Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland

Laatste update:

Het is nog onduidelijk in welk shirt Patrick van Aanholt (33) komend seizoen speelt, zo schrijft het Eindhovens Dagblad donderdag. De negentienvoudig international van Nederland heeft meerdere aanbiedingen uit het buitenland op zak, terwijl PSV volgens journalist Rik Elfrink ‘de kat uit de boom kijkt’. Volgens de nieuwtjesjager is het goed denkbaar dat Van Aanholt aan de slag gaat in Spanje of Engeland. Stoppen is geen optie voor de vleugelverdediger.

PSV huurt Van Aanholt sinds januari 2023 van Galatasaray en moest daarvoor 1,5 miljoen euro overmaken. In Istanbul loopt de Brabander na dit seizoen uit zijn contract. Zowel Galatasaray als PSV heeft Van Aanholt nog geen nieuwe aanbieding gedaan, waardoor hij komende zomer mogelijk transfervrij is.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Volgens Elfrink is het de verwachting dat Van Aanholt ergens gaat tekenen waar hij op meer speeltijd kan rekenen dan bij PSV. “Van Aanholt piekert er volgens zijn management niet over om te stoppen en heeft meerdere aanbiedingen uit het buitenland gehad, terwijl PSV nog even de kat uit de boom kijkt.”

De journalist lijkt ook meer te weten over de landen waarin Van Aanholt aan de slag kan. “Het is denkbaar dat hij in Spanje of Engeland zijn carrière vervolgt, als PSV hem geen of geen goede aanbieding doet”, aldus Elfrink. Volgens Transfermarkt is Van Aanholt nog altijd 2,5 miljoen euro waard.

Mogelijk keert Van Aanholt dus terug naar Engeland, het land waar hij een groot deel van zijn carrière doorbracht. Chelsea pikte de linkspoot in 2007 op bij PSV, maar de teller eindigde op slechts acht duels in de hoofdmacht van the Blues.

In de zeven jaar dat Van Aanholt onder contract stond bij Chelsea werd hij gestald bij clubs als Coventry City, Newcastle United, Leicester City en Wigan Athletic. Vervolgens werd hij nog een seizoen uitgeleend aan Vitesse, waarna Sunderland hem definitief overnam. Na een dienstverband bij Crystal Palace maakte Van Aanholt in 2021 transfervrij de overstap naar Galatasaray, waar zijn avontuur er komende zomer definitief op zit.

Ramalho


Elfrink gaf donderdag ook een update over de situatie rondom een andere routinier, André Ramalho. De 32-jarige mandekker heeft wel een contractvoorstel van PSV gekregen, maar nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. “Ramalho heeft ook een aantal offertes uit andere competities binnen en zijn zaakwaarnemer legt ze momenteel naast elkaar, waarbij ook zal tellen dat de Braziliaan en zijn gezin zich in Eindhoven zeer comfortabel voelen.”

“Dat hij ooit terug zal gaan naar Brazilië en mogelijk nog eens in Spanje zou kunnen spelen, is ook geen onlogisch pad. PSV hoopt dat hij er in ieder geval nog één jaartje in Eindhoven aan vastknoopt”, weet Elfrink.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zal interessant worden om het transferbeleid van PSV te volgen deze zomer. Oppegard zal vertrekken die doet het goed bij Heracles maar heeft niet het gewenste niveau. Stel PSV weet Dest te strikken dan heb je met hem en Mauro twee sterke opties op de linksback positie. Maar dan zit je wel met een speler die pas in januari terugkeert en een tweede linksback die de afgelopen jaren flink met blessures heeft geworsteld. Wat dat betreft was Van Aanholt nog een jaartje houden geen slecht idee geweest,... of in ieder geval nog 6 maanden al is het maar om de periode Dest op te vangen. Tegelijkertijd als Dest niet haalbaar is moet je gewoon voor een eerste linksback gaan en Van Aanholt links laten liggen. Lastige keuzes deze zomer voor Stewart. Gaat veel plaatsvinden in Eindhoven.

2 mei 2024 om 13:35

Je slaat de spijker op de kop mbt situatie Dest/vaanholt/mauro. Dit is de zomer voor Stewart en Brands om goed door te pakken en de dominantie vast te blijven houden. Het leuke is, is dat er bij psv vaak ineens een 'bijzondere' naam uit de hoed komt vallen (bv een Gotze, Lang, Lozano, Hazard).

2 mei 2024 om 13:54

Hoe leuk die bijzondere namen ook zijn, ze hebben alle 4 niet kunnen leveren wat er van ze werd verwacht. Dan heb je liever een speler die onbekend is maar wel een schot in de roos is lijkt me. Lang heeft natuurlijk nog de tijd om wat te laten zien.

2 mei 2024 om 14:12

Een Gotze heeft een zeer grote bijdrage gehad (2x 2e en 2x de beker). Wat Lang heeft laten zien zag er bijzonder goed uit, helaas van zijn blessure(s). Lozano inderdaad niet goed uitgepakt, maar kon je van te voren niet verwachten. Van Hazard ook jammer dat hij geblesseerd raakte..

2 mei 2024 om 14:55

Buiten Hazard om zou ik ze eigenlijk allemaal een voldoende geven Skipster. Lang, indien fit, was onze beste aanvaller dit seizoen. Speelde in de JC schaal en de CL groepsfase echt geweldig. Gotze heeft 10 goals en 10 assists in 1.5 seizoen fit. Was vaak een van de lichtpuntjes in twee sobere PSV seizoenen. Lozano heeft dankij de blessure van Lang en vertrek van Vertessen veel gespeeld. Vertessen heeft een onverwacht mooi bedrag opgeleverd. Waarmee je de afschrijving op Lozano deze zomer meer dan goed maakt. En je hebt wel ondanks de blessure van een van je betere spelers (lang) twee sterke vleugelspelers gehad. 6 doelpunten dit jaar is niet veel, maar er zat wel constante dreiging op waardoor ploegen niet te ver naar voren durfde te verdedigen. Dat werkte spelers als Veerman, Schouten en Bakayoko juist weer mooi in de kaart. Dus ik vind eigenlijk dat al deze namen hebben geleverd! Als we het over grote namen hebben... dan denk ik eerder aan Zahavi, Bruma en Mitroglu.

2 mei 2024 om 15:06

Zo had ik het nog niet bekeken. Je hebt gelijk

Tja, Van Aanholt liet de laatste wedstrijden weinig toegevoegde waarde zien. Bosz erkent dat ook en zette Mauro Jr. erin tegen Heerenveen. Toen hij vorig jaar kwam, was het een verademing, maar intussen zie je dat die niet meer mee kan.

Wat betreft Ramalho. Blijf me verbazen dat hij een contractvoorstel heeft gekregen. Maar het feit dat hij lang erover na moet denken, zegt mij dat het een flink verlaagd aanbod en waarschijnlijk ook lagere belofte qua speeltijd. In dat geval fijn om als back-up erbij te hebben en bij een 3-0 voorsprong de basisspeler rust te geven en hem erin te sturen. Maar daarvoor moet er eerst een volwaardige RCV aangetrokken worden.

2 mei 2024 om 13:38

Ramalho is voor Eredivisie begrippen helemaal geen slechte verdediger, in CL daarentegen niet. Heeft schijnbaar ook een belangrijke rol in de kleedkamer. Snap wel dat ze hem een contractverlenging bieden en hoop ook dat ie blijft.

Van Aanholt vond ik in de periode van Van Nistelrooy vaak prima spelen, haalde meestal wel een voldoende. Dit seizoen is hij voorbij gestreefd wat helemaal niet gek is. Aangezien Dest pas in 2025 beschikbaar is is het de vraag of Van Aanholt tot die tijd een prima vervanger is? Of heeft Bosz andere ideeën?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren