Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Basisspeler bij Dortmund - PSV ‘acht zichzelf te traag’ en denkt na over stoppen

Laatste update:

Mats Hummels overweegt om na dit seizoen zijn schoenen aan de wilgen te hangen, zo maakt Bild Sport bekend. De centrale verdediger beschikt over een aflopend contract bij Borussia Dortmund en twijfelt of hij wil verlengen.

Afgelopen zomer verlengde de inmiddels 35-jarige rechtspoot zijn contract met één seizoen, tot medio 2024. In de winterstop van dit seizoen leek het vanzelfsprekend dat BVB hem een nieuwe aanbieding ging doen, maar er zijn dingen veranderd de afgelopen weken.

Zo is de relatie tussen Hummels en trainer Edin Terzic bekoeld. Volgens Bild Sport leven ze op gespannen voet, maar zetten ze hun vete opzij voor het gemeenschappelijke doel: de vierde plaats in de Bundesliga halen.

Een nieuwe contractaanbieding is mogelijk niet meer nodig. Hummels twijfelt of hij nog wel door wil gaan met voetballen. Hij is zich ervan bewust dat hij het tempo van de Champions League steeds minder goed aankan.

Ook geeft zijn lichaam steeds meer signalen dat hij rustiger aan moet doen. Steeds vaker moet hij tevens tackles inzetten, omdat zijn snelheid te wensen overlaat.

Daarbovenop wil Hummels ook nog meer tijd met zijn zoontje doorbrengen. Al deze factoren wijzen erop dat de 78-voudig international van Duitsland bezig is aan zijn laatste maanden als prof.

Hummels werd in zijn carrière zes keer kampioen van Duitsland (twee keer met Dortmund en vier keer met Bayern München). Daarnaast was hij basisspeler in het elftal van bondscoach Joachim Löw, dat in 2014 wereldkampioen werd. Tot dusver heeft hij 436 Bundesliga-duels achter zijn naam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haal sule dan ook maar over oogt 40+ olietanker man man oude mannen bende daarzo. Mats is af te traag was nooit snel

19 maart 2024 om 11:06

Die oude mannen bende staat wel mooi in de kwart finale van e champions league.

19 maart 2024 om 17:27

Süle is 28 dus helemaal niet oud, die zou nu (als CV) richting zijn prime moeten gaan. Daarnaast blijft Süle maar gebasht worden, maar die is helemaal niet traag, was bij Bayern voor zijn grote blessure zelfs ongelofelijk snel voor iemand van zijn postuur. Het is niet voor niks dat hij bij Bayern onder Flick ook al wel eens rechtsback speelde hè?

Dat is na zijn zware blessure en zijn bijgekomen kilo's wel minder geworden, maar hij is nog steeds behoorlijk snel voor een verdediger.

Echt een uitstekende prof, waarbij de slijtage van topniveau jaren spelen er langzaam in trekt. Hopelijk plakt die er nog een jaar aan en zie je hem nog samen met Reus. Blijven wel de gezichten van het Dortmund momenteel

19 maart 2024 om 11:00

Reus gaat naar alle waarschijnlijkheid ook weg

19 maart 2024 om 11:02

Reus gaat weg snap niet dat dortmund zijn contract niet verlengt is en blijft gewoon een boegbeeld

19 maart 2024 om 11:38

Ondanks dat Reus een absurd hoge salaris eis heeft in vergelijking met de minuten die hij maakt, zie ik hem nog wel akkoord gaan met het aanbod van Dortmund. De jongen is 10 doelpunten verwijderd van all time club topscorer, ik verwacht dat Reus de ambitie heeft om die mijlpaal te behalen bij zijn droomclub.

19 maart 2024 om 14:26

Reus verdient momenteel minimaal 7 miljoen euro per jaar. Nou kan Reus nog steeds wel van waarde zijn, maar dat salaris is inmiddels wel echt te hoog.

Komt tijd komt Grolsch. Denk dat ie helemaal gelijk heeft. Kan de tempo niet meer aan tegen psv ook werd ie finaal uitgelopen. Dus al met al zou er zelf niet langer over twijfelen en de eer aan mezelf houden. Dan nog verder worden overlopen. Mooie carrière gehad dan zou ik die het liefst mooi willen afsluiten

Slim van hem om naar zijn lichaam te luisteren. Zeer mooie carriere gehad. Niet te geloven zeg.

35 jaar is ook een prima leeftijd om het voetbal vaarwel te zeggen. Ook nog is met pensioen gaan na Dortmund zou het perfecte einde zijn voor Hummels. En ook mooi dat Hummels zelfreflectie heeft want inderdaad hij komt te vaak in situaties waar hij dan een sliding moet gebruiken. In zijn prime had die inderdaad nog snelheid en was die erg goed. Maar ja daar is natuurlijk niet veel meer van over.

Zijn opbouwkunsten vielen mij vooral tegen, jezus. Verder natuurlijk een voorbeeldige prof, mooie carriere, vond zijn positionering nog oke, maar idd jammer om "te laat" te stoppen. Zie hem nog wel een andere functie in het voetbal bekleden.

Wat was hij goed tegen PSV zeg. Echt een topverdediger, nog steeds, in mijn ogen.

Kan aan mij liggen maar Hummels haalt nog steeds een absurd hoog niveau. Ik zal hem ook gewoon meenemen naar het EK.

19 maart 2024 om 12:38

Hoort momenteel ook gwn basis te spelen samen met Rüdiger en tah (wel in de 3-mans achterhoede). Hoop vooral dat Hummels over enkele jaren TD of trainer bij Dortmund wordt. Hij heeft een goede kijk op het spel en altijd scherpe analyses.

19 maart 2024 om 14:23

Het is een beetje hetzelfde als Daley Blind. Dat wat ze goed kunnen, kunnen ze nog steeds geweldig. Echter worden hun zwakke punten in de loop der jaren slechter en dat moet je kunnen compenseren met tactiek vanuit de coach en spelintelligentie vanuit de speler. Hummels heeft echter het voordeel dat hij nog wel enigszins snelheid heeft. Dat scheelt al een slok op de borrel.

hij is sws sneller als Ramalho...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren