Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van de Beek krijgt frustrerende en merkwaardige boodschap van Rangnick’

Laatste update:

Donny van de Beek mag in januari niet weg bij Manchester United, zo heeft Ralf Rangnick de 24-jarige middenvelder volgens The Mirror laten weten. Van de Beek wordt al tijden in verband gebracht met een (tijdelijk) vertrek uit Old Trafford, maar de nieuwe Duitse manager staat dat dus naar verluidt niet toe.

Rangnick zou Van de Beek waarderen en hem als onderdeel van zijn plannen beschouwen. Dat blijkt vooralsnog totaal niet uit de daden van de coach, omdat de rol van de middenvelder sinds het aantreden van Rangnick nauwelijks is veranderd. Van de Beek had onder Rangnick alleen een basisplaats in de Champions League-wedstrijd tegen Young Boys (1-1), maar veelzeggend was dat er toen een compleet B-team werd opgesteld.

Verder moet Van de Beek het stellen met ultrakorte invalbeurten, die nog niet langer dan vijf minuten duurden. Vaak lijkt de middenvelder alleen ingebracht te worden om wat tijd te rekken en zo een kleine voorsprong over de streep te trekken. Daarmee is zijn rol vergelijkbaar als die onder Ole Gunnar Solskjaer, die het ook totaal niet in Van de Beek zag zitten. De laatste periode van de Noor mocht de voormalig Ajacied meestal niet eens invallen.

Als Rangnick daadwerkelijk niet wil dat Van de Beek verhuurd of verkocht wordt, dan zal dat als een uiterst frustrerende boodschap komen voor de negentienvoudig Oranje-international. Van de Beek had in de zomer al weg gewild, maar zijn toenmalig zaakwaarnemer Guido Albers slaagde daar niet in. Mogelijk uit onvrede daarover stapte de offensieve middenvelder eind oktober over naar Ali Dursun, die in de winter een overgang moet zien te bewerkstelligen. Met het oog op het aanstaande WK in Qatar is het maken van speelminuten van doorslaggevend belang voor Van de Beek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties
17 december 2021 om 21:18

Donny is denk ik gewoon een gezellige gozer in de kleedkamer. Niemand wil hem opstellen maar ook geen trainer bij United wil hem verkopen

17 december 2021 om 23:40

Japie// dat moet het haast wel zijn 🤣🤣.

17 december 2021 om 21:25

Jaaaaaaaa... dit gaat me punten kosten maar jawel, gelukkig een bericht van Donny vd Beek. Ik was al naar overlijdingsberichten aan het kijken, maar hij leeft nog joh

17 december 2021 om 22:04

Om dan te gaan janken wanneer iemand een grapje (of in jouw ogen provocerend) maakt over jouw club. Ben jij echt zo of gewoon een ordinaire trol Alsjemenou? Uitdelen betekent ook incasseren.

17 december 2021 om 22:44

Wat heeft dat met Donny te maken, een bankzitter. Niets meer, niets minder. Wat is de nieuwswaarde. Deze gast heeft de meeste artikelen op voetbalzone. Kan toch niet waar zijn...

17 december 2021 om 22:56

Reageer er dan gewoon niet op. Je houdt het zelf in stand met dit soort onzinreacties. Laat de mensen die dit wel interessant vinden er gewoon over ouwehoeren.

17 december 2021 om 23:13

Vernon. Je hebt gelijk. Maar de onderste steen moet boven..

18 december 2021 om 00:23

Sommige mensen moeten echt een hobby zoeken...


Donny bijvoorbeeld, die heeft toch tijd over

18 december 2021 om 08:22

Wellicht kan Donny terug maar Ajax. Dan keert de rust op VZ ook weer terug. Kunnen we wat vaker iets over de Vrij lezen. Wat vind de vader van de Vrij eigenlijk van het eten in Italie. De trainer van de Vrij heeft gisteren in de file gestaan op weg naar de training. De kapper van de Vrij heeft nieuwe scharen...

18 december 2021 om 08:34

Die jongen heeft geen enkele nieuwswaarde, te triest voor woorden dat er nog artikelen over hem worden geplaatst.

19 december 2021 om 18:48

Donny naar Ajax? Die hebben Berghuis, Klaassen en indien fit Kudus. Dus die gaat natuurlijk nooit naar Ajax. En bij Ajax gaan er dit jaar minimaal 2 vertrekken dus een keeper en een rechtsback halen zou beter zijn. Maar natuurlijk ook een spits want straks is Haller er een tijdje niet. Spelers als Donny en Ziyech zijn daarnaast ook nog eens te duur en ze willen veel geld verdienen in het buitenland.

18 december 2021 om 11:26

Ja maar het was toch Ole zijn schuld dat Donny niet speelde🙄?

Misschien moet je dan maar gewoon een nare jongen zijn en een beetje oorlog maken. Als je een nice guy bent dan kom je niet ver in de top, blijkt maar weer. Je moet een beetje een boef zijn af en toe. Sla met je vuist op tafel en vertrek gewoon zou ik zeggen. Straks staat het WK voor de deur en dan zit je nog steeds op de bank, lijkt me een nachtmerrie.

17 december 2021 om 21:13

Er moet wel heel veel gebeuren dat Donny naar het WK gaat....

17 december 2021 om 21:22

Precies,Op een gegeven moment gaan ze gebruik maken van je zachtheid en gaan ze over je heen lopen.Niet alleen bij Donny maar is wel een beetje overal zo.

17 december 2021 om 21:36

Misschien toch overstappen naar Raiola, als er een oorlog kan maken.

17 december 2021 om 22:45

Je kunt wel oorlog maken, maar zoiets moet ook gepaard gaan met prestaties op het veld. Van De Beek zit simpelweg niet in een situatie waarin oorlog maken de oplossing is. Die moet echt veel meer impact hebben en die kwaliteiten heeft hij gewoonweg niet. We kunnen het hier in Nederland nog zo mooi maken, maar Van De Beek is gewoon een speler die afhankelijk is van de kwaliteiten van anderen. Als klap op de vuurpijl heeft hij bij z'n club ook nog eens twee spelers die beter zijn op zijn positie.

17 december 2021 om 23:25

Oorlog maken om weg te komen bedoelt ie lijkt me, niet oorlog maken om speeltijd af te dwingen.

18 december 2021 om 00:38

Dat weet ik, maar ik denk niet dat Van De Beek in een situatie zit om uberhaupt oorlog te maken. Op dit moment is het voor hem te hopen dat er een club komt met een bod waar Manchester United blij mee is. Hier in Nederland denken we in het voordeel van Van De Beek en dat doe ik ook, maar objectief gezien is hij bij United gewoon 'die bankzitter die af en toe mee mag doen'. Oorlog schoppen is dan zeker niet de beste tactiek.

17 december 2021 om 23:42

Inderdaad. Dat donny niet goed genoeg is lijkt me evident, maar laat die jongen wel tenminste zijn voetbalgeluk ergens anders proberen te halen. Anderzijds was het wel zijn beslissing om meteen naar man utd te gaan met de bijpassende salaris dus daar valt ook veel voor te zeggen.

18 december 2021 om 00:35

En vertrek gewoon? Dat lijkt me een beetje lastig als je met je volle verstand een contract hebt getekend...

18 december 2021 om 10:16

United heeft natuurlijk gewoon het recht m aan z'n contract te houden

Zo'n ontzettend middelmatige speler. Dit moet MANU toch niet willen. Leuke voetballer voor in de subtop van Europa zoals een Ajax (waar hij het leuk deed), Sevilla, Dortmund, ect.

17 december 2021 om 21:13

Niet om flauw te doen maar Manchester United is sportief amper beter dan die teams die jij net opsomt. Dan zit Donny toch gewoon prima waar-ie zit?

17 december 2021 om 21:17

Als je de selectie ziet moeten ze natuurlijk beter zijn dan die teams. Door matige coaches en wanbeleid zijn ze inderdaad als team niet beter.

17 december 2021 om 21:22

Verwacht wel een wederopstanding doordat ik Ragnick hoog heb zitten maar tot dit moment houdt het allemaal nog niet over in Manchester.

17 december 2021 om 22:58

@psv'er

Maar dat is al jaren zo. Het geld en de selectie suggereren dat ze top zijn, maar de prestaties op het veld al jaren niet meer. De laatste keer dat United beter was dan Ajax was in de EL finale. Sindsdien presteert Ajax gewoon beter. Sevilla ook. Dortmund kan je over twisten.

17 december 2021 om 21:44

Lol manU boven die drie plaatsen, wat een misplaatste arrogantie. Denk dat ze van geen van drieën winnen. Wat een slappe hap al ja-ren

17 december 2021 om 21:47

Manchester zit in de volgende ronde Cl,Dortmund en Sevilla werden uitgeschakeld in een zeer matige poule

17 december 2021 om 22:50

kinggeorge - Dortmund, Sporting en Besiktas tegenover Villarreal, Atalanta en Young Boys. Je kunt dus gerust stellen dat Ajax het een stuk beter gedaan heeft in de CL dan Manchester United, ondanks het feit dat ze allebei eerste in hun poule zijn geworden. Als je een sneer uit wilt delen, kies dan wel je moment...

17 december 2021 om 22:47

Het ligt er maar net aan hoe je het bekijkt. Als je naar de prestaties van de afgelopen 5 jaar kijkt, doet Ajax het toch best goed in vergelijking met Manchester United. Verder snap ik wel wat je bedoelt hoor, maar dat mag je wel wat minder denigrerend brengen.

18 december 2021 om 09:45

Ajax zou dit zootje ongeregeld wat zich Man U noemt compleet van het veld af blazen... al 10 jaar een subtopper

18 december 2021 om 17:08

Net zoals Ajax ook een subtopper is. Of wil je pretenderen dat Ajax de top is?

18 december 2021 om 10:27

agh ja lekker europa league of conference league weer volgend jaar voor Man U , waarschijnlijk dan gewoon je jeugd heen sturen en eruit vliegen net als Tottenham . Kijk dat is echt het de club waar de toppers willen spelen , dan toch liever bij ajax sevilla of dortmund. hoef je ook niet met allemaal van die over het paard getilde spelers als onder andere pogba samen te spelen .

Donny is niet de man die in zijn eentje het verschil maakt, maar zeker wel een speler die anderen beter kan laten voetballen , waardoor uiteindelijk het team beter wordt .
hopelijk gaat hij snel weg uit Manchester met al die geweldige spelers die eveneens niet presteren maar gewoon mogen blijven staan . hopelijk kan hij het vanaf Januari weer laten zien bij een andere club .

18 december 2021 om 13:55

Bij United wordt nog weleens een Europese prijs gewonnen, schijnen ook gewoon te tellen toch?



Veel berichten over speler die vaak op de bank zit. Niet erg hoor. Hij moet niet zeuren want als hij de kans krijgt grijpt hij die nooit of maakt hij zoals tegen Young Boys een beslissende fout.

17 december 2021 om 21:27

Zit hem op dat moment ook niet mee dan. De beste man neemt hem aan en schiet hem een partijtje lekker binnen haha

17 december 2021 om 21:32



Hij moet meer naar Muller kijken dat is nou ook niet echt getalenteerde speler, maar is zonder bal zo slim dat hij aan Bayer vele toevoegt indruk maakt. En mentaal heel sterk. Muller is ook brutaal met zijn mond.

17 december 2021 om 21:38

Lol lol lol. Wat zeg jij over Müller!?!? Een van de beste Duitse voetballers van de afgelopen 20 jaar. Zijn motoriek is niet heel soepel, maar hem 'niet zo getalenteerd' noemen?!?! Wellicht eens wat beter opletten wat voor slimme balletjes hij geeft en hoe zuiver zijn schoten zijn. Niet voor niets al vanaf zijn 20ste bijna onafgebroken in de basis van Bayern en Duitsland.

17 december 2021 om 21:47

Hij snapt het spelletje ook goed, weet al van te voren waar de bal heen moet, maar is niet extreem getalenteerd ofzo. Hij is wel heel slim...

17 december 2021 om 22:51

Het is een Nederlander. Dan is het niet vreemd dat een Nederlands voetbalplatform aandacht heeft voor een speler van Manchester United. Het is niet zo dat we het hier hebben over een speler van Dordrecht of iets dergelijks...

17 december 2021 om 22:51

Tja, het is ook niet makkelijk als je nooit meespeelt en dus ook niet echt ritme opdoet in een team dat heel anders speelt dan je vroeger speelde. Hoeveel spelers staan er meteen? Niet veel en hij ook niet. Natuurlijk is hij ook overgewaardeerd, maar dat zijn zoveel spelers. Pogba bv. Ook.

Waarom moet het steeds over vd Beek gaan?

Van de Beek moet daar gewoon weg. Wat heeft het voor zin om bij United te blijven. Ga lekker bij een wat lagere club spelen waar je gewoon vaker aan spelen toe komt. Zelfs onder Rangnick mag hij een paar minuutjes meespelen. En als hij speelt is het voornamelijk als nummer 10. Alleen je hebt Mctominay en Fred achter je en dan heb je 0 creativiteit op het middenveld. Als 8 heeft hij verdedigend wel wat steken laten vallen. Maar goed United heeft geen echte stofzuiger.

Maar ja, hij heeft ook getekend met zijn volle verstand...

Volkomen begrijpelijk. Nu die besmettelijke omikronvariant van het coronavirus ook in Engeland rond raast wil je zoveel fitte selectiespelers hebben, ook als dat een speler is die tot nu toe niet uit de verf is gekomen bij de club

Laat vd beek gewoon terugkomen naar ons aller Ajax oftewel de Europese top is te hoog gegrepen voor vd beek want vanaf het begin was het gedoemd te mislukken bij man united kijk maar naar Depay.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren