Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart begrijpt niets van analyse Derksen: ‘Het was zo bedoeld’

Laatste update:

Rafael van der Vaart steekt nog maar eens de loftrompet over Hakim Ziyech, in de knotsgekke Champions League-wedstrijd tegen Chelsea (4-4) van dinsdag wederom een van de uitblinkers bij Ajax. De oud-speler, die Ziyech onlangs aanbood bij zijn oude werkgever Tottenham Hotspur, is blij dat de aanvallende middenvelder in ieder geval dit seizoen nog in Amsterdam te bewonderen is.

"Wat is Ajax goed geworden, hé", deelt Van der Vaart bij Radio Veronica complimenten uit aan het elftal van trainer Erik ten Hag. "Als je Ziyech toch ziet spelen, zoveel kwaliteit. Quincy Promes die helemaal los lijkt te zijn." Analist Johan Derksen zag Ziyech op gelukkig wijze scoren via de binnenkant van de paal en doelman Kepa, maar Van der Vaart vindt dat klinkklare onzin. "Het is zo'n wereldgoal, dan moet je niet eens aan Ziyech vragen of het zo was bedoeld. Het was gewoon zo bedoeld."

Ziyech over speciale klik: 'We hoeven elkaar maar aan te kijken'

Van der Vaart had tijdens het duel met Chelsea niet gelijk door dat Daley Blind en Joël Veltman van het veld waren gestuurd. Hij moest er zelfs op gewezen worden. "Het ligt misschien aan de leeftijd, maar Estevana (vriendin van Van der Vaart, red.) is over het algemeen wat scherper dan ik. Zij zag het meteen." De voormalige Ajacied was echt met stomheid geslagen. "Ik heb zoiets nog niet eerder gezien, hoor."

Ajax vervolgt de Eredivisie zondag met een thuiswedstrijd tegen het goed presterende FC Utrecht. Van der Vaart verwacht desondanks dat de koploper de drie punten in Amsterdam houdt. "Je moet goed beginnen tegen ze, wat een cliché weer, maar het is wel zo. Utrecht heeft best een goed team met allemaal spelers die net de top niet hebben gehaald, maar Ajax wint dit gewoon met 3-1." Het eerste fluitsignaal in de Johan Cruijff ArenA klinkt zondag om 12.15 uur.

Met wie ben jij het eens wat betreft het doelpunt van Hakim Ziyech?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi Raf dat je wel ziet dat t een bewuste was van Ziyech, maar dat je vrouw je moet zeggen dat er twee rode kaarten zijn gevallen 😂 hij is zeker meer van de details haha

Wat maakt hij er gehakt van zeg, wow! Verder denk ik dat het ook gewoon een voorzet was, maarja wat maakt het uit hij telt er niet meer of minder door.

8 november 2019 om 14:43

Het was een inswinger richting kruising. Dat de bal er niet meteen in terug kwam maar nog het hoofd van de keeper nodig had, ja soms heb je wat geluk nodig maar het blijft een geweldige trap, al ging hij er niet meteen in.

ik denk ook nog steeds dat het gewoon een voorzet was richting de verre hoek die door een scherpe curve in het doel belandde, maar niettemin een geweldige goal natuurlijk

8 november 2019 om 12:40

Alleen voor iedereen jammer dat ie dan op naam van Kepa komt. Ziyech is een beetje wat Ronaldo vroeger had; 8 van de 10 van dat soort ballen vliegen de tribune in en 2 worden wereldgoals. Alleen heeft Ziyech Ronaldo nu ingehaald qua rendement want bij hem vliegen bal 9 en 10 tegenwoordig ook het stadion uit.

8 november 2019 om 12:50

Ik denk dat het de bedoeling was om in een keer op doel te schieten . Gelukkig gaat hij er via de keeper in. Ziyech heeft bewezen , neem Valencia uit, dat hij in staat is een bal zo te plaatsen.

8 november 2019 om 13:14

Dat is ie ook wel, maar imo niet met een ontstellend rendement. Elke wedstrijd vliegen er ook wel 4 de tribune in. Neem een Juninho of Hooijdonk, bij hun was zo’n positie gewoon bijna een penalty.

8 november 2019 om 14:57

De laatste wedstrijden in de CL is dat rendement aardig omhoog gegaan. Ook zijn beslissende passes zijn omhoog gegaan. Ik vind wel dat hij qua rendement een groei maakt. En ik denk als het zo blijft dit zijn laatste seizoen bij Ajax. Gelukkig dat die clausule van 30 miljoen er uit is ..

8 november 2019 om 18:26

Ik zou alleen niet weten waar hij hierna nou heen zou moeten. Clubs als Arsenal/sevilla/roma willen hem vast hebben maar volgens mij wil hij daar zelf niet heen. Hij zit echt te azen op Barca's, Liverpool's en Juventussen van de wereld maar laten we wel zo eerlijk wezen dat die met gasten als Messi, Firmino/salah en Dybala zelf betere alternatieven hebben lopen. Dus wat gaat het worden?

Dus hij had bedoeld dat de bal via de paal tegen de keeper ging en zo de goal in? Best knap dan...

8 november 2019 om 10:41

Of je gebruikt je hersens en dan weet je ook wel dat VDV bedoelt dat het een bewuste doelpoging was.

8 november 2019 om 13:07

Wist je dan niet dat Ziyech Marokaans is voor Ceulemans? On: v/d. Vaart doelt er natuurlijk op dat het een gerichte doelpoging was van Ziyech; niet dat het bedoeld was om er via een carambole in zou gaan.dus gewoon gemier van Derksen.

Je zag aan het hoofd van Ziyech zelf toch dat het perongeluk was. Hij keek zo naar de camera van, haha wtf.

8 november 2019 om 10:45

Volgens mij werd hij juist voor dat moment uitgefloten, en in mijn beleving keek hij juist met zo’n blik “om de mond te snoeren” zeg maar. Ik denk dat we er nooit achter komen haha.

8 november 2019 om 10:51

Zo kan je 'm interpreteren. Ik interpreteerde de goal als bewust en op de gok dat de bal daadwerkelijk ergens hoog richting de 2e paal zou vliegen. En Hakim's reactie naar het publiek was meer van: 'tsja, zo doe ik dat. En wees maar stil jullie allemaal op Stanford Bridge.' Heerlijk!

8 november 2019 om 10:55

Ja, zou opzich ook kunnen nu ik het terug kijk. Hij kijkt een beetje als Robben na die goal tegen Frankrijk in 2008..

8 november 2019 om 12:52

Hij heeft zelf gezegd , dat hij zo naar de toeschouwers keek , omdat ze er voor dingen hadden geroepen naar hem. Ik ga er van uit dat het dan zo is

Ff serieus man zo irritant dit. Hij maakt gehakvan Derksen. Je gaat echt denken WoW ff lezen en dan krijg je deze onzin. Voetbalzone is daarin wel van een laag niveau. Jullie hebben zoveel volgers leden, kom op dit hebben jullie niet nodig man. Het zorgt alleen voor frustratie tenminste als ik voor mezelf mag spreken maar weet zeker er zijn er meer dan genoeg die dit bloed irritant vinden.

8 november 2019 om 11:03

Ik ben het ook volledig met je eens. Ik kijk erg objectief naar voetbal, en kan ook genieten van Ajax. Maar een kritische nood richting de godenzonen wordt al snel gezien hier als provocerend. Ik sluit me ook volledig aan bij Wim Kieft in deze. Ajax kreeg tegen de grieken een zelf soort penalty en je hoort er niemand over. Ja de tweede gele kaart van Veltman was "zwaar" gestraft, maar is wel reglementair. Word ook moe van mensen die echt denken dat Ajax dit bewust is aangedaan. Blind zou nooit zo n domme tackle in moeten zetten en Veltman heeft naast pech, Chelsea weerhouden van een doelpoging. Dat het in 1 actie gegeven wordt is treurig voor Ajax. Maar de scheids geeft voordeel, had daarvoor niet direct het spel stil hoeven leggen, en Chelsea schiet een bal op doel, maar wordt door een arm daarvan weerhouden. Volgende wedstrijd weer knallen voor Ajax, ze staan er nog steeds goed voor, maar begrijp die selectieve verontwaardiging niet zo. Dat had je tegen Paok dan ook moeten zeggen.

8 november 2019 om 12:22

Wat betreft selectieve verontwaardiging, Ajax wordt aardig genaaid (door de scheids, Var, door zichzelf of Chelsea, whatever) Met 3 opeenvolgende beslissingen in het nadeel van Ajax in 1 en dezelfde actie. Vind jij niet dat mensen daar verontwaardigd over mogen zijn dan, omdat je ergens 3 maanden geleden een voordeel het gehad in een andere wedstrijd?

" Dus hij had bedoeld dat de bal via de paal tegen de keeper ging en zo de goal in? Best knap dan... " Je doet je naam echt eer aan. Je kan gewoon bewust op doel schieten en dan kan de bal er op verschillende manieren in gaan. Of hij er nu rechtstreeks in gaat of via de paal of een verdediger doet in dat geval helemaal niets af aan het feit dat er bewust op doel is geschoten. Dat bewust slaat dan ook niet op de vraag of hij er rechtstreeks of via de keeper in is gegaan maar of het een schot was of een voorzet. Of het geluk was of niet is ook arbitrair, dat wordt uitsluitend zou benoemd omdat de bal nog werd aangeraakt terwijl dat door de curve die de bal had wellicht nog het meest haalbare was en de bal er sowieso was ingegaan. Ik kan niet zoveel met dergelijke uitspraken en het is wat mij betreft ook nog eens volstrekt irrelevant omdat het hoe dan ook een schitterende goal was.

Dat was een master Goal. Goal of the master. Ik heb 30 jaar gevoetbald met een trap techniek nog niet de helft als van der vaart en Hakim Ziyech.

hij wilde hem er gewoon scherp indraaien en gaan voor 2 opties , of hij draait over de keeper heen ala lasse schone tegen madrid of een grote kans dat je er alleen maar tegen aan hoeft te lopen en de 1e optie kwam perfect uit maar je moet hem ook maar zo kunnen raken he, wereldklasse!

Na het was zeker geen bewussie. Die vrije trap had heel veel weg van een corner alleen hij geeft die voorzet gewoon te dicht bij de keeper. Maar omdat hij een sterke curve eraan gaf, misschien de wind, kwam hij alsnog op de paal. Dat de bal dan tegen de keeper aankomt, de goal in, is gewoon gelukkig. Kijk de goal van schone toen tegen real? Weet niet precies maar hij draaide bal toen heel lekker in, in de champions league, dat was een bewussie. Maar deze bal van Ziyech is gewoon gelukkig want het was een voorzet bij de tweede paal. De reactie daarna spreekt ook boekdelen. Als hij hem bewust indraait dan spring je een gat in de lucht als het lukt, nu keek hij een beetje alsof hij niet realiseerde wat er zojuist gebeurt was.

Zeker een bewuste als je ziet dat hij ze vaak op de stropdas legt zoals die eerste goal van Promes

Echt volledig bewust zal het niet geweest zijn. Het is meer iets van 'ik schiet hem hard en geplaatst en hopelijk kan iemand zijn hoofd er tegen zetten, en anders hoop ik dat ie er zelf in vliegt'. Het zal iets tussenin zijn, maar nog steeds even mooi doelpunt!

De bal was wel bewust op doel geschoten , hij gaat er gelukkig in via de keeper. Ziyech is in staat om een bal zo te plaatsen . Kijk maar eens naar Valencia uit hoe hij Cilissen verschalkt.

8 november 2019 om 16:41

Haha dat is toch totaal wat anders 😂
Hij probeert hem gewoon voor te slingeren en met zijn traptechniek levert dat altijd gevaar op en nu ging hij er via de keeper in. Niemand gaat mij vertellen dat hij bewust op doel schoot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren