Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Spaanse ploeg wil minuut stilte voor overleden Preciado

Laatste update:
/

Manolo Preciado is in de nacht van woensdag op donderdag op 54-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De oefenmeester verbond zich woensdag voor één seizoen aan het gedegradeerde Villarreal en zou vrijdag gepresenteerd worden. Preciado verloor zijn vrouw in 2002 door kanker en zijn jongste zoon (2004) en vader (2011) door een auto-ongeluk.

Preciado, een van de markantste trainers van Spanje, was nimmer buiten de landsgrenzen werkzaam. Hij promoveerde in 2003/04 met Levante naar de Primera División en stond daarna bij Real Murcia en Racing Santander voor de selectie. De laatste jaren, 2006-2012, was hij voor Sporting Gijón werkzaam.

Onder leiding van Preciado promoveerde Sporting Gijón naar de Primera División. De tegenvallende resultaten resulteerden halverwege afgelopen seizoen in zijn congé. Preciado werd internationaal bekend toen hij forse kritiek uitte op nieuwkomer José Mourinho. De oefenmeester van Real Madrid diende zijn collega van repliek, maar enkele maanden later legden de twee hun dispuut bij.

Update 8 juni 13:40 uur - Spaanse ploeg wil minuut stilte voor overleden Preciado
Het Spaanse elftal wil zondag voor de eerste groepswedstrijd op het EK tegen Italië een minuut stilte houden als eerbetoon aan de overleden coach Manuel Preciado. De trainer zou vrijdag worden voorgesteld als nieuwe trainer van Villarreal, maar overleed daags voor zijn presentatie op 54-jarige leeftijd aan een hartaanval. De UEFA heeft nog geen toestemming gegeven voor de minuut stilte: "Maar ik ga ervan uit dat het verzoek wel wordt gehonoreerd", aldus een woordvoerder van de Europese bond.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit meen je niet..
had net gelezen dat hij hoofdtrainer zou worden...
geshockt..

R.i.p.

7 juni 2012 om 09:32

Eerst degraderen en daarna je hoofdtrainer zo verliezen. R.i.p.

Wat een zwart jaar is dit voor iedereen die betrokken is bij Villareal.

7 juni 2012 om 09:50

Dat jij je bekommert om wat voor verlies Villareal heeft geleden.

Wat voor verlies is het voor zijn nabestaanden? ?het is en blijft een spelletje met supergrote belangen, maar een spel is en blijft het. Daar is dit niets vergeleken bij.

Veel sterke aan iedereen die Preciado een warm hart toedraagt en aan zijn familie. Dit gun je niemand.

7 juni 2012 om 11:34

Die trainer heeft vor Villareal amper emotionele waarde nog, dat valt echt wel mee.

OT: Verschrikkelijk natuurlijk om dat allemaal mee te maken en dan zelf ook nog doodgaan op vrij jonge leeftijd aan een hartaanval.

Als zijn moeder trouwens nog leeft hè... Die is haar man, haar zoon, haar schoondochter én haar kleinzoon verloren.

7 juni 2012 om 11:38

Veel nabestaanden zijn er niet meer over, lees maar de tekst. Verder zegt Boontjuh helemaal niets geks. Het is voor Villareal toch ook heel erg om een personeelslid te verliezen. Die vinden het vast en zeker ook verschrikkelijk, dan wel niet voor hunzelf alleen.

7 juni 2012 om 12:16

Hoe weet jij nou of er niet veel meer over is?? Hij kan nog wel 4 zoons hebben, en moeder, zussen, broers etc etc. Vreemde reactie van je!

7 juni 2012 om 16:45

@fr1908fc Die reactie van jou is nog vreemder.

ON: Rip. Ik dacht het zou vet zijn voor Villarreal zo'n trainer te krijgen. Maarja

8 juni 2012 om 14:33

Sterkte aan de familie, vrienden en anderen dichtbij Preciado...
Rust in vrede.

8 juni 2012 om 14:35

R.i.p Preciado en veel sterkte voor de nabestaande!

triest wat er gebeurd is . op zon leeftijd nog wel dat zet je wel aan het denken
R.i.p.

7 juni 2012 om 11:01

Nou ja hij is ook zijn vrouw in 2002 verloren later zijn zoon in een auto ongeluk en vorig jaar zijn vader dus dat op leeftijd zegt eigenlijk jammer genoeg niet veel.

Als je tijd is gekomen dan is je tijd gekomen.

Sterke voor iedereen die hem lief heeft.

7 juni 2012 om 14:02

Je hebt best een punt, maar k*** kan je op elke leeftijd krijgen en dus ook op elke leeftijd aan overlijden en datzelfde geldt voor een (dodelijk) auto ongeluk. De dood is niet leeftijdsgebonden maar het is over het algemeen wel zo dat je de 60-70 moet kunnen halen, zeker met de middelen die er hedendaags zijn.

goeiedag zeg, ik schrik hier echt van. echt ongelooflijk.

heb er geen woorden voor. mooie trainer.

tsjonge jonge.

sterkte!

So dat is echt veel te jong!
Sterkte voor zijn omgeving. Zal wel hard aankomen bij die club!

Dit is echt verschrikkelijk!
Rust in vrede Preciado!

Nondeju, mijn ochtend is al weer verpest, het ging al zo slecht met Villareal, Degradatie, leeg loop en nu dit, dit is toch een zware klap voor Villareal..

Ik wens de Familie en vrieden van deze man veel sterkte

R.i.p Manolo Preciado

Pff vreselijk nieuws. De familie had al veel meegemaakt (vrouw en zoon verloren). RIP

7 juni 2012 om 11:07

Ja, erg triest verhaal dit. Hij heeft zelf ook gezegd nadat zijn vrouw (2002, k.a.n.k.e.r) en zoon (15 jaar, 2004, auto-ongeluk) overleden waren dat hij twijfelde om door te gaan of zichzelf van het leven te beroven. En dan vorig jaar (2011) is zijn vader overreden door een auto en nu overlijdt hij zelf aan een hartaanval. Diep en diep triest dit. Hopelijk is er inderdaad iets na de dood en is hij nu in rust herenigd met zijn vrouw en zoon.

Heel veel sterkte voor alle nabestaanden en betrokkenen.

8 juni 2012 om 14:38

sorry dit bericht kun je delete

Je hebt overigens volledig gelijk!

Ook degradatie Villareal schokkend!

nee maar wel erg voor familie van hem enzo

7 juni 2012 om 19:30

Maar wel erg enzo? Hoe zou jij het vinden als je vader of dierbare nu overlijd? Wel een beetje erg toch?

ON: Veel sterkte aan de nabestaande, RIP

r.i.p. Manolo Preciado

Triest, dit is gewoon heel erg.
Eerst zijn vrouw en zoon, en nu zelf. Echt heel erg.

Die man heeft al veel dierbare verloren op zo'n jonge leeftijd. Voor Villarreal is het een harde klap en ook voor voetbalminded Spanje. Heeft toch goede prestaties geleverd.

Rip.

Een bijzondere man, nam nooit een blad voor de mond maar bleef wel vrijwel altijd respectvol. Hij was degene die Mourinho gewoon keihard de waarheid zei waar anderen dat niet durfden. De competitie verliest een goede trainer en volgens mij een goed mens. Dat hij moge rusten in vrede!

7 juni 2012 om 18:03

Idd man , kan het nog steeds niet geloven. Hij zou 'gewoon' morgen gepresenteerd worden...
Sterkte aan de familieleden en vrienden.
Rust in vrede held!

Niet te geloven. Ik las net dat hij hoofdtrainer werd van Villareal en nu lees ik dat hij dood is.

RIP Manolo Preciado

so! dit is triest en hard,

r.i.p dit geloof je toch niet!

Zo, dat brengt je weer terug op aarde. In een warm land makkelijk je geld verdienen in de voetballerij, een leven dat iedereen zou willen. Maar als je dan zoveel dierbaren hebt verloren en zelf maar 54 wordt, doe mij dan maar een kantoorbaan in de regen. R.i.p.

wat erg zeg om op die leeftijd iedereen al te verliezen die van je houd.. had net gelezen dat ie trainer zou worden en nu dat ie is overleden.. wat raar kan het lopen zeg..
R.i.p.

Goh.. die heeft geen leuke tijd gehad de laatste tien jaar. Rest in peace. Hopelijk ziet ie z'n familie terug ergens daarboven.

Zal wel een raar zijn voor Vilarreal om nu op zoek te gaan naar een nieuwe trainer.

pff.. ik heb er gewoon geen woorden voor.
Gewoon vreselijk, wordt je gedegradeerd. regel je een nieuwe trainer om weer naar je oude niveau te streven. gebeurd dit ineens, gewoon niet te geloven..

Sterkte nabestaanden,

R.i.p. Manolo Preciado

Verschrikkelijk nieuws! R.i.p.

Wat een vreselijk nieuws. Ik weet niet zeker of de trainer nog meer kinderen heeft, maar mijn gedachte gaan zeker naar hun uit dan wel naar zijn familie. R.i.p.

Oké, dit is echt schokkend! Ik vind het echt erg voor zowel hem als Villareal, eerst degraderen, leegloop en nu dit. Het is gewoon te erg voor woorden een zwart jaar voor Vilareal! En op je 54ste al dood gaan is gewoon nog jong en als je ook nog leest over zijn Vrouw,zoon en vader.

Man man man. Ik denk dat maar weinig mensen beseffen hoe jong hij is gestorven. Ik moet er echt niet aan denken dat ik mijn ouders op die leeftijd had verloren. Of mijn broer.

Bah, ben er misselijk van. Veel sterkte voor de familie

Sterkte voor de familie en vrienden.

R.i.p.

Pfff niet normaal dit... Na zoveel dierbaren te hebben verloren en nu zelf op een erg jonge leeftijd overlijden, heb er geen woorden voor.. Wat leven we soms in een k*t wereld zeg.. Dit zet jezelf toch weer met beide benen op de grond.

Rust in vrede!

Wtf, wat een drama! Voor de familie en ook Villarreal, voor villarreal moet de gifbeker echt helemaal leeg volgens mij pfffff.

Veel sterkte voor de familie en vrienden!

Dit is echt uit het niets. Ongelofelijk. Sympathieke, leuke vent en een goede trainer!

volgens mij probeert er hier iemand grappig te zijn die bij iedereen 1 duimpje omlaag doet, erg kansloos. Rest in peace.

Ik vond het niet de meest sympathieke man uit het Spaanse voetbal, maar dit is erg vervelend, vooral voor de nabestaanden.
Descanse en paz.

weet je wat ik triest vind..
dat bijna iedereen hier respect uitbrengt naar hem en zijn familie en dat hier dan weer zo'n hersenloze is die iedereen daarom maar een duim omlaag geeft..
heb gewoon wat respect man.

Komt je duur te staan, tekenen bij Villarreal.

R.i.p Preciado

Verschrikkelijk nieuws dit rip

Las hier net gisteren dat Villareal hem had aangesteld. Verschrikkelijk nieuws dit en ook nog zo jong. Sterkte voor zjjn nabestaanden.

Vreselijk nieuws voor zijn familie en kennissen. Ik hoop dat hij in vrede mag rusten.

Wat verschrikkelijk

R.i.p.

Verschrikkelijk nieuws. Wat een trieste geschiedenis heeft deze familie waarin zo velen veel te vroeg sterven. Erg spijtig. Rip.

Is er te achterhalen wie er duimpjes omlaag geeft op condoleance berichten. Zo ja, aub een eeuwige schorsing en het liefst zijn huisadres erbij. Schandalig dat iemand zo weinig respect en verstand kan hebben.

Die man heeft geen gemakkelijk leven gehad.. Vader en zoon overleden, vrouw overleden.. Man man. Rust in vrede..

7 juni 2012 om 10:40

Dat betekent dat zijn moeder nog leeft..

kippenvel

Het toont nog maar eens hoe onbelangrijk voetbal eigenlijk maar is...

Deze man is in het leven niet gespaard geworden ; zijn vrouw op jonge leeftijd, je kind verliezen....

R.i.p.

Schokkend dat een toch al zo'n moeilijk leven zo abrupt ten einde komt. Dat alle nabestaanden de kracht mogen hebben om er weer bovenop te komen.

Redactie van voetbalzone, het lijkt me het beste om het duimpjes systeem uit te schakelen bij dit soort berichten. Gaat toch nergens over die duimpjes omlaag..
Deze man heeft veel ellende mee gemaakt zeg.. je kind verliezen is het ergste wat je kan overkomen van wat ik hoor. Dan ook je vrouw en je vader.. rust zacht en heel veel sterkte aan zijn moeder en andere familie leden!

7 juni 2012 om 11:44

Het lijkt mij sowieso verstandig om alle reacties uit te schakelen.. Begrijp me niet verkeerd, maar het lijkt af en toe wel een wedstrijdje wie de liefste en opbeurende reacties schrijft! Gewoon ouderwets mededelen en that's it! Dat lijkt mij het verstandigst..

7 juni 2012 om 12:34

Precies. Als nou een van jullie een berichtje doet naar de redactie zelf lezen zij het ook en vaak, is mijn ervaring, doen zij er ook wat mee.

Rust in vrede. En Gods zegen voor alle nabestaanden.

Hij zal niet voor niets zo veel te jong overleden zijn, die man heeft zoveel verdriet en stress geleden in zijn leven door het verlies van zijn vrouw en zoon. Ongelooflijk treurig verhaal, rust in vrede.

Ik vond het ook nog een geschikte trainer voor Villarreal, hij zal er ook zeker naar uitgekeken hebben. Erg zonde, pff.

Heel veel sterkte aan de familie toegewenst

wat een jaar ,heftig dit! veel sterkte voor de nabestaande!

Verschrikkelijk nieuws zeg, Rip Manolo Preciado...

Wow, dit is wel echt schokkend. Was al coach van Villareal en dan een hartaanval krijgen.

Rip

Maarja moet ik eerlijk zijn, ik denk dat het beter zo is. Preciado is al bijna al zijn dierbaren (belangrijkste althans) verloren en heeft zelf al meermaals aangegeven erover nagedacht te hebben zelfmoord te plegen. Nu is hij weer met zijn zoon, vrouw en vader.
Tis nog steeds triest en ik hoop dat hij zijn rust vindt in de hemel met zijn zoon, vrouw en vader.

Sooo, hier schrik je wel even van... Veel sterkte toegewenst aan zijn familie en kennis.

Rip.

Pff erg triest nieuws.
R.i.p

Wat ik in de tekst op kan halen, is dat zowel zijn jongste zoon als vrouw al zijn gestorven. Hij heeft dus meerdere kinderen, die met een vader van 54, toch hooguit een jaar of 25 kunnen zijn. Je zou dan al je moeder+vader en je broertje verloren hebben... veel sterkte

Erg triest nieuws van de dag. Eerst slecht nieuws voor Defoe en nu dit. R.i.p. dan maar

Triest. Diep triest. Veel sterkte voor iedereen. R.i.p.
Overigens veel ongevallen (al dan niet door ziekte) in die familie lijkt het. Schrok er wel van, zeker als je dan dat onderste stukje nog leest van het artikel.

Weet nog dat ie ruzies maakte met Jose Mourinho en dat ze andere keer weer beste maten waren. Gecondoleerd aan de familie.

Wat, dit meen je niet?!?

Echt ongelooflijk, je trainer die je nog niet eens hebt voorgesteld zo te verliezen.

Sterkte familie en vrienden!

Oh wat erg is dit zeg!! Rip! Veel sterkte toegewenst voor familie, vrienden en andere die hem kende!!!

Kende deze man eigelijk niet maar het is altijd erg als er iemand jong overlijdt.
Sterke aan zijn familie,vrienden en fans.

Wat is dit onverwacht zeg! RIP en veel sterkte voor de familie en vrienden

Wow....echt geschokt.....vond dit een geweldig persoon zoals hij op mij overkwam. Vond het al jammer dat hij er bij Gijon werd uitgegooid, na alles wat hij voor hen had gedaan. Toen ik 1 of 2 dagen geleden las dat hij trainer zou worden van Villarreal CF gunde ik het hem en Villarreal echt om samen weer te promoveren naar de PD.

Helaas heeft dit niet zo mogen zijn.... Echt alles wat fout kan gaan dit jaar bij Villarreal gaat ook echt fout.

Manuel Preciado, 6 juni 2012....r.i.p

Vergeleken met dit nieuws stelt de degradatie natuurlijk niks voor... Sterkte aan alle nabestaanden en iedereen die wat voor hem voelde. Hoe je ook over iemand denkt, dit gun je niemand. Rust in vrede!

ik lees net marca.com .
wow wat voor nieuws is het zeg . ik schrok me rot .

sterkte aan alle mensen die om hem heen leefden .

Zou mooi zijn als er een minuut stilte mag gehouden worden.

Zolang er geen gekke zijn, die oerwoud geluiden gaan zitten te maken.

R.i.p Manuel Preciado

Met alle respect, maar ik vind dat de Uefa hier geen toestemming voor moet geven. Het is natuurlijk verschrikkelijk voor zijn familie en vrienden wat er is gebeurd en in de competitie kunnen ze prima een minuut stilte houden, maar niet op het EK. De beste man had niets te maken met het Spaanse nationale elftal als speler of trainer en dus moet er op een EK geen minuut stilte worden gehouden voor zoiets. Je moet ergens een grens trekken.

8 juni 2012 om 14:15

Ja, want een minuut stilte is ontzettend veel gevraagd van de spelers en publiek. Blijkbaar heeft de Spaanse ploeg er wel behoefte aan en zouden zij dit graag willen, dan moet dat toch gedaan kunnen worden.

8 juni 2012 om 14:17

Ik denk dat het wel degelijk een wedstrijd kan beinvloeden ja.

8 juni 2012 om 14:30

Dus?

Het was een (zeer) gerespecteerd en geliefde trainer in Spanje. ''''ik kan het slechte nieuws waarmee ik net wakker werd niet geloven. Rip, mijn vriend.'''' Dit tweete Fabregas bijvoorbeeld en zo zijn er waarschijnlijk wel meer jongens in de spaanse selectie die met hem hebben samengewerkt. Ik zou het persoonlijk zeer onbeschoft vinden als dit verzoek wordt afgewezen, al acht ik de kans klein gelukkig.

Gerespecteerd ex-voetballer en voetbalcoach van Spanje, Manuel Preciado! Verdiend een waardig afscheid met een minuut stilte in achtneming.

Als ze willen vind ik dat de Spanje een minuutje stilte verdient als eerbetoon .
Ik zal er heel raar van opkijken al de Uefa dit verzoek afwijst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren