestal goed in de grote wedstrijden zoals tegen City of Bayern als Arsenal de wedstrijd aanvat met een meer realistisch strijdplan en dichter bij de eigen 16 speelt, of erin.

Maar we hebben al vaak genoeg gezien hoe hij ondanks zijn spelinzicht hopeloos te laat kwam omdat hij even traag draait als een vrachtwagen, zoals tegen Chelsea vorig jaar en véél punten kost.

Koscielny maakt ongelofelijk veel van zijn foutjes goed waardoor het allemaal wel lijkt mee te vallen. Maar Mertesacker is niet langer goed genoeg voor Arsenal, Gabriel ook niet, nooit geweest, en dan verwacht je een gerichte vervanger.

Die vervanger komt er niet. Dan raken ze beiden geblesseerd. En ongelofelijk maar waar -Mourinho lacht zich een ongeluk- Arsenal haalt nog steeds geen vervanger.

22 augustus 2016 om 14:21

Mertesacker is wellicht de speler met het beste kopspel in de PL , zowel verdedignend als aanvallend op de stilstaande fases maar hij is niet wendbaar genoeg en loopt de 100 m in 3 miniten 15 sec ......
dit maakt dat Mertesacker echt wel de makkelijkst te bespelen verdediger is voor snelle ,wendbare spitsen die eenvoudig het duel kunnen vermijden tegen hem omdat er geen duel is wanneer de bal tussendoor wordt gespeeld .... Mertesacker komt dan toch nooit meer terug in beeld in zulke situaties , herinner u maar het WK in Brazilië, uiteindelijk was Löw het ook beu ....
Arsenal heeft dan wel met Koscielny, één van de betere centrale verdedigers in het team staan , die heeft Mertesacker dan ook al veel moeten bijspringen .

22 augustus 2016 om 14:43

''per is traag en heeft een draaicirkel als een olietanker, maar het is ondanks zijn tekortkomingen echt een goede verdediger.''

Ja koek-koek, een nogal klein detail bij het hanteren van een hoge lijn, of denk je van niet?

22 augustus 2016 om 14:49

Beste kopspel? Hij heeft al 2 jaar niet gescoord uit een dodespelmoment, met zijn 1,98 meter...

22 augustus 2016 om 18:35

Bovendien verliest hij verdedigend ook veel te vaak kopduels van notabene tegenstanders die 15-20 cm kleiner zijn. Per kan totaal niet springen.. Hij kopt bijna staand, zonder ook meer een sprong. Hij zou vooral bij corners die te hoog zijn juist nog een kopbal moeten kunnen produceren. Hij komt staand al hoger dan meerdere verdedigers, kun je nagaan als hij springt..

22 augustus 2016 om 12:05

Ach, daar noem je er ook gelijk 1. Pas als je een zwaargewicht mma vechter naast Morgan laat staan ziet het er een beetje normaal uit.

Wat een heerlijk team was dat destijds! Nooit meer zo'n mooi Arsenal gezien..

Het probleem van Arsenal is Arsenal zelf.

Als je de uitspraken van Wenger ziet dit weekend dan weet je eigenlijk al waar het probleem zit. Hij vraagt om complimenten voor het halen van Holding, ipv dat hij een topspeler heeft gehaald. Want die jongen is pas 20 en een groot talent bla bla bla..

Het probleem is dat Arsenal al jaren 'toptalenten' en jonge gasten met de toekomst nog voor zich halen en dat heeft de afgelopen 10 jaar niet gewerkt.
Nu zul je zien dat Arsenal als het niet snel nog 2/3 versterkingen haalt ze sowieso al kansloos zijn voor het kampioenschap en spoedig gewoon minder aantrekkelijk zullen worden voor de echte topspelers om er uberhaupt naar toe te komen.

Ozil en Sanchez zijn natuurlijk fantastische spelers, maar het zijn geen mannetjes die hun mond open zullen trekken wanneer het nodig is of die je elke wedstrijd over het dode punt slepen. Het zijn spelers die verkocht mogen worden bij Real en Barca, wat geen schande is, maar het zegt wel iets.

22 augustus 2016 om 12:13

Wenger had wel een punt inzake Holding hoor, maar op dit moment is het gewoon niet wat we willen horen. Ik ook niet hoor daar niet van, maar dat betekend niet dat ik alles ga bekritiseren wat hij uitspreekt.

22 augustus 2016 om 12:42

Holding speelde inderdaad prima, maar dat neemt niet weg dat het gewoon niet is wat je nodig hebt op dit moment. Het ziet er nu uit als Wenger die zijn gelijk probeert te halen, terwijl hij al jaren weinig tot niks gepresteerd heeft en dat vind ik persoonlijk heel erg ongepast en dom.

Als wenger nou gewoon mustafi, lacazette en een vervanger voor walcott haalt zijn ze gewoon kanshebber voor de titel. Ja, het kost veel geld maar als je slim 3 relatief jonge spelers inkoopt ben je voor de komende 4 jaar klaar.

Het probleem is Wenger. Met zijn halfgare mentaliteit zal hij never nooit meer iets winnen. Arsenal heeft een geweldige groep, maar mist nog 1/2 spelers die het echt afmaken. Door hem komen die gewoon niet en dat is het probleem. Daarnaast is hij tactisch gewoon niet meer top en houdt hij veel teveel vertrouwen in spelers die niet goed genoeg zijn.

Natuurlijk is de ploeg ook fysiek minder dan die van toen, maar dat hoeft niet per se slecht te zijn. Ben wel van mening dat het fysieke onderschat wordt tegenwoordig.

Hij straalt weinig uit en is geen winnaar idd, daar ben ik het ook roerend mee eens. Maar dat kan over meer dan de helft van onze selectie gezegd worden.

Grootste probleem van Arsenal is Wenger. De meest overschatte en overbetaalde coach van afgelopen 10 jaar.
Echt een schande hoe hij Arsenal jaar in jaar uit belachelijk maakt, met zulke amateuristische ambities.
16 jaar lang CL voetbal gehaald, nou lekker belangrijk, hoevaak heeft Wenger die cup gewonnen? Moet even tellen, oh ja NUL keer!
Echte topclubs die denken alleen maar landstitel en of de CL pakken!? Niet alleen maar meedoen.

Oprotten met Wenger, en laat een echte topcoach komen.

Een speler als Bergkamp the iceman vindt je niet makkelijk. Hij was imo na Ronaldinho de beste speler van de wereld. Ik zie in Matuidi wel een "nieuwe" Viera. Sinds hij graag naar de PL wil vertrekken is het de moeite wel waard. Voor in de verdediging zou Badstuber niet misstaan mits hij fit is.

Tjah Arsenal. Het is gewoon allemaal niet goed genoeg.

Ik keek naar Manchester op vrijdag en daar zag ik twee echte persoonlijkheden. Pogba en Ibra, zoals ze op het veld stonden, voor de camera na afloop en hoe Ibra zijn goals viert. Ze stralen zo een kracht en persoonlijkheid uit, iets wat ik bij Arsenal sinds Henry niet meer heb gezien. Wij hebben geen echte mannen meer, mannen die vraagtekens bij Wenger zetten als hij Campbell zo behandelt, Theo de kans blijft geven of Ramsey op zowat elke positie in het elftal laat spelen. Henry, Campbell, Vieira, etc zouden dat nooit accepteren en op ze minst 1 vraagteken bij Wenger neerleggen.

Het is wel zo de laatste keer dat ze kampioen werden hadden ze een team dat overstroomde van persoonlijkheid. Laatste jaren zie ik Arsenal dan ook als een soort betere versie van Ajax

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren