MuchoGusto
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 8 november 2008
  • MuchoGusto
  • 200 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 3.900
  • 28 jaar (30-4-1994)
Persoonlijke berichten
9 september 2011 om 19:16
#4

Bedankt voor je compliment!

24 september 2011 om 14:14
#6

Hee, ik wou je even laten weten dat ik mijn account naam heb veranderdn. Voorheen was mijn account naam Psv_expert. Nu ben ik dus Matavzpsv.

2 oktober 2011 om 23:42
#7

Dankje wel man! Wat een geweldige spits is het toch ook hé? In de tweede helft had hij al een verwoestend schot die maar net naast ging...

Mensen gingen in het begin zeuren van, Matavz is de tweede Berg, hij gaat toch falen, etc etc. Hij heeft nu al drie keer gescoord in de competitie en 1 in de EL. Dat is toch echt een hele goede start.

Mooie aan Matavz is gewoon zijn kop, uitstraling(dat bedoel ik possitief). Als hij een kans mist blijft hij gewoon heel koel en gaat gewoon weer verder, heerlijk!!

Labyad maakte ook een mooie goal...

Aangepast op 2 oktober 2011 om 23:42 door MatavzPSV.

9 oktober 2011 om 15:52
#8

Hallo vriend,

Misschien was het je al opgevallen dat ik ineens 200 punten heb maar ik ben gevraagd als Moderator omdat ik de laatste maanden positief ben opgevallen hier en heb daar volmondig ja tegen gezegd.
Ik denk zeg het even, dan weet je dat ook weer!

8 november 2011 om 08:09
#11

Hallo Futurepsv,
Ik wil hierbij graag reageren op jouw reactie op het artikel over het toptalent van Psv dat naar Man United vertrekt. Als ik daar zou reageren hoor ik waarschijnlijk nooit meer iets van je terug omdat je geen bericht in je postvak zal krijgen. Graag zou ik wel een reactie terug ontvangen, vandaar dat ik het zo doe.

In het desbetreffende bericht gaf ik aan dat je zo'n jongen niks kan verwijten dat hij weggaat, als argumenten daarvoor gaf ik dat hij zomaar ernstig geblesseerd zou kunnen raken en dat hij bij Man United sowieso veel meer gaat verdienen dan in de Eredivisie. Jij had graag voorbeelden willen hebben van geblesseerde toptalenten en dergelijke. Ik kan je de naam Jordy Hoogstrate geven, hij was toendertijd samen met Sneijder en Robben het grootste talent van Nederland, maar door talloze blessures is het er bij hem nooit uitgekomen. Een ander voorbeeld is Lionel Messi, doordat die jongen naar barca is gegaan kreeg hij groeimiddelen en is hij uiteindelijk de topper geworden die hij nu is. Verder kan ik je nu niet veel voorbeelden geven, aangezien de spelers die geblesseerd zijn geraakt je nu niks meer van hoort.

Ook zei je dat de spelers die daar heen gaan met hun eerste contract vrijwel niks verdienen, ik kan je wel vertellen, een speler als Guidetti, zo ongeveer de 14e spits van Manchester city in de pikorde verdient meer als een talent in Nederland dat waarschijnlijk veel meer talent heeft, een Eriksen oid. Guidetti verdient bij City namelijk 800000 in het jaar, Eriksen verdient als allesbepalende topspeler van Ajax, wat bij een huidig talent nog niet eens zeker is of hij dat überhaupt zou gaan halen, 'slechts' 500000 per jaar. Zo kun je ook spelers als Van Aanholt en Burnet vergelijken qua niveau, het slaris verschilt echter zo'n 300000 euro. Bovendien is een speler die mislukt bij Psv of Ajax meteen een speler voor pakweg Zwolle of Vvv. Een Barazite van Arsenal kan mislukken bij Vitesse en bij Derby County en dan als volgende stap toch nog naar Austria Wien, een aardig team dat meedoet in de top van Oostenrijk en het Nederlandse koploper erg lastig maakt.

Dit was mijn reactie op jouw reactie, graag ontvang ik een bericht terug en ik hoop dat ik mijn mening met deze uitgebreide reactie heb duidelijk gemaakt, natuurlijk respecteer ik jouw mening en daarom zou ik graag ontkrachtende argumenten die voor jouw mening pleiten terugzien, zo kan ik wellicht mijn mening herzien.

Ik sta overigens niet achter de keuze van deze jongens die zo vroeg weggaan hoor, ik bedoel alleen te zeggen dat hen niets valt te verwijten.

29 maart 2012 om 22:20
#13

tweede plaats zou netjes zijn voor psv, ik hoop ook dat zij tweede worden (achter ajax natuurlijk XD) omdat ik hun het meeste kans geef om de champions league te halen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 9 augustus
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren