Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Sar benadrukt: ‘Niemand van de kern zal vertrekken’

Laatste update:

Ajax plaatste zich afgelopen dinsdag voor de achtste finale van de Champions League, door met 0-2 van AEK Athene te winnen. De nodige spelers hebben in de eerste seizoenshelft de aandacht getrokken en worden in verband gebracht met een transfer. Toch benadrukt algemeen directeur Edwin van der Sar in gesprek met FOX Sports dat Ajax niemand zal laten gaan.

“Het zou kunnen dat er spelers bijkomen, maar we laten niemand vertrekken die we niet willen laten vertrekken. We zijn door in de Champions League, we willen de achtste finales ook goed ingaan. Je kunt natuurlijk kijken naar jongens die niet genoeg speeltijd krijgen, maar niemand van de kern zal vertrekken”, zegt Van der Sar. De overwintering in de Champions League levert Ajax tevens de nodige miljoenen op.

Toch vindt de algemeen directeur van Ajax dat van secundair belang. “Voor de club en spelers zijn deze wedstrijden belangrijk voor de ontwikkeling. Dat is belangrijker dan wat er bijkomt”, stelt Van der Sar. Ajax neemt het zondagmiddag om 12.15 uur op tegen ADO Den Haag. Trainer Erik ten Hag geeft in het competitieduel de voorkeur aan Klaas-Jan Huntelaar boven Kasper Dolberg. Bij de bezoekers is smaakmaker Abdenasser El Khayati niet van de partij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die poll ... Denk jij dat Ajax ver komt in de Cl?

Los van het feit dat het niet een heel erg concrete poll is, vind ik het al een goede prestatie dat Ajax (a.) door 3 voorrondes is gekomen en (b.) na 5 wedstrijden zich geplaatst heeft. Ik vind overwintering dus al "dat Ajax ver is gekomen'.

Verder zal veel afhangen van de loting.
Barca ofzo loten, betekent Exit terwijl er tegen andere opponenten best 'iets mogelijk is' (ook niet heel concreet )

2 december 2018 om 12:20

Ik denk dat Ajax het heel veel topclubs lastig kan maken in de volgende ronde, maar wat me nog het meest (positief) verrast, is het feit dat Ajax heel de CL-campagne nog ongeslagen is.

2 december 2018 om 13:20

Sluit ik mij bij aan. Onana, De Ligt, Frenkie de Jong en ook Mazraoui halen als jonge spelers al een erg hoog niveau en presteren constant. Spelers als Tagliafico, Tadic, Blind zijn ook zeer stabiele, ervaren krachten van Champions League niveau. Ziyech is ook fantastisch dit seizoen.. Wij hebben gewoon een erg goede selectie die in balans is. Jongens als Neres, Schone, Huntelaar, Dolberg, Van de Beek hebben ook specifieke kwaliteiten. Met deze groep kunnen we zeker nog een keer verrassen. Thuis met de supporters erachter is echt alles mogelijk. Voor uitwedstrijden ook een mooie groep die kan verrassen.

el khayati er niet bij vanmiddag?? Dat is balen zeg, die wilde ik juist tegen ajax zien vandaag. Iemand een idee waarom?

2 december 2018 om 13:28

Blessure, ADO wilde geen risico met hem nemen.

2 december 2018 om 13:30

Nee, ik weet niet waarom jij El Khayati wilde zien tegen Ajax, vertel!

Denk dat het zowiezo het beste is als iedereen blijft, mocht Ajax stunten om naar de kwartfinale te gaan en wie weet zelfs de halve finale bereiken dan zullen spelers als De Ligt, Ziyech en ja wie anders dan super talent Frenkie de Jong misschien voor een veel hoger bedrag weggaan in de zomer.

2 december 2018 om 12:22

Zullen we het nog even niet over de halve finale hebben? Ja, ze doen het leuk, vergeet daarbij niet dat als ze 2e in de poule worden dat er gewoon een city, Barcelona, Real Madrid

2 december 2018 om 12:37

Ik begrijp dit soort reacties over geld nooit zo goed.ik zou genieten van het moment, genieten van de te komen CL wedstrijden en hopen dat je zo ver mogelijk komt. Verder hopen dat de kampioensrace goed afloopt.

Van 10 mln meer of minder op de bankrekening van Ajax wordt geen supporter gelukkig(er), denk ik.

Gezien de mogelijke opponenten van Ajax in de 8e finale, zeker als ze groepswinnaar worden, behoort een kwartfinale zeker tot de mogelijkheden. In dat geval is het seizoen al meer dan geslaagd, ook als ze weer geen kampioen worden.

2 december 2018 om 12:55

Ajax is als 2e in de groep niet de favoriet! Alle 1e plaatsen zijn sterker dan Ajax, eigenlijk is Porto het minste wat je dan kan loten. Ook moeten we niet vergeten dat Ajax over 2 wedstrijden tegen Benfica ook niet veruit de betere waren. Er werd over 2 wedstrijden gewonnen tegen Benfica wat erg knap is maar het zat ook wel een beetje mee door onder andere een van richting veranderde goal en een eigen doelpunt in de uitwedstrijd. Het was niet zo dat Ajax Benfica overklaste! Ook zie ik Ajax geen groepshoofd worden.

2 december 2018 om 14:27

@ memphisdepay

De meeste mensen boeit het volgens mij weinig wie wel of niet de favoriet is, dat is meer een bedachte term van sportjournalisten en bookies, wat meestal op niets meer gebaseerd is dan op de naam/populariteit van een club.

Benfica overklaste ons ook niet, dus wat is nou precies je punt ? Zo ie zo is het niet zo dat ploegen in de Champions League elkaar continue overklassen, maar toch een goed resultaat behalen. Dus waarom verwacht jij dit kennelijk dan wel van Ajax ? In het verleden werden dit soort wedstrijden vaak verloren o.a. doordat het team het min of meer opgaf en daardoor een fatale domme fout maakte. Met alle terechte hoon die daarop volgde, nu is er een Ajax dat aanvallend kan spelen, maar als het niet loopt ook op zijn Duits/zuid Europees een goed resultaat kan behalen. Een kwaliteit dat altijd Ajax verweten werd niet te bezeitten, en nu is het weer niet goed. Overigens zonder geluk vaart niemand wel, wanneer dat geluk bij de tegenstander valt horen we mensen daar over het algemeen niet over, maar nu is het opeens wel een issue.

Waarop baseer jij het dat Ajax geen groepshoofd kan worden ? In Duitsland hadden we kunnen en eigenlijk moeten winnen, en daarnaast is Ajax in Europese thuis wedstrijden ijzersterk. Waar Ajax in het recente verleden wel vaker gewonnen heeft van veel beter geachte tegenstanders, dus ik zou niet weten waarom het niet zou kunnen. Zeker met de zeldzame grotendeels kwalitatief in balans zijnde selectie die Ajax vandaag heeft, als het ooit weer eens echt mogelijk is; dan is het dit seizoen wel.

3 december 2018 om 08:05

Een eigen doelpunt in de uitwedstrijd? Volgens mij was het toch echt Tadic die scoorde namens Ajax...

Hopen dat Ajax nu doorpakt en wel het geld uitgeeft aan spelers zoals Richarlisson en Bailey. Daarnaast een Vertonghen ofzo en een aanvallende middenvelder zoals Mount.

Hoe staat het met Bande eigenlijk?

Ajax is niet de favoriet in de poule, dat is Bayern dat aan een gelijkspel in Amsterdam genoeg heeft.
Maar het is voetbal en daarin is alles mogelijk.
Daarom is er ook nog steeds een mogelijkheid om door te gaan als Ajax tegen een groepswinnaar speelt in de volgende ronde.
Wie gaf Ajax een kans toen het naar Munchen moest ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren