Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van mij mag Kuyt komen, ik heb met grotere namen moeten concurreren'

Laatste update:

Mocht Feyenoord nog willen samenwerken met Dirk Kuyt, dan lijkt het er aankomende zomer van te moeten gaan komen. De aanvaller beschikt momenteel over een aflopend contract bij Fenerbahçe en zal, wanneer hij niet bijtekent, na dit seizoen dus transfervrij op te halen zijn. Mocht Kuyt inderdaad terugkeren naar Feyenoord, dan zou dat slecht nieuws zijn voor Colin Kazim-Richards.

/

Kazim-Richards speelt dit seizoen op huurbasis in De Kuip en Feyenoord kan hem in de zomer transfervrij overnemen van Bursaspor. De aanvaller weet nog niet of zijn huidige club van plan is om gebruik te maken van die optie. "Ik hoor ook de naam van Dirk rondzingen. Van mij mag hij komen", zegt Kazim-Richards in gesprek met Voetbal International.

"Concurrentie is goed, daar ben ik niet bang voor", benadrukt de in Engeland geboren Turk. "Kuyt is een legende in Rotterdam, ik respecteer hem, maar ik heb met grotere namen moeten concurreren." De 34-jarige Kuyt speelde tussen 2003 en 2006 101 competitiewedstrijden voor Feyenoord en wist daarin 71 keer te scoren. Bij de 28-jarige Kazim-Richards staat de teller op 14 duels en 7 goals.

Feyenoord moet proberen om Dirk Kuyt terug te halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van mij mag Kuyt zekerweten komen, hoe dan ook een aanwinst voor iedere eredivisie ploeg!

21 januari 2015 om 16:20

Foutje van VZ, kuyt mag sowieso transfervrij naar Feyenoord. Heeft een clausule. Heeft dus niks te maken met dat hij een aflopend contract heeft dat hij wel of niet verlengd.

On: van mij mag hij ook komen. Altijd een neusje voor de goal gehad en een keiharde werker die nooit verzaakt!

21 januari 2015 om 16:30

Dus als Feyenoord Kuijt wilt dan is hij hoe dan ook gratis ? Lijkt me niet dat er een 'transfervrije clausule' bestaat.

21 januari 2015 om 17:02

Van Bronckhorst had bij Barcelona ook in zijn contract staan dat hij gratis mocht vertrekken naar Feyenoord wanneer hij dat zou willen. En dat heeft hij dus ook gedaan. Die clausules bestaan dus wel degelijk.

21 januari 2015 om 18:37

Kuyt heeft onlangs inderdaad zelf aangegeven dat hij altijd gratis naar Feyenoord mag. Die clausule bestaat dus wel degelijk.

21 januari 2015 om 18:06

En toen de strijd verloren

21 januari 2015 om 18:40

Hoezo de strijd verloren? Was samen met Kalou een wereldkoppel die goal na goal maakten

21 januari 2015 om 18:47

Hij bedoeld kazim

21 januari 2015 om 18:53

Ah. Dan slaat het gewoon nergens op dat hij op mij reageert

21 januari 2015 om 20:03

zo beperkt die Kazim... Hij vergeet dat Kuyt publiekslieveling is. Hierddor heeft Kuyt altijd eeen streep voor op Kazim.

Toen ik de titel zag wist ik direct dat de uitspraak van Kazim kwam.
Dit is geen zelfvertrouwen uitstralen, maar een act. Die man is zo doorzichtig.

21 januari 2015 om 16:14

geen zorgen tegenover van der hoorn piept hij zondag wel anders, als hij zon beer tegenover zich heeft durft hij de helft van zijn stoere praatjes niet meer te maken.

21 januari 2015 om 16:40

Dan ken jij een andere Kazim dan ik. Daarbij is Kazim echt niet bang voor een speler, eerder andersom.

21 januari 2015 om 16:45

Haha dus jij denkt dat Kazim bang is van VdHoorn? Voetballend gezien kunnen ze er allebei geen kut van, maar mentaal gezien is Kazim toch echt sterker dan VdHoorn.

21 januari 2015 om 17:08

Mentaal gezien? Nou, Kazim heeft blijkbaar nodig dat hij 100x verkondigd dat hij zo vol van vertrouwen is. Vraag me af hoe sterk hij in werkelijkheid is.

21 januari 2015 om 18:20

@kaka. Even vergeten dat hij ook bij Blackburn heeft gespeeld? Die man stond elke week tegen een beer. Nou is Vd Hoorn sowieso niet echt iemand om bang voor te zijn.

21 januari 2015 om 19:00

Haha ik mag hopen dat je sarcastisch bent, of je bent comediant. Beiden is ook mogelijk. Kazim breekt van der Hoorn jonge!

21 januari 2015 om 16:18

Klopt, dat zei ik ook al toen hij nog geen week in Nederland voetbalde, deze man is totaal niet zichzelf maar is altijd maar de grote persoonlijkheid vol zelfvertrouwen aan het acteren. Feit blijft, hoe meer je zegt hoe zelfverzekerd je bent, hoe onzeker je daadwerkelijk bent. Kijk nou eens naar de grote der aarden, hebben die ooit gezegd dat ze zelfverzekerd zijn? Een zelfverzekerd persoon heeft het niet nodig om te zeggen dat hij zelfverzekerd is, nou kan ik trouwens het woord zelfverzekerd niet meer horen of schrijven.

Daarbij vraag ik me dan af wie die concurrentie was, als je de lijst van clubs van Kazim bekijkt zitten daar geen Bayern's, Arsenal's of Barca's tussen. Misschien is Kuyt internationaal gezien geen topnaam maar Kuyt heeft wel een een WK-finale gespeeld, 2 WK halve finales en is jaren vaste basisspeler geweest van een van de grootste clubs van Engeland. Dus alleen qua naam mag Kazim de veters van Kuyt nog niet vast maken.

21 januari 2015 om 17:09

Hij vergeet er ook bij te vermelden dat hij de concurrentiestrijd over het algemeen verloren heeft.

21 januari 2015 om 17:23

Inderdaad concurerren en dan altijd op de bank zitten.

22 januari 2015 om 12:55

Ook nog een CL-finale gespeeld. Wel verloren maar toch gescoord.

Wat een ongelooflijke kneus is dit zeg.

Eerst dat stoere gedoe met Botteghin, gejank over spelers die iets tegen hem zeiden. Iemand wel eens een interview van die gozer gezien? Staat erbij alsof ie Ronaldo is, wat een houding. Dat terwijl hij in z'n carrière geen knikker heeft geraakt.

"maar ik heb met grotere namen moeten concurreren", man man man.

Ondanks dat ik bij elk interview mij kapot erger aan hem, is het op het moment wel een degelijke spits voor Feyenoord.

21 januari 2015 om 16:08

Hij denkt dat hij Marco van Basten is ofso.

21 januari 2015 om 16:12

Ik heb met grotere namen moeten concurreren, en die concurrentiestrijd verloor ik elke keer. Dat had hij beter kunnen zeggen, want nergens kwam hij echt veel aan spelen toe.

Ja en daarom speelde je nooit en vetrok je weer.

21 januari 2015 om 18:44

Verdiep je in de materie. Kazim speelde vaak niet omdat hij speelbal was in vieze spelletjes tussen zaakwaarnemers en corrupte voorzitters van clubs. Met name in Turkije.

De houding van deze Kazim is wel lachwekkend, hij is opzich een prima voetballer maar geen spits die het verschil gaat maken, Achabar is ook een voetballende spits die misschien evenweinig zou scoren als deze Kazim

Die titel knalt mij, heeft met meer grote namen moeten concureren... En hoe pakte dat uit kazim... Hahha

Dit mannetje krijgt wel steeds meer praatjes. Eerst wil hij de penaltys blijven nemen, na een beroerde penalty. Waarbij hij iets wilde doen wat hij niet kon. Nu wil hij weer de concurrentie aangaan met kuyt, wat hij sws gaat verliezen. Wordt een beetje moe van hem

21 januari 2015 om 16:19

Vergeet niet dat hij nog steeds geloof heeft in het kampioenschap, omdat er bij PSV geen ervaren spelers rondlopen op Guardado na en ze bij Feyenoord o.a. Boulahrouz en Mathijssen hebben... Of dat hij, wanneer er kritiek is, even in zijn telefooncontacten gaat bladeren, omdat hij blij wordt om dan de namen van o.a. Roberto Carlos, Drogba en Hiddink voorbij komen... Raar mannetje haha

21 januari 2015 om 16:35

Ja, dat is wat voor iemand die is opgegroeid op de straat in Oost-Londen. Hij heeft het niet slecht gedaan als je zulke mensen in je telefoon hebt staan.

Vanaf nu gaat de Ballon d'or verkiezing niet meer over de prestaties van de spelers, maar is het puur op gericht wie de meeste voetballers en trainers in zijn telefoon heeft staan. Kazim heeft mijn ogen geopend. Prijzen heb je niks aan, nee telefoonnummers van bekende spelers en trainers is waar het allemaal om draait.

21 januari 2015 om 16:47

Klopt, gelukkig heeft Kazim jouw ogen geopend. En het enige wat hij vraagt is een klein beetje respect en waardering.

21 januari 2015 om 16:58

Respect en waardering moet je afdwingen en niet door alleen maar praatjes te hebben maar door simpelweg te presteren.

21 januari 2015 om 18:13

Jullie snappen duidelijk niet wat Kazim er precies mee bedoelt. Hij ziet zichzelf nog als een straatjochie en zo is hij in principe ook opgegroeid. Hij voelt zich net als ieder ander die op straat is opgegroeid en dan is het niet raar als hij er soms bij stil staat dat jij bepaalde grootheden in zijn telefoon heeft staan. Het heeft helemaal niks te maken met stoer doen of ophemelen, hij wilt simpelweg laten weten dat hij nog steeds opkijkt naar de mannen die hij opnoemt.

21 januari 2015 om 18:29

Als Colin Kazim-Richards zich verveelt, bladert de spits soms wat door de namenlijst in zijn mobiele telefoon, vertelt hij. Dan zie ik Didier Drogba staan, of Roberto Carlos, of Wesley Sneijder, of Zico, of Guus Hiddink. Als ik zin heb, kan ik ze zo bellen. Voor iemand zoals ik, die is opgegroeid op straat, is dat nogal wat. Iedere keer als ik die namen voorbij zie komen, schiet ik in de lach en denk dan: Laat mensen maar kritiek hebben op mij. Zo heel slecht heb ik het niet gedaan voor een jongen uit Oost-Londen.

Zo staat het letterlijk in de tekst. Dus als iemand kritiek heeft dan is dat onzin want hij heeft het niet zo slecht gedaan, want hij heeft die namen in zijn telefoon staan. Nou, daarmee kun je een voetbalcarrière echt omschrijven...

Hij zegt nergens dat hij opkijkt naar die mannen. Wel dat hij op de straat is opgegroeid. Dat gegeven is blijkbaar heel belangrijk, want hij vermeldt dat zo'n 10x. Blijkbaar moet iedereen weten wat voor stoere jongen hij wel niet is.

21 januari 2015 om 22:06

Het is maar hoe je het wil interpreteren.

Jou neem ik sowieso niet serieus als het om Kazim gaat. Je hebt zowat je totale aantal aan reacties verdubbeld in dit topic door negatief te posten over Kazim.

Je doet wel heel erg je best hier om een speler helemaal de grond in te boren, maar als die speler echt zo is als jij zegt, dan hebben de mensen jou toch niet nodig om het te bevestigen...

Het is al eigenlijk zeker dat kuyt terug komt. Dat is aan alles te merken en dirk heeft net een huis laten bouwen in noordwijk dat in de zomer klaar is. Lijkt me sterk dat hij nog jaartje in buitenland blijft zonder vrouw en kids. En kazim zal dan wel spits blijven. Maar kuyt is de cultheld dus moet genoegen nemen met een plekje op de bank

21 januari 2015 om 16:37

natuurlijk, ik heb nog nooit zoveel onzin in een post gezien.

"het is zeker dat Kuyt terug komt"
Niets is zeker in het voetbal!

"hij heeft een huis laten bouwen in noordwijk"
Uhm, ja zijn vrienden, familie, kennissen, ouders etc. wonen in Nederland, is het dan zo gek dat je hier een huis wil om te wonen nadat je stopt met voetballen of tijdens de zomer.

"zonder vrouw en kids in het buitenland blijven"
Dat hij een huis laat bouwen wil niet zeggen dat zn vrouw en kinderen dan hier komen wonen. Die man heeft geld zat, die hebben dan straks gewoon twee huizen net als Wesley en Yolanthe bijvoorbeeld.

"kazim zal dan wel spits blijven"
Laat me niet lachen! Die Kazim mag de veters van Kuyt niet strikken. Laat staan dat hij een betere optie in de spits zou zijn dan Kuyt (als Kuyt uberhaubt al voor de spits positie gehaald zou worden)

"kuyt moet genoegen nemen met een plekje op de bank"
Natuurlijk kerel! Deze man heeft aanbiedingen uit 4 grote competities kan daarin 5x zoveel verdienen als bij Feyenoord terwijl hij dan waarschijnlijk wel een basisplek krijgt. Dan zou hij op de bank bij Feyenoord willen zitten omdat??! Onzin!

21 januari 2015 om 18:16

Bedankt voor je bijdrage..

21 januari 2015 om 19:10

Graag gedaan!

Is er iemand die wellicht kan toelichten over welke namen hij het dan heeft in dit artikel?

21 januari 2015 om 16:18

Ik lees nu het artikel in VI, hij heeft het wel over Kezman bij Fenerbahce. Maar die mocht in de spits staan en hij moest op de flank staan, dat heeft hij in ieder geval niet gewonnen.

21 januari 2015 om 16:30

Guiza, Gignac, Baros, Elmander, Sercan Yildirim, Pantelic, Mitroglou en Jordan Rhodes... Hahah, goede namen hoor, maar de concurrentiestrijd verloor hij en de namen zijn niet groter dan Kuijt..

21 januari 2015 om 16:33

Dank voor jullie toelichting! Dat zijn inderdaad niet echt namen waar je van achterover slaat. Op dit moment is Kazim wel een aardige spits voor feijnoord overigens.

Ligt het aan mij of posten ze hier alleen maar artikelen over Kazim Kazim waarin hij arrogant overkomt?

21 januari 2015 om 16:19

Klopt, trekt de meeste views he

21 januari 2015 om 16:23

Lees het hele artikel maar. Alleen maar pochen over zichzelf.

21 januari 2015 om 16:27

Kan me ook geen interview heugen waar hij simpathiek overkont

Hij heeft met grotere namen moeten concurreren en deze concurrentiestrijd steeds glorieus verloren. Deze man heeft vooralsnog veel meer praatjes dan daadjes, het begint lachwekkend te worden.

Van mij mag Kuyt komen maar ik denk dat Feyenoord Kuyt niet wil. Er was nog geen contact geweest terwijl Kuyt telkens de media zocht om dat te laten weten. Zelfs in Koffietijd kwam Dirk aan het woord. Ik hoop in ieder geval dat hij uiteindelijk jeugdtrainer bij Feyenoord wordt. Hij heeft zo'n fantastische mentaliteit, dat moet hij overbrengen op de jonkies.

In dit geval gaat "meedoen is belangrijker dan winnen" wel op voor Kazim.

Wat een droeftoeter . Ik vraag me af wie hij dan bedoelt als grotere concurrent , hij heeft de strijd tegen alle spitsen verloren naar mijn weten.

Wat vind ik dit toch een walgelijke vent. Omhoog gevallen voetballertje die het bij Feyenoord niet kan bewijzen en daardoor maar continu grote praat heeft. Hopen voor het Nederlandse voetbal dat Dirkie lekker naar Feyenoord gaat. Mooi om zo'n speler te zien in de stadions. Kan die andere vent gelijk vertrekken.

Sorry als ik even off topic ben maar weet iemand waarom hij door bepaalde mensen, bijv. Mario Been, Kazim Kazim genoemd wordt?

21 januari 2015 om 16:35

Als ik het goed heb begrepen heeft zijn vader (overigens een man uit Papua Nieuw Guinnee) bij Kazims geboorte zijn naam verkeerd doorgegeven waardoor hij op papier Kazim Kazim Richards heet. Zijn roepnaam is overigens Colin Kazim Richards. Zijn moeder is een Turkse waardoor hij voor Turkije mocht uitkomen en wat hij ook heeft gedaan. Verder is hij geboren en getogen in Engeland.

21 januari 2015 om 16:51

De naam van Colin zou eigenlijk Colin-Kâzım Richards moeten zijn, maar door een fout bij het administratiekantoor werd zijn naam als Colin Kâzım-Richards geregistreerd, aldus wikipedia.

Maar in Turkije mag een westerse naam niet stond in zijn vorige interview met de VI dacht ik (toen hij uitkwam voor Turkije) en daarom werd Richards vervangen door Kazim.

21 januari 2015 om 16:48

Zijn echte naam is Kazim Richards, maar in Turkije is een westerse naam verboden of iets in die zin. Daarom werd het Kazim Kazim.

Kan iemand me vertellen over welke "grotere namen" Kazim het heeft? Na mijn weten heeft hij alleen bij matige ploegen "gespeeld" dus ben ik wel benieuwd wie hij beter acht dan Kuyt

21 januari 2015 om 16:25

Fenerbahce en Galatasaray zijn toch niet zulke matige ploegen? Bij Fener speelden volgens mij toen die Daniel Guiza en Semih Senturk. Bij Gala Elmander en Baros dacht ik. Daarna kwam natuurlijk Drogba. Verder heeft hij nog bij oa Toulouse en Olympiakos gespeeld maar volgens mij overal geflopt.

Kazim, Kazim toch. Heb jij geconcurreerd met grotere namen dan Kuijt? Dan ben ik zeer benieuwd over wie die het heeft en bij welke club dan wel niet. Ik kan me niet voorstellen dat er bij de Turkse en Engelse clubs die hij heeft gespeeld een speler rondliep die de WK en Champions League finale heeft gespeeld. Kazim is wat mij betreft iets te zelfverzekerd voor zijn kwaliteiten.

21 januari 2015 om 18:52

Jij hebt je wat mij betreft niet voldoende verdiept in kazim. Bij gala en Fenerbahçe gewoon met grote namen gespeeld. En zelf 32 interlands gespeeld voor Turkije.

Pff, wat eein interview. Alleen maar citaten van Kazim dat hij het zo zwaar had, dat niets of niemand hem kapot krijgt en weet ik veel wat nog meer. Als je het leest denk je, dit is iemand met de carrière van Ronaldo. Man, hij is bijna overal mislukt, nergens een basisplaats. Blijkbaar heeft hij deze stoere praat nodig, want zonder zijn ego blijft er weinig over. Ja, een zeer beperkte spits.

En hoe vaak heeft hij de strijd gewonnen?

Hij mag Kuyt zn veters nog niet eens strikken, grappenmaker.

Haha, welke van zijn concurrenten hadden er dan allemaal een grotere naam?

Kuyt heeft zich bij Liverpool groot gemaakt, z'n concurrenten die toen in voetballend opzicht beter waren heeft hij met vechtlust en met mentale eigenschappen achter zich weten te laten.

Vergeet niet dat Kuyt gewoon een goede speler is, misschien niet de beste voetballende kwaliteiten, maar is mentaal veel sterker en heeft zijn kansen gepakt toen hij die kreeg.

Kortom, Kuyt heeft misschien niet het grootste voetbaltalent, maar heeft speciale eigenschappen die hem onderscheiden van andere goede voetballers, (wat hem dus ook goed maakt.

Richards heeft helemaal geen geweldige concurrentie gehad, hij kon/kan er gewoon niet geweldig veel van (zeer beperkt). Misschien waren zijn concurrenten in zijn ogen alleen maar groter dan kuyt

Beste Kazim, je kan nog geen eens een kwartier bij Kuyt in de schaduw staan. Praatjesmaker.

Neeeee, wat een iritante man is dit ! Ik werd al door F'noorders gewaarschuwd dat er meer fragmenten van het interview zouden worden gepubliceerd, dat het tenenkrommend zou zijn, en toch lees ik het, wetende dat het me gaat irriteren.

Kijk nu naar je CV, kijk bij welke modale clubs (buiten Galatasaray en Fener) je hebt gespeeld en kijk naar het aantal wedstrijden per seizoen en aantal goals. Discussie gesloten.

Kuyt is niet alleen in Rotterdam maar ook nationaal een voetbalgrootheid waar ook ik als Ajacied enorm veel respect voor heb. De man heeft de CL finale gespeeld en nog gescoord ook, is kampioen geworden in Turkije, heeft jaren PL gespeeld, was basisspeler toen oranje 2e en 3e werd op het WK. Man man man, wat een blaaskaak ...

21 januari 2015 om 16:47

Als je het leest denk je, dat is iemand die opgegroeid is van niets naar de absolute top met een geweldige carrière. Maar uiteindelijk besef je dat het enige waar hij mee loopt te pronken is zijn telefoonlijst. Ik vind het een vrij triest interview eigenlijk.

Colin beste jongen, hou alsjeblieft op met die uitspraken. Laat het gewoon echt een keer zien. En daarbij is kuyt zeker een aanwinst, als je daarmee moet gaan concurreren ga je er keihard af. Dirk heeft nog wel wat meer krediet dan jij.

Een korte samenvatting van het stuk in de Vi:

Hij vindt dat hij het niet slecht heeft gedaan, want hij heeft de telefoonnummers van Roberto Carlos, Sneijder, Zico en Hiddink in zijn telefoon staan.
Kampioen kan Feyenoord nog worden, PSV heeft geen ervaring, alleen Guardado en Wijnaldum heeft alleen ervaring in Nederland. Feyenoord beschikt over Boulahrouz, Wilkshire, Mathijsen en natuurlijk over Kazim.
Verder lijkt hij veel te pochen op de plaats waar hij opgroeide: Oost-Londen.
Hij zegt dat niet alleen elke goede spits doelpunten maakt in Nederland, maar iedere spits scoort hier. Je hoeft geen geweldige speler te zijn om te kunnen scoren in Nederland.
Hij pocht dat als hij aan de bal is, zelfs Terry er niet tussen komt. Hij heeft 1 seizoen in de Premier League gespeeld, dus dat zegt niet zo heel veel.
Tegen FC Emmen benutte hij een strafschop en liep hij naar de keeper heen die iets daarvoor zei dat hij er niets van kon. Benieuwd of hij ook naar Stevens is gelopen afgelopen weekend.
Hij is 8x van school gestuurd, maar hij omschrijft zichzelf wel als intelligent.

Al met al is hij zeer overtuigd van zichzelf, tenminste dat moet hij telkens weer uitspreken. In mijn ogen straal je dat uit en spreek je dat niet 100x in een interview uit.

......en hij heeft ze allemaal verloren.

Word een keer dat deze man ze mond gaat houden 5 berichten per dag en alleen maar praatjes bah misselijke vent

Een lachwekkend figuur. Hij heeft de concurrentiestrijd verloren van spelers die de schoenveters van Kuijt niet eens mogen strikken. En dan is Kuijt ook nog gewoon een beperkte voetballer.

1 ding moet ik wel toegeven; hij is inderdaad erg sterk aan de bal. Ik vind hem ook een hele behoorlijke voetballer hoor, maar hij blaast te hoog van de toren over zichzelf, mn omdat hij te weinig scoort als spits.

Maar als aanspeelpunt vind ik hem een bruikbare speler voor F'noord, je komt echt aan het voetballen met hem. Zijn aanname is vaak indrukwekkend en ik ben daarom zelfs een beetje een Colin fan, ware het niet dat hij van die domme uitspraken doet.

Maar nog erger, in zijn wiki las ik dat hij in Engeland ooit is veroordeeld wegens homofobische gebaren naar supporters tijdens een voetbalwedstrijd

.

21 januari 2015 om 17:03

Qua spel vind ik Kazim prima. Hij mist nog een beetje scorend vermogen maar vanwege zijn kracht komen wij wel aan voetballen toe. Ik zie ook flinke verbetering dan in zijn begin wedstrijden dus dat is ook positief. Alleen zijn grote mond is jammer. Ik had liever een groot interview gehad van een speler zoals Wilkshire. Iemand die heel nuchter is.

21 januari 2015 om 20:13

Haha inderdaad, zijn voorkomen en speelstijl waardeer ik wel, maar blijkbaar heeft hij een verrot karakter voor zover je dat kunt beoordelen als supporter. Die bla bla moet hij achterwege laten, homofobe gebaren al helemaal als dat waar is.

Colin Kazim-Richards is een grotere naam dan Dirk Kuijt

Deze man praat veel te veel, waar is de tijd van Geen Woorden, Maar Daden toch gebleven? Eerst Guidetti, nu hij weer. Ga eerst eens iets presteren zou ik zeggen.

Dirk zal ook niet komen, zijn portemonnee zal in een ander land sneller gevuld worden dan bij Feyenoord, en volgens mij is dat het enige waar Dirk echt iets om geeft.

21 januari 2015 om 17:44

Of linksback. Alles beter dan Nelom

Dit heb ik echt al 2 weken geleden gelezen, hoe bedoel je nieuws uit het archief...

boulahrouz zei afgelopen weekend dat feyenoord geen ego's heeft. Zou hij nog niet beseffen dat kazim in zijn ploeg meedoet? Het blijkt wel steeds meer en meer dat kazim een enorme ego heeft.

beter Kuyt ja dan kan Kazim mooi bankie

Wat een triest menneke is dit toch. Altijd grote mond, doet alsof hij omkomt van het zelf vertrouwen... Maar wat heeft hij nou eigenlijk in godsnaam gepresteerd! Naar mijn weten heeft meneer niet zo vaak een concurrentiestrijd gewonnen.

Slecht nieuws voor Kazim? Nee johh kuyt kan linksback, rechtsback, spits, rechtsbuiten, linksbuiten, middenveld! Geen stress dus .

Kuyt is een speler die blijft gaan en een enorme drive heeft dus zou zeker een aanwinst zijn voor feyenoord. Laatst nog een goed wk gespeeld.

Weer zo'n uitspraak van deze slechte speler met een te groot ego. Meneer kan beter niks zeggen.

En hoe viel die concurentiestrijd uit?

Meneer Kazim heeft met grotere moeten concurerren....ja en verloren ja!

Gewoon doorbouwen met jonge gasten en Kuyt niet laten komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren