Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel: ‘Links en rechts hoor je al dat zijn manier van werken bevalt’

Laatste update:

Ronald Koeman beleefde zondagavond zijn officiële vuurdoop als trainer van Barcelona en de Nederlandse oefenmeester kan met een 4-0 overwinning op Villarreal terugkijken op een geslaagd debuut. Mark van Bommel speelde in het verleden een seizoen voor de grootmacht uit Catalonië en de voormalige middenvelder merkt dat Koeman er vooralsnog goed op staat in het Camp Nou.

“Links en rechts hoor je al dat de manier van werken van Ronald de spelers bevalt. Natuurlijk is het bij een nieuwe coach altijd even wennen. Maar Nederlandse trainers kiezen over het algemeen voor aanvallend voetbal en de bal willen hebben. Door de jaren heen paste dat altijd bij Barcelona”, vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. Van Bommel denkt dat Koeman zichzelf met dit klinkende resultaat voorlopig wat rust heeft verschaft om verder aan zijn elftal te schaven.

De ex-trainer van PSV geeft echter aan dat trainers van Barcelona echter altijd onder druk staan en hij krijgt bijval van Boudewijn Zenden, die in het verleden drie jaar voor de club speelde. Zenden noemt Villarreal ‘geen verkeerde tegenstander’, maar wijst ook op de aankomende confrontaties met Celta de Vigo en Sevilla: “In LaLiga is geen wedstrijd makkelijk. Dit zijn echter direct wel heel zware wedstrijden en er wordt een overwinning verwacht. Het is het lot van een coach van Barcelona. Alles wordt altijd afgemeten aan Real Madrid. Je mág niet achteropraken. Dat geldt het hele jaar en daardoor is er altijd druk.”

Patrick Kluivert zit als hoofd opleidingen van Barcelona dicht bij het vuur en hij is van mening dat Koeman ervaren genoeg is om zich niet van de wijs te laten brengen door het gerommel binnen de clubleiding. Kluivert looft daarnaast de kwaliteit van Koeman om spelers op de juiste plek te zetten en het beste uit individuen te kunnen halen: “Antoine Griezmann speelde vanaf rechts, Philippe Coutinho op het middenveld, Lionel Messi in de spits en Frenkie de Jong op zijn Nederlands Elftal-positie. Dat verschil – in positieve zin – merkte je meteen.”

Kluivert is daarnaast zeer te spreken over de verrichtingen van Ansu Fati tegen Villarreal. De jonge aanvaller nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening: “Natuurlijk maakt het me als hoofd opleidingen trots als je dat zeventienjarige mannetje het verschil ziet maken. We kennen zijn kwaliteiten, maar het is de speler die de trainer moet overtuigen van zijn meerwaarde. Ansu zal nog stappen moeten maken, maar hij is natuurlijk heel erg op de goede weg.”

Denk jij dat Barcelona donderdag ook gaat winnen van Celta de Vigo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De voortekenen lijken goed! Laat ik dat ook direct maar benadrukken gezien ik over Koeman veel twijfels had en heb. Maar Koeman durft veranderingen door te voeren, wat ook nodig was en dat valt me nog alles mee. Frenkie de Jong is de spil die het nieuwe Barcelona moet gaan dirigeren, daar ben ik van overtuigd.

28 september 2020 om 16:28

IK denk dat Koeman een hoop heeft bijgeleerd in de afgelopen jaren. Ik was blij met hem als trainer bij Feyenoord. Bij het Nederlands elftal heeft hij ook bepaalde keuzes gemaakt die prima waren.als Messi niet tegen gaat werken komt het denk wel goed met Koeman.

28 september 2020 om 17:35

dan mag Frenkie wel wat beter gaan spelen want hij speelt vrij anoniem sinds hij bij Barca zit. gisteren was het ook een magere voldoende

28 september 2020 om 17:50

Frenkie speelde matig vorig jaar op een handjevol wedstrijden na. Maar gister was hij meer dan prima. De tweede helft kan ook gewoon door een hectische en rare voorbereiding komen.

Eigenlijk het punt wat wij een tijdje geleden bespraken is meer aan de orde dan ooit. Ja Busquets is een legende maar als op zijn positie een sterke alrounder kan komen kan dit Barcelona mooie dingen bereiken. Busquets is alleen nog maar een grote naam en zal tegen de kleintjes puur op ervaring nog wel kunnen uitblinken maar had gister weer het idee dat ik naar een uitgebluste man zat te kijken.

28 september 2020 om 17:57

bij Busquets is idd het beste ervan af maar Frenkie heeft imo meer in huis als hij wat hij tot nu toe bij Barca heeft laten zien. dat hebben we allemaal gezien bij Ajax

28 september 2020 om 18:33

Ben het niet vaak met Japie eens, maar hier heeft hij wel een punt. Frenkie heeft bij Ajax veel meer laten zien dan tot dusver bij Barca. Ga er wel vanuit dat hij onder Koeman gaat floreren op zijn eigen positie, want dat deed hij bij Nl ook.

28 september 2020 om 19:10

@inkemontana ik verwacht ook wel dat het goed komt maar het lijkt of Frenkie nog een beetje met de handrem erop speelt. bij Ajax legde hij meer risico in zijn spel

28 september 2020 om 17:49

@myvision ik vond het tactisch zwak gisteren. Het kwam neer op: voorste vier mogen min of meer doen wat ze willen, twee op het middenveld voorzichtig zijn, twee vleugelverdedigers vaak naar voren. Lijkt wel wat op het Nederlands elftal, alleen zal Koeman hopen dat de aanvallers bij Barca nog wat slimmer omgaan met al die vrijheid.

Waar komt de NL positie van de jong vandaan. Daar voetbalde hij altijd al, ook bij Ajax.

Het is pas één wedstrijd. Laten we eerst afwachten na een reeks wedstrijden zowel nationaal als internationaal voordat er met superlatieven gegooid gaat worden.de spelersgroep is in grote lijn nog steeds dezelfde groep die met 8-2 de deksel op hun neus kregen een paar weken terug.

Koeman doet logische dingen en is immuun voor manipulaties en vriendjespolitiek, dan kom je al een heel stuk verder dan de vorige twee. Lijkt ook een goede staf om zich heen verzamelt te hebben. Hopelijk zit hem mee de komende wedstrijden, dan zien de dingen er al een stuk rooskleuriger uit en kan het hele voetbalcircus omtrent Barcelona even dimmen.

Ansu is geweldig zijn doelgerichtheid en het afwerken is van een ongekend niveau voor een 17 jarige! Ge-wel-dig! Coutinho lijkt ook weer helemaal opgeleefd en voelt zich als een vis in het water op 10 met veel beweging en lopende mensen om zich heen. Zonder Suarez die vele aanvallen altijd verpeste door gebrek aan dynamiek en techniek loopt het voorin ook goed met veel diepgang en beweging. Doet Koeman toch goed. Alleen Busi banken voor Pjanic en we kunnen er tegen aan.

28 september 2020 om 16:54

Busi banken voor Pjanic??
Busquets is nog altiid veel beter dan Pjanic.
Pjanic was bij Juve ook helemaal niet zo goed, en werd heel vaak gewisseld.
Busi heef alles gewonnen en zijn eigen op het hoogste niveau bewezen dat kun je niet zeggen van Pjanic.
Als Busq moet banken voor iemand dat toch voor Puig, maar zeker niet voor Pjanic.
Pjanic wordt weeral zo’n aankoop met een hoge loon, die ze niet meer weg krijgen.

28 september 2020 om 16:59

Pjanic kan het belopen Busquets al heel lang niet meer simpel. Bovendien liet Pjanic gisteren meer in die aantal minuten zien dan Busi in de hele wedstrijd. Die de slechtste speler was aan Barça kant.

28 september 2020 om 17:49

Pjanic is helemaal geen loper man, werd bij Juve ook altijd als eerste vervangen.
Speelt ook veel trager als Busq, Pjanic kan onder druk niet voetballen

28 september 2020 om 17:09

Busquets banken voor puig en klaar is kees. En griezman zal moeten presteren anders verliest hij zijn plek vooor dembele denk ik.

28 september 2020 om 17:47

Ansu doet het inderdaad echt geweldig voor zijn leeftijd! mega talent. Toch ben ik het meeste blij met Coutinho. Bij liverpool zag je wat hij allemaal kon en nu hij perfect in dit systeem past als 10 laat hij zien dat hij genoeg creativiteit in zich heeft om bij barcelona te spelen. Vorige seizoenen werd hij mijn inziens gewoon wat misbruikt.

Barça is zijn voetbal technisch voorsprong niveau en ontwikkeling kwijt door 10 jaar Rosell en Bartomeu. Meer dan 5 coaches en 5 technische directeurs versleten en bijna 1 miljard aan zwak transferplan van bijna 30 spelers besteed in de laatste 5 jaar.

De ego van Bartomeu om zijn voorganger Laporta te willen overtreffen en zijn eigen stempel te willen drukken op de club is wat Messi zijn carrière dermate heeft verpest waardoor hij nu weg wil.

Elke neutrale fan kijkt moedeloos hoe dat Barça elke jaar opnieuw zichzelf amputeert en nu na zo vele dramatische wedstrijden komen ze af met veranderingen met de hoop dat het goed afloopt.

28 september 2020 om 17:11

Carriere van messi kan je moeilikk verpest noemen. Als er een wel deugende directeur zat had barca wellicht wat meer gewonnen. Maar verpest carriere en messi in een zin gaat niet samen.

28 september 2020 om 17:44

Alfredo Di Stefano heeft in een goed team 5 europ cups 1 gewonnen , Barca met hun beste speler in hun clubgeschiedenis heeft moeten toekijken hoe madrid met nodige geluk 3 opeenvolgende CL won omwille van slecht technisch beleid dat voor zorgde dat de selectie qua competitiviteit vele stappen achteruit heeft gemaakt , Barca heeft veel kwaliteit en ontwikkeling ingeboet de laatste 5 jaar en daar heeft Messi zijn carriere dermate onder geleden het is niet voor niets dat hij zelf weg wou en de jonge talenten de kans geven om het beter te doenondertussen heeft Koeman een officiele transferaanvraag ingediend bij het bestuur , hij zou een centrale aanvaller willen en is wordt er morgen een comite opgericht om de vertrouwensstemming in gang te zetten dergeiijke zaken verteld zelfs niet een deel van het verhaal

Het enige waar ik vurig op hoop, is dat Gerard Pique op zeer korte termijn direct vervangen wordt zodra Barcelona -wellicht- een waardige vervanger voor hem in huis heeft gehaald.

28 september 2020 om 16:58

Pique speelde anders een heel sterke match gisteren, en Lenglet is ook gewoon minder dan Pique.
Ik zou Pique, samen met Araujo opstellen.
Vanaf volgend seizoen Garcia- Araujo lijkt mij een goed duo.
Pique is nog steeds goed, maar elke verdediging heeft ook een goed team nodig dat voor elkaar werkt, en dat kan je niet zeggen van Barca van vorig seizoen.
Je moet het als team doen.

29 september 2020 om 10:27

Volgen jullie het hele seizoen iedere wedstrijd van Barcelona? Hij speelde solide tegen Villareal, maar het seizoen is pas net van start gegaan. Gerard gaat dit niveau absoluut niet vasthouden met zoveel wedstrijden nog te gaan. La Liga, de beker, Champions League...

28 september 2020 om 16:58

Naast een snelle centrale verdediger kan Pique nog wel even mee. De 8-2 was een teamfalen. Nu wordt er weet als team verdedigd hoewel het risico bestaay met de 4321 dat er gaten otstaan op het middenveld als de 3 man achter de spits niet genoeg meeverdedigen.

Top trainer is die Ronald. Rustig en altijd correct.

Het zou me niet verbazen als Barca gewoon kampioen wordt. Real is bizar zwak. Men doet alsof daar een geweldig project gaande is, maar Koeman is 5x de coach die Zidane is. Als ze het biet te bont maken intern, wint Barca gwn la liga dit jaar.

28 september 2020 om 19:13

nou, Zidane won 3 keer op rij de CL wat nog nooit een coach is gelukt. ja hij had een geweldig team maar dat hebben wel meer coaches gehad in de geschiedenis van het voetbal en die is het niet gelukt

28 september 2020 om 20:48

Waarom is koeman beter dan zidane? Zidane heeft als trainer meer gepresteerd vind ik

Mark weet wel goed de achterkamergeluiden op te vangen. Blijkbaar ligt daar toch zijn kracht. Misschien is het een betere joirnalist dan een trainer.

Pffff waarom moet Van Bommel hier iets over te zeggen hebben!? Laat die man zich aub stilhouden en nooit, maar dan ook helemaal nooit meer iets over het trainerschap lullen.
Wat een kansloze vent, kampioenschap bij PSV totaal verkloot

Pffff waarom moet Van Bommel hier iets over te zeggen hebben!? Laat die man zich aub stilhouden en nooit, maar dan ook helemaal nooit meer iets over het trainerschap lullen.
Wat een kansloze vent, kampioenschap bij PSV totaal verkloot

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren