Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Tottenham stelt opening nieuwe thuishaven nog langer uit

Laatste update:

Tottenham Hotspur hoopte 15 september Liverpool als eerste tegenstander in zijn nieuwe stadion te kunnen verwelkomen, maar de Londenaren laten maandagavond via de officiële kanalen weten dat de fans voorlopig geduld moeten hebben. Problemen met ‘kritieke veiligheidssystemen’ zorgen voor problemen, waardoor de opening van Tottenham Hotspur Stadium voorlopig uitgesteld moet worden.

De club moet door de vertragingen een aantal belangrijke tests uitstellen die nodig zijn om de juiste vergunningen te verkrijgen, waardoor de Premier League-wedstrijden tegen Liverpool en Cardiff City (op 6 oktober) op Wembley zullen worden afgewerkt. The Spurs speelden hun thuiswedstrijden in het afgelopen seizoen ook al in het nationale stadion, dat dus geen onbekend terrein is voor de ploeg van trainer Mauricio Pochettino.

Voor de kraker tegen Manchester City die op 28 oktober op de agenda staat heeft de club die optie echter niet, aangezien dan op Wembley de American Football-wedstrijd tussen de Philadelphia Eagles en de Jacksonville Jaguars wordt afgewerkt. Tottenham meldt vooralsnog op de clubwebsite dat er nog geen andere locatie is gevonden voor het duel met de regerend landskampioen.

Voorzitter Daniel Levy hoopt dat de fans nog even geduld kunnen tonen voordat zij het nieuwe stadion, dat een capaciteit heeft van 62.062 stoelen, kunnen betrekken: “We weten dat dit teleurstellend is voor al onze seizoenkaarthouders en fans overal op de wereld. Bij het begin van het project hebben we om jullie steun gevraagd voor wat een complexe en uitdagende bouw zou worden en nu vragen we weer om jullie geduld en verdraagzaamheid.”

Update 26 oktober 19.50 uur - Tottenham stelt opening nieuwe thuishaven nog langer uit
Tottenham Hotspur zal het restant van zijn thuiswedstrijden dit kalenderjaar afwerken op Wembley. De Londense club maakt al enige tijd gebruik van de thuishaven van de Engelse nationale ploeg, doordat de bouw van het eigen nieuwe stadion vertraging heeft opgelopen. Voorzitter Daniel Levy laat vrijdagavond via de officiële kanalen van the Spurs weten dat de nieuwe thuishaven dit kalenderjaar in elk geval nog niet betrokken zal worden. Wanneer het nieuwe stadion wel gereed zal zijn, is onbekend.

Denk jij dat Tottenham Hotspur in oktober gaat winnen van Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valt me niks tegen, ik was niet op de hoogte van de duur van de bouw maar ik dacht dat ze nog het hele seizoen op wembley zouden spelen. Ben wel erg benieuwd naar de sfeer in het nieuwe stadion

13 augustus 2018 om 23:16

Volgens mij hadden ze dit seizoen al in het nieuwe stadion willen spelen en is de boel juist vertraagd. maar goed, dergelijke mega projccten lopen altijd vrij makkelijk uit.

14 augustus 2018 om 08:37

Zeker als er maar een jaar voor word uitgestrekt, als je nagaat dat ze nu al stadia bouwen in Qatar.

Hopelijk gaat Feyenoord ook een keer overstag om een nieuw stadion te bouwen, want al dat sentimentele gedoe om de Kuip daar word ik zo misselijk van. Het is maar een bouwwerk èn zeker niet iets wat Feyenoord groot maakt, dat is de club en de behaalde resultaten zelf.

13 augustus 2018 om 23:20

Het probleem is niet het sentinement maar de financiering. Feyenoord kan het stadion zelf niet betalen dus kijkt men naar de gemeente. Maar Rotterdam heeft veel problemen met de huisvesting in vele wijken, ook wijken die niet in zuid of west liggen zoals Noord, Crooswijk en delen van Ommoord. Maar wonginbouwverenigingen zoals Havensteder hebben geen geld terwijl er enorme achterstanden zijn bij het groot onderhoud.

Moet de stad dan haar geld in een nieuwe voetbal stadion steken? Of is de huisvesting van haar inwoners en de kwaliteit van de wijken belangrijker dan voetbal?

14 augustus 2018 om 00:28

Denk dat een stadion wel een aardig belangrijk onderdeel van de club is. De mijne is ook ontzettend veranderd sinds de verhuizing dus ik kan erover meepraten.

Verder is het hele financiële plaatje van het nieuwe stadion een luchtkasteel. Staat vol met aannames en gaat constant uit van de meest gunstige scenario’s. Dat nieuwe stadion lijkt eerder een project voor vrienden dan wel een prestigeproject te zijn. Als je een nieuw stadion bouwt doe het dan goed, de huidige plannen zijn namelijk veel te duur voor Feyenoord.

26 oktober 2018 om 23:30

Snap niet waarom hier zo weinig over in de media komt.

14 augustus 2018 om 06:53

Wel mooi dichtbij.

Hahahaha ik ga stuk 😂 Zoals Young blood al zei, de Emirates is ook een optie. Ik dat dat het stadion zo goed als klaar was. Lastig om je thuis wedstrijden te spelen zonder stadion😄

Nou, als er één probleem is die Engelse clubs nooit zouden moeten hebben is dat wel een tekort aan stadions, lijkt me. In Londen alleen al heb je meer voetbalstadions dan supermarkten, dus zo moeilijk moet het niet zijn om voor één wedstrijd uit te wijken naar een ander stadion. Arsenal, West Ham of Chelsea zullen hun stadions vast wel beschikbaar willen stellen, mits ze in die speelronde zelf niet thuis spelen.

14 augustus 2018 om 05:04

Haha jij denkt dat Arsenal dat beschikbaar stelt voor spurs?😂😂😂

14 augustus 2018 om 13:04

Laat ze lekker Twickenham huren

16 augustus 2018 om 03:59

Ja joh, tuurlijk, waarom niet? Misschien niet als eerste keus, maar als er niets anders beschikbaar is. United en City hebben in de vorige eeuw ook een hele tijd lang een stadion gedeeld en Inter en AC Milan doen het vandaag de dag zelfs nog steeds. En dat is allemaal voor een langdurige periode geweest. In dit geval hebben we het over 1 wedstrijd. Je hoeft me niet wijs te maken dat de rivaliteit tussen Spurs en Arsenal bloeddorstiger is dan die tussen United en City of Inter en AC Milan, dus zo gek is dat idee helemaal niet. Als zij het kunnen, kan Arsenal het ook.

16 augustus 2018 om 07:39

Verschil is dat je dan beide eigenaar bent. Denk je dat Feyenoord de kuip beschikbaar zou stellen voor Ajax voor een competitie wedstrijd of andersom? Ik weet niet in welke wereld jij leeft, maar Spurs en Arsenal hebben wel
Degelijk enorme rivaliteit. Daarom
Gaat dit ook nooit gebeuren. Die zullen Olympisch stadion wel gaan huren van West Ham

Of Tottenham een bepaalde wedstrijd over circa 2 maanden gaat winnen...?
Wat is dit nou voor een poll, erg vreemd.
Ontopic; geen stadion om wat voor reden dan ook lijkt me gewoon een kwestie van uitstellen dan maar.

14 augustus 2018 om 08:22

Lijkt mij een reglementaire 3-0 nederlaag. Club moet zelf een veilig onderkomen regelen anders houdt het op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren