Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verhuur geen optie voor jonge PSV'er: 'Maar het is moeilijk, weet je'

Laatste update:

Joshua Brenet moet dit seizoen vaak genoegen nemen met een reserverol bij PSV, maar de rechtsback geeft de strijd niet op. Zondag mocht hij bij absentie van Santiago Arias weer eens in de basis beginnen en na afloop stond hij een reporter van het Eindhovens Dagblad te woord. De twintigjarige verdediger toonde zich daarbij opmerkelijk zelfkritisch.

/

"Bij mij moeten de slordigheden eruit. Vooral in verdedigend opzicht", liet hij optekenen na de 3-0 zege op de hekkensluiter. PSV is volgens hem de beste plek om die aspecten te verbeteren. "Ik ben nog jong, heb nog veel te leren. Ik heb geen haast. Daarom wil ik ook bij PSV blijven. Ik wil ook niet verhuurd worden komend jaar."

Dit jaar moet Brenet zich vooral tevreden stellen met de arbeid die hij verricht tijdens de trainingen. "Het is moeilijk, weet je", geeft hij toe. De jongeling speelde in het begin van het seizoen nog wel regelmatig volledige wedstrijden, maar de laatste maanden is dat vrijwel nooit meer het geval. De laatste keer, voor deze zondag, was op 20 december tegen Go Ahead Eagles.

Gaat Joshua Brenet ooit een vaste basiskracht worden bij PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede instelling, speelde vandaag ook beter dan we normaal van hem gewend zijn.
Over jaartje is hij denk ik wel klaar om Arias op te volgen.
Absoluut niet zo'n drama als Tamata.

22 februari 2015 om 21:32

mee eens, een nijlpaard draait nog sneller om zn as dan Tamata. Brenet heeft tenminste nog snelheid waarmee hij eventueel zn fouten kan corrigeren, maar Tamata heeft dat niet. Brenet moet echt werken aan zn verdedigende capaciteiten en zn voorzet, maar over het algemeen een prima back.

22 februari 2015 om 21:36

Tamata moet gewoon naar een club als NEC of Nac. Is by far niet goed genoeg om in de top van de Eredivisie mee te draaien.

Brenet daarentegen kan inderdaad wanneer Arias verkocht wordt (wat waarschijnlijk voor PSV een mooie winst gaat betekenen), in de basis terecht komen en Arias opvolgen. Ik zie hem best uitgroeien tot het niveau Arias en na PSV nog misschien wel een mooie stap opzij of ietsje omhoog maken.

22 februari 2015 om 23:07

Tezzy tamata zat zelfs bij roda op de bank moet er niet aan denken dat willems langdurig geblesseerd raakt en we the man tamata erin moeten zetten. Daarom hoop ik na dit seizoen op een goede back up die het liefst links en rechtsback kan spelen.

22 februari 2015 om 23:11

Pele van Anholt ;p

23 februari 2015 om 14:08

Wat is iedereen hier positief over Brenet. Dramatische back, niveau Tamata als je het mij vraagt. Met zijn snelheid kan hij aanvallend wel nog iets toevoegen ( zeker aangezien Narsingh nog slechter is ), maar verdedigend zwaar ondermaats. Arias en Willems moeten blessure vrij blijven!

23 februari 2015 om 15:03

ik snap er ook niks van,
want deze speler zo dramatisch slecht.

ja tamata hoef ik ook niet te zien, maar ook zeker geen brenet.

mijn mening over brenet ;
Met brenet aan je kant sta je met 10 tegen 12 op het veld.
deze klungel valt in het rijtje Marcelo en Manolev.

onbruikbaar, en een topper in het geven van assisten voor de tegenstander.
hiermee doel ik op door het midden spelen wanneer er een tegenstander tussen staat.

een medespeler aanspelen die volledig gedekt staat en direct gevolgd door balverlies + wat direct een kans is voor de tegenstander.

deze speler kan niet eens mee op het niveau van Jong Psv, vind hem bij die wedstrijden altijd de minste aan de kant van psv.
hier ben ik niet de enige in, want op VZ krijgt hij ook altijd de laagste rating van jong psv elftal, zelfs bij een gewonnen wedstrijd eindigt hij onder de 4 ( jong Psv).

ik vrees altijd voor het ergste zodra hij het veld betreed.

verder ben ik het er mee eens dat hij niet verhuurd moet worden.
direct contract ontbinden Aub.

22 februari 2015 om 21:38

We moeten ook niet vergeten dat deze jongen pas een paar jaar bij een professionele voetbalclub speelt in tegenstelling tot anderen talenten die al sinds hun 8ste bij een profclub spelen. Wie weet hoeveel rek er nog in deze jongen zit.

23 februari 2015 om 23:35

Dat is dan wel een heel lang jaar. Hij is in 2011 naar PSV gekomen en heeft in 2012 zijn eerste contract getekend.

Vreemd genoeg zijn zijn invalbeurten altijd dramatisch, op een niveau dat het komisch wordt, maar zijn basisplaatsen heel wat minder slecht. Tegen GAE bijvoorbeeld speelde hij degelijk en vandaag had hij een aantal onderscheppingen waarvan ik dacht, zo niet slecht. Aan de andere kant hoor ik niet voor niets Reteketet Brenet raket als hij er weer eens een het stadion uit peert. Hij was vroeger aanvaller dus hij heeft snelheid en een voorzet, ook al mislukt dat ook vaak, maar het is in ieder geval beter dan Narsingh want die hoef ik echt niet meer te zien. Zet Locadia maar in de basis en anders Bergwijn als die fit is. Wat een drama is die kerel toch en nog krijgt hij het voor elkaar om met de week slechter te spelen.

22 februari 2015 om 22:37

Zelf in jong PSV speelt hij zeer matig. Zijn voorzetten en diepe ballen zijn echt om te huilen hoor.

22 februari 2015 om 22:57

Weet ik, ik kijk de meeste wedstrijden van Jong. Ik heb het hier echter over PSV 1 waar hij af en toe nog wel een degelijke wedstrijd speelt ook al is hij vaak de slechtste op het veld. Denk ook niet dat hij PSV 1 gaat halen. Mag weg samen met Narsingh, Tamata, Ritzmaier en Hiljemark. Tegen beter weten in overigens want waarschijnlijk zal alleen Ritzmaier vertrekken.

23 februari 2015 om 04:17

Beter als Narsingh, daar ben ik het dus 100% mee oneens. Brenet is een drama en over ali tizzy tamata b hoeven we het al helemaal niet te hebben.

Brenet speelde toch paar maanden geleden nog in de basis

Willems was het eerste seizoen ook niet geweldig. Dit seizoen is hij the bomb. Zelfs beter dan Depay. Wie weet kan Brenet ook zo ontwikkelen als Willems. Tamata zie ik niet als basisspeler voor Psv. Die komt te kort op dit niveau.

Totaal geen talent voor de top. Zet die jongen bij pakweg Utrecht en dan valt ie ook niet op.

1 van de 3/4 spelers die weg zouden moeten volgend jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren