Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veel lof voor Ajax-tiener: ‘Hij is een gigantische fan van Cristiano Ronaldo’

Laatste update:

Anwar El Ghazi is het volgende talent van Ajax dat aan de deur klopt. De negentienjarige aanvaller was in de seizoensouverture tegen Vitesse (4-1) goed voor een assist en zondag tegen AZ (1-3) verscheen zijn naam op het scorebord. Bij Studio Voetbal was men zondagavond lovend over de tiener, die vorig jaar van de jeugd van Sparta overstapte naar Amsterdam.

/

"Fysiek is hij ook gewoon in orde. Ik heb goede verhalen gehoord van mensen binnen Ajax”, claimde Pierre van Hooijdonk. Kenneth Perez kent de buitenspeler heel goed. De oud-voetballer werkte vorig jaar als assistent-trainer van de A1 van Ajax met El Ghazi. "Hij is een gigantische fan van Cristiano Ronaldo.”

Perez herkende de uitdagende schijnbewegingen van El Ghazi, die daar zondag een flinke schop van Jeffrey Gouweleew als antwoord op terug kreeg. “Soms heb ik het idee dat hij meer fan is van dat soort dingen dan van het arbeidsethos van Ronaldo. Dat is ook Ronaldo. Maar hij is een geweldig talent, heel doelgericht."

Anwar El Ghazi hoort in de basis van Ajax thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoppa die komt er wel. Ik denk zelfs dat ik hem in de spits zou zetten als Eto'o niet komt. Dan kan je voorlopig met Kishna op de linkerflank spelen en na de winterstop komt Fischer ook nog eens terug.

Het zou namelijk wle eens leuk zijn om in Amsterdam iemand te zien die er meer dan 20 in legt!

18 augustus 2014 om 07:52

Het zou voor Sigthorsson ook wel eens leuk zijn om bruikbare voorzetten te krijgen! Want dat is een spits die er meer dan twintig kan maken. Maar goed, de meeste ajacieden zijn het niet met me eens ik blijf het een prima spits vinden voor de Eredivisie.

18 augustus 2014 om 07:56

Het is geen Luuk de Jong. Hij had gister 3 bloed zuivere kansen en nog wat ballen. Hij doet er zelf niks mee.

18 augustus 2014 om 07:58

Tuurlijk ben ik met je eens.
Ik vond Sigi gisteren ook behoorlijk goed spelen.

Alleen hij gaat niet één keer maar twee keer alleen op de keeper af.
Dan kan je wel op bruikbare voorzetten gaan zitten wachten, maar als je de centrumspits van Ajax bent moet je in dat geval gewoon twee keer scoren.

Hij kopte tevens een voorzet mooi tegen de paal, inderdaad uit voorzetten is hij goed genoeg, maar nogmaals geen Killer.

18 augustus 2014 om 07:59

het zou voor sigthorsson ook wel leuk zijn als je als ajax spits gewoon 1 van de 2 pure 100% kansen gewoon scoort. Zag je gister ook weer. Die jonge blokkeert alleen de ontwikkeling van Zivkovic en Milik.

18 augustus 2014 om 08:05

Ben er geenszins van overtuigd dat Milik een echte aanwinst is. Vind hem een erg matige indruk maken en zijn geschiedenis spreekt ook niet in zijn voordeel. Twijfelachtige aankoop als je t mij vraagt

18 augustus 2014 om 08:26

Hoor nu al jaren dat hij er 20 kan maken. Het gaat hem niet worden. Zeer beperkte speler die slecht en te snel gescout is. Ajax moet gevestigde spitsen halen in de eredivisie Zoals een finbogasson die zich al had bewezen. En nee dat is niet dezelfde speler finn is 10 maal beter. Siggy mag snel weg misste gisteren ook teveel kansen en is overal net 2 tellen te laat. Zie maar als een verdediger een slechte bal aangespeeld krijgt. Hij ziet het en sjokt er naar toe.

18 augustus 2014 om 08:47

fritsie2, hij speelde zeker goed, maar het kwam voor mij ook wat geforseerd over en daar helpen wij met zijn alle ook wel mee, hij wilt zich laten zien en dan loopt het meestal verkeerd af.
jammer dat die zo makkelijk neer ging en mag ook blij zijn dat hij geel kreeg ipv rood met die sliding. Maar ondanks alles vindt ik hem wel goed en kan het een killer zijn, als ze hem maar goed gebruiken. Vorig seizoen stond hij altijd daar waar hij moest staan en scoorde hij altijd de belangrijke goals.
Hopelijk komt er een club, waar hij zich wel kan laten gelden.

18 augustus 2014 om 12:09

En wat moet je dan met Zivkovic doen ? Die man heeft niet eens een kans gekregen

18 augustus 2014 om 12:20

Dat ventje is 17 jaar. Op t gemakje. Je moet hem alleen kopen als zijn marktwaarde nog niet zo hoog is. Wat dat betreft heet Marc dat weer keurig gedaan.
Overigens gaat die zijn kans nog wel een keertje of tien krijgen. Het seizoen is amper begonnen.

Die schop van Jeffrey was echt genieten. Als je hem uitdaagt, kan je een schop verwachten. Iedereen die het begreep, inclusief de Boer, dus dat zal hij voortaan wel uit zijn hoofd laten. Uitstekende voetballer hoor die El Ghazy, maar nare maniertjes om een tegenstander uit te dagen.

18 augustus 2014 om 08:21

Ja gelukkig werd dat snotjong op zijn plaats gezet. In de jeugdreeksen en beloften kan je dat doen, maar bij de grote jongens moet je nederig zijn en je talenten op een andere manier tonen.

18 augustus 2014 om 08:53

och, dat andere spelers niet uitdagen, ik vond het juist mooi om te zien dat die de lef er voor heeft, maar inderdaad zal hij dat niet gauw meer doen.
Wat er daarna gebeurde dat heb ik niet gezien, maar het was van beide kanten niet sportief.

18 augustus 2014 om 10:04

Nederig zijn? Haha dat is het domste dat ik ooit heb gehoord hier. Geen enkel ontzag voor je tegenstander hebben en hem uit de wedstrijd spelen is je taak. Nederig zijn haha, wauw.

18 augustus 2014 om 10:10

Waarom denk je dat hij die schop kreeg. Omdat hij zich als een arrogante lul gedroeg. Hij had die heus niet gekregen als hij op een normale manier dribbelde, hem eraf liep of een hattrick maakte.

Dit was gewoon uitdagen op een verkeerde manier. In dat opzicht moet hij nederig zijn.

18 augustus 2014 om 10:20

Als buitenspeler moet je alles aangrijpen, binnen de regels, om de baas te zijn over je tegenstander. Spelen met lef en zelfverzekerdheid. Gouweleeuw is mentaal zwak als je je laat uitlokken.

18 augustus 2014 om 10:54

Hij kreeg die schop omdat die imbeciel van een Gouweleeuw zich niet normaal kan gedragen! Niets meer en niets minder! Dat opstootje begon ook bij hem en hij ging als een idioot door het dolle, was echt op moord uit, wat een achterlijke gladiool is dat zeg! T is dat vd Hoorn ff ertussen ging staan, daar kwam hij niet voorbij

18 augustus 2014 om 11:28

Trodat, ik raad je aan om naar de eeuwige scheinheil Klaassen te kijken. Die geeft Gouweleeuw een duw waardoor hij even zijn hoofd verliest. Dus omdat Jeffrey 1 keer zijn koppie verliest, is het een achterlijke gladiool? Wat een raar persoon ben jij zeg.

18 augustus 2014 om 11:48

Klaassen duwde Gouweleeuw weg bij zijn ploeggenoot die nog op de grond zat.. Waar denk je dat het allemaal mee begon? De schop? Nee, met het agressieve gedrag van Gouweleeuw daarna tov een op de grond zittende El Ghazi! Dat Klaassen hem wegduwt is niet de reden dat bij Gouweleeuw een waas voor de ogen komt, die had hij al een paar minuten namelijk.. Misschien moet je de beelden nog maar eens terugkijken.. O en het is schijnheil...

18 augustus 2014 om 13:11

Agressieve gedrag? Flikker op man. Het enige wat Gouweleeuw nog roept tegen hem is: 'Dat krijg je ervan met je bewegingen.' Wat is dan het probleem? Moet je dan mensen gaan wegduwen? Alsof hij nog drie trappen na geeft ofzo. En schijnheil moest het inderdaad zijn, was niet bij de les met dat woord typen.

18 augustus 2014 om 14:27

Hoorde jij wat hij riep? Das knap! Ik geloof er geen reet van.. Maar dan nog, hij stond zowat óp El Ghazi, dat moet ie gewoon niet doen, tuurlijk beukt een medespeler hem dan ff een paar meter opzij, is doodnormaal! En daarnaast, hij deed geen 'bewegingen' toen, hij nam gewoon een bal aan en werd (opnieuw) tegen z'n poten getrapt door die ontspoorde idioot.. Was pure frustratie van Gouweleeuw nav de bewegingen 2 minuten daarvoor.. Hij was gewoon nog op zoek naar El Ghazi, anders staat een CV niet 15 meter over de middellijn bij de zijlijn te verdedigen'...

18 augustus 2014 om 10:03

Wat ik dan weer genieten vond is dat uitgerekend Gouweleeuw (0 punten naar huis) zich uit de tent laat lokken door een 19-jarige en aantoont mentaal erg zwak te zijn. Ook genieten was hoe dat knaapje een verdediging dol deaaide, dat is pas genieten. Maar laten we vooral alles de kop indrukken en jan modaal zijn, nederlandse bekrompenheid.

18 augustus 2014 om 11:40

Ok dus als iemand uitdaagt mag je hem neertrappen. Dit is precies wat er mis is met de maatschappij en dat er nog droeftoeters zijn die het met je eens zijn pfff. Stel je voor daardoor breek hij iets en kan hij nooit meer voetballen. Dan zou het eigenschuld dikke bult zijn je bent niet goed.

18 augustus 2014 om 13:09

Nee Mark. Jij noemt hierbij de Boer ook indirect een 'droeftoeter'. Iedereen heeft wel eens een situatie meegemaakt of gezien waar dit voorkomt. Je kan mij niet vertellen dat Gouweleeuw ook maar een moment voor het breken van zijn been ging. Dit was gewoon een schop van achter met het idee van: 'Dit flik je niet bij mij.' Zie het als een eerste duel in de wedstrijd en je wilt laten zien dat je niet bang bent. Ik vind het echt overdreven om te zeggen dat Gouweleeuw hier als een soort crimineel wordt neergezet terwijl die snotneus van een El Ghazy net komt kijken en nu al in een vijandig stadion spelers probeert te provoceren. Dat is niet handig. Als iedere analist het met me eens is en zelfs zijn eigen trainer, ben ik toch niet achterlijk? Of is jouw mening heilig?

Goed spelertje. Ik hoop dat hij zijn brutaliteit niet verliest om anderen te pleasen. Gewoon vlammen en vooruit kijken.

Sparta heeft deze jongen veel te makkelijk laten. Omdat Sparta een of andere grijze muis een contract wilde geven en hem niet wilde hij vertrekken.

18 augustus 2014 om 13:48

Ach hij is ook door Feyenoord weg gestuurd dus ... En Ajax kan nou eenmaal meer bieden maar stel je voor sparta met hem en depay en hem en alle andere Europees waardig

Welke nationaliteit heeft hij eigenlijk? Speelt tot nu toe goed. We moeten hem alleen niet helemaal op gaan hemelen, want dan leg je de lat veel te hoog voor hem. Dit gebeurde vorig jaar ook met die rechtsbuiten van PSV (kan ff niet op zijn naam komen).

18 augustus 2014 om 10:59

Nederlands..

18 augustus 2014 om 11:38

Hij kan ook nog voor marokko kiezen hoor

18 augustus 2014 om 11:41

Maar dat wilt hij niet, zie zijn interview op atlas-lions.nl..

Nguidetti wat ben jij toch een ongelooflijke asociale gozer .je heb echt professionele hulp nodig metzulke uitlatingen hoor je niet thuis op dit forum .

Sinds wanneer mag je je tegenstander niet uitdagen. De wedstrijd was al beslist en je vermaakt daarmee het publiek. Daarnaast is het gewoon onderdeel van zijn skills. Volgens mij is het juist goed als je je tegensta der kan vernederen..

18 augustus 2014 om 08:31

Vernederen op een positieve manier. Als je gepasseerd wordt door schijnbewegingen dan moet je dat gewoon accepteren. Ronaldinho was een kei in het vernederen van zijn tegenstanders en niemand vond dat erg

Vooral blijven uitdagen, heerlijk is dat, alleen gefrustreerde verdedigers geven een schop.

18 augustus 2014 om 09:49

En De Boer op den duur ook wel denk ik..

Haha mensen doe nou niet meteen of jullie deze jongen kennen! Uitdagen hoort er gewoon bij echt soms vraag ik me af of mensen hier wel zelf voetballen of gevoetbald hebben. Deze jongen is gewoon als in zijn interviews, beschaafd en heeft ze op een rijtje, betere 'kop' als Kishna wat dat betreft. Dat hij in het veld voelt dat hij goed is, en in vorm is, ja dat laat hij dan ook zien. Maar hij scoort een mooi doelpunt, de wedstrijd is gespeeld en hij daagt een beetje uit, haha prachtig juist! Ja de trap van Gouweleeuw net zo mooi haha hoort erbij, maar daarna zie je dat Az gewoon gefrustreerd was..

18 augustus 2014 om 12:06

Hij kan ze nu op een rijtje hebben maar toch is hij in 2008 uit de jeugdopleiding van Feyenoord gezet door zijn slechte mentaliteit. Deze jongen heeft echt talent en hoop dat hij sindsdien echt wat heeft geleerd en nu weet hoe je je als prof moet gedragen, wel moet hij die brutaliteit behouden.

18 augustus 2014 om 14:52

Ja misschien was hij een lastig ventje, maar dat is 6 jaar geleden dan, toen was hij nog jongen, nu als jongeman en sowieso sinds hij bij Ajax is heeft hij altijd zijn best gedaan en hard gewerkt niks slechts over hem gehoord. en Die lef moet hij inderdaad houden net als Kishna ook al lukt op moment niet zoveel, gewoon doorgaan

Maar we vinden het wel mooi als het buiten de Eredivisie gebeurt -_-

Maakte een knappe goal hoor, dat uitdagen daarna moet er inderdaad uit. Waarschijnlijk zat hij nog op een roze wolk na die goal. Heeft veel indruk gemaakt. Tegen Vitesse een belangrijke assist en tegen AZ de wedstrijd in het slot gegooid. Kishna valt nog wat tegen tot nu toe maar met de buitenspelers zit het wel goed de komende jaren zo lijkt het. Muric, Fischer, El Ghazi en Kishna en dan hebben we Schöne nog die wekelijks een van de besten is. Ik denk dat het voor Kishna beter is om vanuit het centrum te spelen. Daar speelde hij in de jeugd ook regelmatig

Dat iedereen het even weet! El Ghazi is fan van Ronaldo.

18 augustus 2014 om 18:24

Haha precies. Geloof dat er wel meer jonge links of rechts buitens hem als voorbeeld zien. Moet het trouwens nog maar eens zien hoor met deze gast. Het zoveelste ajax talent dat de hemel wordt ingeprezen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren