Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV'er faalt op moment suprême: 'Gaf allesbehalve zijn visitekaartje af'

Laatste update:

Daags na het gelijkspel van PSV in de play-offs van de Champions League blikken de ochtendkranten terug op het spel van de Eindhovenaren. De ploeg van trainer Peter Bosz kwam op bezoek bij Rangers niet verder dan 2-2. Twee keer kwam PSV op achterstand, maar twee keer werd die achterstand weggepoetst. Volgende week in het Philips Stadion moet het karwei worden afgemaakt.

De Volkskrant zag een 'intense en rommelige wedstrijd'. "PSV had in Glasgow een optisch overwicht, maar liet zich te veel meeslepen in het spel van Rangers om van echte controle te kunnen spreken. Rangers tegen PSV was een wedstrijd vol omschakelmomenten. Met veel rennen en vliegen en balverlies aan beide zijden, maar weinig goed positiespel. Precies zoals Rangers het graag wilde."

Het dagblad zag twee lichtpuntjes aan de kant van PSV. "De Eindhovenaren hadden de bal veel meer, maar misten de rust en het vernuft om tot grote kansen te komen, al vormde Joey Veerman de uitzondering. Hij was met simpele doch effectieve passes als wel vaker het rustpunt in het spel van PSV. Op de linkerkant viel ook nieuweling Sergiño Dest op met zijn drive en energie."

Ook het NRC heeft speciale aandacht voor Dest. "Hij speelde dinsdag mee alsof hij al maanden meedraait. PSV had in de eerste helft meer balbezit (69 procent), zette meer aanvallen op (36 tegen 16) en kwam tot meer doelpogingen (8 tegen 3). Goed was het niet, maar de intensiteit was hoog. Het spel vloog op en neer. Er is PSV veel aan gelegen om het volgende week af te maken in eigen huis."

De Telegraaf zag een 'veerkrachtig' PSV in Glasgow. "Na de aanvankelijke storm van Rangers na het eerste fluitsignaal werd PSV al snel de dominante partij. De ploeg liet de bal gemakkelijk rond gaan. De grote makke was dat het niet veel opleverde qua doelgevaar, want de dominantie van PSV stokte rond de Schotse zestien. Op zich is de uitgangspositie niet zo slecht, maar dat dacht PSV vorig seizoen ook en toen ging het in het Philips Stadion nog gruwelijk mis."

Sangaré
Iemand die een minder goede beurt maakte was Ibrahim Sangaré. Hij leidde met knullig balverlies de 1-0 in, al maakte hij dat goed door zelf de 1-1 aan te tekenen. "Mocht PSV de Champions League niet halen, dan kan de club de miljoenen die om de nek van Sangaré hangen goed gebruiken, al gaf hij met zijn fout allesbehalve een visitekaartje af", stelt de Volkskrant. "Het balverlies was tekenend voor het slordige en onrustige spel van PSV in de eerste helft."

Ook het Eindhovens Dagblad zag Sangaré een hoofdrol grijpen op Ibrox. "Sangaré is bij PSV de man om wie momenteel heel veel draait. Op de transfermarkt is de club grotendeels afhankelijk van zijn eventuele gang naar de Premier League of een andere topcompetitie", aldus Rik Elfrink. "Gisteravond pakte de Ivoriaan op Ibrox ook op het veld een hoofdrol, in negatieve zin en later in positieve zin. Sangaré weet het net als andere PSV'ers: domme fouten zijn vaak allesbepalend in voetbal."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar heeft men naar gekeken, was verdedigend echt een drama, als hij een beetje onder druk werd gezet wist hij niet wat hij moest doen, hoop heel snel dat van Aanholt weer fit is, en Dest op rechts beter is dan wat hij gister liet zien!

23 augustus 2023 om 08:03

Ja, voor de terugwedstrijden, zou het wellicht mooi zijn eens: Van Aanholt, Boscagli, Teze, Dest te zien. Ben ik er nog steeds niet gerust op hoor...

23 augustus 2023 om 08:12

Aanvallend is het prima, spel ziet er ook leuk uit. Verdedigend is het dramatisch, geen van de 4 spelers achterin kan echt verdedigen. Het verdedigen begint door Bosz bij de aanval en dit verbloemt hoe schrijnend de situatie bij de achterhoede is. Dan haal je Dest, maar is ook geen verdediger, ik hoop voor PSV dat ze het halen, maar een counter ligt bij Bosz altijd op de loer.

23 augustus 2023 om 08:12

Dat lijkt mij ook een prima keuze. Al moet ik zeggen dat Sambo ook goed inviel, dus die kan ook als rechtsback.
Maar Bosz gaat niet in 1 keer de hele verdediging omgooien, want je moet ook eerst wat ervaring opbouwen in een andere samenstelling. Dat kan wel de weken erna.

23 augustus 2023 om 09:07

van Aanholt is weken uitgeschakeld, dus reken maar niet op hem.

23 augustus 2023 om 09:19

Dan Sambo er in voor ramalho en teze centraal

23 augustus 2023 om 08:12

Dest speelde gewoon meer dan prima gisteren als debutant.

23 augustus 2023 om 08:47

Niet lullig bedoelt, maar Dest komt van Barcelona. Officieel moet je dan natuurlijk altijd wel de grote ster zijn bij PSV. Het is gewoon een speler die leuk meekan, maar veel meer niet. Dat is jammer, ik had meer gehoopt toen hij bij Ajax leuk opkwam, maar zijn ontwikkeling is niet veel geworden

23 augustus 2023 om 10:22

Maakt toch geen reet uit dat hij van Barcelona komt? Dat is totaal irrelevant bij de beoordeling van Dest in een PSV shirt. Als Manchester City na een totale vlaag van verstandsverbijstering Sydney van Hooijdonk koopt en hem daarna bij Ajax neerzet hoef je toch niet opeens een perfect meevoetballende veelscorende stijlvolle Van Basten-kopie te verwachten?

Het is in ieder geval prettig dat er een back gehaald is die zowel op links als rechts kan (mocht het nodig zijn). Teze op rechtsback leek voor mij altijd een 'tijdelijke' oplossing.

Verder ook we benieuwd om Schouten eens op het middenveld te zien haha

23 augustus 2023 om 09:59

alles beter dan Sangaré... Leuk dat hij goed tegen een bal aan loopt in de 2e helft, maar in alles de dissonant op het veld (samen met Ramahlo)...

23 augustus 2023 om 11:47

Haha alles beter dan Sangaré. By far de beste CVM uit de competitie. Speelde gisteren iets te laconiek maar de niet-PSV'ers zijn er wel als de kippen bij om hem volledig af te kraken. Is een ontzettend goede speler, maar ik snap niet waarom hij gisteren zo nonchalant over kwam. Meestal is hij in de topwedstrijden juist fantastisch.

23 augustus 2023 om 22:25

Hij werd enorm op de huid gezeten en krijgt van Bosz spelverdelende taken mee. Is echt wel wat anders dan zijn voorgangers van hem verwachtte. De beste CVM is die Schouten, en anders Wieffer. Sangaré is een goede bal-afpakker, absoluut geen spelverdelende 6.

Hij speelde inderdaad gewoon goed. Onbegrijpelijk dat je tegen de Rangers achter komt te staan. Ramalho vond ik de slechte.
Persoonlijk fouten ook op de middenveld. Met 2-2 zal het heus goed komen . Psv had hopelijk gewoon een slechte dag.

23 augustus 2023 om 08:19

Dit leek wel op vorige jaar. PSV was gewoon veel beter, alleen vergeten ze zichzelf te belonen. Eerste helft viel me op, je speelt op de helft van tegenstanders en je creëert nauwelijks kansen. Ik snap ook soms dat je voor eigen succes wilt gaan, maar soms kan je toch wel beter afleggen. Dat het fout gaat in de verdediging, vind ik toch ook deels te maken dat je kansen niet creëert en afmaakt.

23 augustus 2023 om 08:31

Alleen dachten we dat vorig jaar precies zo.

23 augustus 2023 om 09:32

Dat dachten ze vorig jaar ook. Ik vermoed dat het nog een zware kluif gaat worden. Als ze na de eerste helft nog geen voorsprong hebben word het echt weer ouderwets billen knijpen. Psv heeft zichzelf weer voor lul gezet tegen de Rangers. We weten hoe het vorig jaar liep in de groepsfase met Rangers 0 punten.

23 augustus 2023 om 09:40

"psv had gewoon een slechte dag"
Of dit is gewoon het niveau van de verdediging. Het wordt een groter probleem als de aanval een slechte dag heeft volgende week, dan vliegen ze er gewoon uit, want deze verdediging gaat de 0 niet houden.

23 augustus 2023 om 10:04

@FR010. Nee joh psv heeft zich niet beloond .69 procent bal bezit. Twee afstand schoten was niet nodig van Sabairi . Dat brak een paar keer de aanval af. Het was gewoon een rommelige avond van psv. Die speelde bijna tegen zich zelf.volgende keer winnen ze gewoon.

Om maar even in Ajax sferen te blijven, ieder nadeel heeft z’n voordeel en we weten nu dat eigenlijk alleen van die slippertjes ons de das om kunnen doen tegen Rangers op het moment, zaak dus om de verdediging iets beter neer te zetten dan zal het vast goed komen, want aanvallend zullen we thuis natuurlijk meer kansen creëren.

23 augustus 2023 om 08:22

Kijk daar zit het gevaar om te zeggen dan zal het vast goed komen.
Hoop echt dat Psv wint maar gaan zeggen dan zal het vast goed komen dat is gevaarlijk, Psv heeft 3 x gedomineerd tegen de Rangers en pisten uiteindelijk 3x naast de pot.
Haal eerst Ramalho eruit dan geef ik Psv een kans tegen dit stugge Rangers.

23 augustus 2023 om 08:33

Lekkere dooddoener dit. Je hebt natuurlijk wel gelijk, maar iedereen denkt/hoopt dat dit wel goed komt. Maarja het blijft lastig, spelen tegen zo'n ploeg die jou de bal gunt en het gevoel geeft dat je ook echt beter bent. Fouten zullen aan beide kanten gemaakt worden en Ramalho, een van de slechtste, maakte ook een prima redding vlak voor z'n blessure.

23 augustus 2023 om 08:42

Hoezo lekkere dooddoener, het is toch de waarheid, mag ik niet zeggen dan dat ik hoop dat ze door gaan maar ook kritiek mogen leveren daar is dit forum voor.

23 augustus 2023 om 08:54

@marton3103 nou nou, wat hebben de (betere) clubs moeite met Rangers FC. Europees gezien heeft al 2 seizoenen niet een club van enig niveau het lastig gehad tegen Rangers FC. Ook het AJAX dat vorig jaar echt brandhout was, had geen enkel probleem met Rangers. Mi zegt dit iets over het niveau van PSV. Natuurlijk zijn ze gemiddeld gezien wel beter als Rangers maar PSV is gewoon geen hoogvlieger. Wil je in de CL ook maar iets voorstellen zul je echt stukken beter moeten zijn.

23 augustus 2023 om 09:13

@mitchajax020 Ik doelde meer op: kijk daar zit het gevaar om te zeggen dan zal het vast goed komen. En daarnaast geef ik ook aan dat je wel gelijk hebt. En ik hoop overigens ook dat ze doorgaan. Dus je mag zeker iets zeggen, maar ik mag toch ook mijn mening over jouw uitspraak uitten?

23 augustus 2023 om 09:22

Klopt precies. Vorig seizoen zouden ze rangers ook wel winnen en ging mis. Maar toen ajax wel won was het jaa maar je kan niet van rangers verliezen.
Hoop voor de nl clubs dat ze ver komen in europa. Dus al mocht een nl team spelen ben ik op dat momentndaar voor tijdens de cl en eu wedstrijden

23 augustus 2023 om 09:23

@TippTopp tsja zo kun je het ook zien, ik wilde niet zo negatief zijn over psv. Maarja zo'n foutje van Sangare kun je niet voorzien, verder was psv ogenschijnlijk toch wel de betere ploeg? Het zal idd beter moeten en voor hetzelfde geld eindigt het weer hetzelfde als vorig jaar.

Dest was gisteren toch gewoon heel slecht? Verdedigend dramatisch en aanvallend ging hij verder waar hij bij Ajax gestopt was; ren je rotshow met matige voorzetten.

23 augustus 2023 om 08:16

Voor iemand met minder wedstrijdritme en die nog nooit met deze groep heeft gespeeld, was het helemaal niet slecht. Inderdaad niet effectief, maar je ziet wel zijn aanvallende potentie. Al blijft het natuurlijk een matige verdediger.

23 augustus 2023 om 08:28

Inti. Ook met spelritme is dit toch typisch Dest? Ik zie werkelijk geen verschil tussen deze Dest en de Dest van Ajax toen der tijd.

23 augustus 2023 om 08:35

Hij is snel, fel, probeert kort op de bal te zitten. Een bijtertje die niet perse heel goed kan voetballen maar voor psv niveau toch prima.

23 augustus 2023 om 09:50

Vond het prima wat Dest liet zien, rustig onder druk voetballend. Lijkt allemaal zo makkelijk vanaf de zijkant en dat is het absoluut niet. Dus voor een start zonder wedstrijdritme, prima wedstrijd wat mij betreft. De Dest van Ajax is voor een aardig bedrag verkocht, dus scouts waren in dat geval wel overtuigd, denk dat het wel goed komt met deze jongen bij PSV.

23 augustus 2023 om 09:59

Anders kun je altijd nog sinkgraven scouten

23 augustus 2023 om 08:45

Speelde best goed, in één van zijn eerste momenten rent hij meteen een back van de tegenstander eruit op snelheid, dat heb ik geen back in tijden bij ons zien doen. Technisch dik in orde, en zonder ritme en voorbereiding. Heel slecht slaat nergens op daar zit rancune ofwel overdrijving in.

23 augustus 2023 om 08:56

t0mt0m18. Leuk dat hij een back eruit rent, maar wat heb je eraan als daarna de voorzetting 0 is? Hij stond ook weer eens te slapen bij die levensgrote kans van Rangers. Werd gewoon weggezet als een f-pupil? Dit heeft vrij weinig te maken met rancune of iets, ik vond hem gewoon slecht spelen. Verdedigend dramatisch en aanvallend bracht die ook weinig tot niets. Die sambo had in 1 minuut al een betere actie dan Dest de gehele wedstrijd.

23 augustus 2023 om 09:21

Gewoon een prima wedstrijd gezien het zijn eerste partij was met de groep en überhaupt zonder wedstrijd ritme.

Overdrijven is echt een trend aan t worden hier.

23 augustus 2023 om 15:10

@ Ducktaildo , precies zoals je hem kent, ja. Loopt overal, behalve waar je hem verwacht, en dan na veel spelvertragend 'spectaculair' gepiel, gaat de bal weer terug naar de tegenstander. Mensen beoordelen hem teveel als pleintjesvoetballer, dat doet hij erg leuk. Als je hem als back op profniveau beoordeelt dan is het maar matig.

Bijzonder, in het live topic van de wedstrijd was de algemene consensus toch echt dat Dest er maar weinig van bakte, aanvallend ook dramatische statistieken en verdedigend een paar keer heel simpel afgetroefd.

23 augustus 2023 om 08:10

Nou vond hem helemaal niet zo slecht. Verdedigend heeft hij wat mij betreft geen fouten gemaakt. Een paar keer in de omschakeling was er bij hem wat ruimte. Maar vond dat meer gebrek aan overnemen van anderen. Aanvallend was er dreiging en kwam hij er een paar keer goed overheen. Ben het met je eens dat zijn voortzetting wat beter kan. Maar op zijn onnatuurlijke linksback positie, ongetraind vind ik het niet zo slecht.

23 augustus 2023 om 10:00

Speelde prima. Goed in de passing, balbehandeling, snelheid. Top back voor de eredivisie, snap niet dat Ajax hem niet heeft gehaald.

23 augustus 2023 om 11:30

Geen enkele voorzet die in de buurt kwam van Luuk de Jong en 19x balverlies. Das gewoon slecht en precies het niveau wat hij al bij Ajax had. Leuk dat die kan rennen, maar daar kom je niet ver mee.

Vond Dest juist tegenvallen, de enige die ik goed vond waren Veerman en Luuk de Jong.
Dit wordt volgende week echt geen walk over, je ziet maar 70% balbezit en de grootste kansen waren voor de Rangers.

23 augustus 2023 om 08:20

Boscagli was ook degelijk hoor. En Teze idem dito, alleen moet die RCV staan.

Verder vond ik Saibari ook nog een goede indruk maken. Zijn schoten sloegen nergens op, maar hij creëerde wel voldoende in de combinatie.

Totaal niet mee eens. Dest leed enorm veel balverlies. Verdedigend was hij nergens en aanvallend werd hij continu fysiek afgetroefd.

Gisteren al aangegeven in een Topic dat ik blij ben dat Ajax geen Lang en Dest heeft gehaald.
Aanvallend ging het gisteren een paar keer naar behoren.

Maar verdedigend? Foi, Dest liet gisteren toch maar weer mooi even zien waarom Barca en Milan er niets in zagen, en dat was niet zonder reden. Werd vaak in de luren gelegd verdedigend en werd makkelijk in duels aan de kant gezet.

Op de counter is dit PSV natuurlijk heel kwetsbaar, en dat zullen we aankomend seizoen nog veel vaker zien. Dan heb je ook nog onruststoker Ramalho in het centrum staan die gewoon het niveau niet heeft.

Dan zie ik gister bij Rangers een Tavernier spelen, en denk ik bij mijzelf, waarom heeft PSV niet geïnformeerd naar die jongen i.p.v. Dest?

Ik kan begrijpen dat de beste man 31 jaar is, maar je voegt wel meteen ervaring toe aan je team, en defensief staat hij gewoon zijn mannetje.

Ik hoop dat PSV het in Eindhoven dit keer wel kan afmaken, het zou voor de PSV supporters en het Nederlandse voetbal leuk en goed zijn dat PSV weer in de CL aanwezig is samen met Feyenoord!

23 augustus 2023 om 10:06

Dest is gehuurd, wellicht is er zonder CL inkomsten nog geen geld voor aankopen. Barcelona en Milan zagen wel wat in hem natuurlijk, anders hadden ze hem niet gehaald, alleen heeft hij het er niet gered. Kan zijn dat hij bij psv op zijn niveau zit en het prima gaat doen, hij is nog jong. Maar inderdaad, op basis van gisteren heb ik niet veel hoop op verbetering. Het is niet zijn kant uiteraard. En psv is geen sterke verdedigers gewend, dus wellicht is het al gauw goed.

23 augustus 2023 om 11:51

Haha Tavernier? Diezelfde jongen die Lang een aantal keer dronken speelde in de eerste 10 minuten? Toegegeven, daarna had Lang het lastig maar ik vond dat die meer tegen zichzelf speelde. Hoe simpel Lang bij hem wegdraaide waaruit de gele kaart voor Tavernier gegeven werd was tekenend.

Als je de grootste brok onrust; Ramalho uit de selectie pleurt en er een kanon voor terug haalt, kan je best met Teze/ Sambo/ Dest op de vleugels spelen en Boscagli langs hem.

23 augustus 2023 om 13:58

Het is geen wereldback. Maar ik denk dat hij meer geschikt is dan een Dest.
Die jongen heeft voor mijn gevoel sinds Ajax geen stap gezet in zijn ontwikkeling, je zag gisteren meer van hetzelfde.

Dit hebben jullie in de jeugd ook wel rondlopen verwacht ik zo.

23 augustus 2023 om 14:14

Je hebt twee jeugdspelers in de vorm van Sambo, die een eredivisieseizoen bij de #6 er op heeft zitten (verdienstelijk) en van de Blaak die echt nog te jong is om de zweer die Ramalho achter laat op te vangen.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Dest veel vlieguren gemaakt, lijkt hij zeer gebrand om te presteren (net als Bosz/ iedereen bij PSV na 6 droge jaren). Dat zijn goede ingrediënten voor succes.

In het spel dat Bosz speelt is Dest sowieso meer geschikt dan die Tavernier.

Gaat hier alleen maar over Dest. Maar Sangare was (weer) eens de minste van allemaal. Zoals normaal speelt hij alles naar het verkeerde shirt. Zo matig aan de bal..... en pfff er zal echt wel een club komen met miljoenen. Heel snel weg doen alles boven de 15 miljoen!

23 augustus 2023 om 08:59

Gisteren in de analyse van Boskamp ook besproken, gigantisch veel balverlies, leek nergens op.
Als er gisteren nog scouts zaten die hem nog even een laatste keer wilden bekijken voor een eventuele aankoop , dan is daar gisteren door allemaal wel een streep doorgezet.

Ik vind de kritiek nog mild. Dat hij de bal binnen mocht tikken terwijl z'n teamgenoten het werk deden, is nog het geluk dat hij heeft. Wat was die gisteren slecht, zeg! Je kunt natuurlijk slecht spelen, maar de manier waarop is schrijnend. Het had niets te maken met niet in de wedstrijd zitten. De keuzes die hij maakte waren onbegrijpelijk en de uitvoering nog minder. Dat is puur concentratieverlies en dat heeft hij veel te vaak.

Zou mooi zijn als alle Nederlandse clubs, ondanks de tegenvallende prestatie gisteren, heel succesvol zullen zijn dit seizoen! Die 5e(!!) plek van Europa vasthouden lijkt mij geweldig. Dus hup PSV, Feyenoord, Ajax, AZ en Twente💪

23 augustus 2023 om 09:41

PSV moet de CL halen voor die bonuspunten. Gister weer een onnodig gelijkspel dus zou weer typisch zijn als ze het niet halen. Verwacht dat Twente over twee wedstrijden niet van Fener weet te winnen. Alle andere clubs moeten toch iig het toernooi halen en punten bij elkaar kunnen sprokkelen.

23 augustus 2023 om 09:53

Het zou inderdaad een mega teleurstelling zijn mochten ze het volgende week thuis tegen Rangers verpesten! Benieuwd wat Ajax, AZ en Twente morgen doen! Haagse Sem Steijn uiteraard extra in de gaten houden tegen Twente, zou me echt niet verbazen als hij weer het goudhaantje wordt…

Heb de wedstrijd niet gezien maar heb meer vertrouwen in onafhankelijke journalisten (voor zover die nog bestaan) dan in VZ’ers die bevooroordeeld zijn. Want het is duidelijk dat Dest het zoveelste voorbeeld is waar men hier niet objectief naar kan kijken. Ik vind het steeds treuriger worden.

23 augustus 2023 om 09:54

Eens! Past wel goed in spel Bosz maar geef hem de kans.

23 augustus 2023 om 11:56

Fijn dat we het ook ooit eens kunnen zijn. Een jongen zonder wedstrijdritme die als de brandweer ging in zijn debuutwedstrijd. Voorzetten waren scherp, maar kwamen nog niet helemaal aan. Mag het even?

Veel ajaxfans met gezeik over Dest. Is al snel ‘uit het oog uit het hart’ daar.

Sangare moet zsm worden verkocht. Wordt met de week zwakker. Heeft met ‘Rammelkast’ als CV al teveel geld gekost en niets opgeleverd. Beiden zorgen voor voortdurende onrust. Die Rammelkast bakt er al jaren helemaal niets van. Sangare zorgt al jaren tevaak voor onrust met zijn gevaarlijke opbouw en breedtepassing.

Koop nu een goede CV en zet Schouten erin. Vergeet overigens niet dat Bakka er ook weinig van Bak(ka)t. Is te vaak onrustig en slechte voorzetten. Over Dest en Lang maak ik me geen zorgen.

En Luuk goed? Nee, vind ik niet. Laat die Pepi nu eens spelen.



23 augustus 2023 om 10:10

Leuke woordspelingen zeg.

Naruurlijk gaat dat volgende week mis.zoals ze gisteren speelde en ook tegen vittese en utrecht komt het echt niet goed. De eerste 2 wedstrijden onder Bosz gingen goed.achterin uiteraard wel kwetsbaar maar door het goede spel niet echt in de problemen gekomen.maar dat goede snelle spel is alweer verdwenen en dan komen ze dus wel in de problemen.de voorgangers van Bosz liepen hier ook tegenaan en faalde dus.en het is volledig eigen schuld van PSV als het mis gaat want die verdedigende problemen zijn er al jaren.en behalve af en toe een bankzitter oppikken doen ze er niks mee.met deze verdediging en de slappe instelling waarmee ze wedstrijden spelen hebben ze in geen enkel europees toernooi iets te zoeken.en kampioen worden gaat zo natuurlijk ook nooit meer lukken.

Bij PSV blijft de defensie gewoon een zorgenkindje. Onrustig en nooit foutloos. Binnen de Eredivisie is het aanvallende deel meer dan voldoende, maar mocht PSV de CL halen, moet ik nog zien hoe het dan uitpakt. Want tegen Rangers was het niet goed genoeg. Weer 2-2, dus reken je nog niet rijk….

ik ben geen sangare fan ofzo, maar dat bal verlies..tsja kan gebeuren (mag niet natuurlijk) maar dat vervolgens die gozer een bal erin schiet wat alleen op trainingen lukt... kan je ook weinig aan doen verder.

De linkerkant was sowieso slecht. Lang heeft al een paar goeie potten gespeeld voor PSV, maar hij is wel iemand waar je je groen en geel ergert als ie niet in de wedstrijd zit. Beetje zelfde als Memphis, hij kan niet doseren en het simpel houden als het niet lukt en blijft dan maar tevergeefs acties maken die mislukken.Ik vond Veerman trouwens echt goed. Heerlijke speler is dat aan het worden. Zoveel rust en overzicht.

Sangare is op zijn best als je bal niet hebt, als je hem wel hebt wordt ie wel vaker een zwakke schakel.
Maar Bosz wil de bal hebben, plus PSV heeft flink geinvesteerd met het vooruitzicht dat Sangare verkocht wordt dus het wordt wel tijd en kan PSV Vranckx binnenhalen. Schouten vervangt in principe Guti.

Maar goed ik hoop wel dat Bosz heeft geleerd dat je ook nodige vervangers moet klaar hebben op de bank, en den heb ik niet over transfers.
Met Land, Babadi, Tillman, Til, Pepi, El Ghazi en vertessen zitten er 7 spelers op de bank voor 5 posities terwijl Schouten en Sambo 5 positsies moeten afdekken. En ja Land is een groot talent die wordt vergeleken wordt Frenkie, maar ook Tygo zal fysiek moeten groeien net als Frenkie (die bij ajax ook eerst 2 jaar bij Jong Ajax speelde)maar hier hadden toch een V/d Blaak, Commencia en of Dams moet zitten.

Hier hadden ook Seelt (sunderland) F.leyssen (union) enof een Tielemans (vitesse) maar omdat PSV maar spelers blijft huren, geeft wel dat richitng de eigen jeugd weinig is veranderd.

Hoop nijd uit het Amsterdamse maar Dest heeft het gewoon prima gedaan voor de 1e keer. Laat zien dat hij zeker wat kan toevoegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren