Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal kan topverdediger van wensenlijst strepen

Laatste update:

Dat Louis van Gaal op zoek is naar een centrumverdediger is geen geheim. Het gonst al tijden van de geruchten rond topverdedigers en Sergio Ramos (Real Madrid) en Nicolás Otamendi (Valencia) lijken de belangrijkste kandidaten voor een verhuizing naar Manchester United. Tot voor kort was Mats Hummels de absolute topkandidaat, maar de international van Duitsland blijft bij Borussia Dortmund.

/

“Er zijn altijd geruchten rond spelers van Borussia Dortmund, maar ik heb besloten om dit jaar nog niet te vertrekken”, tekent Sky Sports op uit de mond van de mandekker. “Als de grote clubs geïnteresseerd zijn, en Manchester United is een van de grootste clubs ter wereld, is dat een enorme eer. Ik heb echter besloten dat ik wil blijven.”

Hummels heeft bij Borussia Dortmund nog een verbintenis tot medio 2017. Naar verluidt hebben Manchester United en Borussia Dortmund in het recente verleden nog gesprekken gevoerd over Hummels, die minimaal veertig miljoen euro had moeten kosten. Die gesprekken zijn nu dus gestaakt.

Sergio Ramos is beter dan Mats Hummels

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
8 juli 2015 om 15:38

Haha, zou inderdaad een perfect koppel zijn. Het is duidelijk dat Manchester United Sergio Ramos (real Madrid) of Nicolás Otamendi (valencia) of Godin (atletico Madrid) moet kopen. Waar blijven nu die topnamen? Ook een rechtsback, verdedigende middenvelder en een spits. Geen halfbakken aankopen.

Bij Borussia Dortmund lijken inderdaad de sterkschouders te blijven. Wat zou Hummels doen besluiten om te blijven? Manchester United is toch een mooie club.

8 juli 2015 om 15:42

Ze hoeven toch eigenlijk met Rooney in huis geen andere souts te halen. Liever nog een goede rechtsbuiten en dan staat het voorin. Rooney is een van de beste spitsen die er in Engeland rond lopen en vind hem op het middenveld ook goed, maar toch jammer.

8 juli 2015 om 15:45

Godin speelt toch echt bij atletico

8 juli 2015 om 15:45

Godin (ateltico)

8 juli 2015 om 15:47

Godin in van atletico en rechtsback is al binnen. Darmian

8 juli 2015 om 16:12

Darmian heeft volgens mij nog niet getekend

8 juli 2015 om 16:14

Transfermarkt toch echt tot en met 31 augustus open

8 juli 2015 om 16:29

Godin speelt bij Atletico

8 juli 2015 om 16:33

@ Jdg84

Alleen Rooney en Wilson voor een positie is wel een beetje krap toch? Stel dat Rooney geblesseerd raakt heb je direct een enorm kwaliteitsverschil. Ik denk dat van Gaal daarom hoopt op Müller, die zowel op rechts als op 10 als in de spits kan spelen.

Op het middenveld moet er ook nog echt iemand bij komen, want Carrick is te blessuregevoelig en met Blind en Herrera wordt je geen kampioen. Als rechtsback lijken ze Darmian erbij te krijgen en zijn ze duidelijk nog op zoek naar een CV. Wat zou Vidal, Müller en Ramos(of Otamendi) mooi zijn. Maar toch ook wel erg veel geld kosten. Helaas zullen ze de Gea wel verliezen denk ik.

Valdes/Ciles
Darmian/Rafa
Jones/Smalli
Otamendi/Roj
Shaw/Bliind
Herrera/Fell
Vidal/Carric
Müller/Valen
Di Maria/Mat
Depay/Young
Rooney/Wilso
8 juli 2015 om 17:00

@louis el Pisto,

Zou een heerlijk elftal zijn, maar denk niet dat het haalbaar is.
Otamendi, Müller en Vidal zijn echt versterkingen waarmee je kampioen wordt!
Financieel zal het wel haalbaar zijn, maar denk dat enerzijds de clubs hen niet gaan laten gaan en anderzijds ik ze naar andere ploegen zie gaan.

Pas wanneer er echt toppers vertrekken bij hun huidige club, denk ik dat de transfermarkt op hol slaat..
Dan denk ik aan:

- Ramos
- Casillas
- Vidal
- Müller
- Pogba
- Verratti
- Benatia
- Götze
- Reus
-..

Kijk er naar uit!

8 juli 2015 om 17:23

Omdat hij geen zin heeft om te moeten banken bij een topclub. Hij wil altijd spelen en bijdragen aan de successen van de club staat in het volledige interview. Hij voelt zich op z'n plek bij bvb. Tot nu toe verloopt het heel goed, alle toppers blijven! Alleen Immobile vertrekt waarschijnlijk naar Sevilla. Dus eventueel een goede jonge spits erbij zoals Mitrovic (anderlecht) zou geen overbodige luxe zijn

8 juli 2015 om 18:06

Klopt helemaal dat Godin bij Atletico Madrid speelt, kwam door Ramos .

8 juli 2015 om 15:52

Een perfect duo is in mijn perceptie een leider achterin + een sloper een wat meer ''brute kracht''. Zo vond ik Ramos met bijv Pepe een koningsduo of denk aan Terry en Cahill. Eén iemand die de organisatie doet en voornamelijk de cruciale ingrepen verricht en één iemand die het vuile werk doet kort mandekken en altijd bij het 1e duel erop klapt.

Dan denk ik dat Ramos en Hummels teveel van het goede is en beide niet het vuile werk willen opknappen.

Respect voor Mats. Clubliefde?

8 juli 2015 om 15:10

Gaat de goede kant op voor BVB. Reus verlengt, Gundogan blijft en als Hummels dan ook blijft dan zit je toch aardig in je sterkhouders.

8 juli 2015 om 15:49

Mooi dat het zo loopt. Anders heeft Bayern straks alle touwtjes in handen in de Bundesliga. Zo'n grote club met geweldige aanhang verdient ook een team met kwaliteit.

Hummels is niet zo een topverdediger als iedereen denkt. In topwedstrijden gaat ie de fout in en laat zijn mannetje lopen

8 juli 2015 om 15:06

Dat geldt ook voor Ramos. Die laat zijn man ook vaak lopen. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat Godin de oplossing is, zeker als Darmian daarbij komt met Schneiderlin.

8 juli 2015 om 15:21

Eens. Godín zou in mijn ogen ook de perfecte versterking zijn voor Man U. Hummels is niet zo geweldig als iedereen doet geloven, laat toch wel eens steken vallen al was het natuurlijk alsnog een verbetering geweest voor united.

8 juli 2015 om 15:16

Wauw dat 'hij laat z'n mannetje lopen', zo van ik kan niks bedenken dus zeg ik dat maar, wacht wacht laat me d'r aan toevoegen dat hij dat vooral in de topwedstrijden doet, dat maakt t extra geloofwaardig.

8 juli 2015 om 15:40

Ga maar eens wedstrijden bekijken van Dortmund en je ziet dat hij regelmatig de fout ingaat en zijn mannetje laat lopen

8 juli 2015 om 15:20

Ergens ben je jaloers dat hij van Bayern naar Dortmund is gegaan. Hummels had sowieso een basisplek bij Bayern.

8 juli 2015 om 15:41

Hummels zou zeker een basisspeler zijn bij ons maar jaloers zal ik het niet noemen. Ik ben meer jaloers dat een Varane niet bij ons speelt

8 juli 2015 om 16:14

Hummels is een prachtige verdediger. Imo vind je ziet completer dan hem. Nu Miranda vertrokken is bij Atlético, zal men er alles aan doen Godin te behouden. Dus als United bij Godin uitkomt, zal die heel veel moeten kosten.

8 juli 2015 om 18:58

Zolang die geen 90 miljoen kost, vind ik het best. Godin is de man die United nodig heeft; niet Ramos of Hummels. Laat ze maar 35 miljoen neerleggen voor Godin en je hebt een leider die defensief zijn mannetje staat. Hummels en Ramos laten verdedigend vaker steken vallen.

Jammer hummels je was kandidaat nummer 1 proriteit nummer 1 Man united je stelt een grotere club als man united teleur om te blijven bij dortmund wat ga je daar winnen dan klop is weg lewandowski weg.bijna alle goede spelers weggekocht nog blijf je bij dortmund waarschijnk heb je geen ambititie of is die gewoon bang om naar united te gaan.man united is 3 keer beter dan dortmund wat ga je daar winnen als je bayern munchen daar hebt echt de domste keuze in ze carriere wat hij kan maken

8 juli 2015 om 15:21

Of is ie de club dankbaar, ziet hij wel perspectief om voor prijzen te spelen en vindt ie zijn loon ruim voldoende en is ie gelukkig. Terwijl ie bij Manchester misschien voor de prijzen speelt, veel meer geld verdient, maar wel ongelukkig zou kunnen zijn.

8 juli 2015 om 15:26

You mad bro? Hij heeft een goed salaris en ondanks dat er veel spelers zijn vertrokken hebben ze nog altijd een prima elftal. Als Clasie naar Zenith vertrekt(waar eerst sprake van was) is het een geldwolf en heeft hij geen clubliefde maar zodra Hummels bij Dortmund blijft heeft hij ineens geen ambitie? Het is ook nooit goed hè..

8 juli 2015 om 15:54

Je bent niet echt helder denken geloof ik. Dus zal maar in mickey mouse taal praten. Als jij tevreden bent met je baan als kantoormeneer, je hebt fijne collega's en je voelt je thuis. En je kunt het dubbele verdienen in een stoffige oude fabriek, dan zou je dat ook niet doen. En als je het zou doen dan is het voor korte duur, want dat geld is niet meer waard dan plezier en geluk in je werk, en dan gaan je prestaties er onder lijden. En sta je zo weer op straat

8 juli 2015 om 15:58

Goede verdediger. Maar zou blij zijn als er tenminste 1 centrum verdediger zou komen. Voorkeur ramos. Rechterverdediger is rond Darmian, topaankoop. Wordt ook steeds waarschijnlijker dat Muller komt.

Ontopic: Hummels roddel was ook door ramos een btje naar de achtergrond geschoven.

8 juli 2015 om 18:15

De kans dat je met BVB een prijs wint lijkt mij groter dan met M. United.
Je denkt wel heel erg simpel of je bent er ambitieus en je stopt met spelen op je computer als United de CL heeft gewonnnen.

8 juli 2015 om 19:19

Het is heel simpel in mijn ogen. als spelers als hummels en reus en gundogan allemaal blijven zegt dat heel veel over de liefde voor hun club en zien ze veel perspectief met dortmund voor de toekomst. En het bewijst maar weer dat clubliefde groter is dan het geld. Misschien bij gundogan wat minder maar goed. Het zegt ook genoeg over de club dortmund zelf. En laten we wel wezen wie wil er nou niet spelen in de tempel van dortmund dat elke thuiswedstrijd uitverkocht is(80.000 man) kippenvel gewoon.

Ik link Hummels zelf al zo'n twee jaar aan United. Simpelweg omdat Manchester al jaren loopt te pielen met hele zwakke centrale verdedigers. Hummels is in mijn ogen de beste centrale verdediger ter wereld en zou goed bij United passen.

Maar toch mooi dat hij wil blijven. Dortmund is ook een prachtige club en ik ben ervan overtuigd dat ze volgend jaar wil gewoon meedoen voor de plaatsen 1 t/m 3!

8 juli 2015 om 19:00

En ik zie al twee jaar af van de komst van Hummels naar United. Hummels gaat het in de Premier League verdedigend niet redden. Daar heb je echte mannen nodig die voortdurend kort op de man spelen, die man kunnen uitschakelen en daarnaast eens een 'schop' uitdelen. Het is geen Bundesliga of La Liga. Hummels beschikt over enorm veel kwaliteiten, maar korte mandekking vind ik nog wel het zwakst. Laat Godin maar lekker komen.

8 juli 2015 om 19:46

Ik denk dat Hummels ook prima bij United zou passen maar Godin zou zéker een versterking zijn voor Louis.

Tja... Ik ben persoonlijk toch meer onder de indruk van otamendi

8 juli 2015 om 15:26

Vond Otamendi in finale van Copa redelijk dramatisch....

Is het nu wel te laat voor maar had Alderweireld niet wat geweest voor United ?

Tja, het is altijd nog maar de vraag hoeveel zulke woorden waard zijn als United met een bod komt dat door Dortmund geaccepteerd wordt en hij toestemming krijgt om met de Engelsen te onderhandelen.

Maar toch mooi dat hij de intentie heeft om te blijven en na zo'n enorm slecht jaar voor Dortmund wil helpen de weg naar boven weer in te zetten, dat siert hem wel.

Er zijn gewoon weinig top-verdedigers en clubs laten ze ook niet makkelijk gaan. Word lastig om een kwalitatief juiste versterking te vinden.

Super dat BVB haar toppers toch nog weet te behouden. Het leek er er heel erg op dat reus en hundogan gingen vertrekken maar die bleven en nu blijft hummels ook nog.

Hij moet gewoon Stefan de Vrij halen.
Onbegrijpelijk dat de topclubs nog niet voor hem in de rij staan.
Was statistisch gezien de beste verdediger van het WK en was afgelopen seizoen ook de beste verdediger in de Serie A (na een paar mindere wedstrijden in het begin)!
Voor 20 miljoen ben je klaar en heb je een verdediger die zeker nog een jaar of 7 op het hoogste niveau kan gaan spelen.

Ik heb het in een ander artikel al een keer gezegd, maar is het niet mogelijk voor Man United om in plaats van Hummels een speler als Benatia los te weken bij Bayern. Zijn speeltijd is toch karig en ik denk dat hij niet al te tevreden zal zijn over afgelopen jaar. Als het juiste bedrag wordt geboden aan Bayern en United hem speeltijd kan bieden is het misschien een goede optie voor beide partijen. Zo niet, dan zal men toch al snel op Otamendi uitkomen waarschijnlijk (ook een meer dan degelijke verdediger trouwens). Ken hem echter meer van zijn wedstrijden van Argentinië dan van zijn wedstrijden binnen clubverband.

Hmm.. dan moet Man United toch verder zoeken.
Ik denk dat we een soortgelijk bericht over Ramos tegemoet kunnen zien.
En Hummels is schijnbaar erg gehecht aan Borussia Dortmund en wil niet vertrekken, begrijpelijk maar vervelend voor United. Had hem er graag gezien, want het is een goede verdediger in mijn ogen.

Mats Hummels dat vind ik nou echt een goeie verdediger. Samen met Subotic een geweldig koningskoppel. Echt goed dat Hij Borussia Dortmund trouw blijft. Dat kun je niet zeggen van Vertonghen en Alderweireld. Echt jammer dat we die niet konden houden. Nu zitten we met die prutsers Veltman en die B-speler Heitinga opgescheept. Ik vrees het ergste komend seizoen voor ons aller Ajax

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren