Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Prachtig moment op persconferentie PSV voor kinderen: ‘Luuk, wil je verkering?’

Laatste update:

Luuk de Jong heeft op een persconferentie van PSV waar kinderen de vragen mochten stellen een bijzondere vraag gekregen. Een jonge fan vroeg aan de spits of hij verkering met haar wil. Het moment zorgt voor gelach bij de andere kinderen, terwijl De Jong ook bescheiden glimlacht. “Hele lieve vraag, maar ik heb al een vriendin…”

Tientallen kinderen waren aanwezig in de perszaal van PSV, om vragen te stellen aan De Jong, Patrick van Aanholt en Shurandy Sambo. Zo ging het over de mooiste goal die ze ooit hebben gemaakt, wat de beste speler is waar ze ooit tegen gespeeld hebben en wie vroeger hun idool was.

Op een gegeven moment heeft een jonge fan een vraag voor De Jong. “Luuk, wil je verkering met me?”, vraagt ze. Het moment leidt tot gelach bij de andere kinderen en de PSV-spelers.

“Een hele lieve vraag, maar ik heb al een vriendin”, begint de spits zijn antwoord. “Dus sorry, ‘nee’ moet ik zeggen.” De reactie leidt tot teleurstelling bij zijn twee teamgenoten. “Ah, Luuk man!”, reageert Van Aanholt.

“Nee, het mag helaas niet, sorry. Maar ik vind het wel een hele lieve vraag van je”, besluit De Jong. Om het goed te maken mag de jonge fan nog wel even naar voren komen om een knuffel te geven aan de aanvaller.

“Een knuffel mag wel”, zegt De Jong. Daarnaast krijgt hij nog een cadeautje van haar, waarschijnlijk een tekening. De Jong: “Heb jij deze voor mij gemaakt? Wat mooi. Dankjewel.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat leuk gedaan door Luuk de Jongh en de kinderen hebben een prachtige middag. Mooi om te zien dat voetbalclubs ook dit soort dingen organiseren voor jonge fans...

9 december 2023 om 14:34

Doen ze sowieso wel goed bij PSV. Mijn kinderen zijn ook lid van de Phoxy Club (de kinderfanclub), ze krijgen best regelmatig een cadeautje opgestuurd of een uitnodiging voor een leuke activiteit.

Luuk is in topvorm, hij scoort echt overal

Leuke vraag ook, liever met de fiets naar PSV, of met de Porsche naar MVV? Grappig ook dat Boscagli ook echt altijd met de fiets naar De Herdgang gaat.

Wel sneu voor dat meisje, die zag er wel vrij verdrietig uit toen ze hem een knuffel gaf.

9 december 2023 om 17:55

Inderdaad. Luuk had het gewoon moeten uitmaken met z'n vriendin! Haha

9 december 2023 om 19:28

En daarna opgepakt worden wegens pedofilie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren