Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Transfer Van Aanholt aanstaande na akkoord tussen clubs

Laatste update:

Crystal Palace heeft bijna overeenstemming bereikt met Sunderland over de komst van Patrick van Aanholt, zo meldt the Guardian maandagavond. De Londenaren tastten eerder deze maand mis na een bod van acht miljoen euro, maar zouden zich inmiddels hebben gemeld met een bedrag van 10,5 miljoen dat via bonussen kan oplopen tot 14 miljoen.

/

Van Aanholt is een basisspeler onder David Moyes. Desondanks zou de trainer niet volledig overtuigd zijn van de kwaliteiten van de linksback, terwijl trainer Sam Allardyce van Crystal Palace wel gecharmeerd is van de Nederlander. Big Sam had vorig seizoen de leiding over Sunderland en destijds speelde Van Aanholt een belangrijke rol in de strijd tegen degradatie. Omdat beide clubs dit seizoen onder de rode streep verkeren, zou Van Aanholt dus overstappen naar een directe degradatieconcurrent.

Allardyce is nadrukkelijk op zoek naar defensieve versterking voor de linkerkant, omdat het maar de vraag is of Pape Souaré na zijn auto-ongeluk in de zomer ooit weer de oude zal worden. Daarom heeft Crystal Palace biedingen uitgebracht op meerdere linkervleugelverdedigers. Ben Davies van Tottenham Hotspur, Charlie Taylor van Leeds United en Robbie Brady van Norwich City stonden op de lijst, maar ook Patrice Evra was serieus in beeld. De ervaren back van Juventus lijkt echter de voorkeur te geven aan Olympique Lyon, schreef de London Evening Standard maandag al.

Van Aanholt speelt sinds de zomer van 2014 voor Sunderland en staat in dienst van the Black Cats op 79 competitiewedstrijden. Daarin was hij goed voor zeven doelpunten en negen assists. Van Aanholt ondertekende afgelopen zomer een nieuw en verbeterd contract bij Sunderland, tot de zomer van 2020. De zesvoudig Oranje-international is afkomstig van Chelsea, dat hem tussen 2012 en 2014 stalde bij Vitesse.

Update 27 januari 2017 11.45 uur - Transfer Van Aanholt aanstaande na akkoord tussen clubs
Crystal Palace en Sunderland zijn het eens over een transfer van Patrick van Aanholt. De Nederlandse verdediger ondergaat vrijdag de medische keuring bij the Eagles, zo bevestigt manager Sam Allardyce op een persconferentie. "Het proces is momenteel bezig. Patrick was vorig seizoen een heel belangrijk onderdeel van ons succes bij Sunderland. Zijn goals en assists waren van levensbelang en zijn defensieve kwaliteiten namen flink toe onder mij", zegt de trainer die vorig seizoen als trainer van Sunderland samenwerkte met Van Aanholt. Ook Sunderland bevestigt dat een vertrek van de verdediger aanstaande is. The Black Cats zouden volgens Engelse media een bedrag van zo'n zestien miljoen euro ontvangen.

Is Crystal Palace een goede club voor Patrick van Aanholt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Bruh, ik kan niet de enige zijn geweest die heel even dacht dat hij naar Juve zou gaan

Van nummer 20 naar nummer 18, hij kan veel beter dan dit... Je zou toch zelf 'nee' moeten zeggen tegen deze transfer en pas deze zomer vertrekken na degradatie.

27 januari 2017 om 12:02

Alleen heeft Crystal Palace wel een heel degelijk teampje in tegenstelling tot Sunderland, dus in dat opzicht is het wel een stap omhoog.

27 januari 2017 om 12:33

Zeker mee eens. CP heeft laatste 2 jaar een goed beleid wat aankopen betreft en die zullen ook zeker niet gaan waarderen.
Voor van Aanholt is dit dus zeker wel een stap omhoog. Heeft zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld en is nu gewoon een goede back voor teams als Crystal Palace.

27 januari 2017 om 14:55

Dat valt ook wel mee, het team van Palace is niet al te indrukwekkend en niet duidelijk beter dan teams om hun heen. Ze zijn wel duidelijk beter dan Sunderland, want dat is een ramp, maar voor Premier League-begrippen is dit niet een degelijk team.

27 januari 2017 om 14:54

Zeker weten dat hij beter kan dan dit? Want ik zie hem niet makkelijk naar een gevestigde middenmotor gaan zoals Stoke, West Brom of Southampton. Dit is een beetje zijn niveau.

Heeft zich sterk ontwikkeld tot moderne back die in de PL goed gewaardeerd wordt. Deze stap omhoog geeft hem de kans door te groeien en dan is deze jongen mijns inziens gewoon Oranjeklant.

23 januari 2017 om 19:38

Deze stap opzij bedoel je

23 januari 2017 om 19:41

Ach, qua ranglijst oke. Maar in potentie is Palace gewoon een stuk beter. Met gerichte aankopen zit er echt nog wel wat meer in dit team. Daarnaast is het financieel ongetwijfeld aantrekkelijk.

23 januari 2017 om 19:51

Financieel idd dat geloof ik wel, ik vind Sunderland ook het lelijke eendje van de PL, maar hij zo in mijn ogen bij Everton ofzo ook niet misstaan, Palace is dan imo niet echt een stap omhoog.

23 januari 2017 om 20:15

Palace is wel een stapje omhoog. Sunderland is al jaren erg zwak en dat ze vorig jaar niet gedegradeerd zijn is al een wonder. Dit jaar sws. Palace is normaal een prima ploeg.

23 januari 2017 om 20:51

Sunderland is zeker niet het lelijke eendje van de Premier League. Helemaal niet qua historie. Vind clubs als Hull, Watford veel meer de lelijke eendjes maar dat is mijn mening...

23 januari 2017 om 20:53

Zou eerder jammer zijn als Sunderland zou degraderen. Weer een grote club minder zou
dat betekenen

24 januari 2017 om 02:24

Hull zeker! Laat. Brighton and Hove maar er voor terugkeren en Leeds of Reading.

24 januari 2017 om 18:24

Nee geen Brighton.. vind ik geen mooie club. Leeds wel en Reading zou eventueel ook leuk zijn. Maar ik zie veel liever een van me favoriete clubs, Blackburn Rovers, Wolverhampton Wanderers en Aston Villa zien promoveren maar tsja echt goed staan die clubs er niet voor (Blackburn zelfs 23 in het Championship )

27 januari 2017 om 14:02

In potentie beter? Sunderland heeft een gigantisch stadion dat elke week propvol zit en een groot achterland! Palace ligt in london waar ongeveer 20 betaald voetbal clubs zijn

Prima stap voor hem. Natuurlijk zijn ze op dit moment beide degradatiekandidaten, maar normaal gesproken is Palace toch wel een ploeg die rond de 10/11e/12e plek hoort te staan. Sunderland is al jaren erg zwak en degradatie is gewoon onvermijdelijk geworden, vorig seizoen al enorm veel geluk gehad.

23 januari 2017 om 20:36

Normaal gesproken wel, maar zou Van Aanholt misschien geen stapje hoger kunnen? Southampton of Everton bijvoorbeeld? Nou heeft Everton natuurlijk Baines, maar die is ook al 31 volgens mij. Die valt dus op termijn er wel uit te spelen misschien.

23 januari 2017 om 20:47

Die baines kan nog wel wat jaartjes mee hoor, ondanks zijn leeftijd. Dus everton is sws al geen optie

23 januari 2017 om 21:20

Hij is op dit moment 32. Dan zou hij waarschijnlijk nog 3 jaar mee kunnen denk ik, en dat is inderdaad te lang aangezien Van Aanholt 26 is en juist in de piek van zijn carrière gaat komen nu.

23 januari 2017 om 22:04

Zou misschien kunnen, maar ik vind hem verdedigend toch niet al te sterk. Bij Everton heb je idd Baines en daarachter lopen ook wat talenten rond dacht ik (galloway bv), dus dat wordt ook lastig. Southampton heeft met Bertrand ook een betere linksback en die is nog jong.

Maar ja, Baines kun je over 2/3 jaar er misschien uitspelen, maar dan moet je hopen dat iemand anders dat niet al heeft gedaan.

Als Van Dijk straks nog verkocht word is er deze periode toch een bak geld aan Nederlanders uitgegeven! Misschien wel het meeste vergeleken met andere landen? Ook moet je dan eerst wel gaan speculeren over de waarde van van dijk

27 januari 2017 om 12:08

Het is altijd speculeren over de waarde van spelers in de Premier League. Momenteel is Van Dijk een van de betere verdedigers in de Premier League al verwarren mensen heel vaak de termen "tempo" en "niveau" met elkaar. Het niveau in de Premier League is lang niet zo hoog als soms word gezegd, terwijl het tempo wel erg hoog ligt. Ik ben benieuwd hoe Van Dijk het zou doen bij een club als Juventus of Bayern. Dan pas kan je zijn waarde een beetje inschatten.

27 januari 2017 om 14:08

Aardig niveau in de premier league hoor! 3e competitie in de wereld en het is afwachten tot dat weer nr.1 is met die miljarden daar. Daarbij is het tempo ook hoog! Juventus en bayern hebben de helft van de tijd nauwelijks tegenstand, leg is uit waarom je meer leert van bayern - ingolstadt dan van chelsea - sunderland? Of meer van juve - napoli dan van man city - liverpool (topclubs uit engeland willekeurig gekozen omdat het niet duidelijk is wie hem dan zou kopen)

28 januari 2017 om 23:58

Je leert meer van Bayern - Dortmund en Barcelona - Real dan van Chelsea - Arsenal. Het niveau is ook niet slecht in Engeland. Het zou wel erg schandalig zijn als het niveau slecht zou zijn na al die miljoenen die de clubs uit kunnen geven. De Premier League is qua niveau erg constant waardoor teams aan elkaar gewaagd zijn, maar de Engelse clubs kunnen niet concurreren met clubs als Barcelona, Real Madrid, Bayern en zelfs Juventus dat een veel grotere uitstraling heeft.

Veel spelers vallen in de PL door de mand, omdat de druk om te presteren er hoog ligt. Waar veel geld is in de voetballerij, is iedereen vervangbaar. Als je dan ook nog eens van de Eredivisie af komt (nederlandse spelers), heb je twee flinke hindernissen die je moet overbruggen. Voetballend komen ze eigenlijk altijd wel mee, mentaal vaak alleen niet.

Begrijp deze keuze niet. Het is water naar de zee dragen. Waarom Van Aanholt?

Goede linkerflank wordt dat bij Lyon: Evra en Depay.

Heel raar dat Moyes het niet ziet zitten in van Aanholt. Die jongen heeft vorig jaar toch iets van 6 goals gemaakt en dit jaar is hij toch weer op weg naar die cijfers?

27 januari 2017 om 11:56

Wordt evra gehuurd van Marseille dan ofzo?

Ik begrijp deze keuze totaal niet. Het moet met het financiele plaatje te maken hebben, want beide teams dreigen te degraderen dus sportief gaat hij er niet echt op vooruit. Ik hoop voor hem dat Crystal Palace erin blijft, anders ben ik bang dat hij aankomende zomer weer een nieuwe club kan zoeken. Hij is inmiddels 26 jaar en dan is de juiste clubkeuze wel erg belangrijk.

27 januari 2017 om 12:33

Hij zal ongetwijfeld wel iets meer gaan verdienen lijkt me, aangezien hij nu wel een meer gevestigde status heeft dan toen hij naar Sunderland ging. Daarnaast wil Allardyce hem blijkbaar graag hebben.

Buiten dat denk ik dat Crystal Palace op korte termijn gewoon meer potentie heeft dan Sunderland. De selectie van Palace herbergt naar mijn mening echt veel meer kwaliteit.

Het is daarentegen wel een beetje vreemd dat Palace weer een linksback haalt. 2 weken geleden hebben ze Schlupp nog bij Leicester weggehaald voor een slordige 14 miljoen.

28 januari 2017 om 23:52

Je hebt inderdaad gelijk, al zegt potentie niet bijzonder veel als je zelf ook degradeert. De selectie van Crystal Palace herbergt inderdaad meer talent, maar bij een eventuele degradatie zijn het vaak juist de talenten die het moeilijk hebben.

Om even in te haken op de laatste alinea: Dat is het probleem ook bij Engelse clubs, denk ik. Ze hebben teveel geld waardoor koopjes erg aantrekkelijk zijn. Ik ben ervan overtuigd dat een aantal transfers niet eens zozeer een tactische functie heeft.

Verder hoop ik voor Van Aanholt dat hij het goed doet, maar ik blijf het een matige speler vinden. Het tempo in de Premier League mag dan hoog liggen en bovendien is iedereen er vervangbaar gezien de financiele mogelijkheden, maar het niveau is nou niet bijster hoog dat het uiterst bijzonder is dat Van Aanholt het leuk doet. Ik denk niet dat het erg lastig is om 30 matige basisspelers in de PL op te noemen.

Zo, 16 miljoen euro voor Van Aanholt. Goede back hoor, maar toch. Nu is het te hopen dat Palace er wel in blijft natuurlijk, maar Sunderland zal denk ik zeker degraderen.

16 miljoen voor van Aanholt?! Zie hem bijna iedere week schutteren bij Match of the Day. Ja hij scoort af en toe, maar laat nog meer zijn man lopen in 1 wedstrijd dan hij in een seizoen scoort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren