Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veerman weigert publicatie interview na kritische column Driessen

Laatste update:

Valentijn Driessen was maandagochtend in zijn column voor De Telegraaf al kritisch op Joey Veerman en in de podcast van de krant richt de chef voetbal opnieuw zijn pijlen op de middenvelder van sc Heerenveen. Driessen wilde deze maandag een uitgebreid artikel publiceren over de door AZ begeerde Veerman, maar door inmenging van de speler en zijn management kon daar een streep door worden gezet.

"Het eerste wat ik beet wil pakken, en Mike (Verweij, red.) is er ook van de hoogte gesteld", zo opent Driessen maandag in de podcast Kick-Off. "We hadden een uitstekend stuk over Joey Veerman en de hele situatie bij Heerenveen. Dat was kortgesloten met Joey Veerman en met zijn zaakwaarnemer Fulco van Kooperen. Dat verhaal stond eigenlijk op het punt om gepubliceerd te worden zojuist, en het is allemaal teruggetrokken door de zaakwaarnemer en Joey Veerman. Omdat er vanochtend een niet welgevallige column in de krant stond over Joey Veerman van mijn hand."

Driessen noemt gedrag Veerman ‘totaal ongepast’: ‘Hij mag niet zeuren’

De chef voetbal was eerder al zeer kritisch op de middenvelder.Lees artikel

"Daarin stel ik dat Joey Veerman niet mag zeuren en gewoon moet afwachten of AZ en Heerenveen eruit komen", gaat Driessen verder. "Dat was het kamp-Veerman te gortig en die hebben dat hele verhaal ingetrokken. Dan denk ik: Nou, dat vind ik zó klein, op zo'n manier daarop reageren. Je moet blij zijn dat AZ belangstelling heeft en dat ze meer willen betalen dan ze ooit hebben gedaan voor een binnenlandse transfer. En het kost wat tijd. En dat je er dan over valt dat je aangepakt wordt, terwijl je vorig jaar je contract hebt verlengd en verbeterd bij Heerenveen zonder gelimiteerde transfersom op te nemen. Dan kan je beter naar jezelf kijken en in de spiegel kijken of je het nou allemaal zo goed hebt geregeld voor Joey Veerman. In plaats van een interview terug te trekken."

Driessen schreef in zijn column al dat het logisch is dat Heerenveen circa acht miljoen euro wil overhouden aan Veerman, en niet akkoord gaat met het bod van AZ van 4 à 4,5 miljoen euro. "Te pas en te onpas laat Veerman zich daarover verbaal en non-verbaal gaan. Totaal ongepast”, stelde Driessen. “Het is niet alleen de bedrijfsstrategie van Heerenveen, Veerman en zijn zaakwaarnemer waren er vorig jaar zelf bij toen ze een verlengd contract tegen betere voorwaarden tekenden zonder gelimiteerde transfersom. Veerman mag niet zeuren."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Andere clubs zullen zich toch ook wel twee keer bedenken voor ze een speler aantrekken met zulke streken?

30 augustus 2021 om 18:07

Zeker, maar wel lekker dat Driessen een keer een hak wordt gezet. Als er iemand klein is dan is hij het wel.

30 augustus 2021 om 18:10

Mwah. Ik weet niet of je nog weet hoe Luis Suarez de overstap heeft geforceerd van Groningen naar Ajax? Ik denk niet dat Ajax daar achteraf spijt van heeft gehad.

30 augustus 2021 om 18:30

Misschien ligt het aan mij, maar ik erger me sowieso aan Joey Veerman. Al een jaar lang dat gedoe over 'de Veermannen', het gaat meer over hen dan over Heerenveen zelf. Het wordt gecultiveerd tot je erbij neervalt. En wat is hij dan leuk en guitig voor de camera, wat enig. Tot het tegenzit, dan ligt het aan iedereen behalve hem en kan hij alleen maar verongelijkt reageren en boos kijken.

Valentijn is natuurlijk een verschrikkelijke zuigerd maar, even los van de persoon, in het column zegt hij niets geks en zou ik geen reden kunnen bedenken waarom hij dat niet had mogen schrijven. Heel kinderachtig van Veerman en zijn zaakwaarnemer. Laat mensen op internet zoals wij, lekker zeiken op Valentijn maar als Veerman moet je je niet zo aanstellen. Hij heeft zelf getekend en in ieder interview gaat hij erover door, je kan een vraag van een interviewer ook afkappen na 25x hetzelfde. Er mag best iets over gezegd worden door anderen.

30 augustus 2021 om 18:02

Tja zo werkt het wereldje wel, geven en nemen. En nu neemt hij iets terug, dat kan en mag.

En verder is Veerman zijn situatie allesbehalve uniek, voordat hij hier op wordt afgerekend. Dit gebeurt zo vaak, kans is groot dat de clubs er wel uit komen (nu of volgend jaar).

30 augustus 2021 om 18:59

Helemaal eens met je opmerking Dylan! Superkinderachtig! Hoezo meent Veerman, ongetwijfeld tegen de wil van Heerenveen, in alle vrijheid over biedingen praten en suggereren waar zijn club waarschijnlijk wel mee akkoord zou gaan, maar is de wereld te klein als een journalist - nou ja, 'journalist' - hier een kritische mening over heeft? Het terugtrekken van dat interview bevestigt eens te meer hoe zo'n kleinzielig, verwend kereltje Veerman is. Dat maakt de rol van de zaakwaarnemer om hiertoe over te gaan ook dubieus, want op dit soort types zit geen club te wachten. Beter bescherm je je client en zeg je dat-ie zijn mond moet houden, zich op het voetbal blijft concentreren.

Sowieso zie ik trouwens niet in waarom Veerman niet gewoon een zoveelste Maher, Ramselaar of Doan zou worden als hij voor te veel geld in de Nederlandse top beland. Ik ben wat dat betreft blij dat Ajax en PSV hun versterkingen liever buiten de Eredivisie zoeken tegenwoordig.

Az moet hier nu al niet eens meer aan beginnen.
Het is nu toch al een besmeurde transfer aan het worden.
Te weinig geboden voor Heerenveen, jammer maar helaas.....en door.

30 augustus 2021 om 18:08

Eens. Erg kinderachtig weer van Veerman. Wat is hij bezig zeg...

30 augustus 2021 om 18:33

Hahaha jij wilt hem gewoon behouden voor je club Lanjouwer. 😉. Maar wat maakt Driessen er weer een rel van. Niemand weet of er een handdruk afspraak is geweest. Daarnaast is zo n jonge speler hoopvol dat hij een prachtige transfer kan maken en teleurgesteld over de houding van Heerenveen, terecht of niet.

Maar Driessen is natuurlijk niet gek. Heeft een afspraak met Joey en zijn zaakwaarnemer over een stuk. Dat zal een positief stuk zijn gemaakt door de heer Driessen want anders krijg je geen toestemming. Vervolgens gaat voor het item los op Joey en hoe hij dit aanpakt, terecht of niet, om vervolgens weer dat te publiceren en weer verbolgen te zijn dat Joey daar nu geen trek meer in heeft.

30 augustus 2021 om 19:46

Nou er zijn er juist veel die hem graag kwijt zijn. Het is een fantastische voetballer, maar dat gezeik en gezeur begint iedereen compleet de strot uit te hangen. En met dat geld kunnen we andere belangrijke aankopen doen. Liever hem kwijt en in de winter Patrick berg halen.

31 augustus 2021 om 08:56

@pranjic: Eens. Van mij hoeft hij dus echt niet te blijven. Ik ben zijn gezanik helemaal zat. Verdedigende mid erbij. Hajal in de basis en ik ben tevreden

30 augustus 2021 om 20:19

Dat denk ik al jaren van Balotelli. Niet dat veerman even goed is of zou kunnen worden als (de potentie) van Balotelli. Maar dat enfant terrible krijgt elke keer weer nieuwe kansen en verneukt het steeds. Wat ik dus wil zeggen: in het voetbal is er altijd wel een club die het met je wil proberen. Al worden de clubs van Balotelli wel steeds een niveau lager.

Ik ben het zowaar een keer eens met valentijn Driessen.. Het zijn rare tijden.

30 augustus 2021 om 18:12

Hahaha idd en zelfs onderbouwd met degelijke argumenten. Zou die veerman niet doorhebben dat hij als een kleinkind overkomt in de gehele laatste weken. Die denkt dat hij als mens heel speciaal is en arbeidsrechten en plichten niet voor hem gelden. Terwijl hij zelf zich eraan gebonden heeft door een handtekening te zetten onder een contract.

30 augustus 2021 om 19:05

Idd.. ik ga er iig niet vanuit dat hij klaagde toen hij bij zijn verlenging vorig jaar een salarisverhoging kreeg.

Je zaait wat je oogst valentijntje

30 augustus 2021 om 21:02

Lees op z'n minst het artikel. Valentijn heeft niks geks gezegd. Niet zomaar iedereen bind napraten. Veerman gedraagt zich als een diva terwijl hij zelf verantwoordelijk is voor de huidige situatie.

Ik zou als speler ook absoluut geen moment meewerken aan een artikel van de Telegraaf, zeker niet als je ‘s morgens nog op de hak genomen bent door de meest onbetrouwbare loser van een journalist die dat rioolblad voor zich heeft werken.. Valentijn kan zich maar beter snel realiseren dat zijn acties reacties opwekken bij mensen en dat als hij de buikspreekpop van de onderbuik van tokkie Nederland wil zijn dat niet iedereen dat op prijs zal stellen..

30 augustus 2021 om 18:18

Die journalist heeft nu een keer gewoon 100% gelijk.

Dit is voor het eerst dat ik het eens ben met Valentijn Driessen

Az moet nu niet eens meer willen om Veerman binnen te halen

Het is toch ook een klein jongetje he die Veerman. Hier ga je toch niet meer aan beginnen als club? Wat kinderachtig joch is dat zeg.

Als iedereen de stukken van Driessen niet zou accepteren wat zou dat een genot zijn. Misschien een idee voor VZ negeer valentijn 😜😜😜

Wat een jankerig ventje zeg, hier wil je als club toch niet je vingers aan branden? Veel te veel een hype deze knul.

Heerenveen heeft Volkomen gelijk. Je gaat je beste speler niet verkopen voor een appel en een ei
Az is schandalig bezig, zelf bakken met geld ontvangen, maar te greedy om zelf in eigen land een behoorlijke transfersom te willen betalen.
Zonder een speler op het middenveld die de lijnen uitzet is Az verloren. Daarom moest Koopmeiners wat er ook gebeuren zou ballen de laatste wedstrijden.
Heerenveen bedenk dat Az klem zit en jullie met Veerman hoger eindigen dan zonder EN dat hij straks nog meer waard is. POOT Stijf Houden
Ik zie het al als ik naar bijv Media markt ga en zeg ik wil de beste tv maar ik weiger meer dan €120 te betalen.

31 augustus 2021 om 12:51

AZ wil minder betalen en Heerenveen meer krijgen. Zo gaat het altijd in voetbal. Niets mis mee.
Maar AZ hoeft niet met bakken geld te smijten voor Veerman. Zo goed is hij ook niet.
Als he niet anders kan moet AZ met Clasie/reijnders tot de winterstop doorgaan.

31 augustus 2021 om 13:34

Meen je het, Clasie en Rijnders die de positie van Koopmeiners moeten innemen. Ik denk dat Az veel punten hierdoor gaat verspelen. Huiberts zal zich vrij pleiten en de trainer de schuld geven. Ik hoop het niet voor die jongen, maar hij zou zomaar als eerste kunnen worden ontslagen dit jaar.
Te veel kwaliteit verloren en niets gehaald. Misschien was de financiele situatie beroerd, dat weet ik niet

Als zelfs Driessen gelijk begint te krijgen.... Dan moet Joey zichzelf toch echt even achter de oren gaan krabben waar hij nou allemaal mee bezig is.

Bel de krant! Of beter gezegd, een echte krant! Voor het eerst ben ik het roe-rend eens met Valentijn!

Waarom moet Veerman rekening houden met dat AZ nooit meer heeft betaald voor een eredivisie speler? Wat is dat nou voor onzin? Het is niet het probleem van Heerenveen en Veerman dat az altijd voor een dubbeltje op de eerste rij zit als het gaat om eredivisie spelers

Die veerman denkt zichzelf echt weg te kunnen babbelen maar hij heeft me ze gezonde verstand bij Heerenveen getekent dus dan moet ie ook niet zo zeuren wat ik wel vind is dat hij gewoon zegt hoeveel miljoen lekker open geen gebrabbel achteraf dus al met al tja media mooier kan je het niet maken wel makkelijker

Kleinzerig joch die Veerman. Tel daarbij op dat hij al heimwee heeft als hij Volendam verlaat en het is duidelijk dat geen club meer dan 5 miljoen voor deze jongen gaat betalen.

Die veerman moet ook niet zo zeuren. Wat is het toch met die spelers? Eerst cotntract tekenen en daarna zeuren over je contract.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren