Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Zaakwaarnemer Wijnaldum ontkent: ‘Geen interesse van Sunderland’

Laatste update:

Dick Advocaat wil de komst van Georginio Wijnaldum niet zomaar uit zijn hoofd zetten. Maandag werd bekend dat PSV denkt aan een transfersom van rond de twintig miljoen euro en daardoor leek Sunderland te moeten afhaken. Volgens de Daily Mirror wil Advocaat echter het transferrecord van Sunderland verbreken en aan de vraagprijs van PSV voldoen.

/

Momenteel is Asamoah Gyan met een transfersom van ruim achttien miljoen euro nog de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis van Sunderland, maar Advocaat wil dat Wijnaldum de nieuwe recordhouder wordt. De vraag is natuurlijk wel of de aanvoerder van PSV wat voelt voor een overgang naar the Black Cats, die in het afgelopen seizoen maar net aan degradatie ontsnapten. Advocaat mag nu zeventig miljoen euro uitgeven aan de komst van nieuwe spelers.

Er wordt beweerd dat de coach een groot deel van dit bedrag wil investeren in de komst van Wijnaldum, die ook in verband wordt gebracht met Newcastle United, Paris Saint-Germain, AS Monaco, Olympique Marseille en Zenit Sint-Petersburg. Laatstgenoemde club bracht al een bod van tien miljoen euro uit op de middenvelder, maar dat voorstel werd afgewezen door PSV, dat dus denkt aan het dubbele van dit bedrag.

De twintigvoudig international wil graag hogerop, maar alleen als de juiste club voor hem langs komt. "Het kan deze zomer gebeuren, maar niks moet wat mij betreft. Natuurlijk heb ik ambities, maar uiteindelijk is mijn gevoel doorslaggevend”, zei Wijnaldum daar eerder over. Hij heeft er 109 competitieduels voor PSV op zitten en speelde daarvoor al 111 competitiewedstrijden in de Eredivisie voor Feyenoord. Wijnaldums contract loopt nog drie jaar door, tot de zomer van 2018.

Update 14.10 uur - ‘Sunderland legt officieel bod neer in Eindhoven voor Wijnaldum’
Dinsdagochtend verschenen er in de Engelse roddelmedia berichten dat Sunderland interesse zou hebben in Georginio Wijnaldum van PSV. De interesse lijkt serieus, want kwaliteitskrant the Guardian meldt dat de club van Dick Advocaat dinsdag een officieel bod heeft neergelegd bij PSV. Het zou gaan om een bod van circa vijftien miljoen euro. PSV zou circa achttien tot twintig miljoen euro willen hebben.

Update 15.20 uur - Zaakwaarnemer Wijnaldum ontkent: ‘Geen interesse van Sunderland’
Dinsdagochtend meldden diverse Engelse roddelmedia dat Sunderland een bod gedaan zou hebben op Georginio Wijnaldum en dat bericht werd later ook gemeld door ‘serieuze’ media als the Guardian. Volgens zaakwaarnemer Humphrey Nijman zijn de geruchten een eigen leven gaan leiden. Nijman zegt dat Sunderland gevraagd heeft of Wijnaldum een clausule in zijn contract heeft staan. Dat is niet het geval, waardoor Sunderland de aandacht heeft verlegd naar andere middenvelders. Dat zegt Nijman tegen het Algemeen Dagblad.

Denk je dat Georginio Wijnaldum open zou staan voor Sunderland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet echt een goede carriere move

23 juni 2015 om 08:14

Waarom niet!? Een NL trainer, de druk zal er minder op zitten bij bijvoorbeeld een PSG. Het enige dat minder is, is dat je geen Europees speelt. Maar ook dat heeft het voordeel dat je je volledig op de competitie kan richten of de FA Cup. Ze hebben het al druk zat in Engeland plus hij zal 4 keer zoveel verdienen.

23 juni 2015 om 08:26

Ben het met je eens dat een stap onder de absolute top goed is voor Gini. Maar je moet oppassen voor het Fer gevaar. Dat je straks de hele tijd bij teams zit die degraderen.

23 juni 2015 om 08:43

wat is er mis met druk? Veel topsporters vinden het heerlijk om onder druk te presteren.

23 juni 2015 om 09:11

De druk is natuurlijk ook groot wanneer Gini de duurste aankoop ooit van Sunderland zal zijn.

23 juni 2015 om 09:41

Waarom zou je naar si deels d willen gaan als gini zijnde? Dan kan je toch beter bij PSV blijven en CL voetballen of naar een club gaan die in ieder geval Europees speelt.

23 juni 2015 om 10:18

Fer zit uiteindelijk toch ook gewoon op zijn plaats? Bij een veel sterkere ploeg zitten nu eenmaal veel sterkere spelers. Dan moet hij concurreren met Fellaini, Xabi Alonso, Schweinsteiger, Pogba of weet ik veel wie nog meer. Fer is niet op dat niveau, dus ik denk dat hij ook zeker alles uit zijn carriere haalt. Ook als je de uitblinker bent bij een degradatiekandidaat, zit een transfer naar boven erin hoor.

Wijnaldum is net zo. Als hij het red, dan red hij het. Mocht dit zijn niveau zijn, dan heeft hij er toch gewoon alles (zowel financieel als sportief bij de Premier League) uit gehaald?

23 juni 2015 om 12:28

Die 6 wedstrijden in Europa? Daar in Engeland speel je om de 4,5 dagen een topwedstrijd wordt ie juist sterker

23 juni 2015 om 13:49

Ik denk dat Sunderland komend seizoen "gewoon" in de middenmoot/subtop mee zal draaien. Die hebben een goed team alleen vorig seizoen een behoorlijk domme en naïeve manager. En Advocaat die zal gericht inkopen en zal ten alle tijden op save spelen. Mij hoor je niet klagen als hij bij PSV blijft meer de als hij bij Sunderland overeind blijft dan wordt hij vanzelf aantrekkelijker voor bijvoorbeeld een Arsenal of Tottenham waar ik hem vind passen.

23 juni 2015 om 14:51

Vind je? Ik vind het echt een team met spelers waarvan ik me afvraag hoe ze prof zijn geworden.. Goede zaakwaarnemers I guess..moet geen 2e Leroy Fer gaan worden..

23 juni 2015 om 15:12

Als je van Chelsea, United en Southampton kan winnen en als je City, Tottenham, Liverpool en Arsenal op een gelijkspel kunt houden moet je toch wel wat kunnen.

23 juni 2015 om 15:15

Om de 4.5? Overdrijven is ook een vak, er zijn maar 6 echte "top teams"...

23 juni 2015 om 09:50

Petfecte move voor wijnaldum, waarom zou dat het niet zijn! Hij speelt in een fantastische comp. En kan groeien als een malle vooral omdat er in hem ook bog genoeg rek zit! Hij is jong en heeft nog alle tijd om misschien door te stromen naar de top!

Denk dat wijnaldum niks voelt voor Sunderland. Dan blijf je liever bij PSV met cl. Gewoon een stap omlaag zou het zijn.

23 juni 2015 om 07:40

De eeuwige discussie van 6x CL en om kampioenschap spelen of wekelijks tegen de beste spelers ter wereld voetballen. Beide zal niet lukken voor Wijnaldum dus komt het neer op dit dilemma.. waar voor beide kanten wat te zeggen is.

23 juni 2015 om 07:52

Ja een seizoen tegen de beste spelers spelen, en daarna misschien wel in het Championship.. dan wordt ie net als Leroy Fer zo'n twijfelgevalletje in Oranje

23 juni 2015 om 07:56

Als je hebt laten zien dat je het niveau aan kan dan ga je echt niet naar het Championship maar stroom je op een Bony achtige manier door mijn inziens

23 juni 2015 om 14:52

Als hij tegen de beste spelers ter wereld wil spelen moet hij naar Spanje gaan.. niveau in Engeland vind ik, zelfs als Liverpool fan, flink omlaag gegaan..

23 juni 2015 om 14:48

Nee gewoon niet sunderland moet die zich nog eerst bewijzen dan kunnen we kijken wat wijnaldum echt kan dan alleen erefivisie

Een goede kans voor Wijnaldum om zichzelf in de kijker te spelen( in de Bpl) Neem aan dat Dickie hem ook veel laat spelen.

23 juni 2015 om 07:23

Lijkt me wel hé? Als je hem voor 20 miljoen euro koopt?

23 juni 2015 om 08:23

voor hoeveel is di maria gehaald ?

23 juni 2015 om 14:45

Het gaat hier wel over Sunderland. Die hebben iets minder te besteden dan Manchester United.

23 juni 2015 om 07:37

Bij PSV kan hij zich ook wel in de kijker spelen. Nu kost hij misschien 20 miljoen, wanneer Sunderland hem nu voor dat bedrag haalt ligt de prijs meteen weer een stuk hoger wanneer een topclub hem volgend jaar zou willen hebben.

23 juni 2015 om 07:51

Welkom op de transfermarkt. Het zijn moderne arbeiders die zich vrij op het veld mogen bewegen maar die geld in het laatje moeten brengen.

23 juni 2015 om 08:36

Zo werkt het wel inderdaad. Wanneer je naar Rusland, Portugal, Italië, Oekraïne of een kleinere club in Engeland vertrekt weet je ook dat een eventueel geïnteresseerde topclub meteen een stuk meer voor je zal moeten gaan betalen.

Kan die welbwillen, maar wijnaldum zal al ook noeten willen ☺

Niet doen, Wijnaldum kan wel naar een betere club dan Sunderland. Dan kan hij beter bij PSV blijven, CL spelen, naar het EK gaan en dan een mooie transfer maken.

23 juni 2015 om 07:34

Dit is op zich goed nieuws voor PSV. Hierdoor kunnen ze aangeven dat de vraagprijs reëel is en als Wijnaldum niet wil gaan kan hij later niet zeggen dat hij geen transfer kon krijgen vanwege hoge prijs. En nog een seizoen Wijnaldum vind ik helemaal niet erg

23 juni 2015 om 11:37

Beide mee eens.
Clubwatcher van PSV die deze week was aangenomen als perschef ofzo.
Heeft al laten weten dat Wijnaldum al tegen meerdere informerende clubs NEE heeft gezegd!
Lijkt me toch dat hij alleen naar een club van uit de top-10 van de Premier League.
Dus clubs als Everton, Tottenham, Liverpool en Southampton.

Dit lijkt mij geen goede stap. Jaartje doorontwikkelen bij Philip en dan de stap maken naar het buitenland. ik weet niet hoe het met zijn contract zit? Als hij volgend jaar transfervrij de deur uit kan lopen dan verandert dat wel het een en ander. Maar of dit sportief de gewenste stap is? Ik betwijfel het ten zeerste.

23 juni 2015 om 08:24

Tot 2018. Vorig jaar nog verlengd

23 juni 2015 om 09:31

Wijnaldum is uitgeleerd in Nederland en heeft de perfecte leeftijd om de stap naar het buitenland te maken. Zelfs de stap naar een club als Sunderland zou beter voor zijn ontwikkeling zijn dan nog een jaar moeten spelen op het niveau van de eredivisie. Ik hoop echter dat hij een grotere club weet te vinden, een club als Everton zou mooi zijn.

Als ik alle geruchten moet geloven over Nederlandse trainers die eredivisiespelers willen kopen, dan houden we niks over aan het eind van de zomer.

Advocaat denkt: 'Wat van Gaal kan, kan ik beter'. Je ex-club spekken, want Wijnaldum is toch geen 20 miljoen waard?

23 juni 2015 om 08:34

Misschien is Advocaat dit helemaal niet van plan, maar wordt dit enkel in de media gebracht zodat geïnteresseerde clubs (zoals Zenit met een bod van 10 miljoen) in ieder geval met minimaal 18 miljoen over de brug komen.
Het kan een soort van stunt/omhoog krikken van de waarde zijn. Want als je het rijtje ziet, is Sunderland natuurlijk een hele kleine broeder. Zelfs tov Newcastle.

23 juni 2015 om 08:36

Waarom niet? Ik vind hem een beetje in dezelfde categorie zitten als bijv. Strootman. International, en aanvoerder van de landskampioen met een meerjarig contract. Lijkt mij een prima bedrag. Zeker gezien de kapitaalkracht van de Engelse clubs. Daarnaast heb ik er wel vertrouwen in dat Marcel Brands een dergelijk bedrag binnen gaat harken. Hij beschikt over een uitstekend netwerk.

Moet je al Wijnaldum zijnde willen dat je de duurste aankoop ooit bent van Sunderland? De druk ligt er vanaf dag 1 gelijk op en vanaf dan kan je alleen nog maar falen, tenzij je de pannen van het stadion speelt (maar gaat hem dat lukken?).
Advocaat helpt z'n oude club iig geweldig met deze financiële injectie.

Met Clasie en Wijnaldum zou hij wel een prima middenveld hebben. Een krachtpatser a la Fer erbij en je bent klaar voor het nieuwe seizoen.

Goede stap voor hem vind hem ook nog niet rijp voor de subtop van engeland kijk maar naar de jong heeft het bij new castle ook nog niet echt gemaakt

23 juni 2015 om 09:52

Denk dat hij liever bij psv blijft.
Champions league spelen (hopelijk meer dan 6 wedstrijden )
Of hij moet voor het geld gaan maar dat zie ik hem niet doen.
Hij is immers nog jong en heeft nog tijd zat om geld te verdienen

23 juni 2015 om 09:55

Hij kan beter bij al ahli in de zandbak spelen

Prima club voor Gino. Niet te hoog maar ook zeker niet te laag. Precies goed om je te ontwikkelen in de PL. Niks mis mee.

Degradant kandidaat die even zeventig miljoen mag uitgeven.

Gauw aanpakken die 20.000.000 en voor 5 Propper halen. word je niet echt minder van, en je houd nog een boel centjes over. En dat gezever over wel of geen goeie carrieremove voor Wijnaldum, dat is toch geheel zijn verantwoordelijkheid ? who cares als de poen maar snel overgemaakt word.

23 juni 2015 om 12:56

Psv(supporters) maakt dat idd niet uit als het bedrag goed is. Maar het is natuurlijk wel cruciaal wat Wijnaldum ervan vindt. Als hij nee zegt gaat het feest niet door.

23 juni 2015 om 14:22

Natuurlijk maakt het PSV supporters wel uit. Gini is een goeie jongen, die gun ik een mooie club. Tikkie mooier dan Sunderland nog als het kan, en zeker geen Zenit.

23 juni 2015 om 14:46

Dat is ook zo, maar ze zullen hem niet tegenhouden als hij naar Sunderland wil

Hmm denk dat Gini dit wel eerder zou doen dan Rusland .. maar Sunderland is wel 1 van de degradatie kandidaten ..
20M is natuurlijk ook niet miss voor Psv om te vangen daar kan je toch wek best veel mee doen .. 3 Spelers halen ; Propper - 5M
Pereiro - 6M
Reyes - 8(?)M.
Maar mocht hij blijven dan is het natuurlijk ook goed.

Sunderland zou een prima stap kunnen zijn voor hem, daar kan hij veel minuten maken en op PL niveau verder groeien. Met Advocaat heeft hij een coach die hij goed kent en als je het bij Sunderland goed doet komen andere PL clubs vanzelf bij je terecht, zie maar hoe Bony binnen no time van Swansea naar Man City vertrok!

Ik hoop dat Wijnaldum geen 2e Leroy Fer wordt als hij naar Sunderland gaat.
Subtop moet toch haalbaar zijn voor hem.

Sunderland is niet geheel slecht, omdat je zo op de boot zit naar Nederland.

Qua team is Sunderland een twijfelgeval, nog nooit die stap richting de subtop kunnen zetten en elk seizoen vrezen ze wel even voor degradatie. En om nu net zoals Fer elke keer te moeten switchen lijkt me ook niet leuk.

23 juni 2015 om 14:30

Om vervolgens een halve dag op de boot te zitten tussen de toeristen. Ik denk dat die liever het vliegtuig pakt.

23 juni 2015 om 15:06

nouja bedoelde meer om uit te drukken hoe dichtbij het is

15M pond is hoeveel Euro ?
Ik heb ergens gelezen ook dat Psv dan 25% aan Feyenoord moet geven ofs weet niet of dat waar is ?
Als Sunderland 18M wilt betalen dan kan Psv het wel accepteren.

Degredatie kandidaat, maar ik verwacht met Dick en zijn aankopen wel een stap omhoog!

Wijnaldum, Vlaar (wordt genoemd) transfervrij, dan is er nog 50 mil. te besteden.

Een goede controleur als Clasie (18 mil. wordt gezegd maar reken op 15 mil.) en een spits als Traore (komt nog tekort voor Chelsea en zou rond de 10 tot 15 mil. wel weg mogen) en je hebt een verrekt sterke as!

15 miljoen euro voor Wijnaldum, vind het nogal wat voor een gemiddelde middenvelder. Hij zal goedkoper zijn dan een Engelsman maar je moet voor dat geld toch wel wat beters kunnen krijgen dan De Guzman 2?

23 juni 2015 om 14:47

De Guzman 2.0

23 juni 2015 om 15:39

Nee guzman is toch echt wel wat verder dan gini die ik een van de mindere vond bij psv en vergelijk met de jong, gaurdado, willems en depay

23 juni 2015 om 16:36

Wijnaldum was een van de redenen waarom PSV zo domineerde. Elk van die spelers die je opnoemt waren net zo belangrijk voor PSV als Wijnaldum. Hij valt misschien niet zo op, maar ze gaan hem echt missen komend jaar. Ondertussen zit de Guzman vooral op de bank.

Vergeet niet dat hij een jaar geleden na een paar wedstrijden al Guzman eruit speelde tijdens het WK, zonder enige ervaring. De Guzman is daarna ook nooit meer opgeroepen, terwijl Wijnaldum vaak in de basis staat.

Gini gaat niet naar Sunderland .. geruchten gaan dat ze een bod van 15,3M hebben uitgebracht maar volgens Gini zijn zaakwaarnemer is er nooit concreet contact geweest.

'" Volgens Nijman is Sunderland nooit concreet in de markt geweest voor Wijnaldum. Wel heeft de club van Dick Advocaat een paar weken geleden navraag gedaan bij PSV of er sprake is van een gelimiteerde transfersom in het contract van de Oranje-international. Nadat duidelijk werd dat daar geen sprake van is, schakelde Sunderland volgens Nijman door naar andere opties. "

15 miljoen zal PSV niet accepteren. Next.

23 juni 2015 om 14:57

Klopt en sowieso niet aan het begin van de transferwindow.
PSV verlangt rond de 20 miljoen.
Denk zelfs dat PSV naar meer verlangt aangezien ze ook hebben gezien hoeveel ze voor Depay hebben gekregen en ze CL spelen.

Denk niet dat dit een juiste stap zou zijn voor Wijnaldum. Dan kan je beter een jaar bij PSV blijven waar je champions league kan spelen. Zou hem liever voor een club als Southampton, Spurs of Everton zien, subtop niveau. Denk dat dat goede clubs zijn voor Gini om zich te ontwikkelen...

23 juni 2015 om 15:41

Bij PSV speel je 6 wedstrijden CL. Bij Sunderland speel je 10/12 wedstrijden tegen tegenstanders van CL-niveau. Kan dus nooit een argument zijn.

Verder wel eens. Degradatievoetbal, daar vind ik Wijnaldum toch echt te goed voor.

Zodra Engelse ploegen interesse gaan tonen, moet PSV helemaal hoog gaan zitten met de vraagprijs.
Geld genoeg daar met die tv opbrengsten!

Naar welke clausure waren ze op zoek dan?
Beetje rare verwoording van de zaakwaarnemer, geeft wel aan dat het niet helemaal klopt. Willen niet toegeven dat Sunderland concreet is blijkbaar..

15 miljoen. Strik erom en weg. Hebben wijnaldum en mephis samen toch 5 miljoen meer opgekracht dan op voorhand gedacht.

Dus gewoon te duur voor Sunderland. Of te duur voor Wijnaldum. Ze hadden natuurlijk gehoopt op een gelimiteerde transfersom, dus hebben ze gewoon geen 20 miljoen voor hem over. Daarin hebben ze gelijk: hij is tussen de 12 en 14 miljoen waard. Blind bracht 17 of 18 miljoen op, maar is ook een veel betere speler.

23 juni 2015 om 16:45

Blind heeft een aantal goede kwaliteiten maar ook een paar erg slechte waardoor het nooit een echt goede speler wordt. Wijnaldum is meer allround en heeft meer potentie vind ik.
Daarnaast gaat het natuurlijk niet om de waarde maar om hoeveel de hoogste bieder wil betalen. Er zijn meerdere clubs geïntreseerd, PSV heeft zeker geen haast met verkopen en Wijnaldum heeft een lang contract en vindt nog een jaartje + CL ook prima.
Gewoon poot stijfhouden en 20 mil vragen en wachten totdat een club het wil betalen. En anders gewoon niet.

Hahaha 15 miljoen euro daar mogen ze 5 shirtjes voor hebben van Gini. Hij gaat echt niet naar een degradant. Heeft de CL clubs voor het uitzoeken. Kan goed zijn dat hij nog 1 jaartje blijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren