Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Utrecht onderhandelt met Heerenveen over spits: ‘Ik ben de eerste keus’

Laatste update:

Henk Veerman heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar FC Utrecht. De 26-jarige spits van sc Heerenveen is bij de Domstedelingen in beeld als extra optie voorin en hoopt spoedig op witte rook. Utrecht is sinds vorige week met de Friese club in gesprek over een overgang van de boomlange aanvaller.

"Ik ben de eerste keus", geeft Veerman aan in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Dit is voor mij een geweldige mogelijkheid die langskomt. Komen de clubs er niet uit, dan schakelt Utrecht naar Tomas Necid (ex-PEC Zwolle, nu Bursaspor, red.)." De ex-speler van FC Volendam was vorig seizoen goed voor 5 doelpunten in 24 competitiewedstrijden, maar Jurgen Streppel had geen enkele keer een basisplaats over voor hem.

"De trainer kiest weer voor Reza Ghoochannejhad in de basis, weet ik sinds kort", vervolgt Veerman, wiens contract in het Abe Lenstra Stadion nog twee seizoenen doorloopt. "Dat betekent dat ik opnieuw wisselspeler word. Ik heb gevraagd of de club wil meewerken aan een vertrek. Ik heb tweeënhalf jaar mijn stinkende best gedaan voor de club, maar ben nooit basisspeler geweest. Ik hoop dat Heerenveen aan het menselijke aspect wil denken. Bij 80 procent van de transfers is de gunfactor van groot belang."

Vind jij Henk Veerman een geschikte spits voor FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Henkie moet blijven want Reza is zo slecht

31 juli 2017 om 12:40

Wat een onnozele reactie... Reza heeft het heel goed gedaan en maakt anderen beter.

31 juli 2017 om 13:01

18 goals in 31 wedstrijden voor Heerenveen is inderdaad echt matig.

Of je nou op de bank zit bij Heerenveen of bij Utrecht maakt niet zo veel uit lijkt mij

31 juli 2017 om 13:10

Dat is toch echt een stap omhoog voor hem. Schat Utrecht toch echt hoger in dan Heerenveen

31 juli 2017 om 13:59

@ajaxbarca, Utrecht is geen stap omhoog, meer een stap opzij. Ene jaar eindigt Heerenveen hoger, andere jaar Utrecht. Afgelopen jaar presteerde Utrecht aanzienlijk beteren had ook een behoorlijk aantal punten meer dan Heerenveen, maar wie had dat op 31/12/2016 voorspeld?? Helemaal niemand

31 juli 2017 om 15:41

En waar baseer je dat op Ajaxbarca? Op het resultaat van afgelopen jaar? Heerenveen heeft een groter stadion en een hogere begroting dan Utrecht. Dat zijn toch wel de 2 grootste graadmeters om te kijken welke club nou een stap hoger is. Wil hiermee niet zeggen dat van Heerenveen naar Utrecht een stap omlaag is. Maar zeker niet een stap omhoog.

31 juli 2017 om 14:15

de 1e maanden zal hij basisspeler zijn want ten hag gaat niet met 2 lopers (kerk en dessers) in de spits spelen... aangezien makienok er voor maanden uit ligt met een blessure...

31 juli 2017 om 14:20

In principe weinig verschil maar wel lekker voor een speler om tekengeld te krijgen met waarschijnlijk een hoger salaris + een nieuwe kans om je te bewijzen

Goede backup voor Utrecht
altijd fijn om deze man achter de hand te hebben
of als basisspeler alle ballen hoog het zestien meter gebied in

31 juli 2017 om 12:44

@vastreke, ik neem aan dat Veerman voor de basis naar Utrecht gaat. Als hij als invaller zou worden gehaald kan hij net zo goed bij Heerenveen blijven. Overigens zou ik hem als Heerenveen zijnde niet zomaar verkopen. Met een spits het seizoen in gaan is wel heel karig en Veerman is als invaller gewoon waanzinnig gevaarlijk. Als hij erin kwam gebeurde er altijd iets en meestal positief

31 juli 2017 om 13:03

Utrecht wil hem halen als vervanger van de geblesseerde Makienok.

Hij zal dus in elk geval een basisplaats hebben totdat Makienok weer fit is. Daarna moeten ze het samen uitvechten en eerlijk gezegd denk ik dat Makienok die strijd zal winnen.

31 juli 2017 om 13:16

Klopt maar Makienok speelt wellicht hele seizoen niet meer. Je moet er toch niet aan denken dat dit je basis spits is...naast Dessers of Kerk

31 juli 2017 om 13:18

Ik denk dat hij voor 1,miljoen wel weg mag. Van mij wel tenminste. Bovendien kan van Amersfoort ook in de spits. En anders halen we een talent ergens weg. Veerman vind ik niet goed genoeg voor de basis. De keren dat hij in de basis stond heeft hij niks laten zien. Logisch dat Reza 1e keus is, ook na vorig seizoen.

31 juli 2017 om 13:41

Dat vind ik dus zijn voordeel als invaller heeft hij zoveel kracht en power
Er gebeurd altijd wel iets
Niet de snelste
Maar fijne aanvaller om te hebben voor Utrecht
Al is het voor Heerenveen niet te hopen natuurlijk

31 juli 2017 om 14:47

Hoezo niet? Hij past perfect in het spel wat Ten Hag wilt spelen waarbij een puntspeler die als kapstop kan fungeren van essentieel belang is. Tegen Poznan zagen we wat voor onmacht er aanvallend gezien is met alleen twee snelle lopers ala Kerk en Dessers. Beide kunnen ook beter fungeren als er zo'n boomlange bliksemafleider naast ze staat. Omdat Makienok er helaas waarschijnlijk het hele seizoen uit ligt juich ik deze mogelijke transfer zeker toe.

Nou dan gaan we er weer zwaar op achteruit met deze man in de spits

31 juli 2017 om 14:09

Mocht hij naar Utrecht vertrekken, dan beloof ik je dat na een paar maanden, heel anders over hem zult praten. Schoot de ballen bij Volendam er vanaf alle hoeken in, heeft alleen helaas bij Heerenveen nooit het vertrouwen gekregen.

Een onderschatte spits die toch minimaal 10 doelpunten kan maken in een seizoen, clubs als fc groningen en nec moeten deze spits halen.

31 juli 2017 om 12:47

Sinds wanneer zit Groningen in hetzelfde rijtje als Nec? Met alle respect voor Nec, maar daar zitten wel een paar niveaus tussen. Groningen is op de spitsenpositie al voorzien overigens.

31 juli 2017 om 12:52

Ach het is dat PSV De Jong al heeft anders hadden ze er zelf wel belang bij
Heerenveen is van hetzelfde niveau als Groningen dus wat dat betreft een rare opmerking.
NEC speelt Jupiler league dus dat zou zeker een optie zijn.

Dan had ik toch voor Necid gegaan ipv Veerman

Tja, Henk heeft een punt..
Enige is of er iemand op de scoutingslijstjes staat. Dan snel inruilen.

Zie liever boymans of necid komen

31 juli 2017 om 13:50

Nou, als vervanger van Makienok lijkt Veerman me de perfecte man. Is als enige van de drie die in de buurt komt van zijn lengte en is vaak als invaller heel gevaarlijk voor Heerenveen.
Juist een aanspeelpunt als Makienok of Veerman miste je afgelopen donderdag en denk dat Veerman het beste ingezet kan worden als aanspeelpunt.

Boymans is toch een ander soort spits en we weten niet hoe fit hij nog is, hij heeft daarnaast geen wedstrijdritme dus dat zal weer een maand, anderhalve maand worden eer hij belangrijk kan zijn.
We hebben iemand nodig die direct van waarde kan zijn.

31 juli 2017 om 13:54

En bij Boymans is het vooral de vraag of hij fit blijft.

31 juli 2017 om 15:10

Dat is wel waar ja maar ben persoonlijk niet echt kapot van veerman is soms wel gevaarlijk in de lucht maar voetballend komt hij veel te kort zit niet voor niets wissel bij heerenveen. Is een leuke spits voor volendam maar meer niet vind ik. Utrecht kan beter iets meer uitgeven aan een speler waar ze wat aan hebben dan dat ze goedkoop uit zijn met een matige spits

31 juli 2017 om 15:31

En dan is Veerman nog een aardig beroerde kopper ook...

Henk maakt er minimaal 18 als ie een heel seizoen basis staat

Ben ik dan de enigste Utrechter die wel redelijk positief is. Altijd als ik hem bij Heerenveen mee zag doen, viel die op doormiddel van zijn spel. Ik vind het zeker geen slechte speler en ik denk dat die in het systeem van Ten Hag en naast een dessers goed tot zijn recht komt.

31 juli 2017 om 19:47

Ik ben gematigd positief. Zie in hem toch een soort Boymans. Leuk om oorlog te maken in het laatste kwart van de wedstrijd maar als die basis stond heeft hij mij niet echt doen imponeren.

ik heb toch veel liever Necid of Boymans of des noods Cassiera huren dan Henk Veerman... leuk voor de laatste 10 minuten bij een 1-0 achterstand maar voor de basis van de nummer 4 van nederland?

31 juli 2017 om 14:50

Bij het spel wat FCU speelt is zo'n type spits juist van essentieel belang wil je de andere spelers ook laten excelleren. Weet je hoeveel aandacht hij naar zich toetrekt? Boymans is helaas niet betrouwbaar kwa fitheid, dat zou ik zelf niet als 1e keus hebben. Necid is eventueel ook een optie, de vraag is alleen in hoeverre hij haalbaar is. Cassiera is niet het type spits wat FCU nu nodig heeft, ze hebben immers Dessers al die ik vergelijkbaar vind met Cassiera kwa manier van spelen.
Juist afgelopen donderdag bleek maar weer hoe belangrijk een aanspeelpunt is en kwam pijnlijk naar voren hoeveel kwaliteit je hebt ingeleverd met het vertrek van Haller.

Beter bij Utrecht een half jaar minstens in de basis, dan bij Heerenveen op zeker het hele seizoen op de bank. Voor Veerman dus een stap omhoog.

Ik snap Henk goed, Streppel kiest terecht voor Reza en bij Utrecht heeft hij de zekerheid dat hij zich mag gaan tonen met wie weet kans om eerste spits te worden. Dat is beter dan gegarandeerd buiten de boot vallen bij ons.
Ik vind Veerman verder geen geweldenaar maar hij heeft specifieke eigenschappen die hem een interessante speler maken. Geen topper, zeker niet, maar er gebeurt altijd wel wat als hij er in komt.
Het jammere is wel zijn beperkte handelingssnelheid, zwakke passing en matige kopkracht. Hij is aardig snel en heeft een degelijke techniek maar dat is het dan ook wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren