Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hélène Hendriks brengt bij Vandaag Inside slecht nieuws voor Robin van Persie

Laatste update:

Hélène Hendriks denkt niet dat Robin van Persie de nieuwe trainer van sc Heerenveen wordt. De presentatrice vertelt vrijdagavond bij Vandaag Inside dat ze weet welke kandidaat het waarschijnlijk wel gaat worden: Rick Kruys. Hendriks brengt het nieuws wel met een kleine slag om de arm.

Al vroeg in de tweede seizoenshelft van de huidige jaargang maakten Heerenveen en diens huidige hoofdtrainer, Kees van Wonderen, bekend na dit seizoen uit elkaar te gaan. Sindsdien werden de Friezen aan de nodige trainers gelinkt.

Met name Maurice Steijn, Van Persie en Kruys zouden nadrukkelijk in beeld zijn bij de enige Eredivisie-club van Friesland. Alle kandidaten zijn naar verluidt reeds op gesprek geweest bij Heerenveen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Voormalig topspits Van Persie stond volgens de berichtgeving te popelen om aan zijn eerste klus als hoofdtrainer te beginnen en had graag de stap naar het Abe Lenstra Stadion gemaakt. De keuze lijkt echter niet op de huidige jeugdcoach van Feyenoord te zijn gevallen.

Hendriks weet bij Vandaag Inside namelijk te melden dat Heerenveen in zee gaat met Kruys, vertrekkend oefenmeester van VVV-Venlo. "Ik heb één bron, dus het is een klein beetje onder voorbehoud", nuanceert de presentatrice haar eigen verhaal.

Kruys is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer in Limburg, nadat hij eerder assistent- en interim-trainer was bij FC Utrecht. VVV draait dit seizoen onder Kruys' leiding een wisselvallig seizoen.

De Venlonaren begonnen ondanks de penibele financiële staat van hun club sterk aan het seizoen. Inmiddels gaat het VVV minder voor de wind en moet het vrezen voor deelname aan de play-offs. Met 45 punten bezet het team van Kruys momenteel de dertiende plek.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goh, wat is voetbaljournalist zijn toch heerlijk.
Je hoort ergens van een koffiejuffrouw van Heerenveen dat ze Kruys wel ziet zitten en vervolgens heb je één bron haha.

Die journalisten roeptoeteren echt 100000 dingen in de hoop dat er 1 ding waar is, waar ze dan weer een jaar mee kunnen pronken.

20 april 2024 om 07:49

Goh, wat is reageren op een forum toch heerlijk. Je leest ergens dat een journalist een nieuwtje vermeldt – waarbij ze nog vermeldt dat ze slechts één bron heeft – en vervolgens beticht je een hele beroepsgroep van willekeurig geroeptoeter.

20 april 2024 om 08:03

En dan komt Mikey ook nog met zo'n lulverhaal bij net die ene persoon die je daar niet van kan betichten. En nu zelfs er ook eerlijk bij zegt dat het van 1 bron is, die normaliter wel betrouwbaar is. Mickey zal wel een zwaar weekend hebben.

20 april 2024 om 16:48

Goh wat is reageren op een forum toch heerlijk. Je leest wat en begint zelf ook maar wat te roeptoeteren

Dit is een interessante optie. Doet het leuk bij VVV, een club op de rand van de afgrond. Hij gaat dan nu een club dat ook op de helling naar beneden staat, maar waar men wel klaar is om weer eens een stukje omhoog te gaan.

Het is een gokje, deze trainer, maar datlar hou ik juist vreselijk van. Ik krijg nu alweer zin in het nieuwe seizoen!

20 april 2024 om 10:53

Vind je dat nou echt? Totaal onervaren trainer en 14e worden met vvv is toch niet bepaald een prestatie te noemen? Ik zou het echt verschrikkelijk vinden zou dit waar zijn.

20 april 2024 om 12:49

Serieus? Alle goede spelers van VVV weg. Hij blijft de club wel trouw. Presteert als kg boven verwachting en met aanvallend voetbal. Ik vind dit van alle opties de beste. Van Persie lijkt me ook leuk, maar wel een immense gok.

Mocht het waar zijn, dan is Heerenveen echt een zinkend schip langzamerhand aan het worden. Deze kerel heeft toch niet genoeg bewezen om de club kunnen trainen. Misschien zit ik er naast maar een slechte keuze

20 april 2024 om 08:14

Leuke keuze juist. Zeker gezien de eerdere gesprekken met Steijn. Ik ben zeer, zeer tevreden hiermee hoor. Het is wel een klein gokje, maar dat moet als club ook wel. Een capabele en al bekende trainer krijgen we sowieso niet.

20 april 2024 om 08:22

Jij mag het leuk vinden. Ik vind dat je andere keuzes had kunnen maken, als ze haalbaar waren moet blijken. Ik zou liever Steijn alsnog hebben, ook niet veel bewezen maar wel meer. Dan heb je mogelijk namen als Hake, waarvan het moeilijk word om te jalen. En de ultieme keuze naar mijn mening zou Ruud van Nistelrooij. Denk dat hij de juiste man zou zijn voor de club

20 april 2024 om 08:28

Ik vind dat Heerenveen op dit moment geen gokjes kan nemen. Dit is de T-splitsing waarop je een AZ wordt of een Vitesse. Ik zou, zeker na de trainer Van Wonderen, nu toch gekozen hebben voor een ervaren vakman die de komende 3 jaar een fundament gaat neerzetten. Ik was nog eerder gegaan voor bijv. een Van den Brom.

20 april 2024 om 08:28

Ruud van Nistelrooij leek me een topoptie. Alleen heeft hij bedankt

20 april 2024 om 08:30

Van den Brom was ook een leuke optie geweest. Stond ook voor attractief voetbal. Ik vind deze gok niet veel groter dan van den Brom was geweest verder.

20 april 2024 om 12:07

Wat spreekt je dan zo aan in Kruys? Het is toch niet zo dat hij VVV sprankelend voetbal liet spelen? Onder hem zijn ze niks meer dan een grijze middenmotor. Zo'n keus zou voor mij niet van heel veel ambitie getuigen. Als Heerenveensupporter wordt ik hier, mocht het waar zijn, ook absoluut niet blij van. Maar misschien ken jij Kruys veel beter en weet je waar hij voor staat.

20 april 2024 om 12:50

Alle goede spelers weg. Financieel is het zo slecht bij VVV dat ze niets terug kunnen halen. Wellicht de slechtste selectie van de kkd. En toch aanvallend voetbal. Dat spreekt toch juist voor hem?

Dit zou een dikke middelvinger zijn richting de supporters. Er is 0,0 draagvlak voor waarom hij een goede kandidaat zou zijn voor heerenveen. 13e met VVV hou toch op. Natuurlijk is er met een van Persie ook geen zekerheid maar je haalt wel een grote naam binnen die iig staat voor aanvallend voetbal. Spelers willen op basis van de naam van persie wel naar heerenveen komen en niet te vergeten sponsoren.

20 april 2024 om 08:17

Met dit VVV 13e staan is totaal niet gek toch? Waarom vind jij dat ze hoger horen te staan?

Het is juist meer een zekerheid dan Van Persie. Al is mij dat 50/50. Dit waren voor mij als supporter juist de 2 beste opties en ben dolblij dat het 1 van deze 2 lijkt te worden.

Ik vind het voor van Persie helemaal niet zo erg dat hij daar niet naar toe gaat. Meteen instappen als hoofdcoach puur omdat je van Persie bent maar eigenlijk alleen maar jeugd hebt gecoacht is gedoemd te mislukken en die trainer/coach in spe die in hem schuilt te vermoorden. Beter voor van Persie is beginnen als assistent in dezelfde subtop en het liefst bij een docerende trainer zoals Ron Jans. Ik denk dat die combinatie dodelijk is en de fijne kneepjes van het vak Robin zouden aanleren waarna hij klaar is voor het grote werk! Rick Kruis komt nu uit de eerste divisie en laat VVV naar mogelijkheden heel aanvallend spelen en is toe aan deze stap dus deze keuze begrijp ik ook nog.

Ik ben geen voorstander er van om op dit moment met een jonge trainer op de proppen te komen, doe "gewoon" Steijn of Pastoor want die hebben de ervaring en kennis om met weinig veel te bereiken.

20 april 2024 om 10:47

Pastoor lijkt mij ook een hele goede optie.

Steijn allerminst. Dat is geheid strijden om degradatie. Dan liever een Kruys die overpresteert, tactisch wordt geroemd én aanvallend voetbal speelt

20 april 2024 om 11:01

Wat?😂😂 tactisch geroemd en aanvallend voetbal? Kijk je ook wel wedstrijden van vvv? Zit geen idee is hun spel.

20 april 2024 om 12:11

Overpresteren? Ze staan middenmoot met een bijpassende begroting. Die heeft niks bijzonders uit die selectie gehaald. Laat staan overgepresteerd.

20 april 2024 om 12:52

Zeker wel Prajnic. Maar als je zo triest met die smileys als een kind verder wil discussiëren, ben ik wel klaar met jou. Prima dat jouw mening een feit is en de rest minder is dan jij

Als dit juist is dan heeft Heerenveen vast en zeker voor de goedkoopste optie gekozen. Nou maar hopen dat goedkoop geen duurkoop is. Waarom je anders voor Kruys zou kiezen is mij een raadsel

Ruud lijkt me toch wel de beste optie, iemand met zo'n grote status langs de zijlijn is en blijft uniek voor een club als Heerenveen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren