Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel lijkt in eerste oefenduel PSV nieuwe aanvoerder prijs te geven

Laatste update:

PSV speelt woensdagavond tegen het Zwitserse FC Sion zijn eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainer Mark van Bommel stuurt een vrij sterk basiselftal het veld op en opteert voor Jeroen Zoet als aanvoerder. De doelman lijkt zodoende de belangrijkste kandidaat om de aanvoerdersband over te nemen van Luuk de Jong.

De Jong was afgelopen seizoen nog aanvoerder van PSV, maar doordat de aanvaller deze week zijn transfer naar Sevilla afrondde, zal Van Bommel op zoek moeten naar een nieuwe captain. Onder meer het Eindhovens Dagblad en Voetbal International wisten woensdag te melden dat Denzel Dumfries tegen FC Sion de aanvoerdersband zou dragen bij PSV, maar beide media zijn inmiddels met een rectificatie gekomen.

Van Bommel kiest tegen FC Sion voor Zoet als aanvoerder, ondanks dat ook andere ervaren krachten Nick Viergever, Jorrit Hendrix en Steven Bergwijn aan de aftrap zullen verschijnen. Op de linksbackpositie maakt de twintigjarige Steven Theunissen zijn officieuze debuut voor PSV; zomeraanwinsten Bruma en Ibrahim Afellay ontbreken nog in de wedstrijdselectie.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Sainsbury, Viergever, Theunissen; Rosario, Lammers, Hendrix; Bergwijn, Malen, Gakpo

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt gek maar van deze opstelling ook gewoon de meest logische naam om aanvoerder te maken.

3 juli 2019 om 18:41

Zoet heeft 0.0 uitstraling

3 juli 2019 om 18:58

Zoet oogt wel wat meer volwassen en doordachter. Denk dat de jonkies eerder naar Zoet zullen luisteren (zeker degene die uit de eigen opleiding komen) dan naar Dumfries, die in een dolle bui vanalles kan vertellen haha. Dat levert wel mooie televisie op, maar mij lijkt zoet de meest geschikte captain.

3 juli 2019 om 19:29

Wie wel bij PSV dan? Viergever en Hendrix zijn toch ook lulletjes lampenkatoen die eigenlijk niet in de basis horen te staan?

3 juli 2019 om 18:17

Hendrix of Zoet zouden hem horen te krijgen bij afwezigheid van Ibi, vind ik.

3 juli 2019 om 18:18

De kans is best groot dat hendrix dit seizoen amper speelt, hetzelfde geldt voor zoet met de komst van Unnerstall.

3 juli 2019 om 18:20

Als Zoet blijft dan zal die eerste keus blijven ga ik van uit.

3 juli 2019 om 18:42

Zoet en Ruiter zullen de aanvoerders vanavond zijn en niet Denzel. Het is bevestigd door de Psv watcher.

“Mea culpa: Denzel Dumfries is geen aanvoerder van PSV vandaag, maar de keepers Zoet en Ruiter. Mijn fout, heb me op verkeerde mededeling gebaseerd.”

3 juli 2019 om 20:55

Het zal me allemaal een zorg zijn. Hoe belangrijk is dit nou eigenlijk? Eigenlijk is niemand geschikt om op voorhand aangewezen te worden. Ik maak me drukker om de opstelling zoals aangegeven. Wéér Hendrix en Rosario. Dan haak ik écht af hoor. Daar ga ik me niet een heel jaar kapot aan lopen ergeren. Er moet nog zoveel gebeuren en er gebeurd zo verdomd weinig.......

4 juli 2019 om 00:42

Waarom Bergwijn niet?
Eigen jeugd en samen met Lozano je beste speler.
Of bij gebrek aan een echte leider Zoet, ook eigen jeugd, heeft de leeftijd en de ervaring.
Ik zie in Dumfries zo wie zo geen geschikte aanvoerder, die is nog zo met zich zelf bezig, te druistig en viel in de 2e helft van het seizoen toch een beetje terug.

Geen zoet of hendrix? Die lijken mij meer geschikt dan Denzel. Maar wie weet kan hij ons hiermee ook verrassen.

3 juli 2019 om 18:34

Hendrix is sowieso geen vaste basisspeler, daar komt ie gewoon tekort voor. Zoet gaat mogelijk nog weg en heeft er met Unnerstall een geduchte concurrent bij. Vind Dumfries niet eens zo'n gekke keuze, misschien iets te emotioneel in zijn reacties nu nog, maar aan de andere kant is het geven van deze verantwoordelijkheid aan hem wel heel goed voor zijn ontwikkeling. Dat-ie daarin een stuk volwassener wordt.

3 juli 2019 om 18:54

Ik vind Dumfries redelijk kansloos overkomen voor de camera. Leuk voor cult, Maase niet als vertegenwoordiger van je club

Onzin, je mist Afellay en Viergever nog. Ik snap eerlijk gezegd niet waarom Zoet hem niet gekregen heeft.

3 juli 2019 om 18:15

Excuses, je mist alleen Ibi nog en die zal hem wel krijgenz

3 juli 2019 om 18:20

Misschien houdt van Bommel er nog rekening mee dat Zoet vertrekt?

Vraag me af of hij een goede kandidaat is. Aan strijd leveren zal het bij hem niet liggen, maar in mijn ogen is hij nog vrij onbesuisd. Natuurlijk kan hij me verrassen..

3 juli 2019 om 18:23

Ja denk dat het net zo hilarisch gaat worden als schone die het 5 jaar lang deed.

3 juli 2019 om 18:53

Dumfries leuk dat je ook een voetbalzone account hebt.
Maar hoogindeconcen heeft natuurlijk gewoon gelijk. Dumfries maakte zichzelf en zijn team belachelijk met zoveel domheid. Dat kan je niet vergelijken met doorzichtige pogingen om de druk bij de tegenstander te leggen. Niet vergeten dat Luuk de Jong en Mark van Bommel dat ook probeerden te doen. Is heel wat anders.
Dumfries is een goede voetballer maar zijn iq is ongeveer 2x zijn schoenmaat, een aanvoerder staat de media te woord en is ook een visitekaartje. Ik hoop dat psv een wat intelligenter visitekaartje uitzoekt.

3 juli 2019 om 18:55

Maar hij heeft toch wel een punt dat schone ook goede uitglijders heeft gemaakt? En het vaak veel praatjes waren, maar de daden ver te zoeken waren? Los dat Dumfries zichzelf ook wel belachelijk maakte.

3 juli 2019 om 19:23

Dat heeft Schone zeker maar dat was onderdeel van het spel om druk bij de tegenstander te leggen. Doorzichtig ja, maar niet zo dom als Dumfries die er zijn eigen regels op nahield

3 juli 2019 om 18:25

Dumfries is inderdaad wel een beetje de man van de loze babbels haha, ik denk dat ik Zoet aanvoerder zou maken.

3 juli 2019 om 20:24

Beetje net als schone een aantal seizoenen lang zegmaar..

Wie is Theunissen? En hoe goed is hij?

3 juli 2019 om 18:37

Enige linksback die we momenteel hebben. Prima speler, in 2014 overgenomen uit de jeugd van De Graafschap. Was vorig seizoen basisspeler bij Jong Psv. Dit trainingskamp is nu de ideale kans voor hem om zich te gaan laten zien.

3 juli 2019 om 19:04

Anders hadden we nu mooi die Heritier Deyonge kunnen testen, maar die is helaas vertrokken naar Lyon..

Pfoe die verdediging is me toch armoedig zeg, PSV speelt over 20 dagen tegen Basel en met jongens als Viergever en Sainsbury kan het snel een deceptie worden. Hoop voor PSV dat die Lato binnen nu en een week binnen is zodat hij enigszins aan zijn nieuwe team gewend is voor de wedstrijd tegen Basel. Trouwens geweldig om te zien dat zowel Lammers als Malen de kans krijgen in de basis, dit is een verbetering ten opzichte van vorig seizoen aangezien Lammers i.t.t. de Jong wel de techniek bezit om als 10 uit de voeten te kunnen.

3 juli 2019 om 19:50

Geen sterke verdediging, maar armoedig? PSV heeft zich afgelopen jaar defensief prima staande gehouden in de CL met een centrum Viergever-Schwaab. Sainsbury vind ik weliswaar minder dan Schwaab, maar het niveauverschil is niet dusdanig groot. Verder is nog altijd de verwachting dat die Lato snel aansluit. Met een verdediging Lato-Viergever-Sainsbury-Dumfries moet je Basel ook kunnen verslaan. Die lopen immers met hetzelfde probleem op dit moment.

Is deze wedstrijd ergens live te zien?

3 juli 2019 om 18:25

Nee, komt alleen aan het einde een samenvatting op ad en psv sites. Verder nergens te zien.
Edit: ondanks eerdere berichten van psv is het toch mogelijk om dit te kijken. Stuur mij even privé berichtje als je linkje wil.

3 juli 2019 om 18:42

Dank u voor de info wel jammer.

Zoet? Kom op mensen, Zoet moet zich richten op de corebusiness van zn taak: “ballen tegenhouden”. Pas als hij dit beheerst zou ik hem reserve aanvoerder maken.
Aanvoerder moet zijn: Affelay!

3 juli 2019 om 19:05

Waarom affelay eigenlijk? Volgens mij is die de laatste jaren alleen maar geblesseerd geweest/ weinig gespeeld . Lijkt me voor affelay belangrijker om eerste seizoenshelft weer 100% fit te worden en weer op niveau te komen. Dan komt die aanvoerdersband later wel een keer

Staat ie toch mooi tussen namen als Gerets, Van Bommel, Cocu, enz. Eigenlijk wel armoede...

Dat zou de zoveelste idiote keuze van Van Bommel zijn. Bij mij heeft hij allang geen krediet meer. Edit: gelukkig blijkt het om een miscommunicatie te gaan en is Zoet aanvoerder.

Ik vind een keeper als aanvoerder niet echt logisch, je aanvoerder mag toch meestal meer tegen een scheidsrechter zeggen en zou juist in het veld de lijnen moeten uitzetten van de trainer. Iets wat natuurlijk een keeper lastiger kan doen en daarom had ik toch eerder een Hendrixs gekozen. Maar misschien is het dat van Bommel toch twijfelt voor Hendrixs in de basisopstelling....

3 juli 2019 om 19:10

Ach hoe vaak zie je nog een aanvoerder die met een scheids praat? Tegenwoordig staat er een heel peloton aan spelers om de scheids en zijn het opeens allemaal 'aanvoerders'. Het belangrijkste van een aanvoerder deze dagen is denk ik in de kleedkamer en als verbindingsman tussen spelersgroep en trainer.

3 juli 2019 om 19:19

leuke opstelling. Van Bommel lijkt zo snel mogelijk al naar zijn vaste 11 toe te werken.

Is het niet wat laat om nu pas je eerste oefenwedstrijd te spelen als je over drie weken al voorronde moet spelen?

Wat een commotie! Bijna elke trainer die nog niet weet wie de aanvoerder wordt geeft de keeper de aanvoerders band in de voorbereiding

Snap niet waarom een keeper aanvoerder moet zijn. Zoet is zeker niet de persoon die het team op sleeptouw gaat nemen. Bij elke bal die hij pakt, wacht hij totdat iedereen uit het strafschopgebied is. Ik ga ook niet vanuit dat hij vanuit zijn strafschopgebied komt aanrennen bij een discussie met de scheidsrechter.

Ik heb die wedstrijd zitten kijken, voor zover ik het uit kon houden... Jezus wat was dat slecht zeg. Eerste helft met toch redelijk vertrouwde opstelling ging het nog wel en heeft PSV wel grote kansen gehad maar eigenlijk was Sion dreigender. De 2e helft toen allebei de teams hadden gewisseld was het echt alleen maar balletjes breed, heb geen schot op doel meer gezien. Geen goede eerste wedstrijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren