Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ziyech en Traoré melden zich af voor interlands

Laatste update:
/

Ajax liet zondagmiddag op bezoek bij AZ twee punten liggen en dat was niet de enige tegenvaller die de Amsterdammers te verwerken kregen. Amin Younes en Hakim Ziyech raakten allebei geblesseerd en konden de negentig minuten niet volmaken.

Ziyech liep bij een duel met een tegenstander een wond bij zijn knie op en liet die in de rust hechten. Hij startte de tweede helft met pijnstillers, maar moest zich in de slotfase toch laten vervangen. Younes viel na de 1-2 van Davy Klaassen, waarin hij een groot aandeel had, uit met een liesblessure.

Onderzoek moet nu uitwijzen hoe lang beide spelers langs de kant zullen staan. Ajax speelt vanwege de interlandonderbreking over twee weken pas de volgende competitiewedstrijd. NEC is dan in de Amsterdam ArenA de tegenstander.

Update 7 november 11.15 uur - Ziyech en Traoré melden zich af voor interlands
Hakim Ziyech heeft zich afgemeld voor de nationale ploeg van Marokko. De aanvallende middenvelder van Ajax raakte tijdens het duel met AZ geblesseerd aan de knie en ook Bertrand Traoré komt, vanwege voetklachten, in de komende interland niet in actie. Václav Cerny laat vanwege een hamstringblessure de wedstrijden met Jong Tsjechië schieten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tijd voor Nouri als we ziyech echt een tijdje kwijt zijn. Alles behalve Klaassen op 10.

6 november 2016 om 18:38

Ziyech is snel weer erbij, maar younes kan wel een tijdje toekijken als het tegen zit. Liesblessure is lastig te behandelen.

6 november 2016 om 18:40

Dan zou ik Sinkgraven op linksbuiten doen. Want Cerny wil ik graag op rechtsbuiten.

6 november 2016 om 19:00

Cerny is beter vanaf links. Hij kan op beiden flanken uit de voeten.

6 november 2016 om 19:40

Traore op links is misschien ook wel beter, een linkspoot.

7 november 2016 om 05:19

Klopt, ik zie gasten zeggen dat Cerny zo goed is op rechts terwijl hij altijd op links speelde in zijn jeugd etc maar ajax liet hem spelen op rechts.

7 november 2016 om 08:37

Dan kijk je niet veel wedstrijden in de jeugd want daar speelde cerny wel degelijk meestal op rechts en vince gino dekker op links in zijn leeftijdscategorie

6 november 2016 om 19:59

Cerny komt liever van rechts hoor.

7 november 2016 om 09:51

Niks ervan, een maand is een maand. Voordeel is wel dat er een vrij weekend in die maand zit. We kunnen El Ghazi echt nog wel gebruiken, zeker voor de breedte. Gisteren hadden we weinig smaken op de bank.

7 november 2016 om 11:18

Cerny speelt vrijwel altijd vanaf rechts, maar is op links beter en speelt daar ook liever. Vrijdag in jong starte hij ook vanaf links.
Alleen hij kan prima op rechts spelen terwijl bijv Dekker op links moet staan.

Ziyech zal toch hopelijk wel meevallen?

Verwacht dat ziyech over 2 weken gewoon kan spelen.
Younes lijkt me idd afwachten.

Pfoe die interland week komt op tijd. Hopelijk blijft Ziyech hierdoor ook in Nl.
Hopelijk vallen de blessures mee en anders inderdaad Nouri en Cerny!

De blessureplaag van PSV is besmettelijk aan het worden zie ik. Mooi voor ons natuurlijk, ten minste, als PSV ervan kan profiteren.. Zo erg zien die blessures er echter niet uit, die van ziyech in ieder geval niet.

6 november 2016 om 18:58

En ook zonder deze 2 moet je van NEC winnen

6 november 2016 om 19:11

Zeker thuis! Nouri er in!

De blessure van Ziyech lijkt me niet heel erg zorgwekkend als ik het zo lees maar ik ben geen arts. Uiteindelijk toch nog lekker een punt ingelopen op Feyenoord vandaag na een toch lastige wedstrijd tegen Az. Misschien een keer een mooi moment voor andere spelers Cerny ipv Younes als Cerny op tijd fit is

Ik denk dat Ziyech gewoon een pijnlijke knie heeft. Ijs is gewoon tegen de zwelling. Younes greep naar z'n lies, maar dat kan gewoon overbelasting zijn. We zien 't wel.

is die Nouri nou echt een toekomstige wereldspeler als iedereen zegt? Heb eerlijk gezegd nog nooit van hem gehoord...

6 november 2016 om 18:55

Moet je eens naar Jong Ajax kijken.

6 november 2016 om 19:00

lastig vanuit Caracas .

6 november 2016 om 19:38

Is potentieel gezien een absoluut wonderkind. Echter is ie nog geen minuut fatsoenlijk getest (ik tel bekerwedstrijden en Jong Ajax niet mee) dus vind ik persoonlijk dat er nog geen zinnig woord over te zeggen valt. Alles zal samenhangen of het hem lukt duels te ontwijken, want fysiek is ie drie keer niks. Zijn visie en hoe hij de passjes ook altijd weet te geven straalt de klasse vanaf. Anderzijds, die passjes zijn vooralsnog tegen Jupiler clubs (waar ik de verdedigingskunsten vaak, zeker positioneel, schrikbarend vind). Afwachten dus.

6 november 2016 om 19:45

Youtube? .. alle samenvattingen staan erop.

6 november 2016 om 20:33

Als hij dan geen last heeft van ontbrekende regiorechten.

Het is erg dat ze geblesseerd zijn maar niet zorgwekkend. Er komt een interland periode aan dus bijna 2 weken rust. Voetbalzone wil weer interessant doen met de tekst.

Hopelijk kan Ziyech meedoen met Marokko. we spelen een heel belangrijke wedstrijd

Ik denk dat beide blessures wel zullen meevallen (zeker die van Ziyech) en dat ze allebei weer fit zijn over 2 weken.
Uiteindelijk toch een lekkere speelronde: az uit kan je punten verspelen, maar we lopen toch weer mooi een puntje in op Feyenoord!

6 november 2016 om 18:59

Ze hadden eigenlijk op gelijke hoogte moeten staan vandaag. En op 4 punten voorsprong op Psv. Onnodig puntverlies geleden met dank aan Bosz en de wankele verdediging.

7 november 2016 om 11:31

Tja dat kan je ook zeggen van PSV en Feyenoord onnodig punt verlies.

7 november 2016 om 11:41

AZ uit is gewoon een lastige wedstrijd. Had alleen niet verwacht dat Feyenoord zelfs zou verliezen in Deventer van Gae. De blessures van Ziyech en Traore leken wel mee te vallen maar ik vrees dat Younes wel wat langer nodig heeft dan 2 weken. Geen risico's nemen met Younes en hem de tijd geven. Er zijn genoeg andere spelers die voorin kunnen spelen.

Hopelijk is Ziyech er over twee weken weer bij. Younes mag wel gewisseld worden voor Cerny.

Gelukkig hebben ze nu de tijd om weer te herstellen. Was jammer dat Younes af moest, hij was net goed bezig in de 2de helft.

Cerny vaker mee laten doen. Die jongen brengt, als enige eigenlijk, diepte in het spel. Geen onnodige luxe, aangezien bijna elke speler in de bal wilt komen.

Als Ziyech eruit is, dan moet je gewoon Bazoer opstellen en misschien je middenveld iets anders invullen. Bazoer is een toekomstige topper, die mag je niet zo makkelijk laten gaan (als met mogelijk Gudelj en el Ghazi).

7 november 2016 om 11:38

Nouri is natuurlijk een zelfde type middenvelder als Ziyech, maar als je op dit moment van Beek of Nouri erin gaat zetten dan zal Bazoer ook wel vertrekken in de winterstop of na dit jaar.

Bazoer is volwaardig lid van de A-selectie en nu er blessures zijn moet hij gewoon er weer in, dan zou je eventueel met Klaassen, Schone of zelfs Sinkgraven op 10 kunnen spelen en Riedewald erin (bij Sinkgraven op 10).'

Wat ik wel een beetje Karma vind is dat er nu opties nodig op de posities van Gudelj en El Ghazi! Nu had je juist kansen kunnen krijgen en heb je dat verpest door je eigen gedrag.

Oei ziyech aub niet langer dan een week. Volgende week ivorkust. El ahmadi heeft zich al afgemeld. Hopen dat het meevalt

Ik hoop dat traore over 2 weken ook nog geblesseerd is speelt al weken drama hij komt nooit zijn man voorbij en lijdt veel balverlies!

Mensen die zeggen dat Cerny beter is vanaf links kan ik niet serieus nemen. Of diegene die volgen JA niet óf hebben er gewoon weinig verstand van. Cerny is 2x zo goed op rechts dan links. Cerny is overigens ook geblesseerd dus mensen, ontspan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren