Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal bijt van zich af: ‘Memphis was toch niet hier?’

Laatste update:

Memphis Depay ontbrak zaterdagavond in wedstrijdselectie van Manchester United voor de FA Cup-finale tegen Crystal Palace, maar was wel gewoon in het stadion aanwezig. Dat wilde Louis van Gaal tijdens de persconferentie benadrukken.

/

“Depay was toch niet hier? Dat is dus niet waar, hij was hier gewoon. Het is moeilijk voor hem dat hij buiten de selectie viel, maar jullie hebben fotografen meegenomen en beweren dan nog steeds dat Memphis er niet bij is. Maar hij heeft een trein later genomen. Je moet niet schrijven wat je niet weet! Hij was hier gewoon”, aldus Van Gaal.

De 22-jarige Memphis, 23-voudig international van het Nederlands elftal, kwam dit seizoen tot zeven doelpunten en zes assists in 46 wedstrijden voor Manchester United. Zijn contract loopt er nog tot medio 2019 door.

Denk jij dat Memphis Depay volgend seizoen nog voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 mei 2016 om 23:39

Ik denk dat hij gewoon blijft. Iedereen met die geruchten, please stop

21 mei 2016 om 23:44

Als Mourinho serieus de nieuwe trainer word weet ik bijna zeker dat hij volgend seizoen geen enkele kans krijgt.

22 mei 2016 om 00:55

Ja dat geldt voor alle talenten, muv Martial en heel misschien Rashford. En fans klagen over het slechte spel? Onder Mourinho gaat het nog 10x slechter worden

22 mei 2016 om 01:12

De 1e helft van het seizoen was Chelsea totaal niet lelijk aan het spelen. Bij Real een toenmalig record aantal goals, dus dat lijkt me ook geen lelijk voetbal en Inter was ook gewoon netjes voetbal. Stop met napraten en kijk naar het voetbal en trek dan je conclusies. En niemand van United zal klagen, als hij kampioen word met zijn bus tactiek.

22 mei 2016 om 01:13

Het slechte spel interesseert ze geen reet. Dat zijn vooral buitenstaanders zoals ik die zich eraan ergeren. Het probleem is eerder dat ze zich niet hebben gekwalificeerd voor de CL en er dit seizoen in de groepsfase uitvlogen.

22 mei 2016 om 08:50

Stop met napraten zeg jij, maar vervolgens doe je precies hetzelfde. Telkens als er kritiek op Mourinho's spelopvatting is komen mensen met argumenten als het doelpuntenrecord bij Real, de prijzen bij vorige clubs etc.

Mourinho is een naar persoon, hij zorgt voor onrust rond de club waar hij werkt, hij is respectloos tov arbitrage en media en zo zijn er meerdere dingen aan hem op te merken. Dat heeft niets met de prestaties op het veld te maken, maar beïnvloedt wel al jaren de publieke opinie. Utd doet zichzelf imago-technisch geen plezier met het aanstellen van deze man, maar blijkbaar zijn ze zo wanhopig op zoek naar zilverwaar en plaatsing voor CL voetbal dat het imago even niet zo belangrijk meer is.

22 mei 2016 om 10:08

" hij is respectloos tov arbitrage en media en zo zijn er meerdere dingen aan hem op te merken"

Dat was Ferguon ook, dat heet vechtersmentaliteit. Volgens mij deed Mourinho dat ook vaak om de druk van zijn spelers weg te nemen.

22 mei 2016 om 10:17

Ga nu niet het gedrag van Mou bagatalliseren, kansloze missie. Hij is gewoon respectloos naar bijna iedereen, zit hem gewoon in de genen. Naar mannetje.

Waarom rekenen ze zijn statistieken van de u21 ook bij zijn totaal?

21 mei 2016 om 23:21

"totaal"

21 mei 2016 om 23:26

Ja, whats next? straks gaan wij ook goals meetellen die Memphis en andere spelers op de training maken? want ''totaal''.

21 mei 2016 om 23:33

Dus potjes bij de reserven tellen mee als statistiek?

7 doelpunten en 9 assists in een eerste seizoen is eigenlijk niet eens zo enorm slecht haha

21 mei 2016 om 23:30

Volgens mij hebben ze zijn statieken van de U21 ook mee geteld.

22 mei 2016 om 00:01

Ok thnx, dacht al dat er iets niet klopte!

22 mei 2016 om 15:48

3 assists bij U21

1 assist in de FA Cup, 1 assist in de League Cup

2 goals en 2 assists tegen Brugge in de voorronde Cl
1 goal in de Champions League
2 goals en 1 assist in de Europa League

2 goals en 1 assist in 29 Premier League wedstrijden

Allebei zijn het grote clowns, maar om verschillende redenen. Eentje wilt liever op de foto met Chris Brown dan scoren, de ander denkt dat hij van Chris Brown de topscorer van de Bpl kan maken.

Allebei zijn egocentrische mannetjes die geen realistische beeld hebben. Depay is niks meer dan een wannabee gangstertje die zijn verleden gebruikt als reden dat de hele wereld zogenaamd is tegen de eenzame arme strijdertje.

Van Gaal kan gewoon niet tegen krtiek, ik vind het erg voor zo'n man van zijn leeftijd. Hij heeft echt moeite met mensen die kritiek op hem uitten, en kan zich ook niet positief communiceren.

Kijk die Ranieri of Klopp, allebei ook coaches met passie maar de Media houdt van hun omdat de coaches hun als mensen behandeld. Van gaal behandeld de media vanaf het begin als vijand.

Triest hoor met die clowns...

21 mei 2016 om 23:25

wow jij kent ze wel heel goed!

21 mei 2016 om 23:47

@Dante, kijk jij nooit interviews, persconferenties, etc? Dan zie je toch duidelijk en genoeg om te kunnen beoordelen. Volgens jou moet ik een close vriend zijn vd gasten als ik mijn opinie wilt uiten op een voetbalsite.

21 mei 2016 om 23:56

Het is ook niet echt zo dat ze beiden diepzinnige interviews geven. Meeste informatie die we over ze hebben komt uit korte interviewtjes en roddelkranten. Dus ja.. dan oordeel je wel ff een beetje te snel.

22 mei 2016 om 00:01

Ik blijf van mening dat je genoeg kan zien bij die gasten met materiaal dat we kijken. Kijk bijv die oude interview mer Jhonny de Mol met Depay, of na een wedstrijde bij Psv wanneer het niet loopt, meneertje moet weer stoer doen met zijn pet en gefrustreerde kop. Dan kan je toch genoeg zijn uit zijn woorden,toon, lichaam uitstraling. Ik bedoel ik ken die gasten niet 100 procent maar genoeg om te zien hoe ze in elkaar steken.

22 mei 2016 om 00:27

jawel die kijk ik wel. en ik zie ook tientallen spelers die roepen dat van gaal een geweldige vent is. Vandaar dat ik probeer niet te oordelen over iemand die ik niet persoonlijk ken, itt die mannen die hem geweldig vinden. Al geef ik wel toe dat jij op mij ook niet heel fijn overkomt.
of depay liever op de foto wil met cb dan scoren heb ik werkelijk geen idee van. ik betwijfel het wel ten zeerste.

21 mei 2016 om 23:27

Is juist leuk dat Van Gaal totaal anders is dan andere trainers. Het is nooit saai met Louis. Van Gaal heeft ook indruk gemaakt in Engeland met zijn persconferenties.

21 mei 2016 om 23:48

Welke indruk heeft Van Gaal dan gemaakt? Een nare indruk, want ze willem hem al sinds December weg van Engeland.

21 mei 2016 om 23:59

De media ja maar bij de fans en voetbalkenners daar is hij gewaardeerd.

22 mei 2016 om 00:04

Kijk maar bij bekende Manutd forums, ze worden helemaal gek van die gast. En als je over fans en kenners wilt hebben, geef ik jou een combinatie. De hele oude generatie van Manutd spelers willen hem weg met opperhof Scholes, die wilde hem nooit hebben en als je die kop van Giggs kan geloven dan wilt ie Vangaal niet eens in zijn telefoonlijst zien.

22 mei 2016 om 10:13

hahahah door fans gewaardeerd? Hij werd laatst nog uitgefloten tijdens zijn speech na de laatste wedstrijd.

21 mei 2016 om 23:29

Ik snap wat je bedoelt, maar de media zoeken van Gaal natuurlijk ook altijd wel een beetje om hem weer in die richting te duwen. Je wint verdorie de FA cup en dat is met deze selectie gewoon een super prestatie. Dan komt de lelijke media weer met onzin over Memphis en zijn eigen ontslag... daar zou ik ook helemaal gefrustreerd van raken!

21 mei 2016 om 23:56

Je kan je ook afvragen waarom de Media hem opzoekt? Als je vanaf het begin als een gek gaat gedragen tijdens persconferenties moet je ook niet de slachtoffer spelen. Ik snap dat niet, als je een gek bent, ga dan ook ten onder als een gek maar komt niet de arme slachtoffer spelen alsof je oneerlijk bent behandeld..

Wat een grote flop is depay geworden zeg. Het niveauverschil tussen Martial en Depay is veel te groot. Depay kan beter een stap terugdoen en naar Southampton ofzo gaan.

21 mei 2016 om 23:36

Bij Southampton is de concurrentie ook groot. Bij everton of stoke kan hij bewijzen en er wordt minder druk op memphis gezet

22 mei 2016 om 00:15

de Boer als coach bij everton en lekker Mephis halen/huren mooi toch

22 mei 2016 om 01:17

Een dooddoener kijk een naar Robben en 1e seizoen Chelsea.. Hij was net zo oud en stond er.. Of wil je beweren dat er met zoveel geld geen concurrentie was. Het is puur een mentaliteitskwestie.

23 mei 2016 om 01:37

Robben was een groter talent. Stond al te ballen in de eredivisie op zn 16e.

Lullig van van Gaal om Depay niet mee te nemen. Hij was er zo goed als elke wedstrijd bij het hele seizoen. Nu kan hij deze trofee niet mee vieren.

21 mei 2016 om 23:55

Lullig van Van Gaal?! Van Gaal heeft Memphis naar United gehaald voor een mega transfersom en een mega salaris. In ruil hiervoor heeft Memphis amper gepresteerd, op twee potjes in de Europa League na, en heeft hij meer auto's en hoeden gekocht dan goals gemaakt. Ik zou het heel goed begrijpen ALS Van Gaal hem op zijn plek wilde zetten door hem niet bij de selectie te halen. Zou het me goed voor kunnen stellen dat Van Gaal zich voor lul gezet vindt.

Ik weet niet, maar zou een club als Southampton niet goed zijn voor Memphis voor een jaartje (of twee)? Daar zitten ook Nederlanders en is het niveau iets minder hoog. Misschien dat hij daar stappen kan zetten!

22 mei 2016 om 00:03

Dat kan ook, maar daar zijn ook veel concurrentie bij Southampton. Bij everton kan hij veel spelen aan toe komen en er is weinig concurrentie.

Hij was er wel! Ik heb hem zelf gezien en hij vierde het feestje mee. Louis had gelijk om hem niet op te stellen, dit was geen wedstrijd voor hem.

Het lijkt mij dat wanneer ze Louis aanvallen dat ze toch minimaal van de hoed en de rand weten wat betreft Depay. Flauw grapje misschien, maar het is wel toepasselijk.. Zich van de domme houden en uit zijn op sensatieverhalen..

Memphis wordt wel erg snel afgeschreven. Blijft bij MU en pakt volgend seizien wel wat wedtrijden mee. Ook als Mourinho komt, die houdt van snelle spelers met zijn countertacktiek.

Opzich als je kijkt naar 7 doelpunten en 6 assists in 46 wedstrijden in zijn debuutseizoen waarin hij moet wennen etc. Dan denk je dat het niet heel slecht is. Alleen als je ziet hoe hij speelt dan draai je wel bij.
Hopen dat het volgend seizoen beter voor hem gaat al denk ik dat engels voetbal hem niet ligt. Hij is beter af in duitsland of spanje.

22 mei 2016 om 15:26

Zou zeker zo zijn als VZ niet de goals van u21 had meegeteld bij deze cijfers. Blijkbaar moet alles zo geframed worden dat Memphis een wereldtalent lijkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren