Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volgende blessuregeval meldt zich bij PSV als gevolg van topper tegen Ajax

Laatste update:

Sergiño Dest is niet ongeschonden uit de topper tegen Ajax gekomen, zo is dinsdag bekend geworden. De vleugelverdediger van PSV heeft geen ernstige schade opgelopen, maar geadviseerd wordt om hem komend weekend aan de kant te houden tegen FC Volendam.

Dest speelde wél mee tegen Ajax, maar de linksback kwam niet ongeschonden uit de strijd. Hij moest kort voor tijd het veld verlaten. "Het is nog even afwachten met Dest", zei Elfrink dinsdag al. "Er worden check-ups gedaan."

Die check-ups hebben geen ernstige schade aan het licht gebracht, zo meldt de journalist van het Eindhovens Dagblad. Wel wordt Dest vermoedelijk een wedstrijd aan de kant gehouden voor de zekerheid.

Elfrink verwacht dat de plek van Dest wordt ingenomen door Patrick van Aanholt of Mauro Júnior. Beide spelers kwamen tegen Ajax als middenvelder binnen de lijnen, al zakte Van Aanholt later een linie terug.

De afwezigheid is een hard gelag voor Peter Bosz, daar de PSV-coach al weken met personele problemen kampt. In de achterhoede is Armel Bella-Kotchap al een tijdje niet inzetbaar.

Het goede nieuws is dat Bosz verwacht dat hij komend weekend weer de beschikking heeft over Joey Veerman, Malik Tillman en Ricardo Pepi. Noa Lang en Guus Til keren voorlopig nog niet terug.

PSV heeft in de Eredivisie op papier een eenvoudig schema voor de boeg. De Eindhovenaren spelen achtereenvolgens tegen Volendam, Heracles Almelo en PEC Zwolle. Tussendoor wacht de achtste finale in de Champions League tegen Borussia Dortmund.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De ziekenboeg blijft toch lekker in balans zo. Waar hij aan de ene kant langzaam leegloopt, staan de volgende patiënten alweer klaar. Hoe kan dat toch?

6 februari 2024 om 22:10

Dit is al jaren het geval bij PSV. Hoop dat straks de meesten weer terug zijn tegen Dortmund. We hebben iedereen hard nodig.

6 februari 2024 om 22:11

Op Lang na zijn het volgens mij allemaal spelers die praktisch alles hebben gespeeld.

6 februari 2024 om 22:17

Lijk je gelijk in te hebben, maar dan had je toch meer kunnen/moeten rouleren? Eindelijk is er eens wat breedte in de selectie, dus dan zou je daar juist van moeten profiteren. Ze moeten daar intern toch wat stappen in kunnen maken.

6 februari 2024 om 22:31

Maar normaal kunnen spelers dat toch wel volhouden Messibazoer? Trainen ze dan te zwaar?

6 februari 2024 om 22:32

@Emilio - Die breedte is wel op een aantal posities beperkt vind ik. Toen Mauro geblesseerd was, wie was de vervanger van Veerman en Schouten? Nu is het weer beperkt op de flanken.

6 februari 2024 om 22:34

@Arsenal890 - Dat zou ik niet weten. Ik lees hier vrij vaak dat Bosz z’n teams na de winter zijn ingestort. Had dat te maken met blessures? Geen idee. Maar dan zou dat een argument zijn om het daar aan te wijten.

6 februari 2024 om 22:54

Ik las laatst dat Bosz' teams in slechts iets van 3 van de 16 seizoenen dat hij hoofdtrainer is minder punten haalde in de tweede seizoenshelft dan in de eerste. Dat is een beetje een fabeltje wat zijn eigen leven is gaan leiden dat zijn ploegen altijd instorten. Dit seizoen zullen ze ongetwijfeld minder punten halen na de winterstop dan ervoor overigens, maar dat kan ook haast niet anders als je tot de winterstop continu de volle mep pakt hahah.

7 februari 2024 om 07:25

Nu scheelt het denk ik ook een beetje dat Bosz regelmatig is ontslagen, want een ontslagen trainer kan geen punten meer verspelen. Dat Bosz roofbouw pleegt op z’n spelers is ieder geval geen fabeltje. Ben benieuwd hoe ze het tweeluik met Dortmund gaan doorkomen.

Ik zou tegen Volendam Luuk, Bakayoko en Schouten rust geven

Bizar het aantal blessures. Gelukkig hebben we nog wel wat opties achter de hand. Waarom speelt Land eigenlijk niet veel bij het grote PSV? Lijkt me wel leuk om te zien spelen. Volendam zou een geschikte tegenstander moeten zijn.

Benitez
Teze
Ramalho
Boscagli
van Aanholt
Til
Mauro Junior
Veerman
Bakayoko
Pepi
Lozano
6 februari 2024 om 22:54

Til is geblesseerd. Misschien dat je Tillman bedoelde?

Ik zie het niet zo in Dest. Vind hem vooral heel erg snel en hij heeft veel loopvermogen, maar verdedigend niet best. En hij lijkt ook niet echt beter te worden.
Laat aanvallend nog wel eens wat zien, maar vooral op snelheid. Probeert ook te vaak te kutten met de bal waardoor hij als back de bal kwijtraakt en een leegte achter zich laat.

8 februari 2024 om 01:03

Ik snapte ook niet waarom Ajax er op anticipeerde, daar lag zoveel ruimte. Niet normaal gewoon

Blijft Dest bij PSV volgend seizoen?

6 februari 2024 om 22:56

Dat lijkt me erg onwaarschijnlijk. Staat onder contract in Barcelona waar hij naar verluid 6 miljoen verdient. Zal voor PSV niet echt mogelijk zijn om hem een contract aan te bieden denk ik (er vanuit gaande dat Dest zelf niet ruim de helft van zijn salaris wil inleveren).

6 februari 2024 om 22:56

Nee, Dest is een broodvoetballer, zoekt straks weer een beter betalende club, 100%

8 februari 2024 om 01:04

Ik geloof van niet. Zei ik ze laatste interview ook. Ik ga niet terug naar barca zolang Xavi er zit. Nou die is eind van seizoen weg bij psv want Xavi is weg bij barca tegen die tijd. En dan gaat die gewoon voor ze kansen bij barca

Kom op zeg, psv heeft de breedste selectie van NL, ook zonder Dest winnen ze van Volendam hoor, ik denk zelfs met 10 man

7 februari 2024 om 02:52

Van aanholt op links of Mauro jr niks aan de hand

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren