Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Gaal wekt wrevel in spelersgroep met besluit na terugvlucht’

Laatste update:

Louis van Gaal heeft volgens de Manchester Evening News irritatie gewekt in de spelersgroep van Manchester United. Na de nederlaag tegen Paris Saint-Germain werd de selectie van de Engelsen linea recta van Soldier Field Stadium naar de luchthaven gereden, van waaruit United terug vloog naar huis. Daar aangekomen verordonneerde Van Gaal de spelers door te gaan naar het trainingsveld van de club.

/

De vlucht van O’Hare International Airport naar het vliegveld van Manchester United duurde acht uur en de selectie kwam moe aan, schrijft de krant. Toch wilde Van Gaal dat de spelers kort na aankomt door zouden gaan naar het trainingsveld op Carrington, om daar de ‘stijfheid uit de benen te lopen’ en wat simpele oefeningen te doen. Die beslissing viel volgens de krant niet in goede aarde bij een aantal vermoeide spelers.

Toch werd Van Gaal gehoorzaamd, omdat men inmiddels weet dat er met de trainer niet zo veel te discussiëren valt. Vorig jaar koos de Nederlandse trainer er ook al voor om zijn spelers na een vlucht van twaalf uur (van Manchester naar Los Angeles) niet meteen naar het hotel te brengen, maar eerst een wandeling te laten maken langs het strand in Santa Monica. Aanstaande zaterdag begint het seizoen echt voor United met een wedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

Snap jij het besluit van Louis van Gaal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
3 augustus 2015 om 12:13

Die verwende voetballers moeten niet huilen hoor. Paar simpele uitloopoefeningen, poeh poeh. Daar raak je niet oververmoeid van hoor. Als je goed hebt gegeten is daar gewoon niets mis mee spreek ik uit ervaring van mijn werk

3 augustus 2015 om 19:38

Zou graag willen weten wat Verheijen hiervan vindt

Is gewoon goed, de spelers krijgen genoeg betaald. Dus laat ze maar lekker lopen

3 augustus 2015 om 12:17

Klopt ja, hoe meer je betaalt krijgt des te minder je moet/mag zeiken. Klinkt heel logisch.

3 augustus 2015 om 12:46

Klopt inderdaad, mariniers die voor een paar duizend liggen te knallen daar moeten die voetballertjes eens meelopen een dagje, dan is het inderdaad schandalig dat ze durven te klagen terwijl ze per dag pakken waar een normaal iemand een jaar voor moet werken.

3 augustus 2015 om 13:21

Ik was sarcastisch, dus ik vind het onzin wat je zegt. Je hebt altijd baas boven baas, altijd mensen die het kutter hebben dan jij, zwaarder hebben, minder verdienen etc. het slaat nergens op om dan te stellen dat voetballers niet mogen klagen. Het één (veel geld verdienen) heeft niks met het ander (klagen over de keuze van de trainer) en komt alleen maar voort uit jaloezie naar mijn mening. Alsof jij nooit klaagt over je werk. Of je moet toevallig marinier zijn zoals je voorbeeld haha.

3 augustus 2015 om 13:58

Helemaal met je eens, Juicher. Altijd dat non-argument: ja ze verdienen genoeg, dan mogen ze niet klagen...

Je spelers over de kling heen jagen en over 4 maand weer een overvolle ziekenboeg hebben en geen idee hebben hoe dat komt.

3 augustus 2015 om 13:59

"klopt inderdaad" was ook sarcastisch bedoeld, tuurlijk mag je klagen maar als je zo gruwelijk dik verdiend moet je gewoon je klep houden en doen wat er gevraagd wordt, hij vraagt toch niet of de selectie hem van top tot teen een manicure moet geven, het heeft te maken met hun fysiek volgens van Gaal en dan heb je maar te luisteren. Of het nut heeft geen idee.

3 augustus 2015 om 14:03

Ok Fron010, dat heb ik niet zo meegekregen. Ze hebben toch gedaan wat Van Gaal vroeg uiteindelijk? Dat er weerstand komt is echt niet zo gek na een lange vlucht en trainingskamp. Blijkbaar heeft Van Gaal ze overgehaald of gezegd dat ze niet moeten zeuren en dat het goed voor ze is op de lange termijn. Wat is dan precies het probleem? Het feit dat sommigen (lang niet allemaal namelijk) miljoenen verdienen en dus niet het recht hebben om ook maar weerstand te bieden in wat voor situatie ook? Dat vind ik echt klinklare onzin.

3 augustus 2015 om 14:27

Dd28, ik weet niet of Van Gaal nu een verkeerde keuze heeft gemaakt. Als ik de fysio hieronder mag geloven dan is het op termijn juist beter voor de spelers. Louis zal nooit zomaar iets doen zonder dat daar een goede reden voor is lijkt me. Maar dan nog kan ik me voorstellen dat spelers klagen na vermoeid te zijn na wekenlange training Op het moment dat je landt wil je z.s.m. naar huis. Dan is het op dat moment vervelend als je hoort dat je verwacht wordt op het trainingscomplex.

3 augustus 2015 om 12:28

Heeft niets met salaris te maken lijkt me... Ben ik overigens de enige die even moest grijzen bij het stuk dat er met Louis niet veel te discussiëren viel?

3 augustus 2015 om 13:16

Wat wen rare logica.spelers hebben meer behoefte aan rust dan aan een nuteloze training na een 8 urige vlucht. Maar goed van gaal gaat okk niks bereiken dit naar

3 augustus 2015 om 14:28

8 uur in een vliegtuig zitten, hoeveel rust wil je hebben. Het is niet alsof ze 2e klas achterin een ryanair vliegtuig zitten en de 8 cm extra beenruimte niet hebben aangevinkt. Uitlopen is gewoon prima, het bloed weer ff rond laten gaan, de spiertjes los maken, niets mis mee als er gewoon een goede maaltijd is genuttigd (wat ik wel verwacht bij een voetbalclub) J bent weken weggeweest van huis. Die 2 uurtjes meer of minder maakt ook niets meer uit.

Overigens heeft van gaal gewoon een medisch team die louitje echt wel gaat vertellen wat goed of niet goed is.

3 augustus 2015 om 15:24

Jaja nu zeg je me wat. Die gasten zitten gewoon in een huiskamer daar. Niks aan de hand. Klagen teveel.

Meteen terugvliegen is misschien niet verstandig, maar de stijfheid uit de benen lopen lijkt me noodzakelijk na een wedstrijd en zo'n lange vlucht.

Domme acties als manager zijnde. Iedereen weet dat je na een vliegreis altijd moe/kapot bent en dan nog dit soort acties flikken. Ik geloof er ook niet in dat er echt werd gehoorzaamd want het valt gewoon te begrijpen.

Je creëert enkel onrust binnen je selectie en als manager zijnde heb je over dit soort onderwerpen niets te zeggen. Als er een training of wat dan ook is en spelers komen niet opdagen dan sta je in je gelijk maar dit is gewoon rechts streeks na een vlucht een trainingsveldje opzoeken en wat oefeningen doen...terwijl iedereen kapot is.

3 augustus 2015 om 12:16

Kapot? Laat die gasten eens in een fabriek zwoegen! Dan weten ze wat kapot betekent.
Hier is niets mis mee hoor. Dit is uit voorzorg om blessures te voorkomen!

3 augustus 2015 om 12:21

Lul nou niet zo dom met je fabriek. Alsof dat zo zwaar is. We leven niet meer in de jaren 20. Ik weet wel dat jij nooit (een goede) manager zal worden met zo'n opvatting.

3 augustus 2015 om 12:24

Voetballers hebben het niet zwaar, die krijgen 36193X meer betaalt dan mensen die veel harder werken in fabriek etc. Dus lul jij nou niet zo dom als je geen idee hebt waar je over praat

3 augustus 2015 om 12:28

fabriek werk is nog steeds zwaar hoor. In de zomermaanden als student vaak in een fabriek staan zwoegen. In deze fabriek werden voornamelijk gietijzeren kachels gemaakt. Nou ik kan je vertellen dat dat wel echt zwaar werk is.

3 augustus 2015 om 12:28

lul niet zo stom zegtie, fabrieken uit de jaren 20. er zijn nog steeds fabrieken waar hard gewerkt moet worden. dus als je nou idd geen idee heb wat je zegt ken je beter niks zeggen.

3 augustus 2015 om 13:27

NederlandRMA, geld bepaalt niet of je het recht hebt om te klagen of niet. Zwaar werk ook niet. Je hebt toch de keuze om een vak te leren en te kiezen of niet soms? En dan achteraf janken dat je zwaarder werk hebt dan een topsporter (wat enorm veel vergt van een mens). Voetballers mogen best klagen over keuzes waar ze het niet mee eens zijn. Dat gebeurt op iedere werkvloer, op ieder niveau en in iedere sector. Het zijn net mensen!!!

3 augustus 2015 om 13:30

Vsd1605, ja leuk. Ik heb zelf ook vakantiewerk gedaan bij een productielijn voor vloerverwarmingspompen. Daar kies je toch zelf voor? Dan moet je ook niet miepen dat het zwaar is. Dan ga je lekker wat anders doen. Of denk je dat acteren op absoluut topniveau in de sport een makkie is mentaal en fysiek gezien? Jullie hebben geen idee zo lijkt het.

3 augustus 2015 om 13:32

Nigel, jouw post voegt niks toe. 'Nog steeds zwaar werk' nou poeh poeh wat een medelijden heb ik zeg. Zeker omdat het een vrije keuze is en men met het volle verstand voor die arbeidavoorwaarden getekend heeft. Echt zielig. Terecht dat ze klagen hoor..

3 augustus 2015 om 13:34

@ Juicher,

Ik ben het helemaal met je eens!
Wij Nederlanders hebben altijd wel weer iets te klagen! Dan hadden ze zelf ook maar voetballer moeten worden.

Maar goed.. Wat v. Gaal ook heeft besloten. Het is te hopen dat het goed uitpakt voor de nieuwe start van het seizoen.

3 augustus 2015 om 13:44

Coco, het is altijd klagen over een ander en wat een ander heeft omdat men het zelf niet heeft. We leven in een land waar je zelf kansen moet grijpen en wat van je leven moet maken en dan kun je zo succesvol worden als je zelf wilt en tot zover je potentie reikt. Ik snap ook wel dat niet iedereen profvoetballer kan worden, maar ee zijn zat andere mogelijkheden om geen 'zwaar werk' (lees: iets wat je leuk vindt om te doen) te hoeven doen. En dan verdien je waarschijnlijk geen miljoenen, maar boeiend als je leuk kunt leven.

3 augustus 2015 om 13:52

@Juicher

Oei! Zo te zien heb je jezelf hier aardig vast weten te lullen. Wie zei ook alweer dat fabrieksarbeiders aan het klagen waren? Ik zie dat namelijk nergens staan. En toch vind je dat onterecht, omdat ze de arbeidsvoorwaarden gezien heb en akkoord zijn gegaan?

En de voetballers? Die hebben geen arbeidsvoorwaarden gekregen en geen contract hoeven tekenen? Die voetballers, daarvan staat wel duidelijk vermeld in de tekst dat ze aan het klagen waren, in tegenstelling tot die fabrieksarbeiders waar ik niks over heb gelezen.

Maar voetballers die klagen over hun werk is dus wel terecht, maar fabrieksarbeiders niet? Hmm, ik vraag me af wat jouw richtlijnen dan precies zijn.

3 augustus 2015 om 14:00

@ Nederlandrma

En hoe is inkomen gerelateerd aan belasting van het lichaam? Dus als ik jou 10 miljoen geef en je loopt een marathon ben je minder vermoeid dan als je er niets voor zou krijgen en je loopt een halve marathon? Ik denk dat jij geen idee hebt waar je over praat.

3 augustus 2015 om 14:08

Deels eens, ja, je kunt, in NL, nagelang je inzet en (interlectuele) vermogen er voor zorgen dat je als studie/vooropleiding de tools heb om te doen wat je leuk vindt, al is daar natuurlijk niet altijd werk in te vinden. Zo zit de markt niet in elkaar. Wat betreft geld; ben van mening dat je salaris van invloed is wat je bedrijf van je vraagt/ mag vragen, hoe meer je verdient, hoe groter de verantwoordelijkheid. Dat merk ik ook in mn eigen job, als iemand in mijn team een fout maakt, word ik daar op aangekeken, maar dat hoort bij de functie. Voetballers mogen zeker hun mening geven, maar sommige missen het perspectief van hoe 'blessed' ze zijn dankzij hun talent. Het "zeuren" wil dan nogal eens kinderachtig overkomen. Lichte arbeid na een lange vlucht, waar hebben we het over...

3 augustus 2015 om 14:15

Bahaboy: Goed geprobeerd, maar je slaat de plank volledig mis voor wat betreft de essentie. Het gaat mij niet om de fabrieksarbeiders, het gaat mij om het feit dat de posters hierboven claimen dat voetbalmiljonairs niet mogen zeuren omdat bijvoorbeeld fabrieksarbeiders het 'slechter' hebben en dus meer recht hebben om te zeuren. Wel bij de les blijven hè. Ik bedoel juist dat ongeacht het beroep mensen altijd wat te klagen hebben over hun werk. Dat staat los van wat je verdient in geld.

En om toch nog even door te gaan op je poging mij voor lul te zetten: Wil je mij het stukje laten zien waarin ik beweer dat voetballers terecht klagen over het feit dat ze moesten uitlopen? Je doet namelijk aannames gebaseerd op teksten die ik niet geschreven heb. Ik heb nooit gezegd dat de noch de selectie noch Louis gelijk heeft. Dus goed geprobeerd.

3 augustus 2015 om 15:48

Ik weet niet over welke posters of welke essentie jij het hebt. Even voor de duidelijkheid, ik reageerde op jouw reactie op Nigel123.

Je zegt misschien nergens nadrukkelijk dat die spelers het recht hebben om te klagen, maar ik ben geen debiel. Je hoeft geen professor te zijn om te begrijpen dat jij die klagende selectie verdedigt ten opzichte van de posters die beweren dat zij niet mogen klagen. Ik kan wel zwart op wit aantonen dat jij vindt dat fabrieksarbeiders hoe dan ook niet het recht hebben om te klagen, aangezien je dat op sarcastische maar duidelijke wijze laat weten aan Nigel123, met als reden dat zij "de arbeidsvoorwaarden gezien hebben" (alsof dit niet voor profvoetballers geldt).

Mijn excuses als je je aangevallen voelt, maar ik probeerde je dus absoluut niet voor lul te zetten. Ik wilde slechts duidelijk maken dat je reactie op Nigel123 nogal tegenstrijdig overkomt t.o.v. je standpunt op klagende voetballers.

3 augustus 2015 om 16:04

Sommige mensen kunnen niks anders dan in een fabriek werken, en dat is niet omdat ze minder begaafd zijn. maar omdat ze misschien de financiële mogelijkheid niet hebben om zichzelf bij te scholen. wat doe je zelf voor werk? en wat vind jij dan zwaar werk? of zit jje nog op school?

3 augustus 2015 om 16:34

Bahaboy, ik verdedig inderdaad de selectie ten opzichte van de posters dat heb je goed gezien. Dat doe ik om de reden dat ze na een lang trainingskamp en lange vlucht zoals ieder mens graag naar huis willen. Dat Louis anders beslist, dat kan. Ik ben geen expert op het gebied van het menselijk lichaam dus daar heb ik geen mening over. Maar ik kan me wel inleven in een voetballer van Manu die dus niet zit te wachten op een training bij aankomst thuis. Ik snap niet dat mensen daar aan voorbij gaan en geld als reden opgeven met als opmerking dat ze maar niet moeten zeuren en moeten luisteren als makke schaapjes.

Hopelijk weet je nu over welke essentie ik het heb. En v.w.b. de fabrieksarbeiders (nu val ik weer in herhaling). Het gaat me niet om fabrieksarbeiders. Het gaat me om het feit dat mensen die minder betaalde banen hebben en vaak ook het werk niet leuk vinden klagen over het feit dat voetballers zoveel verdienen en dat als zij zoveel zouden verdienen, dan zouden ze ook beter hun best doen. Als je niet tevreden bent met wat je hebt, dan moet je wat anders gaan doen. Zo simpel is het.

3 augustus 2015 om 19:08

@nederlandrma

Welke voetballers verdienen dan ruim 72 miljoen per maand?

En zolang er geen WK fabriekwerken is dat overal ter wereld graag gezien wordt, zullen de fabriekwerkers dit nooit krijgen.

3 augustus 2015 om 22:47

Nigel123: Ik weet niet zeker of je het aan mij vraagt. Ik erken dat sommige mensen niet beter kunnen, maar in de fabriek werken is helemaal niet zo verschrikkelijk als men doet voorkomen hoor. Je tijden zijn bekend en als je klaar bent met werken kun je je volledige verstand richten op je vrije tijd zonder overwerk etc. Daarnaast zijn sinds half vorige eeuw alle arbo regels langzaamaan in het bedrijfsleven geslopen, waardoor er steeds meer rekening wordt gehouden met de werknemer.

Ik werk zelf op kantoor, heb een mooie functie, mag zelf bepalen wanneer ik werk en het salaris is aardig. En toch klaag ik soms zoals een ieder denk ik dan. Uiteraard heb ik allesbehalve zwaar werk. Zwaar werk bestaat naar mijn idee niet meer zoals vroeger. Nu heb je allerlei hulpmiddelen en materialen waardoor je nauwelijks meer hoeft te sjouwen, leuren en sleuren. Dus als je mij vraagt wat is zwaar werk? Dan zeg ik werk waarbij er zoveel van je gevraagd wordt (stress) maar dat je het niet aan kan.

En jij?

3 augustus 2015 om 12:25

Kapot waarvan? Van 8 vliegen in een zeer luxe vliegtuig waar alles op en aan zit. Krijgen ook nog is fors betaald en moeten even een aantal oefeningen doen.

3 augustus 2015 om 13:34

Ben je ook inspanningsfysioloog net als Verheijen? Jij blijkt verdomd goed te weten hoe de voorbereidingschema van Louis in elkaar steekt als ik je reactie zo lees.

3 augustus 2015 om 14:03

Valt wel mee, joh. Hij zegt alleen dat ze 8 uur lang hebben gevlogen in een luxe vliegtuig. De duur van de vlucht staat in de tekst en de luxe van het vliegtuig is te zien op het Twitter account van Man United. Daar hoef je geen inspanningsfysioloog voor te zijn, hoor.

3 augustus 2015 om 14:17

Bahaboy, en wat hebben ze voor de vlucht gedaan dan? Op het strand gelegen cocktailtjes drinken? Man man man....

3 augustus 2015 om 16:02

Heeee, daar ben ik weer.

Volgens mij heb je hier de verkeerde voor je. YT42 was degene die zich afvroeg waar ze zo moe van waren, niet ik. Overigens denk ik dat ze voor die vlucht vooral hebben getraind en wedstrijden hebben gespeeld, als dat je vraag beantwoordt.

3 augustus 2015 om 16:38

Je geeft inderdaad antwoord op de vraag van Yt42 (kapot waarvan?), dank je wel. Hopelijk kijk hij nu wat verder dan alleen de vlucht terug.

3 augustus 2015 om 12:43

Vooral voor de lies, hamstrings en de kuit is dit echt een goede raad van Van Gaal. Ik ben fysiotherapeut en kan je verzekeren dat na 8 uur zitten, na een wedstrijd, deze spieren allemaal korter zijn.. als je ze daarna rustig uitloopt /fietst zorg je dat ze weer op normale lengte zijn..

Ik vind het dus absoluut geen domme zet van Van Gaal.

Dit is toch niets nieuws. Men wist donders goed dat dit zou kunnen gebeuren. Dit is precies de reden waarom LVG successen behaald. Discipline is de sleutel in zijn werkwijze.

3 augustus 2015 om 12:23

Jij weet tenminste waar je over praat.

3 augustus 2015 om 12:52

Omgaan met teleurstellingen. Word je in het leger geleerd. Dit is er een voorbeeld van.

3 augustus 2015 om 14:34

Discipline en doorzettingsvermogen ook. Zelfde als eerst uitvoeren en dan klagen. Die mannen kunnen er nog wat van leren. Ik wil ze wel een dagje hebben

3 augustus 2015 om 14:01

Dit is precies de reden waarom LVG zoveel blessures heeft behaald...

Beetje onzinnig bericht lijkt me. Ik kan me voorstellen dat je na zo'n vlucht geen zin hebt om nog even te lopen. Zeker gezien je waarschijnlijk je vrouw en kinderen een behoorlijke tijd niet hebt gezien.

Echter wordt je vorstelijk betaald en als dat betekent dat je nog even een uurtje of 2 wat lichte vormpjes moet doen de vliegtuigstijfheid uit je benen te lopen dan mag dat geen punt zijn.

Als het al een issue is, dan ligt dat toch vooral aan het prima donna denken van een speler.

Desalniettemin lijkt me dit vooral weer een staaltje wilde geruchten van de Engelse pers.

3 augustus 2015 om 12:19

Maar er staat dan niet bij dat ze daarna 2 dagen vrij waren....

3 augustus 2015 om 12:30

kap toch eens met dat geldargument. Dat ze veel krijgen is geen enkel argument om iets wel of niet te doen en om iets wel of niet leuk te vinden.

Verder kan ik het nut er wel van inzien, even uitlopen na een wedstrijd en vlucht. Daarnaast verwacht ik ook dat Van Gaal het zo heeft gepland dat de spelers de dag erna niet hoeven terug te komen om de uitloopsessie te doen, maar nu gewoon vrij en bij de familie zijn. Total-mens principe van Van Gaal

Niet zo heel vreemd dat je die stijfheid eruit wilt laten lopen na 8 uur vliegen. Al kan ik mij voorstellen dat je er als speler geen zin in hebt. Echter is het beter voor je lichaam om het wel te doen en als duurbetaalde profs dien je gewoon goed voor je lichaam te zorgen.

ach gossie...waren ze moe.
Na de terugvlucht vanuit de VS was ik ook 32 uur achter elkaar wakker, maar ben gelijk door gegaan naar de eerste training van het seizoen.
Verschil is dat zij 5 miljoen per jaar krijgen en het bij ons gewoon hobby is.

Wij zeuren toch ook niet

3 augustus 2015 om 13:47

En wat heb jij in de VS gedaan babymongo? Paar oefenwedstrijden gespeeld? Paar weken zware training achter se rug gehad?

3 augustus 2015 om 14:02

de bergen op en af geweest.

Maar kom om...paar oefenwedstrijd en zware training...die jongens zijn in de 20 en topfit.
En daarbij komt ook nog eens dat Van Gaal het doet voor sneller herstel van de vliegreis.

Of dat helpt weet ik niet, maar zo'n opoffering is dat toch niet.
Al dat geklaag. Voetballers trainen al zo weinig

3 augustus 2015 om 14:21

Je kunt je toch wel voorstellen dat die jongens na een loodzware voorbereiding met wedstrijden, trainingen, in de hitte en een vlucht van 8 uur je breekt en dat er weerstand komt op de mededeling dat men naar het trainingscomplex moet doorreizen? Het is niet zo dat als je in de 20 bent je onvermoeibaar bent ofzo.

Kijk dat Van Gaal het niet doet om te pesten dat moge duidelijk zijn. Ik snap dat hij de lange termijn bewaakt en dus de spelers laat uitlopen als dat beter voor hen is. Maar ik snap ook dat je daar als speler zijnde niet op zit te wachten na een aantal loodzware weken zonder familie. Het zijn ook gewoon mensen, maar dan toevallig met schandalig veel geld. Dat verandert daar niets aan.

3 augustus 2015 om 16:29

Ik snap je punt heel goed en ben met je eens dat ze best mogen klagen. De mens is gemaakt om te klagen immers, tenminste de meeste mensen aangezien relativeren lastig is voor de meeste. Ik wil zeggen dat de voetballers de uitlooptraining wel konden voorspellen,het is wel normaal om dat te doen na een wedstrijd. De paar uurtjes later bij de familie? Jammer, frustrerend misschien. Het hoort alleen wel bij hun werk. Ja ze mogen klagen, maar doe dat lekker thuis ipv media op te zoeken.

3 augustus 2015 om 22:39

Ik snap ook wat jij (en dus Louis) bedoelt. Ik denk dat het uitzonderlijke hier is dat er nog een vlucht tussen zat. Normaal gesproken is dat natuurlijk niet (ga ik even vanuit).

Het zal overigens vast gelekt zijn naar de media, dat maak ik niet helemaal op uit de tekst. Helaas voor hun komt het geklaag van voetballers meteen in de krant. Als ik klaag op mijn werk dan komt het niet verder dan de verdieping :P

Vind ik geweldig van Van Gaal! Laat ze maar eens lekker afzien en niet altijd hun zin laten doen! Niet alleen vind ik dat ze dat wel moeten doen omdat ze meer dan genoeg geld verdienen, ook omdat het goed is om ze eens te laten afzien, vind ik goed voor de groep en de trainer moet gezag hebben

Ik ben benieuwd wat verheyen hiervan vind

verdomme wat is dat hunnie-krijgen-veel-geld-dus-moeten-niet-zeuren argument populair zeg.

Misschien moeten we op voetbalzone maar eens met elkaar afspreken dat niet te gebruiken. Slaat namelijk nergens op. Van veel geld ga je niet harder lopen, je kan er niet beter tegen kritiek door, het helpt niet bij je conditie, de basisbehoefte van de mens blijft hetzelfde, je vind niet alle activiteiten ineens leuk...

het enige voordeel is: dat je veel geld krijgt.

3 augustus 2015 om 12:40

En waarom krijg je veel geld? Omdat je onder fysieke blootstelling staat op een voetbalveld. Dus als de manager na een lange vlucht nog even wil strekken en rekken, nou wat een drama zeg.

3 augustus 2015 om 12:45

ik zeg ook niet dat het een drama is. Ik kan mij juist voorstellen dat het goed is en dat Van Gaal dat doet.

Maar dat staat helemaal los van het geld argument.
En 'omdat je onder fysieke blootstelling staat op een voetbalveld' is geen reden om geld te krijgen. Dat doe ik namelijk ook en ik moet ieder kwartaal netjes mijn contributie overmaken.

Zij krijgen veel geld omdat ze talent hebben wat veel mensen niet hebben en zij krijgen veel geld omdat massa's mensen het leuk vinden om te zien waar zij goed in zijn.

(en dat is dan ook direct de reden dat ik er geen geld voor krijg, want buiten de leiders en grensrechters staan er verdomd weinig mensen aan de kant voor ons)

3 augustus 2015 om 13:03

Van een jaarsalaris van een x aantal miljoen ga ik wel wat tandjes harder lopen hoor.

Ik denk eerder dat het onderdeel is van het professional-zijn. Als topsporter dien je optimaal voor je lichaam te zorgen. Immers, het lichaam is het primaire object waarmee het vak voetballerschap wordt uitgevoerd. Dat je vorstelijk betaald wordt voor het 'zorgen voor je lichaam' zou dan ook extra reden moeten dit aspect zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren.

3 augustus 2015 om 13:37

Klinkt logisch Alter-Ego. Dus wat je eigenlijk zegt is dat de topverdieners harder moeten lopen dan de jeugdspeler of reservespeler die minder verdient dan de Rooney's van deze wereld. Dit vind je zelf toch ook wel belachelijk alsnje er nog eens over nadenkt mag ik hopen?

Nog geen uitbrander van Verheijen gelezen, dus het zal wel goed zitten... of komt dat pas na de eerste blessures?

3 augustus 2015 om 13:06

Inderdaad, pas als United thuis verliest van Spurs komt die koekenbakker weer uit zijn holletje om kritiek te leveren.

3 augustus 2015 om 13:44

Pas achteraf als het slecht gaat, want als MU nu 2-0 wint van Tottenham zat hij er natuurlijk naast, dan kon het prima.
Hij ging toch bij Feyenoord aancde slag?

Iedereen die als volwassene in een gvd fabriek werkt kan en moet alleen zichzelf en zijn levenskeuzes de schuld geven.

On: van gaal is een genie en ik blij te lezen dat hij de dicipline en conditie erin ramt.

Die Verheijen zal straks wel weer lopen brullen over de belastbaarheid van de spelers. Een uitloop training is niks mis mee. Bovendien moeten die spelers niet janken. Ze krijgen dik betaald voor hun werk. Ik snap überhaupt niet dat dit nieuws is. Een uitlooptraining is heel normaal hoor. Zelfs na een lange vlucht. De media zit nu al aan van gaals stoelpoten te zagen terwijl t seizoen nog niet eens is begonnen. Lekker bezig

3 augustus 2015 om 12:49

Als je er ook maar een klein beetje van zou begrijpen (en dat doe je kennelijk niet) dan zou je snappen dat Verheijen hier helemaal niet over zal lopen brullen.

3 augustus 2015 om 13:47

Mr "obvious" Verheijen, het hangt natuurlijk van komende wedstrijd af of je er iets van hoort..

Die gasten verdienen tonnen per week. Niet klagen maar werken.

Typisch van Gaal.
Ik zie dit geen enkele andere team doen en volgens mij is hier nooit iemand geblesseerd van geraakt.
Die van Gaal lult ook maar wat. Alsof hij onderzoek heeft gedaan naar 8uur stil zitten in het vliegtuig en stijfheid en dit in relatie tot blessures.
Dit is puur interessant doet. 'kijk mij eens professioneel te werk te gaan'.

3 augustus 2015 om 14:06

@bombanera99
kijk eens op de site van sportzorg. Dit zeggen zij over herstel na een lange vlucht

"lichamelijke inspanningen van een lage intensiteit overwegen. Deze kunnen helpen bij het verminderen van spierstijfheid."

Het is echt niks nieuws hoor wat v Gaal hier doet

3 augustus 2015 om 14:33

@ Babymongo

Er staat: 'deze kunnen helpen bij het verminderen van spierstijfheid'.
Er staat nergens dat je van langdurig vliegen perse spierstijfheid krijgt.
Ze kunnen zelfs liggen in de vliegtuigen waarin ze vliegen. Ze kunnen dus gewoon slapen.
Het is gewoonweg onzin. Er staat nergens een onderzoek bij tussen de relatie van blessures en vliegen en het niet bewegen na een langdurige vlucht.

Ach, niet te moeilijk om doen, hij zal het beste voor hebben voor zijn spelers.
En dat is nou een,aal belangrijk, je fitheid en fysieke gesteldheid, als profvoetballer.
Logisch dat je daar als mens zijnde geen zin in hebt na die lange vlucht, maar dan kijk je even naar je bankrekening en weet je weer waar je het allemaal voor doet.
Je kunt ook een kantoorbaan nemen maar dan heb je rond je 67e nog steeds niet zoveel als dat je in pak m beet 20 jaar alles geven voor je voetbaltalent binnenhaalt.

Klagen mag, maar vaak gaat klagen samen met je niet meer 100% en gemotiveerd inzetten. In dat geval zou ik het schandalig vinden, voor zo'n loon wat je supporters betalen niet tot het uiterste te gaan.

Aww, moesten ze na een lange vlucht een strandwandeling maken? Barbaars.

En nu? Dit soort berichten wekken altijd mijn ergernis.

Wat een stelletje verwende nesten ook, ik heb nog nooit een beslissing bekritiseerd van de trainer, kwam niet in me op. Je doet wat je opgedragen is, en bovendien, wat is in gnaam het probee om even de benen te strekken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren