Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verklede Barcelona-spelers verstoren persconferentie: 'Wat een gekken'

Laatste update:

Enkele spelers van Barcelona zorgden zaterdagavond na afloop van de wedstrijd tegen Getafe (0-2) voor enige consternatie in het Coliseum Alfonso Pérez. Onder meer Neymar, Gerard Piqué, Luis Suárez, Jordi Alba en Marc Bartra kozen ervoor om hun Halloween-kleding aan te doen en de boel op stelten te zetten.

De persconferentie van Víctor Rodríguez werd opeens verstoord door vijf schreeuwende spelers van Barcelona met een masker op. Dat kon de middenvelder van Getafe niet bekoren, 'wat een gekken', en ook de perswoordvoerster was niet bepaald blij met de aanwezigheid van de uitgedoste spelers. Na een halve minuut vertrokken de spelers weer.

Het vijftal werd vervolgens naar de spelersbus begeleid. Buiten het stadion kwamen de spelers nog allerlei supporters tegen, wat ook weer voor oponthoud zorgde. De spelers van Barcelona publiceerden via de sociale media allerlei foto's.

Enkele spelers van Barcelona na de zege op Getafe ??

Posted by voetbalzone on zaterdag 31 oktober 2015

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach kom, het mag toch wel iets hebben. Leuke grap en na een half minuutje gewoon weer weg. Kan prima.

1 november 2015 om 09:40

Het is natuurlijk heel onschuldig, maar met de hedendaagse problematiek in de wereld (en het feit dat voetbal/ Barcalona nogal hoog staat aangeschreven in het westen) kan ik me zo voorstellen dat een groep gemaskerde mannen die schreeuwen voor nogal wat opschudding zorgen....

Uiteindelijk heb je plekken voor voetbalhumor (op het veld, in de kleedkamer), maar heb je ook plekken waar dat wat minder toepasselijk is (zoals een persconferentie).

1 november 2015 om 09:55

Jezus je kunt het op die manier wel overal bij betrekken. Het was halloween... Anders schaffen we carnaval ook gewoon af

1 november 2015 om 09:57

@westend ik begrijp jouw punt wat betreft de 'betere plekken' om zoiets te doen, maar het was een ludiek grapje tijdens, inderdaad, halloween. Dit kan absoluut geen kwaad en heeft niets te maken met wat er in de wereld allemaal gebeurd toch?

1 november 2015 om 10:37

Ik denk dat we nou juist niet alles moeten linken met ellende om het een beetje leefbaar te houden. De hoogspanning waarin we leven wordt niet verminderd door alles kapot te redeneren. Als je overal rekening mee moet houden m, wordt het echt niet relaxter namelijk. Je kan toch heel begaan zijn met wat er gebeurt en nog steeds een beetje lol maken?

1 november 2015 om 11:27

@westend, En wat als ze verkleed waren als clown? Rare gedachtegang om direct bij schreeuwende en verklede mannen te denken aan zulke dingen. Wat ik trouwens niet zo heel gek vind gezien de hoeveelheid mensen die door de media gebrainwashed worden.

1 november 2015 om 19:51

Ach ja, zolang het echt incidenteel blijft en alleen bij speciale gelegenheden gedaan wordt (zoals bijv. Halloween) kan het ook bij een persconferentie geen kwaad, toch. Zoals je het redeneert, laat je het lijken alsof de angst dat er iets veel ergers aan de hand was ertoe heeft geleid dat men bij Getafe hier niet blij mee was, maar het lijkt toch meer een kwestie te zijn van een gebrekkig gevoel voor humor.

1 november 2015 om 10:19

Er was nog wel een verhit debat over op Estadio1. Alejandro Rodriguez vond het niet kunnen, de camera beelden waren ook chaotisch en er werd enorm geschreeuwd. Angel Iglesias Alonso vond het ondanks zijn voorkeur voor Madrid wel kunnen, maar de tendens was toch meer zoals Westend hier ook schrijft.

1 november 2015 om 13:29

idd dit is gewoon mooi. die gozer is boos omdat hij denkt dat ze hem niet respecteren of zo maar ze willen gewoon een grapje uithalen. heeft niks met hem of met de pers te maken. wat een zuurpruimen. mooi om te zien dat ze dit soort dingen samen doen. hoe meer teamspirit hoe beter. jammer dat iemand niet de namen er boven heeft gephotoshopped of zo. ben wel benieuwd wie wie is.

Haha, die meest linkse lijkt gewoon sprekend op Ballotelli

Man man man, eindelijk wat humor en ze schieten weer in de vlekken. Neem jezelf toch niet zo serieus en lach daar toch om.

Hahaha ik heb gisteren ook nog aan haloweee gedaan..... was echt leuk met je neefjes en nichtnes el.. dit moet toch gwn kunnen, vind het wel grappig

Zelf ben ik real fan maar laat die gasten het is Halloween wees niet altijd zo serieus en ga lachen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren