Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Real Madrid kan geen duidelijkheid over blessure Modric geven

Laatste update:

Luka Modric is niet ongeschonden uit het EK-kwalificatieduel tussen Italië en Kroatië (1-1) gekomen. De middenvelder van Real Madrid moest zich zondagavond na nog geen half uur reeds laten vervangen en staat mogelijkerwijs diverse weken aan de kant.

/

Modric greep tijdens een duel om de bal plotseling naar zijn bovenbeen. De middenvelder probeerde verder te spelen, maar bondscoach Niko Kovac zag zich genoodzaakt om Mateo Kovacic in te brengen. Maandag wordt de ernst van de blessure van Modric duidelijk. “We kunnen niet anders dan afwachten”, liet de spelmaker na afloop optekenen.

Media in Kroatië gaan uit van een afwezigheid van twee tot drie weken. Een hard gelag voor Real Madrid, dat optimaal profiteerde van de vloeiende samenwerking tussen Modric en Toni Kroos op het middenrif. Mocht een MRI-scan inderdaad een absentie van twee tot drie weken uitwijzen, dan is Modric in ieder geval tijdig beschikbaar voor het WK voor clubteams van volgende maand.

Update 17 november 22.00 uur - Real Madrid kan geen duidelijkheid over blessure Modric geven
Real Madrid kan voorlopig niet over Luka Modric beschikken. De Spaanse topclub bevestigt maandagavond via de officiële kanalen dat de middenvelder met een scheurtje in de pees van zijn linkerdijbeen kampt. Over de duur van zijn afwezigheid doet Real echter geen mededelingen. Boris Nemec, bondsarts van Kroatië, verzekerde maandag dat Modric maximaal zes weken zoet zou zijn met de kwetsuur. Dat zou betekenen dat Modric het WK voor clubteams moet missen.

Real Madrid zal Luka Modric missen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan is daar altijd nog isco!! Over illara

17 november 2014 om 12:05

Dat is echt te offensief. Je kan Kroos niet als enige controleur opstellen. Modric was bovendien het meest verdedigend ingesteld van de twee.

17 november 2014 om 12:09

Precies, ik verwacht Khedira en af en toe Illara.

Best een tegenslag als dit waar is. Ik weet niet hoe het programma van Real er uitziet maar een speler als Modric mis je altijd.

17 november 2014 om 01:57

Ze moeten volgrnd week tegen Eibar(uit), Malaga(uit) en vervolgens tegen Celta de Vigo(thuis). Makkelijke wedstrijden dus. Niet echt een gemis dus. Al hoop ik wel dat ie snel terug is op de training. Ben benieuwd hoe Ancelotti dit zal opvangen. Misschien Bale leaten terugzakken en Isco in de voorhoede.

17 november 2014 om 02:11

Isco kan prima op het middenveld uit de voeten, beter dan Bale dus zou Bale gewoon linksbuiten laten en het middenveld Khedira, Kroos, Isco/james vormen.

17 november 2014 om 07:56

Bale rechtsvoor*, lijkt me beetje onhandig, bale linksback en c. ronaldo op lv en dan niemand op rechts

Hopelijk is Modric fit genoeg voor wk voor clubs.
Belangrijk is dat modric zijn ritme gelijk weer heeft.
Altijd vervelend speler terug krijgen met blessure na interland week.

Een van de weinige spelers die min of meer onvervangbaar zijn bij Real, zonde om hem te moeten missen. Zal wel een middenveld met Khedira in zijn plaats worden aangevuld met Kroos en Isco/james.

Tegen ploegen als Eibar zou ik gewoon Isco naast Kroos zetten dan. Hoe aanvallend het ook is .

17 november 2014 om 10:35

Of illarramendi, die jonge heeft ook speeltijd nodig

Dit komt zeker hard aan voor Madrid hij is een van de belangrijkste spelers in ons team. Gelukkig hebben we zo een goeie bank dat we kunnen kiezen uit Kheidira Isco of Illaramendi.

Heerlijke voetballer die Modric, hopelijk valt het mee!

Neeeeeee....Real's belangrijkste speler
Het is te hopen dat het meevalt. Gelukkig hebben we een makkelijk schema.

17 november 2014 om 11:21

Je hebt het dier Khedira en de goede jongen Illaramendi. Dat komt wel goed joh.

Real Madrid heeft een relatief makkelijk programma de komende weken. Hopelijk ligt hij er niet te lang uit anders mist hij het WK voor clubteams.

Mssn wat slecht van mij. maar ik werd blij toen ik las dat het Modric was en geen Kroos...maar Modric was ook in vorm en super belangrijk natuurlijk.. jammer weer. Virus Fifa strikes again.

Ontzettend jammer dit, maar met dit relatief makkelijke programma kan Modric wel opgevangen worden door Illarramendi of Khedira. Laat hem desnoods het WK voor clubteams maar overslaan, want dat stelt ook maar weinig voor.

Real heeft ontzettend makkelijke schema komende 3 weken. Staan boven aan alle titel races dus veel kan er niet mis gaan. Er zullen meer van deze momenten komen dit seizoen aangezien Real Madrid meeste wedstrijden zal spelen in vergelijking met de andere clubs.

18 november 2014 om 00:17

Nieuws begint steeds nadrukkelijker te worden dat hij er maanden uit gaat liggen.

18 november 2014 om 01:20

Dat is dan gunstig voor Barcelona, maar ook een moment om te zien hoe het spel van Real is zonder deze geweldige middenvelder.

Jammer het brein van het middenveld van real is nu een tijdje afwezig

Op As.com staat dat hij 3 tot 4 maanden uitgeschakeld is. Een domper..

Dit word dus 2 maanden geen Luka Modric het balans dat er net is is gelijk weer weg.
Wk voor clubs missen echt erg dit een vervanger hebben we niet of je gaat te aanvallend spelen met een middenveld isco James en kroos.

Illara is niet een extratje en khedira heb je niet veel aan die is zo weg.

18 november 2014 om 00:39

Ik zou dit wel eens willen zien:

Deze kans moet Illarra met beide handen aanpakken, zou best eens zijn laatste kunnen zijn vrees ik. Je zou ook gewoon in de 4-4-2 kunnen blijven spelen met Khedira op de plaats van Modric. Dan lever je wel heel veel voetbal in.. Hoe dan ook vervelend dat hij uit is gevallen. Een dokter zegt nu trouwens dat het maximaal 8 weken is.

Casillas
Carvajal
Pepe
Ramos
Marcelo
Kroos
Illarra
Isco
James
Benzema
Ronaldo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren