Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstellingen AZ en Ajax: Ten Hag wisselt op middenveld

Laatste update:

AZ neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Ajax. Waar de opstelling van de Alkmaarders volgens het Algemeen Dagblad geen verrassingen kent, voert Erik ten Hag een wijziging door op het middenveld. De krant verwacht dat Noussair Mazraoui de plek van Edson Álvarez op het middenveld overneemt. De Mexicaan stond dinsdag tegen Valencia nog in de basis.

Mazraoui startte tegen Valencia als rechtsback en verhuisde in de tweede helft naar het middenveld. Álvarez werd in de eerste helft al met geel bestraft en werd halverwege vervangen door Sergiño Dest, die op de rechtsbackpositie kwam te spelen. Hakim Ziyech en Nicolás Tagliafico kwamen niet ongeschonden uit de strijd. Ondanks kleine pijntjes sprak Ten Hag vrijdag op de persconferentie de verwachting uit dat het tweetal kan spelen. De wedstrijd lijkt te vroeg te komen voor Quincy Promes, waardoor Noa Lang naar verwachting op de linksbuitenpositie komt te spelen.

AZ kwam donderdag in actie in de Europa League en ging op Old Trafford met 4-0 onderuit tegen Manchester United. Myron Boadu ontbrak bij dat duel vanwege een schorsing. Hij zal zondag in de spits staan bij de Alkmaarders. Door zijn terugkeer wordt Yukinari Sugawara naar verwachting naar de bank verdreven.

Vermoedelijke opstelling AZ: Bizot; Svensson, Clasie, Wuytens, Wijndal; Midtsjö, De Wit, Koopmeiners; Stengs, Boadu, Idrissi

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Mazraoui, Van de Beek, Martínez; Ziyech, Tadic, Lang

Wat verwacht jij van AZ - Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen Mazraoui op het middenveld a.u.b. Og wil je Koopmeiners en Midjo de middag van hun leven bezorgen? Die krijgen zo echt alle ruimte op het middenveld.

14 december 2019 om 09:43

Tegen Valencia was hij de uitblinker hoor, wie moet dan op het middenveld? Alvarez of Marin?

14 december 2019 om 10:02

Masraoui de uitblinker? Nou ik zal wel wat gemist hebben. Ik vond Blind dinsdag de beste aan Ajax kant. Martinez, Vd Beek en Ziyech zou je kunnen overwegen. Huntelaar, Tadic en Lang voorin. Maar Lang is m.i. Veel te licht voor Ajax. Helaas weinig anders als alternatief

14 december 2019 om 11:35

Maz op het middenveld vind ik ook helemaal niets. Hij laat keer op keer zien niet te kunnen spelen op die positie. Het is natuurlijk wachten tot het een keertje wel lukt, en dan haalt hij hem er ook niet meer van af. Je hebt naast Martinez gewoon een voetballende middenvelder nodig a la schone. Misschien eiting rustig brengen?

14 december 2019 om 12:17

Mazraoui heeft geen overzicht en een te lage handelingsnelheid voor op het middenveld. Ik zou gewoon lekker Ziyech, Donny en Martinez neerzetten, met de punt naar achteren.

14 december 2019 om 12:18

@ JamesRodriguez het verdedigende blok MOET gewoon bestaan uit Martinez en vd beek. Op 10 kun je kiezen uit Ekkelenkamp Gravenbergh of Marin. Jij mag kiezen.

14 december 2019 om 09:56

Ik zou daar als Ajax zijnde iemand positioneren die tegen Midtsjo en Koopmeiners op kan voetballen anders is dat middenveld morgen van Az

Zo blij als Promes en/of Neres weer fit zijn! Lang komt te kort en zijn echo staat boven het teambelang.
En Mazraoui op het middenveld? Dat gaat weer niks worden... zet dan desnoods Taylor of Eiting op die plek.

14 december 2019 om 08:54

Het dak bij AZ is weg hoor, dus zijn echo zal alles behalve boven het team belanden. Wat betreft zijn ego: dat vind ik nogal een aanname van je. Leg mij eens uit waarom dit zo is?

14 december 2019 om 09:03

Waar baseer je dat op van lang. Alvast de beste aanname van het weekend. Ben benieuwd of messi het kan overtreffen

14 december 2019 om 10:50

Tja het is nou eenmaal een beetje een mafketel. In zijn doen en laten deed het me een tijdje geleden al aan Andy van der Meyde denken. Alleen die was gewoon net even beter. Ik denk dat Lang zijn kunnen een beetje overschat

14 december 2019 om 14:21

Ja hallo, je gaat toch niet Eiting nu op middenveld plaatsen die nog geen wedstrijd op niveau heeft gespeeld. Leuk dat Taylor bij de jeugd alle ruimte krijgt om spel te verdelen maar die gooi je ook niet voor de leeuwen tegen AZ dat waarschijnlijk hoog druk gaat zetten. Zelfde geldt met Gravenberch die ik hieronder geopperd zie worden.. die jongen is er zeker nog niet klaar voor. Speel met mannen die gewend zijn aan het niveau ipv jochies die nog eerst het niveau vh 1e moeten gaan halen

Geef eiting of Gravenberch toch de kans. Die brengen voetbal in de ploeg.

14 december 2019 om 14:21

Voetbal ja, onzekerheid nog veel meer

Ik voel toch meer voor Alvarez op het middenveld, want Mazraoui is daar toch erg wisselvallig. Maar we zullen zien. Eiting en Gravenberch hebben gisteren een volle wedstrijd gespeeld, dus die verwacht ik niet. Wel speelde Traore niet, dus die zal wel bij de selectie zitten.

14 december 2019 om 09:19

Niet alleen bij de selectie, die moet spelen. Desnoods net als zijn neef (geloof ik) onder Bosz. Soort valse spits op de vleugel omdat hij wel snelheid en diepgang brengt. Dest ook op de vleugel en de rest gewoon basis, maar zonder veltman. Is te langzaam, in balbezit slecht en verdedigend is het ook niet meer zo sterk.

14 december 2019 om 12:02

Alavarez is niet echt wisselvallig op het middenveld. Die is vooral slecht op deze positie. Ik had gewoon met vd Beek, Martinez en Ziyech op het middenveld gespeeld en dan of Dest of Mazraoui op de rechter vleugel neer gezet. Heb je gelijk iemand die Wijndal op kan vangen.

Ben zeker geen fan van Mazroui op middenveld maar vond hem 2e helft Valencia daar redelijk doen. Ik zat in het stadion dus mss beleef ik het anders. Ben ook benieuwd hoe Az zich herstelt van de dreun van ManU. Ging weliswaar nergens om en ik vond az de 1e helft prima maar 0-4 doet pijn toch? Ik hoop dat Az te overmoedig wordt en dat ze zich te graag willen laten zien in een topper dat de druk te hoog wordt. Aan de bal is Az goed benieuwd hoe ze morgen spelen.. eigen kracht of Ajax aan de bal laten wat ruimte geeft aan Az

14 december 2019 om 10:05

Mazraoui is totaal niet geschikt als middenvelder; niet balvast genoeg, veel te wild en loopt vaak uit positie. Laat die Marin nou eens een paar wedstrijden spelen ipv continue backs en CV's op het middenveld te positioneren.

Ik vind zo langzamerhand dat Ten Hag tactisch door de mand begint te vallen. Hij maakt toch vaak vreemde keuzes qua invallers en houdt vast aan spelers op posities die onnatuurlijk voor ze zijn. Mazraoui is gewoon geen centrale (verdedigende) middenvelder. Alvarez ook niet. Siem de Jong gaat geen potten meer breken ook niet als invaller. Lang is geen linksbuiten. Etcetera Hij vergeet ook echt de jeugd een kans te geven. Als dit de opstelling wordt krijgen we weer dezelfde pot als de laatste twee van Ajax, Ajax dringt aan maar zonder echte kansen en AZ combineert er vervolgens gewoon doorheen om koeltjes de kansen voor open goal af te maken.

Ron Vlaar zal centraal achterin staan, niet Clasie. Al hoewel ik niet verwacht dat AZ een serieuze kans maakt op de titel, zou het wel gaaf zijn als AZ winterkampioen weet te worden. Maar eerlijk gezegd is mijn middag al geslaagd als AZ erin slaagt om uit te lopen op Psv. De CL moet nu het volgende doel zijn voor AZ.

14 december 2019 om 10:44

Ik ben bang dat AZ nog wel een keer de welbekende inzinking gaat krijgen. Over een heel seizoen constant presteren lukt nooit. Maar dit jaar lijkt de ondergrens wel wat hoger te liggen.

Serieus wat heeft marin ten hag aangedaan dat ie nooit mag spelen. Geef die gast nou eens de kans zichzelf te laten zien. En niet in een Frenkie de jong rol. Nee gewoon zoals ie in België ook kon spelen. Nu weer mazzraoui die straks weer staat te klungelen op het middenveld. Ten hag moet eens leren anderen ook eens de kans te geven in plaats van steeds dezelfde spelers. Traore moet ook vaker spelen om ervaring op te doen.

Ik vind dat Ten Hag toch een aantal onbegrijpelijke keuzes maakt. Waarom mag Veltman keer op keer blijven staan. Ik zou zo graag daar alvarez eens willen zien. Hetzelfde geldt voor mazaroui, waarom hij er steeds in. Ik vind hem elke keer weer risico’s nemen, onbesuisde tackel smaken en onnodig kaarten pakken. Hebben we daar nou niemand beter voor?

Ik verwacht een makkelijke middag voor AZ. Ajax is het helemaal kwijt, en tegen dit top middenveld van AZ ga je het gewoon afleggen. Tel daarbij op dat AZ (de wedstrijd tegen Heerenveen niet meegerekend) maar 4 tegengoals heeft geïncasseerd in 15 Eredivisiewedstrijden en dat Ajax scorend vermogen mist, dan kun je wel raden wat er morgen gaat gebeuren.

Ga nou eens een keer weg man met die Mazraoui op het middenveld. En Veltman moet sowieso niet meer in de basis. De twee zwakste spelers van de selectie in de basis. Als je het mij vraagt mag er wel even een bezem door de groep. Van Leer, Marin, Veltman, Mazraoui, De Jong, Labyad, en de verhuurde Magallan en Sierhuis mogen van mij allemaal wel elders definitief hun geluk proberen te vinden. Komen allemaal kwaliteiten te kort voor Ajax. En ja ik zal wel commentaar krijgen op de naam Mazraoui.. En dan zal ik jullie zeggen: hij heeft leuke wedstrijden gespeeld vorig seizoen. In de Champions League een belanglijk aandeel geleverd tegen Benfica in de poulefase. Maar verder is hij maar een simpele huis tuin en keuken speler. Dest is pas 18 jaar en die vind ik nu al beter dan Nous. Dest speelde de laatste wedstrijden ook niet zuiver en goed. Was zelfs ook erg slecht tegen Willem II. Maar heel Ajax was slecht tegen de Tilburgers. En ook tegen Valencia was het zwaar ondermaats.. Ajax heeft wel behoefte aan extra diepgaande spelers. En daarom moeten ze eens een bezoekje brengen aan het Argentijnse Velez Sarsfield. Almada speelt daar een jonge middenvelder met een groot voetbaltalent. Misschien is hij iets voor in de winter transfermarkt te halen. En misschien kan men van Leer verkopen en Stekelenburg weer terug halen naar Amsterdam. Maarten is met zijn leeftijd en ervaring nog altijd beter dan van Leer, Scherpen, Varela en Kotarski. En ik zou het ook ontzettend toejuichen om Veltman te verkopen en ook Fosu-Mensah terug te halen naar Amsterdam. En ze zijn ook nog opzoek naar een extra spits.. Nou bij Fulham loopt Mitrovic. Laat Tadic even een goed woordje doen. Hij zal ook wel europees willen spelen denk ik, ipv wekelijks in de Championship. Zo zomaar even wat spelers die Ajax wel eens sterker kunnen maken. Wat betreft AZ - Ajax. Het word een lastige pot voor beide. Ik hoop natuurlijk op winst voor Ajax. Maar wat ik denk is een stroeve stroperige 2-2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren