Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrek van Sergiño Dest bij Barcelona ondanks interesse niet aan de orde

Laatste update:

Sergiño Dest mag niet vertrekken bij Barcelona. Er wordt de afgelopen tijd hevig gespeculeerd over de toekomst van de 21-jarige vleugelverdediger bij de Spaanse grootmacht, die in januari spelers moet verkopen of verhuren om zo financiële ruimte te maken om aankopen te kunnen doen. Een vertrek van Dest is op dit moment echter niet aan de orde.

Wel is Bayern München nog altijd geïnteresseerd in Dest, zo weet Voetbalzone. De Duitse topclub was al nadrukkelijk in de markt voor de vijftienvoudig Amerikaans international in de zomer van 2020, toen Dest nog speler van Ajax was. Hij verkoos destijds een overstap naar Barcelona boven Bayern, maar der Rekordmeister is altijd geïnteresseerd gebleven. De naam van Dest werd ook afgelopen zomer al in verband gebracht met de Duitse topclub.

Het is voorlopig echter niet de bedoeling dat Dest Barcelona gaat verlaten, daar er vanuit de clubleiding nog altijd veel vertrouwen bestaat. De Catalanen telden anderhalf jaar geleden 21 miljoen euro neer om hem los te weken bij Ajax en zijn contract in het Camp Nou loopt voorlopig nog door tot medio 2025. Dest heeft tot dusver 57 wedstrijden voor Barcelona achter zijn naam staan, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 4 assists. De afgelopen twee maanden kampt Dest echter met blessures: eerst stond hij twee weken aan de kant met rugproblemen, terwijl hij nu aan de kant staat met daaruit voortvloeiende klachten.

Door die klachten ontbrak Dest ook tijdens de uitwedstrijd van Barcelona tegen Sevilla van dinsdagavond. Zoals het er nu naar uitziet, is Dest na de winterstop echter weer fit om een plek in het elftal van trainer Xavi te verdienen. Xavi gebruikte eerder centrumverdedigers Ronald Araújo en Éric García als rechtsback, maar de oefenmeester krijgt in januari meer opties op die positie. Naast dat Dest dan weer fit zal zijn, is de in november gearriveerde Dani Alves dan speelgerechtigd.

Feit is wel dat Barcelona in januari spelers moet verkopen en dus iedere aanbieding die binnenkomt zal overwegen. Ferran Torres is volgens verschillende Spaanse media hard op weg naar Catalonië, voor een vaste transfersom van 55 miljoen euro. Barcelona zal wel, waarschijnlijk via het verkopen of verhuren van spelers, ruimte moeten maken in de salarishuishouding. Pas dan krijgt men van LaLiga groen licht om Ferran definitief aan de selectie toe te voegen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vraag me echt af wat Bayern nou in hemelsnaam met Dest moet. Leuk, ren je rot, maar die kunnen toch wel wat functionelers kopen?

Maargoed, mijn zegen hebben ze wel, maar dat is een ander verhaal...

22 december 2021 om 19:57

Snap ook niet wat ze in hem zien, matige verdediger

23 december 2021 om 00:23

Functionelers dan Dest hebben ze al ruimschoots in huis met Pavard, Stanisic, Sarr en zelfs Suhle en Kimmich die daar eventueel kunnen spelen. Allemaal beter dan Dest (misschien op Sarr na, maar die is in de opbouw dan weer aardig).

23 december 2021 om 00:45

@RM1334 kimmich is nu echt een pure nummer 6, hij kan niet meer als rechtsback worden gebruikt, hij is nu super gewend om het spel te verdelen,

Haha leuke bron: " zo weet Voetbalzone."

Maar on.

Voor Barca ideaal om Dest aan een PL clubs zoals NCU te verkopen voor iets van 25 miljoen en dan transfervrij Mazzroui aantrekken.

Gaan zij er met alles op vooruit.

22 december 2021 om 18:46

Ik moest ook even met de ogen knipperen. VZ heeft journalisten die de in en outs van Bayern en/of Dest kennen.

22 december 2021 om 19:15

Zo was Vz een tijdje geleden ook bezig om in topics over wedstrijden de eigen gegeven cijfers/beoordelingen van spelers als bron te geven Gelukkig zijn ze daar weer snel van afgestapt. VZ staat in mijn hoofd nog steeds bekend als verzamelaar van info vanuit andere nieuwswebsites en journalisten, is dus inderdaad wel bijzonder jezelf dan als bron te noemen.

Slimme manier om de prijs omhoog te drijven.

Jezelf als betrouwbare bron gebruiken, top.

22 december 2021 om 18:48

Dat kan best, maar dan moet je wel een betrouwbare bron zijn en daar heb ik bij Voetbalzone sterke twijfels bij.

Waarom Marca in Dest de opvolger van Daniel Alves zag is mij tot op de dag van vandaag nog steeds een raadsel... Wat ene miskoop , maar was bij Ajax al niet veel in mijn ogen een blinde dravertje..

22 december 2021 om 18:48

@Aqua1 dest is geen miskoop man, geef die man de tijd, hij was vorig seizoen echt goed, mensen beseffen denk ik niet dat ie maar 1 seizoen bij ajax op hoog niveau heeft gespeeld, hij gaat een van de beste RA van de wereld worden

22 december 2021 om 18:52

Hij kwam voor Ajax al te kort tussen ''aanhalingstekens'' natuurlijk, mijn menig is gebaseerd op een lange tijd... is niet het niveau voor Barcelona.. Mist gewoon het overzicht en is aanvallend nog redelijk maar dan gaat het mis omdat hij geen overzicht heeft en verdedigend heel zwak...

22 december 2021 om 18:57

Nou aqua, dest begint verdedigend echt steeds beter te worden, ik ben zelf ajacied, ik vond hem best goed hoor, als ze dest verkopen gaat dit een grote blunder worden, deze man heeft alle potentie om een van de beste rechtsachters te worden

22 december 2021 om 19:17

Mazraoui was en is altijd al veel beter geweest, lijkt me zelf erg sterk dat Dest daar qua niveau nog aan voorbij gaat. Komt verder ook echt niet in de buurt van de betere backs op deze planeet en ik zie hem ook niet zo hard groeien dat hij dat wel gaat worden.

22 december 2021 om 20:07

Davies rende steeds alsof hij er niet stond hoe wordt hij steeds beter? Tegen zulke tegenstanders zie je of een speler geschikt is voor de absolute top of niet. Jarenlang t zelfde over frenkie, hij laat t niet sien in topwedstrijden maar dat eindeloze draai op eigen 16 zorgde dat mensen het nog niet zagen tot dit seizoen. Het is gwn een speler voor de subtop. Daar mag je goede en slechte wedstrijden afwisselen

Goed dat ie niet mag vertrekken, ik heb nog veel vertrouwen in dest, die man gaat een van de beste rechtsbacks van de wereld worden, geef hem tijd

22 december 2021 om 18:55

Serieus een van de rechtsback van de wereld? Dit ga je niet menen, vind hem echt overschat Messi123...

22 december 2021 om 18:58

Hij is niet overschat aqua, eerste keer dat ik lees dat dest overschat is😂, dest gaat een topback worden, mark my words

22 december 2021 om 19:04

Ik snap het ook nooit zo over Dest iedereen die voetbal snapt ziet toch echt wel de potentie van Dest ben niet echt fan van het alleen maar rennen maar vaak genoeg Ajax trainingen bijgewoond technisch zeer begaafd in mijn ogen verkeerde transfer gemaakt in zijn ogen vast niet maar als deze jongen elke week basis staat bij een Newcastle speelt die in mijn ogen subliem !

22 december 2021 om 19:07

@TalentAnalist daarom, dest heeft alle potentie om een van de beste rechtsbacks van de wereld te worden, zijn wedstrijd vorig seizoen tegen sociedad uit was echt genieten en kan nog wedstrijden zat opnoemen

22 december 2021 om 19:03

Met zoveel humor hoop ik dat ik je nog vaak zie reageren. Die hadden never nooit niet moeten kopen. Maar ja dat vorige prut bestuur en Koeman wilden hem hebben...waarom weet echt niemand.

22 december 2021 om 19:06

@BLM/BARCA wie hadden ze dan moeten kopen? Semedo verkopen was logisch hij kwam te kort, en na de davies actie was het al helemaal voorbij met hem,

22 december 2021 om 19:13

Als je iemand koopt moet het wel een speler zijn die beter is dan wat je hebt. En dat was en hij duidelijk niet. Komt op alle fronten tekort. Pure middelmaat. Die komt in de ruim 40 jaar dat ik de club van dichtbij volg nog niet eens in de top 10 van rechtbacks.

22 december 2021 om 19:21

Dat gaat ie zeker wel worden, dest gaat een wereldspeler worden, geef hem de tijd, hij vorig seizoen echt uitstekend, zijn wedstrijden tegen real madrid, sociedad en psg uit waren echt genieten van hem

23 december 2021 om 08:54

3 redelijke wedstrijden en voor de rest onder de maat...hij mocht alleen blijven staan omdat Koeman ZIJN aankoopje niet wilde wisselen...wat o.a. het kampioenschap heeft gekost. Pure middelmaat, zelfs in Ned was het middelmaat en dan moet je echt matig zijn in die Mickey Mouse competitie waar kampioenschappen op basis van nonsens worden weggegeven.

22 december 2021 om 19:08

@messi_123 Jongens zoals Hakimi, TAA, James, Davies etc. Laten het op zijn leeftijd al zien. Dus nee, die wordt zeker niet één van de beste backs. Wellicht een subtopper, maar niet een back waarmee je de Cl pakt.

22 december 2021 om 19:12

@de-oppositie, word hij zeker wel, geef die man de tijd, hij was bij ajax al goed en maakte indruk,

22 december 2021 om 19:23

@messi123 Denk je oprecht dat hij net zo goed wordt als hen? Zo ja, op basis van wat dan?

23 december 2021 om 09:00

@de-oppositie inmiddels ben ik ervan overtuigd dat messi_123 nooit zal toegeven dat rest pure middelmaat is aangezien zijn clubvoorkeur. Vermoedelijk vind hij de Jong het GEWELDIG doen en Memphis zal wel niks zijn terwijl aantoonbaar 100% het tegenovergestelde waar is.

In januari niet wellicht maar in de zomer zullen ze maar wat graag Dest verkopen mocht Barca er in slagen Mazraoui gratis over te nemen. Mazraoui en Onana gratis binnen halen en elk 3 tot 5 miljoen tekenbonus geven, Ter Stegen en Dest verkopen en met wat mazzel maak je 40 tot 55 miljoen winst zonder er op achteruit te gaan. Qua salaris bespaar je ook nog eens met een vertrek van Ter Stegen

22 december 2021 om 19:54

real8madrid wat jij hier schetst valt onder goed beleid, daar doen we niet aan in Barcelona. Onana gaat gewoon richting Inter en ik denk dat ter Stegen niet zo snel weg wil bij Barcelona.

22 december 2021 om 20:22

@real8madrid

Ben ik het volledig met je eens, maar dat is al vaker gebleken. Ben nog steeds van mening dat dit de beste oplossing blijft.

We gaan nu 55 miljoen betalen voor Ferran, maar ik heb daar toch mijn twijfels over. Niet omdat Ferran slecht is ofzo, want kwaliteiten heeft hij, maar het is veel geld voor iemand die ons een beetje sterker zal maken.

Heel maar dan ook heel snel verkopen, weer een van de vele miskopen onder het vorige zwaar falende bestuur en dito trainer.

23 december 2021 om 09:04

En dus de volgende miskoop uit Amsterdam...2 is genoeg

Tuurlijk gaan ze hem verkopen, dit is alleen om zijn transferwaarde niet te laten dalen (ook de reden wrm frenkie nog basis speelt). Als ze frenkie, dest, depay, ter stegen en miquenza weg kunnen doen en daarvoor transfervrij onana en mazraoui halen en een goeie spits en een rechtsback dan kan het nog wat worden.

Oh my fck! Moet je anderhalf jaar voor nodig hebben om tot conclusie te komen dat Dest niet goed genoeg blijkt te zijn. Wat een drama scouting zeg! Die zou bij mij na zes maanden na aankoop meteen in de winterse transfer gratis op te halen. Al kost dat ook geld voor Barca.

Heb je je zoveel geïnvesteerd in je jezelf in trainings uren kom je nog steeds Michel Breuer niet voorbij (een oud slak verdediger , voor jonge lezers). Één ding kan je Dest wel prijs geven en dat is dat hij steeds aan dezelfde steen aanloopt. Keer op keer. Dat's knap.
Dest vond ik bij Ajax al een clown. Weg ermee!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren