Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Bommel grijpt mis en schakelt mogelijk door naar Ihattaren’

Laatste update:

Mark van Bommel kan de naam Jens Petter Hauge van zijn verlanglijstje schrappen. De 21-jarige vleugelspits van AC Milan was een van de topprioriteiten van VfL Wolfsburg, maar verkast naar Eintracht Frankfurt, zo verzekert Transfermarkt. Mogelijk richt Van Bommel zijn pijlen nu op Mohamed Ihattaren van PSV of Steven Berghuis van Feyenoord, die beiden serieus in beeld zijn.

Wolfsburg bracht in juni een officieel bod uit op Hauge, maar kwam er niet uit met AC Milan. I Rossoneri vroegen minimaal vijftien miljoen euro voor de Noorse buitenspeler, waarna Wolfsburg zich terugtrok. Zondag meldde Fabrizio Romano dat Eintracht Frankfurt een bod van acht miljoen euro had uitgebracht en maandag voegt Transfermarkt toe dat de transfer in een afrondende fase is. "De aankondiging wordt snel verwacht", zegt journalist Manuel Veth, die niet weet voor welk bedrag een akkoord is bereikt.

Hauge speelt pas een jaar voor AC Milan, dat vijf miljoen euro betaalde aan FK Bodö/Glimt. De linkeraanvaller kwam in Milaan tot 28 officiële duels, waarin hij 8 keer scoorde en 3 assists gaf. Zoals gezegd zal Van Bommel met Wolfsburg op zoek moeten naar een alternatief voor Hauge. Daarbij worden Berghuis en Ihattaren gezien als relatief goedkope opties. Berghuis kan door een clausule in zijn contract voor vier miljoen euro weg bij Feyenoord, terwijl Ihattaren nog maar één jaar vastligt bij PSV.

Vorige week zei Van Bommel bij zijn presentatie als trainer van Wolfsburg in principe geen belangstelling te hebben voor Berghuis. "Ik ken Steven en ik wilde hem twee jaar geleden ook naar PSV halen", aldus Van Bommel tegenover ESPN. "We hebben zo af en toe contact, hij heeft ook contact gehad met Wolfsburg. Maar wij willen eigenlijk gewoon jonge spelers. Steven is een hele ervaren jongen, 29 jaar met een heel hoog rendement: veel assists en doelpunten. Maar op dit moment speelt dat niet."

Een veel jongere speler is de negentienjarige Ihattaren. Die optie hield Van Bommel vorige week meer dan open. "Mo is gewoon een topspeler. Hij wordt natuurlijk altijd met mij in verband gebracht, omdat ik met hem gewerkt heb. Hij heeft goed gespeeld bij mij, afgelopen seizoen heeft hij het moeilijk gehad. Dus waar ik ook naartoe zou gaan, Mo zal altijd genoemd worden. Het is gewoon een goede gast, waar ik het gewoon goed mee kan vinden. Of het dus zou kunnen? Wie weet. We hebben altijd belangstelling voor goede spelers", glimlacht Van Bommel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

7 miljoen en dan weet je alles, Bommel ...

5 juli 2021 om 22:16

Haha ik denk dat heel Feyenoord met je mee hoopt, en ik zelf zou er ook niet al te rouwig om zijn. Krijg alleen wel het idee door de geruchten dat Berghuis perse naar Ajax wil..

5 juli 2021 om 22:34

Dat denk ik ook, maar het vertrek van Berghuis zou wellicht niet eens heel slecht voor Feyenoord kunnen uitpakken.

5 juli 2021 om 22:40

@njfromvol hoezo zou dat niet slecht uitpakken? Berghuis is met afstand onze beste speler en zo ongeveer de enige speler die de kwaliteit heeft om bij een top 3 club te spelen waar je Feyenoord normaliter bij zou verwachten

5 juli 2021 om 22:56

Om verschillende redenen, Japie. Je krijgt wat ruimte om te investeren en ruimte in je salarishuis. Verder kan Feyenoord verlost worden van het Berghuis-dwanghuis waarin het zich al 2 jaar begeeft en waardoor andere spelers de kans krijgen hun rol te pakken.

5 juli 2021 om 23:15

waarom konden die andere spelers dan niet hun rol pakken toen Berghuis er wel was? De Bruyne is ook de belangrijkste man bij City maar ik zie dan niet opeens een Foden, Mahrez en Sterling niks beslissends meer doen in het veld. misschien hebben die spelers gewoon niet meer in zich dan een bijrol vertolken

5 juli 2021 om 23:25

Vooral dat NJfromVOL. Ik vond dat Berghuis zijn gedrag in het veld andere spelers naar beneden haalde. Niet het maximale uit hun zelf konden halen. Overigens is hij misschien wel bij de meeste goals betrokken, alleen zo speelde Feyenoord ook. Alles ging naar Berghuis met als reden dat er bij de andere geen kwaliteit zat. Zo plaats je wel iemand in een zetel die er zo naar ging gedragen. Penalty’s en corners kunnen getraind worden dus had een andere speler ook kunnen nemen. Plus ik vind dat een speler zichzelf nooit boven de rest of club kan zetten. Het is een teamsport. Zoals zijn rode kaarten en er mee weg komen. Er stond de beker en plek 4 op t spel. Het geschreeuw bij het maasgebouw “IK ben voor jullie gebleven!”. Je mag best wat echo hebben alleen naast je schoenen lopen hoeft ook weer niet. Altijd die blik als Toornsta een keer een klote pas geeft, gozer rent de snot voor z’n ogen. Zo kreeg ruimte om z’n acties maken en minder hoeven verdedigen.
Ja ik ben er niet rauwig om.

5 juli 2021 om 23:28

@ Japie. Ben het vaak met je eens maar De Bruyne en Berghuis zijn toch totaal verschillende karakters. Vind De Bruyne meer een teamspeler en zo gedraagt hij zich ook naar mede spelers. Geen rare gebaartjes en domme slidings van achteren.

5 juli 2021 om 23:32

Foden, Mahrez en Sterling ... Naast De Bruijne zijn dat gewoon toppers in Engeland. Ik hoop dat je zelf ook het verschil ziet.

Ik denk dat De Bruijne vooral een teamspeler is, waar Berghuis vooral de beste speler is en alles opeiste, zoals Depay dat doet in Oranje. Verstikkend voor de rest.

Natuurlijk is Berghuis een prima speler, maar als ik kijk naar 1998; Feyenoord raakte zijn beste speler kwijt en werd met een straatlengte voorsprong kampioen. Dat scenario voorspel ik nu echt niet, maar het zou me niets verbazen als je er per saldo niet slechter van wordt.

5 juli 2021 om 23:35

ik hoop natuurlijk dat jullie gelijk krijgen en Berghuis niet wordt gemist maar ik heb er een hard hoofd in. het is niet mijn beste vriend met zijn interesse in Ajax, maar ik vind het voor Eredivisiebegrippen wel een geweldige speler

5 juli 2021 om 23:58

Japie, tuurlijk gaat Feyenoord Berghuis missen. Zijn impact op het spel én resultaat was zo groot, dat is met geen mogelijkheid te vervangen.
Maar wat Njfromvol en anderen denk ik vooral bedoelen, is dat het vertrek van je absolute ster altijd ruimte biedt voor anderen die door de aanwezigheid van die ster minder tot hun recht kwamen. En voor aankopen die gewoon prima passen en je een ander soort voetbal kunt spelen. Zeker met Slot, die andere ideëen heeft dan Advocaat, kan dat weleens goed uitpakken.
Neem Psv, toen de absolute ster Gullit vertrok. Ook toen, ik was nog jong, zei ik hetzelfde als jij. Wordt niks zonder die Gullit. Een jaar later won PSV dankzij een geweldig team de Europa Cup 1. Ik bedoel maar. En nee, ik denk niet dat Feyenoord een Europa Cup gaat winnen, zelfs niet die nieuwe Cup, maar je snapt hopelijk wat ik bedoel. Het vertrek van je ster hoeft echt niet altijd meteen een ramp te zijn. Laat je verrassen.

6 juli 2021 om 00:39

wie weet. Gullit is een mooi voorbeeld idd van hoe het goed uitpakte, maar ik weet ook nog dat Real zogenaamd beter zou gaan draaien zonder Ronaldo maar dat liep weer heel anders. die hadden dan nog een sterspeler als Benzema achter de hand om de klap nog een heel klein beetje op te vangen. wie bij Feyenoord voorin zie jij de klap van het vertrek van Berghuis nog enigszins opvangen?

6 juli 2021 om 09:01

Tuurlijk Berghuis is kwalitatief de top van de eredivisie. Alleen we zijn 5e geworden, ondermaatst. Wordt er wel geroepen dat er geen kwaliteit in het elftal zit maar vorige jaar stonden ze ineens 6 punten achter AZ en Ajax met dezelfde spelers en er waren analisten die over de titel spraken. Ik vind het jammer voor de stats maar voor het team is het misschien niet zo erg. Het is ook op basis van gevoel die ik kreeg bij de wedstrijden die ik zie en het gedrag wat Berghuis liet zien. We moeten het nog zien allemaal.

6 juli 2021 om 09:09

Daar zit nogal een groot verschil in met PSV van 87/88 die hadden dat jaar nog 4 basisspelers van Oranje die datzelfde jaar Europees kampioen werden en haalden daarnaast Kieft en Lerby ervoor in de plaats. Niet echt een vergelijkbare situatie met het Feyenoord van nu. Het zegt ook iets over de karakters van bepaalde huidige spelers dat Berghuis blijkbaar dit kan en mag doen in de afgelopen seizoenen. Laten we hopen dat Feyenoord daadwerkelijk een grote stap vooruit kan zetten.

6 juli 2021 om 10:35

@Kuyt007 ik hoop dat het goed uitpakt. Slot moet sowieso de tijd krijgen vind ik. We hebben niet heel veel kwaliteit met ervaring wat wel jammer is voor de ontwikkeling van jeugdspelers die zich normaliter daaraan kunnen optrekken maar ik hoop dat we nu gaan werken volgens een lange termijnvisie. Dan gaat het maar even wat minder voorlopig. Zolang er maar ergens naartoe gewerkt wordt

Romano is vrij betrouwbaar dus waarschijnlijk waar, maar wat een vreemd verhaal joh. Je vraagt in juni 15 miljoen om er dan in juli 8 te accepteren. Haha. Bizar.

5 juli 2021 om 22:24

En het is een van de grote talenten bij Milan. Net als je denkt dat ze het daar redelijk op de rit hebben gaan ze weer dit soort rare transfers doen.

Haal Berghuis maar op! 4 miljoen is prima markie

5 juli 2021 om 23:38

Berghuis wil niet naar het buitenland.

6 juli 2021 om 09:16

Heb je hem dat zien zeggen? Stuur me de link even door waar berghuis dat zegt. Overigens wens ik berghuis veel succes bij ajax is toch meer een counterspeler. Heeft ruimte nosig om te excelleren

6 juli 2021 om 10:38

Zelfde link als waarin Berghuis zegt geen binnenlandse transfer te maken?

Van een linker aanvaller naar een rechter aanvaller of naar een middenvelder . Mmhh klinkt niet alsof er een duidelijk aankoopbeleid is

De push was alleen bedoeld voor AC Milan-fans, maar is door een fout aan alle appgebruikers verstuurd. Onze excuses.

Hauge, fantastisch talent. Vorig jaar was Heerenveen erg dicht bij zijn komst. Toen hij scoorde tegen AC Milan is dit echter helemaal stukgelopen, de prijzen die toen werden geboden konden we niet meer tegenop. Blijf het zonde vinden, had toch geweldig geweest als we zo’n talent hadden kunnen strikken. Frankfurt is overigens een mooie club voor hem. Een club met een goed beleid en je speelt ieder seizoen voor Europees voetbal.

Zuur, voor de Milanfans, voor Milan zelfs zien ze dit puur als ff 200 procent winst cashen. Deze man is snel,veel dreiging en kan zo goed voetballen. Dit wordt zelfde mismanagement als Locatelli,Cristante en Pessina laten gaan. En nog steeds zitten verdikkie met dat middelmaat Castillejo opgescheept, man man man, verkoop hem en Krunic en behoud deze Noor. Kon ik maar in de hoofd kijken vd management. Ik hoop dat ze het goed zien, maar ik hoop ook dat hij gaat slagen want tis echt goed gozertje met veel talent. 11 x aandeel gehad in een doelpunt in 28 duels in je 1e jaar als 21 jarige die alleen maar mocht invallen, WAT deed hij precies fout!? Ik heb nog nooit zo erg gehoopt op een buy-back casule… ik hoop het

Voor 8 miljoen had ik Hauge ook wel bij Dortmund willen zien hoor, nu toch een plekje vrijgevallen..

5 juli 2021 om 22:27

Tis geen 8 mil zal dicht tegen de 15 aanzitten(inclusief bonussen)

5 juli 2021 om 22:31

Dan zal de waarheid ergens in het midden liggen, had Dortmund het evengoed kunnen doen. Schijnt dat ze nog wel ergens een bult geld hebben liggen nu.

5 juli 2021 om 22:36

Hauge ruilen voor Haaland?

Ik zou als Wolfsburg zijnde voor Berghuis gaan.
Een ervaren speler in de kracht van zijn leven met een hoog rendement en voor internationale begrippen spotgoedkoop.

5 juli 2021 om 22:46

Van Bommel had volgens mij aangegeven dat ze voor talent gaan. Het halen van Ihattaren zou dan goed in het beleid passen.

5 juli 2021 om 22:58

Klopt, maar ik denk dat Ihattaren nog niet klaar is voor het buitenland na de mentale problemen van de afgelopen anderhalf jaar.
De clubleiding van Wolfsburg zal daar ook zo zijn vraagtekens bij zetten.
Die jongen heeft wel de potentie en ik ben er ook van overtuigd dat hij de top zal gaan halen, omdat hij zich terug zal gaan vechten.
Met Berghuis heb je iemand die er direct zal staan, daar tegenover minder restwaarde zal hebben, maar wel goedkoop is.

5 juli 2021 om 23:02

Klopt, ik ben het ook met je eens alleen ik acht de kans klein omdat Van Bommel had aangegeven voor talentvolle spelers te gaan. Van Bommel is erg gecharmeerd van Ihattaren en nu, door zijn 1-jarig contract, is hij haalbaar. Ik denk dat hij hem gaat halen.

6 juli 2021 om 13:24

Een ervaren speler kunnen ze in Duitsland ook wel halen en dat rendement valt nog te bezien. De Bundesliga is toch een andere competitie dan de Eredivisie.

En zo kan je weer een artikel maken. "mogelijk" schakelt hij door naar Ihattaren. Het enige waarom zijn naam steeds genoemd wordt is dat hij met v Bommel heeft gewerkt. Ze hebben geen enkele interesse in die jongen. En Berghuis wil in Nederland blijven. Waarom zijn naam ook steeds blijven noemen?

Top 4 club in Duitsland is niets voor Ihattaren of Berghuis, beide te zwak voor die competitie. Snap Bommel wel maar pas nou op om je carrière niet te verpesten voor het geld dat zaakwaarnemers bieden. Die komen er altijd beter uit en Mark zit straks zonder contract.

Zo, dat zag ik niet aankomen. Had toch wel verwacht dat hij dit jaar voor z'n kans in de basis zou gaan bij AC Milan. Speelde toch een prima eerste seizoen leek mij. Voor dit bedrag is hij echt een koopje met z'n kwaliteiten. Prima opvolger voor Kostic naar mijn idee, mocht die nog vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren