Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie: ‘Ik doe er alles aan erbij te zijn op het WK van 2018’

Laatste update:

Robin van Persie heeft drie WK’s achter de rug en bereidt zich momenteel met het Nederlands elftal voor op de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK van 2016, dinsdag tegen Tsjechië. De 31-jarige Oranje-aanvoerder heeft echter de ambitie om ook het volgende WK, in Rusland, nog te halen.

/

Tegenover de Volkskrant geeft de aanvaller van Manchester United aan dat hij deelname aan het toernooi in 2018, als hij bijna 35 is, als doel heeft gesteld. “Ik doe er alles aan daar bij te zijn. Ik leef rustig. Dat scheelt een paar jaar”, maakt Van Persie duidelijk. “Mijn doel is zo lang mogelijk op het hoogste niveau te spelen en dan blijf je ook beschikbaar voor je land”, vervolgt de captain van de nationale ploeg.

Van Persie heeft daarbij de ambitie om in ieder geval de mijlpalen van honderd interlands en vijftig treffers te halen (de spits staat nu op 47 doelpunten in 92 duels). Naast Oranje wil de routinier vooral tot op hoge leeftijd actief blijven. “Ik ben nu 31 en heb nog iets minder dan negen jaar te gaan. Als ik veertig ben, zal ik niet meer bij een aansprekende club spelen, maar wel nog voetballen. Betaald voetbal. Dat is mijn doel.”

Denk je dat Robin van Persie actief zal zijn op het WK van 2018?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat ie dat gaat halen, althans ik hoop dat er weer volgende helden zijn opgestaan twgen die tijd... Of wil hij en kan hij de 2e Kuyt worden??

8 september 2014 om 10:22

Gaat ie inderdaad nooit halen, loopt er nu al als een oudje bij en is al een jaar niet fit.

Die jongen heeft ze niet meer een rijtje, kijk maar naar dat Pierre incident en het feit dat hij als aanvoerder de pers te woord staat wanneer het meneer van Persie uitkomt.

8 september 2014 om 10:30

Helemaal mee eens, zie hem over 4 jaar indd niet meer terug in de nationale ploeg als het aan mij ligt...

8 september 2014 om 10:52

Van mij mag hij zich ook de moeite besparen. Hij is nu al regelmatig het zwakste jongetje van de klas. Laat staan over 4 jaar.

8 september 2014 om 11:01

Van mij mag hij zelfs thuisblijven. Op beslissende momenten nooit daar. Heb t gevoel dat er soms wrijving met die jongen is. Hij heeft nu wat, 3 wk en twee Ek's ? De kans gehad. Nu tijd voor een ander. Misschien minder sierlijk, maar doeltreffend.

8 september 2014 om 11:38

Robben mag ook thuisblijven dan? In de finale in 2010 2 kansen gemist en dit jaar ook niets kunnen presteren tegen Argentinië.

8 september 2014 om 11:57

Thebigshow, als je nu de inbreng van Persie gaat vergelijken met Robben dan ben je echt zeer subjectief. Robben doet wat je van Robin verwacht. Altijd uitblinken. Bijna mvp van het afgelopen wk. Sloopte ploeg na ploeg en heeft ons eigenhandig naar de derde plaats gebracht. Waar was van Persie? Totaal niets gebracht die man.

8 september 2014 om 12:07

Totaal kansloos deze reactie van je, ga hockey kijken wellicht snap je dat.

On: Jammer maar Robin heeft het gewoon niet in Oranje en het Wk2018, denk het niet.

8 september 2014 om 13:21

@ metalist
Ik reageer met onzin op onzin. Misschien moet je niet alles letterlijk nemen wat er geschreven staat. Lijkt me toch wel duidelijk dat ik ietsjes chargeer. Klein beetje maar hoor.

Eigenhandig naar de 3e plek gebracht? haha. En van Persie totaal niets gebracht. Volgens mij maakte van Persie de mooiste een van de belangrijkste doelpunten op het toernooi. Ook tegen Australië een belangrijke goal. En in de wedstrijd om de 3e plek opende hij de wedstrijd met een fantastische actie. En de verdediging was volgens mij ook niet mis.

Alleen tegen Mexico heeft Robben waarde gehad, waar van Persie dat niet had. Tegen Chili speelde van Persie niet en Robben gaf de assist voor de 2-0 toen Nederland al niets meer te vrezen had in de strijd om de eerste plek.

Tegen Costa Rica scoorden ze allebei een penalty en tegen Argentinië speelden ze beiden niets klaar.

Robben was beter. Maar het verschil was niet zo groot als door velen wordt geloofd.

8 september 2014 om 14:19

@mentalist
Goals WK 2014
6 James Rodriquez
5 Thomas Muller
4 Robin van Persie.

Aanrader, over 2 jaar is het EK. Misschien moet je dan daadwerkelijk eens de wedstrijden gaan kijken voordat je iets roept, kom nogal dom over zo...

8 september 2014 om 16:58

@tendeloo
Van Persie kan goede cijfers overleggen op het afgelopen wk. Neemt niet weg dat van Persie in het NL's elftal voetballend te weinig heeft laten zien. Misschien wat minder op cijfers letten en wat meer wedstrijden kijken voordat je wat zegt. Komt nogal dom over zo

8 september 2014 om 11:04

@ Masterbal

Persoonlijk hoop ik dat hij er op het EK 2016 al niet meer bij is. Overal werd hij als almachtig verklaart maar nog nooit kunnen presteren in Oranje op een eindtoernooi en daar heeft hij ondertussen 3x de kans gehad. Zelfs als hij niet fit is word hij opgesteld wat ik gewoon totaal niet kan begrijpen.

Ik blijf erbij, en daar ben ik al 3 jaar van overtuigd, dat het NL elftal zonder van Persie beter loopt dan met Robin van Persie. Qua punten totaal en doelpunten scheelt het statistisch al niets of hij of Huntelaar in de punt staat. Maar het voetbal met Huntelaar is veel vaker veel beter geweest.

8 september 2014 om 11:24

Met Huntelaar was Nederland natuurlijk wereldkampioen geworden in 2010 en 2014. En hadden we in 2012 Duitsland en Portugal wel eventjes opgerold.

8 september 2014 om 11:55

@D-Bergkamp
Zo denk ik er ook over ja, mag hij wel topscoorder alle tijden zijn van het nederlands elftal maar op eindtoernooien heeft hij weinig laten zien, veelste weinig... Vind ook dat Huntelaar nu wel een aantal wedstrijden in de basis zou mogen starten, die heeft zich jaren zitten verbijten op de bank... En de aanvoerdersband zou ook meer tot zijn recht komen bij een Robben, de Jong of een Strootman in de toekomst, zelf zie ik zelfs Sneijder nog liever die band dragen, zijn toch meer van "nature" al leiders dan onze RVP!!

8 september 2014 om 14:12

Op eindtoernooien weinig laten zien? Heb je het WK 2014 gemist waarin hij in de top 3 van de topscorerslijst stond. Evenveel doelpunten als Messi en Neymar. Of laten die naar jouw mening ook te weinig zien op een eindtoernooi?
Huntelaar heeft zijn kans onder van Gaal gewoon gehad. Bij de eerste wedstrijden onder van Gaal zat RVP op de bank en speelde hij met Huntelaar. Maar die is zo bedroevende slecht dat hij dat maar weel snel omwisselde.
Bij je laatste opmerking ga ik echt helemaal stuk. Sneijder (nog nooit ergens aanvoerder geweest) is van nature een betere leider dan RVP (oud-aanvoerder Arsenal, oud-aanvoerder Manchester United & huidig aanvoerder NL elftal). Dan zaten Wenger, Ferguson, Moyes en Van Gaal er toch goed naast, hahahaha

8 september 2014 om 16:13

Hele wk gezien maar RVP lang niet altijd, ja dat ie er elke wedstrijd na een uur doorheen zat... En ja dat is mijn mening ja, dat hebben we gezien toch hoe Robben de groep toesprak terwijl RVP toe stond te kijken, hij had gewoon meer van zich moeten laten horen, en IK vind dat er betere opties zijn voor de aanvoerdersband... En even voor de duidelijkheid, ik zeg niet dat RVP er niks van bakt maar hij laat het wel heel weinig zien naar mijn mening... Die kan het wk 2018 op ze buik schrijven!!!

8 september 2014 om 17:03

@tendeloo
Messi heeft voetballend ook geen moer laten zien. Neymar was dreigend. Helaas speelde de rest van Brazilië dramatisch. Cijfers zeggen voetballend niet zo heel veel. Inzaghi kan ook geweldige cijfers overleggen. Die kon alleen voetballend niets. Van Persie heeft in Engeland laten zien tot de absolute top te behoren. Maar, tijdens het wk was hij, op zijn goals na, niet overtuigend. Terwijl hij juist het verschil kan maken

8 september 2014 om 17:39

Hij heeft met 4 doelpunten het verschil gemaakt. Of maak je volgens jou het verschil als spits door voetballend mee te doen en niet te scoren?

8 september 2014 om 17:41

Doe het alstublieft niet v Persie! Je hebt elke keer keihard gefaald, en het zal echt niet beter gaan op je 35e.
V Persie zal nooit a la Kuyt mee kunnen gaan. Kuyt is een vechter. V persie is altijd ziek zwak en misselijk.
Ik begrijp dat v Persie graag een keer op een WK wil laten zien wat ie echt in huis heeft,, maar sorry daar is het nu echt te laat voor!
Tabé.

Als hij niet de spits zal zijn op de WK 2018 wie anders well? ik zie nog geen jongeling rondlopen waarvan ik denk die zalnederlands elftal waardig zijn op een WK over 4 jaar, hoewel Van Persie niet in vorm is laatste tijd hoop ik wel dat hij van waarde kan zijn op zo,n WK, ook al is het als bankspeler.

8 september 2014 om 10:20

Vier seizoenen nog man, iemand die nu 18/19 is kan tegen die tijd top zijn. Er gaat echt wel een fatsoenlijke spits staan tegen die tijd.

8 september 2014 om 10:25

Wie heeft die potentie dan? Locadia, Luc Castaignos, Zivkovic?

8 september 2014 om 10:27

Er loopt meer dan genoeg talent rond wat nog in de jeugd of bij kleine teams speelt die nog niet zijn 'doorgebroken' naar het eerste of grotere teams, 4 jaar is lang voor een speler.
Iemand van 19 die nu lekker op gang is bij de jeugd kan over 4 jaar zomaar een topper zijn zonder dat de gemiddelde voetbal liefhebber die speler op dit moment kent.

8 september 2014 om 10:36

Welke waarde heeft v Persie dan getoond op al zijn eind toernooien? Praten over een WK over 4 jaar doet grappig aan.
Laat hem eerst maar eens een fatsoenlijk EK spelen, zal voor het eerst zijn.

8 september 2014 om 10:52

4 doelpunten afgelopen wk over het hoofd gezien?

8 september 2014 om 10:54

Carribean, ik denk dat een Zivkovic of Locadia er zeker wel zal staan tegen die tijd. En natuurlijk heb je Luuk de Jong ook nog. Die RvP kan nu al niet meer vind ik, loopt er nu al bij als een oude man.

8 september 2014 om 16:31

@tendeloo.
Nee die heb ik niet over het hoofd gezien. Kun je nagaan wat een shit toernooi die op zijn naam heeft. Een mooi doelpunt, en waardeloze aanvoerder op het veld, Geen strijd maar een wissel vragen in de verlenging. Meneer had dat veel eerder moeten doen of helemaal niet. Eigenbelang denk al een decennia lang. Heeft veel gekost en niks geleverd, geen strijd, geen beleving, geen prijs.

Hij heeft niet de houdbaarheid om dan nog van toegevoegde waarde te zijn. Alle kleine blessures die hij heeft beginnen hem nu al parten te spelen.

8 september 2014 om 11:05

@ De Snor

Hij heeft altijd al last gehad van blessures, zijn gehele carriere al. Dat is juist hetgeen waarom je nooit op hem kunt bouwen. Op de beslissende momenten is hij vrijwel altijd geblesseerd of niet volledig fit waardoor hij op 80% speelt.

Ik hoop dat hij het haalt, we hebben in potentie niet een spits met exeptionele kwaliteiten net als hem, al zullen deze zeer zijn verzwakt op het wk

Nou laat RvP zich eerst maar richten op het EK. Hij mag het in clubverband dan wel goed hebben gedaan maar op nationaal gebied eigenlijk nog nooit. Ik vraag mij ook af of hij dat ooit wel gaat doen dus als iemand zich goed in de kijker speelt mag die een kans krijgen.
Heel jammer. Zo goed zijn en dan toch lukt het totaal niet bij Oranje.

8 september 2014 om 11:22

Voor iemand die tot nu toe de meeste interland goals voor Nederland heeft gemaakt, wordt RvP iets te makkelijk afgeserveerd hier..

Deze man heeft geen enkele eindtournooi overtuigd. Het eindeloze vertrouwen in RVP vind ik echt onbegrijpelijk.
Imo, wordt het tijd voor een plaatsvervanger voor Rvp. Iemand die het niet moet hebben van 2 kansen in een wedstrijd en de rest van de wedstrijd onzichtbaar is.

Ik snap niet waarom RVP tegen Italië zo werd afgezeken. Hij staat tussen twee houthakkers die hem het leven zuur maken, dat is voor elke spits moeilijk. Als hij dan ook nog is op de flanken Kuyt en Lens hebben die vrijwel nooit langs hun man komen en een voorzet geven, dan krijg je als RVP zijnde geen enkele bal. Alleen ballen die hij komt ophalen op de "10" positie. Ja daar kan die natuurlijk niks mee. Tuurlijk hij is uit vorm maar wanneer er goede vleugelspelers op de flanken staan, dan zie je pas de klasse van RVP en Huntelaar.

Gezien zijn laatste seizoen hoop ik niet dat hij er dan nog bij is. Fysiek kon hij het niet meer aan en qua spel was het ook niet heel bijzonder. Ik hoop dat hij herstelt en zijn oude niveau weer kan benaderen. Dan is hij natuurlijk wel een meerwaarde. Echter bij oude spelers wordt zo´n herstel steeds lastiger. Een Sneijder is er nu bijvoorbeeld ook nog steeds niet.

8 september 2014 om 11:08

MasterD, Sneijder en RvP kan je toch niet vergelijken? Sneijder heeft op het Wk laten zien, dat hij nog altijd zijn topniveau kan aantikken.

8 september 2014 om 11:26

Ach man. Sneijder heeft 2 keer op bal goed geraakt op het hele WK.

8 september 2014 om 11:55

bedoel je dit wk????

schei toch uit man, sneijder heeft 2 goeie ballen geraakt tegen spanje en die goal tegen mexico!

Ik vind dat Van Persie zijn statistieken een vertekend beeld weergeven. Ze zien er op papier erg indrukwekkend uit maar als je naar de wedstrijden kijkt zie je toch wel wat anders.

Ik heb in al die jaren veel meer genoten van jongens zoals Kluivert, Bergkamp en Van Nistelrooij dan van Van Persie.

8 september 2014 om 10:56

Helemaal mee eens. Vind het eigenlijk een schande dat vP de topscorer aller tijden is van het Nederlands elftal. Hij is met afstand de slechtste spits in een nl's elftal van de laatste 25 jaar. Kluivert was 10x meer spits dan Van Persie. Overigens vond ik Bergkamp in het nl's elftal ook tegenvallen. Die liet in het oranje ook nooit zien, wat hij bij Arsenal liet zien.

8 september 2014 om 11:07

@ Medellin

Dat doen ze al een jaar of 6 die statistieken. Nooit is hij bij het NL elftal van wereld top geweest of een onbetwiste waarde. Sterker nog, hij had allang veel vaker wissel moeten zitten. Afgelopen Wk wederom gewoon 1 van de zwakste spelers zonder toevoeging.

8 september 2014 om 11:39

@the big show: hij heeft gewoon gelijk. Ook van persie scoort vrijwel alleen tegen de kleintjes. En op eindrondes valt hij gewoon altijd tegen.

8 september 2014 om 13:22

Iedereen scoort vrijwel altijd tegen de kleintjes duh.

Volgens mij heeft van Persie trouwens gescoord tegen Spanje en Brazilië. Weet ik niet zeker hoor.

8 september 2014 om 13:26

Alleen tegen de kleintjes? Duitsland, brazilie, spanje..

Van Persie is een choker en laat het altijd afweten op belangrijke momenten. Hopelijk staat er tegen die tijd iemand die wel thuisgeeft

8 september 2014 om 13:55

Vergeet je zijn 3 goals opeens? Op het WK heeft Van Persie gewoon erg goed gespeeld ook! Hij was bijzonder gevaarlijk. En opnieuw kwam hij net terug van een zware blessure, net zoals op de voorgaande eindtoernooien. Toch knap om dan de wereld te betoveren met prachtgoals.

9 september 2014 om 18:50

Inderdaad hij staat er zoals altijd in de groepsfase. Gaan we het knock-out traject in en spant het er echt om dan zie je hem niet itt Robben.

9 september 2014 om 19:35

Dus feitelijk zeg je nu dat we zonder Robin niet aanwezig zouden zijn op het laatste WK en voorgaande EK en dat kan wel eens kloppen, gezien zijn scoringsdrang toen.... Je onderschat deze kerel behoorlijk. Hij hoort toch weer bij de paar spitsen die het meest heeft gescoord afgelopen toernooi.

Doe maar niet stop over twee jaar na het EK aub

Van Persie is nog lang niet op, maar een coach moet een keer het lef hebben hem een linie naar achter te plaatsen. Die spitspositie is hem ook maar opgedrongen door Wenger, en hij is er alleen door zijn uitzonderlijke kwaliteiten wereldtop geworden. Als nr 10 a la Bergkamp moet hij zo nog vijf jaar meekunnen.

8 september 2014 om 11:11

Splijtpass, hoe kom je daar nou bij? 5 jaar? Of hij nou op de 10 positie of spits staat, die man loopt nu al als een oude man en is amper topfit.

8 september 2014 om 11:17

Momentopname. Iemand die een seizoen geleden nog de beste spits van de EPL was, op het WK een klassieker scoorde en ook vorig jaar bij gammel Manu 1 op 1,5 liep, moet je niet nu ineens afschrijven als een wrak.

8 september 2014 om 18:06

Splijtpass

Ik schrijf hem niet af als een wrak, hij heeft zeker nog zijn kwaliteiten. Wat ik bedoel hij word steeds ouder, en is nu al steeds vaker geblesseerd en niet fit. Hoe moet hij er dan bij zijn over 5 jaar? Het EK is nog het maximale, en dat vind ik eerlijk gezegd al twijfelachtig.

8 september 2014 om 11:18

Ik denk ook dat van Persie beter 1 of 2 linie's kan zakken zeker op latere leeftijd.

8 september 2014 om 18:08

Rovina

Hij heeft zeker nog zijn kwaliteiten. Wat ik bedoel hij word steeds ouder, en is nu al steeds vaker geblesseerd en niet fit. Hoe moet hij er dan bij zijn over 5 jaar? Het EK is nog het maximale, en dat vind ik eerlijk gezegd al twijfelachtig.

9 september 2014 om 07:46

Over 5 jaar is het 2019 dan wordt er geen wk gespeeld hoor

Ik geef hem nog een kleine kans ook. Er komen zo weinig talentvolle spitsen naar voren in Nederland. Welke andere spits zou eventueel Nederland vertegenwoordigen in Rusland? Dost, Zivkovic, luuk de jong, van wolfswinkel? Lijkt mij dat we hoger nastreven. Zivkovic is natuurlijk nog jong, dus daar moeten we maar op hopen.

Verder kan van persie als statige spits een beetje in de voorhoede wachten. Als je 35 bent ren je volgens mij echt niet het hele veld meer over. Het zou kunnen, maar ik heb liever doorstroming..

Al meerdere eindtoernooien weinig tot niets laten zien. Het vertrouwen van de bondscoach in RvP heeft ons een grote kans op een titel gekost. Zie liever Huntelaar in de spits. Meer een garantie op goals.

Liever niet Robin, je bent ook nog eens een stoorzender.

Het is wel erg treurig gesteld met de opvolgers van van Persie en Huntelaar. Ik zie echt totaal geen potentiele kandidaten, toch wel een beetje beangstigend...

Maar aan de andere kant: Hoeveel toppers stonden er klaar op het moment dat Rvn en Kluivert 31 waren?
Je had alleen Huntelaar die toen indruk maakte als talent, voor de rest was het ook niet veel soeps. Rvp was toen slechts een vleugelaanvaller.

Wie weet wordt een Depay later wel omgetoverd tot een spits a la Rvp. Ik hoop iig dat dat wel gebeurt, anders lijken we een probleem te hebben....

Want met die El Ghazi, hare Krishna, Boetius en Wildschut lijkt het op de vleugels wel goed te zitten.

8 september 2014 om 11:49

Op de vleugels zit het wel goed...maar dan uiteraard niet met de namen die jij noemt, maar met Robben en Depay.

8 september 2014 om 13:53

Bijzonder dat je Depay wilt omtoveren tot spits, terwijl dat straks onze allerbeste vleugelaanvaller is. Waarom niet Kishna omtoveren tot spits a la Rvp? Dat zijn dezelfde soort spelers namelijk en Kishna is net iets meer spits dan Depay denk ik. Depay moet je lekker zijn acties laten maken, daar voelt hij zich goed bij. In de spits moet je toch iets minder frivool spelen.

Gewoon lekker blijven afzeiken jongens....blijven janken om huntelaar, blijven roepen dat ie er niets van bakt in oranje. Lekker blijven doen alsof bergkamp wel super was in oranje op 1 wereldgoal na, v basten 1990,192? niet gezien totale faal, kluivert? topspits in een topelftal. lekker vergelijkbaar of je bergkamp, de boertjes, davids, Overmars hebt lopen die allemaal een pass kunnen geven of je hebt oogklep robben en "deze is voor yolanthe" sneijder.

het schijnt nogal mode te zin om een je met afstand mooiste voetballer van de afgelopen 10 jaar af te zeiken. het geeft eigenlijk alleen maar weer hoe weinig voetbalverstand er zit bij de zogenaamde kenners op deze site

8 september 2014 om 12:44

Of het geeft aan dat jij mss eens wat minder moet fappen op Rvp.

De kritiek op Rvp is idd overtrokken nu, maar jouw overdreven gejank is minstens net zo triest.
Met afstand mooiste voetballer van de afgelopen 10 jaar? Vraag dit aan Nederland en de meerderheid zal zeggen Robben (volkomen terecht).

Maar goed, ik hoop dat jij wel tevreden bent met je "voetbalverstand". Veel verder dan ons (de leken) heeft het je blijkbaar niet gebracht...

8 september 2014 om 12:59

wat betreft "mooiste' voetballer. Als je v persie geen mooiere voetballer vindt (techniek, inzicht, mooie goals etc) begrijp je er idd niet veel van, Das niet erg uiteraard.
De meerderheid van Nederland zegt me niet zo veel. 1 blik naar de gemiddelde nederlander en je hoeft je nooit meer te schamen voor een afwijkende mening.
De meerderheid van nederland wilde ook Huntelaar in de spits dus waar praten we over?

geniet vd liefde en nog een fijne dag!

Ik betwijfel of hij dan nog fit is, is nu al erg blessuregevoelig. Zal ook afhangen of er dan een goede concurrent is (ik zou nu nog niet weten welke NL-spits over 4 jaar een topper is, ik zie hem nog niet) en hoe goed Huntelaar dan nog is.

2018.. dat is nog ver weg.. Tegen die tijd kan het NL in aanvallend opzicht rekenen op Kishna, Depay, Boëtius, Castaignos, Zivkovic, S. de Jong, L. de Jong, van Wolfswinkel, Dost, Klaassen, Narsingh, Locadia, Lens, Affelay, van Persie, Robben, El Ghazi, Promes en de talenten die nu nog neit zijn doorgebroken.

Ik hoop dan natuurlijk op een aanval met Depay, Zivkovic, Kishna. Geschaduwd door El Ghazi, Siem de Jong, Boëtius en Robben.

In Affelay, van Persie, Promes, Lens, Locadia, Dost, van Wolfswinkel en Narsingh heb ik niet heel veel vertrouwen voor wk 2018.

Ik begrijp niet dat er zoveel wordt gehaat op Van Persie, hij heeft het goed gedaan. Maar ja de mensen op dit forum zijn natuurlijk de kenners die precies weten hoe het allemaal in elkaar steekt. Toch wel raar dat Van Persie door de buitenlandse media wordt geroemd om zijn prestaties en hier in eigen land nota bene wordt afgezeken. Ook zijn capaciteiten als leider etc. worden hier in twijvel getrokken terwijl wij daar helemaal niks over weten.
Ik heb vertrouwen in Van Persie, Bergkamp "faalde" ook in oranje op één wereldgoal na en van Basten deed het ook lang niet altijd even goed.

8 september 2014 om 12:46

Bergkamp faalde in Oranje? Mss op jouw Playstation. Maar vanaf 98 was hij gewoon absolute wereldtop bij Oranje vriend.

Hij was gewoon geen 4-3-3 spits. Maar als schaduwspits was het 1 vd meest geniale spelers ter wereld...

8 september 2014 om 15:26

Hij heeft anders gelijk dat Bergkamp en van Basten heel vaak onzichtbaar in oranje waren.

Van Persie lijkt op een toernooi vaak te kampen met fitheid. Zijn seizoenen zijn zo slopend dat de pijp vaak leeg is.

In zijn spel lijkt hij af en toe al 35 jaar.

Op het WK 2014 ookal dood zitten ergen aan V.persie...houten klaas techniek.

Van Persie zie ik nog wel achter de spits spelen op het volgende WK. Die positie zal straks ook maar minimaal bekleed zijn. En hij kan het. Voor de spits komen er weer talenten aan zoals Kishna en Zivkovic.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren