Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Van Ginkel maakt rentree tegen beloften Manchester United

Laatste update:

Marco van Ginkel is klaar voor zijn rentree. De middenvelder scheurde in september zijn kruisband af en heeft inmiddels alweer een paar keer meegetraind bij Chelsea. Vrijdag spelen de beloften van the Blues tegen Manchester United en Van Ginkel hoopt in dit duel weer speelminuten te kunnen maken: "Officieel ben ik al niet geblesseerd meer", zei hij.

/

Van Ginkel scheurde op 24 september in de bekerwedstrijd tegen Swindon Town de voorste kruisband van zijn rechterknie af en moest zodoende maandenlang revalideren. Nu hij hersteld is, is het zaak om weer wedstrijdritme op te doen. Van Ginkel hoopt dit seizoen nog in actie te kunnen komen voor het eerste elftal van Chelsea, zodat hij zich nog in de kijker kan spelen bij Louis van Gaal.

Het WK begint over een kleine drie maanden. "Iedereen heeft natuurlijk dromen, maar of het realistisch is... dat weet je natuurlijk niet. Je weet natuurlijk dat je een hoop minuten moet maken om daarbij te komen", zei Van Ginkel voor de camera van de NOS. "En die heb ik nog zeker niet, dus daar moet nog wel wat gebeuren."

Update 21 maart 21.50 uur - Van Ginkel maakt rentree tegen beloften Manchester United
Marco van Ginkel heeft vrijdagavond zijn rentree gemaakt in het shirt van Chelsea. De middenvelder van de Londenaren deed de tweede helft mee van het duel tussen Chelsea Onder-21 en de leeftijdsgenoten van Manchester United. De krachtmeting eindigde in 0-0.

Denk je dat Marco van Ginkel de WK-selectie kan halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als een Clasie/Siem meegaat heb ik nog liever een Van Ginkel zonder goeie wedstrijdritme.

18 maart 2014 om 23:13

Inderdaad. Het voordeel is dat hij niet oververmoeid is en daarnaast veel met goede spelers kan trainen en een van de beste trainers daar werkt. Van Ginkel is meer een man, heeft een strakkere pass en techniek. Bovendien speelt hij volwassener en heeft een zeer harde schot. Hij kan het Champions League niveau makkelijk aan, gezien zijn spel. Hij speelt zonder risico en vanuit zijn taak. Als Mourinho (goede vriend van Van Gaal) hem extra speelminuten gunt, dan zie ik weinig reden waarom hij niet meegaat. Chelsea kan hem dan volgend seizoen goed gebruiken als mogelijke opvolger van Lampard. Alleen met Van Ginkel maken we kans om door de groepsfase te komen. Stel als Van Ginkel en Strootman allebei in de selectie zaten. Dan hadden we een zeer sterke middenveld. Met Clasie en Siem de Jong win je de oorlog nooit dat is wat ik zeker weet.

Krul
Van der Wiel
Veltman
Viergever
Rekik
Van Ginkel
De Jong
Blind
Van Persie
Huntelaar
Robben
18 maart 2014 om 23:24

Nou, met Viergever en Veltman win je de oorlog ook niet mee hoor...
Verder ben ik het wel met je eens dat van Ginkel beter is dan Clasie al zou ik dan nog liever Fer opstellen dan van Ginkel. Fer draait een prima seizoen in de BL

18 maart 2014 om 23:50

Ik ben een hele grote fan van Van Ginkel, maar jij overdrijft echt teveel. Je doet alsof hij een gevestigde naam is en zelfs na een lange blessure en zonder wedstrijdritme een vaste basisplaats in Oranje hoort te hebben....

19 maart 2014 om 10:35

@ de toekomst Je kunt zeggen wat je wilt maar van ginkel (mits fit) is wel de beste vervanger voor Strootman!

19 maart 2014 om 12:32

Denk dat dit de allerslechtste opstelling is die ik ooit heb gezien.

19 maart 2014 om 22:27

Viergever speelt nog international. Veltman wordt binnenkort hopelijk kampioen. Dus dat zijn naar mijn inziens de minst slechte verdedigers op dit moment.

21 maart 2014 om 23:04

Az speelt nog internationaal en Ajax wordt waarschijnlijk kampioen. Deze spelers hebben er alleen aan meegeholpen. Het is echt niet zo dat dat door viergever en veltman komt

21 maart 2014 om 23:04

Az speelt nog internationaal en Ajax wordt waarschijnlijk kampioen. Deze spelers hebben er alleen aan meegeholpen. Het is echt niet zo dat dat door viergever en veltman komt

18 maart 2014 om 23:52

Je gunt het hem gewoon na zo'n blessure, hoewel ik de kans vrij klein acht.

Nee........Al is onder Van Gaal helemaal niemand kansloos. 2 goede wedstrijdjes en er zou zomaar een uitnodiging voor je klaar kunnen liggen

18 maart 2014 om 21:16

Nee? Misschien geen wedstrijdritme, maar is echt wel de beste optie als vervanger voor strootman. Chelsea heeft hem niks voor niks gehaald he, die jongen kan echt wel voetballen. Liever iemand zonder ritme van chelsea, dan een clasie oid.

18 maart 2014 om 22:59

Ik vond de opstelling van Hans Kraay anders meer dan realistisch. Als Fer weer fit is dan zou ik die lekker meenemen. Die heeft al 30 wedstrijden in de PL gespeeld is fysiek sterk en tweebenig.

Opstelling:

Krul
Janmaat
Vlaar
BMI
Emanuelson
N. de Jong
Fer/Blind
Robben
Sneijder
Depay
v Persie
18 maart 2014 om 23:05

En misschien toch maar Joris Mathijsen meenemen, die is nog altijd beter dan Rekik/bmi in mijn optiek. Maarja hij is niet de snelste meer.

18 maart 2014 om 23:23

Ik hoop dat hij niet geselecteerd wordt omdat ik voor hem hoop dat hij volgend seizoen weer speelt.

ik denk dat heel veel mensen denken... hee die is er ook nog om mee te gaan nu strootman geblesseerd is.

Mocht hij veel minuten maken, wat ik betwijfel en hij in vorm raakt , is het een serieuze optie denk ik.

18 maart 2014 om 22:01

Ik was hem inderdaad vergeten.

Middenveld: Sneijder links - N. de Jong midden - Blind (of van Ginkel.)

18 maart 2014 om 23:57

Jij doet je naam eer aan

18 maart 2014 om 23:57

Geen blind. Paar goede wedstrijd is niet gelijk basis.




Stekel
Vd wiel - Vlaar - Heitinga - Urby
Van ginkel - N de jong
Robben - Sneijder - Afellay/Lens
RVP/Huntelaar

19 maart 2014 om 01:37

Haha moet jij nodig zeggen, Stekelenburg en heitinga grossieren beide in blunders bij Fulham. Die kunnen het niveau ook niet aan.

19 maart 2014 om 05:27

Een 100 Ajax middenveld! En de verdediging wordt: van Rhijn, Veltman Heitinga en Emanuelson?

Voorin: Kisnah Huntelaar en de Sa?

21 maart 2014 om 22:05

Heitinga doet het echt slecht sorry dat ik het zeg...

Sorry maar dat zie ik echt niet gebeuren . Het is nog 3 maanden voordat het WK begint , en hij zal hooguit nog wat invalbeurten van 10/20 min krijgen . Zou anders zijn als hij nog bij Vitesse speelde , sorry Marco maar zet het WK maar uit je hoofd .

PS

Zelfde voor Affelay .

18 maart 2014 om 22:50

Ik verbaas me over de reacties onder je. Dat er überhaupt mensen zijn die geloven dat Van Ginkel nog een kans maakt in deze fase van de competitie

Chelsea zet alles op alles om de titel te veroveren dan ga je toch niet proberen om een jongen zoals Van Ginkel in je team te werken? Chelsea heeft genoeg middenvelders rondlopen die je beter die minuten kunt geven zodat iedereen speelritme heeft.

Zou in vorm denk ik zeker spelen, maar hij heeft waarschijnlijk te weing wedstrijden met chelsea voor de boeg om zich in de kijker te spelen. Maar ik geloof dat van Gaal hem wel mag. Ik zou er zeker geen problemen mee hebben als van Ginkel speelt dit WK, mits hij fit genoeg is,

Deze jongen is meer dan welkom!

Snel wedstrijdfit worden in Chelsea 2. Van Gaal moet hem sowieso in voorselectie opnemen en mee laten trainen..als hij enigszins fit en scherp is moet hij gewoon mee.

Ik denk dat het WK veel te vroeg komt voor Van Ginkel. Ook een heerlijke nuchtere kijk van Marco, die zelf al min of meer zegt dat de kans niet reëel is.

Wel ben ik het met Ajaxcunian eens dat een (fitte) Van Ginkel veel beter is dan bijvoorbeeld een Clasie.
Van Ginkel is daarbij ook een van de grootste talenten die we momenteel hebben en zit nog lang niet aan zijn top, terwijl Clasie wel zo'n beetje aan zijn top zit. Voor de ervaring zou het dan wel goed zijn Marco mee te nemen, maar als die niet fit is, heeft het natuurlijk ook weinig zin.

Denk niet dat van gaal hem meeneemt naar het wk, aangezien hij maar weinig minuten zal maken voor het wk begint en hij heeft ook nog ritme nodig. Ik denk dat van gaal eerder zal kiezen voor spelers als Sneijder, van de Vaart, Klaassen etc.

ik snap niet waarom mensen heb als Controleur ooit zien slagen bij Chelsea is daar fysiek veelste slap voor.

18 maart 2014 om 21:37

Hij is geen controleur maar box to box. En hij is nog jong, en heeft waarschijnlijk redelijk wat spiermassa gekweekt. En je hoeft geen beest te zijn als controleur, dat zijn Khedira, Bender, Bender en Busquets ook niet.

19 maart 2014 om 00:15

Khedira en de Benders zijn wel beesten hoor. Vooral Khedira.

18 maart 2014 om 22:03

Lijkt me dat hij de laatste maanden tijd zat had om in de sportschool te zitten, en met de voorzieningen van een club als chelsea is het niet zo moeilijk om heel snel fysiek sterker te worden. Dus als dat jou enige reden is om te denken dat hij het niet zal redden komt het wel goed, nog een jaartje of 1, 2 flink trainen en hij is sterk zat.

Hij is geen basisspeler bij Chelsea en Van Gaal wilt dat je wekelijks minuten moet maken om deel uit te maken van de selectie. Het zou dus tegen Van Gaal's eigen beleid in zijn om hem mee te nemen, maar ja, Vermeer neemt hij ook mee,

18 maart 2014 om 21:48

hoe kom jij erbij dat van gaal vermeer mee neemt

Goede vervanger voor strootman. Als die voor die tijd fit word.. Waarom niet!

Als hij fit en in redelijke vorm is dan is hij toch zeker kandidaat om strootman te vervangen? Het moet een dynamische middenvelder zijn en dan vind ik hem toch beter dan fer...

Ben bang dat de WK voor van Ginkel te vroeg komt, komt inderdaad wedstrijdritme te kort.

Moet gewoon veel wedstrijden spelen, daarvoor zit hij nou net niet bij de goede club.

Hebben genoeg sterren rondlopen die gezien de huidige toestand van van Ginkel eerder in aanmerking komen voor een plek in de basis.

Jammer had hem er graag bij gehad.

Goed trainen en een paar wedstrijden meepakken en het kan zomaar..

Jammer dat Van Ginkel totaal geen ritme heeft en evenmin zicht op speeltijd. Anders was hij de gedroomde vervanger voor Strootman. Voor nu vind ik een middenveld met Sneijder, Nigel de Jong en Fer de beste balans.

18 maart 2014 om 22:26

wellicht kan hij zich wedstrijdfit krijgen in chelsea 2 en vervolgens wat minuten pakken bij het 1e, mourinho was volgensmij wel fan van Marco, hij is iig stukken beter als Clasie en Siem, en heeft meer potentie dan Fer en Blind.

18 maart 2014 om 23:38

Waarom Fer? De Guzman is beter

Ik hoop dat hij meegaat, ben alleen bang dat een Clasie beter in van Gaal's "profielschets" past.

18 maart 2014 om 23:33

Zijn twee spelers voor een andere positie, Clasie CVM en Van Ginkel speelt meer zoals Strootman.

Nou ik hoop dat deze jonge hoe dan ook mee gaat.
Hij was goed op dreef en kon altijd van hem genieten ben er van overtuigt dat dit nu niet anders wordt.

Nou denk niet dat ie veel speeltijd krijgt.vooral nu Chelsea eerste staat en volgende ronde CL heeft gehaald.mourinhio zal geen risico nemen om in deze fase Van ginkel een kans te geven.

Ik verwacht niet veel speeltijd voor Van Ginkel.
Als het aan Mourinho ligt heeft die het liefst nog 20 andere middenvelders achter de hand.

Vervanger van strootman staat klaar top fit straks en helemaal fris.

mooi team zo met sneijder en van ginkel op de bank

Krull
van der wiel
van dijk
vlaar
van aanholt
de jong
de guzman
robben
van persie
afellay
huntelaar

Het wordt wel vermoeiend hoor, iedere middenvelder die niet geblesseerd is heeft het ineens over het nederlands elftal.

19 maart 2014 om 10:54

Hoezo vermoeiend? Die jongen wordt dit gevraagd door media en geeft een heel realistisch antwoord snap niet echt wat jij hiermee bedoelt.

OT: Hoop dat hij genoeg ritme kan opbouwen in korte tijd kan een belangrijke speler zijn in oranje is slim, fysiek veel sterker als je zou denken en maakt altijd veel meters.

20 maart 2014 om 10:51

Het is toch niet realistisch om over het WK na te denken, als je het lopende seizoen nog maar 2 wedstrijden gepeeld hebt, net terugkomt van een blessure van ruim een half jaar en weinig zicht hebt op speeltijd van betekenis.

wat een klein naief jochie is het nog. zie je gelijk voor de camera. denkt namelijk echt dat ie veel speeltijd had gekregen en er nu dus geblesseerd uitligt. ik gun t m van harte maar zonder zn blessure was ie nu verhuurd.

19 maart 2014 om 10:56

Denk dat jij van ginkel nogal onderschat zijn maar weinig middenvelders met het overzicht en de slimheid die hij heeft in zijn spel, daarnaast is hij fysiek veel sterker als dat je aan zijn bouw zou zeggen.

19 maart 2014 om 18:54

Dus jij denkt echt dat van Ginkel spelers als Ramires, Matic en Obi Mikel uit de basis speelt.......

21 maart 2014 om 22:00

Ramires is echt een matige speler, Obi Mikel staat nog geen eens in de basis. De cdm positie is veruit het slechtst bezet bij Chelsea.

21 maart 2014 om 22:52

van Ginkel is gehaald om Lampard te vervangen.

Eto'o/ Torres of Ba

Hazard/ Schürrle Oscar Willian/ Salah

Matić/ Mikel van Ginkel/ Ramires

Azpilicueta/ Cole Terry/ Zouma Cahill/ Luiz Ivanović/ Azpilicueta

Cech/ Schwarzer

Misschien kan hij nu mee ipv Strootman. Hoop dat hij snel zijn niveau haalt.

Van Ginkel had nooit naar Chelsea moeten gaan. Er staan zo een paar man voor hem zoals: Oscar
Willian Lampard Ramires Matic Mikel en als ze echt geen keus meer hebben kunnen ze op het centrale middenveld ook nog Hazard of Salah zetten.
Bij Van Gaal moet je veel speeltijd hebben en dat heeft hij niet dus hij gaat niet mee naar het Wk.
Als Van Ginkel naar het WK wouw eind vorig seizoen toen hij nog bij vitesse speelde, had hij naar Ajax ofzo moeten gaan. Dan krijg je ook nog ervaring in de Champions League

21 maart 2014 om 22:50

Waar heb jij het over? van Ginkel is gehaald om Lampard te vervangen dus die heeft wel degelijk een plaats. Ben jij wel een Chelsea supporter volgens mij niet, want je weet niet eens op welke positie iedereen speelt.

Eto'o/ Torres of Ba

Hazard/ Schürrle Oscar Willian/ Salah

Matić/ Mikel van Ginkel/ Ramires

Azpilicueta/ Cole Terry/ Zouma Cahill/ Luiz Ivanović/ Azpilicueta

Cech/ Schwarzer

Dit is een hele andere vraag , die niet over van Ginkel gaat.
maar omdat ik niet zo lang geleden achter ben gekomen dat AZ tegen Benfica speelt, ik de volgende vraag heb:
is er iemand die weet waar en of het mogelijk is om als neutrale supporter kaartjes voor dit duel te krijgen.
ik ben heel erg benieuwd naar deze wedstrijd en zou graag aan tickets willen komen .

alvast heeel erg bedankt!

uiteindelijk gaat hij Chelsea 1 halen, let maar op

Van Ginkel is zeker een aanwinst voor het Nederlandse elftal. Zeker beter dan een Clasie en in mijn ogen beter dan Fer.

Stekelenburg
Janmaat
van Dijk
Douglas
Emmanuelson
N. De Jong
Van Ginkel
Robben
Van Persie
Sneijder
Huntelaar
21 maart 2014 om 23:58

Ziet er prima uit, alleen Van Der Wiel is natuurlijk veel beter dan Janmaat. Verder doet Stekelenburg het erg matig dit seizoen, ik zie veel liever Krul op doel, of Vorm.

22 maart 2014 om 16:24

Redelijke opstelling, ik zou echter Stekelenburg vervangen voor Krul, Stekelenburg is zwaar uit vorm, ookal hoop dat hij ooit weer zijn niveau van Ajax pakt, dan is hij de onbetwiste nummer 1.

Verder Janmaat ipv vd Wiel is belachelijk, vd Wiel speelt toch bij een Europese topclub en doet daar elke wedstrijd mee.

Nigel de Jong is wat mij betreft al een beetje over zijn top.

Helemaal top! Nog geen 6 maanden voor een kruisband blessure! Knap dat ie zo snel hersteld, zaak is wel om nu om te passen dat er niet iets kapot gaat door het allemaal te snel te willen doen.

off: zou het wel leuk vinden om hem op het WK te zien. Met zijn loopvermogen kan hij het tegenstanders toch belachelijk moeilijk maken.

Deze jongen heeft zoveel power en talent, dat het na het wegvallen van Strootman zeker niet onverstandig lijkt om deze jongen mee te nemen. Veel minuten maken bij o. 21 staat voor mij gelijk aan het meedoen in de Nederlandse competitie. Maar goed, wat we hier vaak logisch vinden, is voor Van Gaal onzin. Helemaal als anderen het vinden! Ik gun het die positieve jongen van harte!

V.ginkel kan beter hopen op het EK 2016,

Ik zou zo spelen;

Cillessen
V.dWiel
Vlaar
V.Dijk
Emanuelson
Bacuna
N.DeJong
Blind
Robben
V.Persie
Huntelaar

Ik hoop dat Van Ginkel snel weer een goed niveau kan halen. Zou toch mooi zijn voor het NL voetbal(en ook het nationale elftal. Moet het nog zien.

Van Ginkel kan wel mee op de bank, in plaats van Clasie of Schaars die schromelijk tekort komen op internationaal niveau. In plaats van Strootman zou ik kiezen voor Blind, die op het fantastisch doet op het middenveld ook tegen Barca speelde hij top. Verder zou ik kiezen voor Douglas samen met Mathijsen (ervaring) in het centrum. Zie opstelling.

Cillessen
v/d Wiel
Douglas
Mathijsen
Pieters
N. de Jong
Blind
Robben
Van Persie
Sneijder
Huntelaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren