Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Promes weet niets van Wolfsburg: ‘Ik focus mij op Spartak’

Laatste update:

Bas Dost krijgt mogelijk gezelschap van een landgenoot bij VfL Wolfsburg. Quincy Promes heeft bij Spartak Moskou indruk gemaakt op diverse scouts van grote clubs en Sky heeft begrepen dat VfL Wolfsburg serieus in de markt is voor de aanvaller. Het is volgens dit Duitse medium goed mogelijk dat het nog voor het sluiten van de transfermarkt tot een deal komt.

/

De 23-jarige Promes maakte vorig jaar zomer de overstap van FC Twente naar Spartak en was in zijn eerste seizoen in Rusland direct goed voor dertien competitietreffers. Hij werd al met verschillende clubs in West-Europa in verband gebracht en de belangstelling van Wolfsburg schijnt nu dus serieus te zijn. Met de nummer twee van het afgelopen seizoen in de Bundesliga kan Promes de Champions League in.

De Nederlander heeft laten weten dat hij ambitieus is en graag op het hoogste niveau wil spelen, maar Spartak zal niet zomaar willen meewerken aan een transfer. Het is niet bekend wat Wolfsburg zou willen betalen voor Promes, die nog een contract voor drie seizoenen heeft.

Update 24 augustus 17.17 uur - Promes weet niets van Wolfsburg: ‘Ik focus mij op Spartak’
Quincy Promes is niet bezig met een mogelijke transfer naar VfL Wolfsburg. De rechtsbuiten zegt het uitstekend naar zijn zin te hebben bij Spartak Moskou: “Ik heb er iets over in de pers gelezen, maar dat is het ook. Ik heb weinig behoefte om op geruchten in te gaan. Ik weet niets van de interesse van Wolfsburg en focus mij op Spartak”, zegt Promes tegen Sovsport.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een toptransfer voor hem zijn. Hij verdient er goed, speelt in de Bundesliga en heeft vooruitzicht op een basisplaats. Zeker doen!!

21 augustus 2015 om 13:03

Ook al heb je vooruitzicht op een basisplaats, als je het niet waarmaakt ga je alsnog via de achteruitingang naar buiten? De trainer heeft daar namelijk goed overzicht op? ON: als er interesse zou zijn dan neem ik aan dat er ook een bod bekend zou zijn. Lijkt mij ook sterk dat hij na een jaar alweer zou verkassen, je bent toch ergens aan begonnen met Spartak.

21 augustus 2015 om 13:56

Gezien de concurrentie die heeft maakt hij wel kans op een basisplaats. Vooral als Perisic vertrekt zal hij wel gezien worden als een directe opvolger, lijkt mij.

21 augustus 2015 om 13:59

Je praat een hoop, maar je zegt niets. Wat is nu precies je punt?

21 augustus 2015 om 14:14

Promes zou een aanwinst kunnen zijn maar er stond ook dat Ziyech in de belangstelling stond van Wolfsburg die is in mijn ogen nog net iets beter en completer.

Voor Promes betekent het wel dat hij dan dat hij de rode pattas wel moet inruilen daar zijn ze niet zo van gediend in Duitsland... misschien groen (wolfsburg...)

21 augustus 2015 om 18:27

Vooruitzicht op een basisplaats weet ik niet. Met Schurlle, Perisic en Caliguri heb je drie goede buitenspelers. Vooral Caliguri moet je niet onderschatten, hij heeft de hele tweede helft van het seizoen Schurlle op de bank gehouden.

Zou echt een geweldige transfer zijn man! Hij heeft 't goed gedaan, hier kan die dan pas echt uitblinken haha

Zou een fantastische stap zijn. De Duitse competitie is een stuk sterker en daar leer je alleen maar van. Hij bouwt zo een mooie carriere op via Gae, Twente en Spartak. Steeds een stapje hoger. Lijkt me toch een betere planning dan jongens als Elia en de gebroeders John.

21 augustus 2015 om 11:59

Die hebben ook gewoon zo'n plan gevolgd alleen het ging toen gwn minder. Jij brult echt onzin.

21 augustus 2015 om 12:00

Elia zijn enige fout is van HSV naar Juve gaan, elia ging van ADO, Twente, HSV. Promes gaat ongeveer met dezelfde stappen als waar Elia mee begon ?

21 augustus 2015 om 12:40

Dat is geen fout, dat is achteraf makkelijk praten. Als het wel was gelukt kan je spreken over een perfecte carrière die langzaam oploopt.

21 augustus 2015 om 12:44

Misstap is een betere benaming idd

21 augustus 2015 om 16:19

Inderdaad, een beslissing die verkeerd uitpakte. Destijds dacht ik (en ik was vast niet de enige) dat die jongen uit had kunnen groeien tot een grote speler die 5-8 jaar lang bij de grootste 20 clubs van Europa zou spelen...

21 augustus 2015 om 12:03

Je weet dat Elia ook gewoon succesvol was in Duitsland bij Hsv, dat destijds gewoon meedeed om de europese plekken?

21 augustus 2015 om 12:14

Elia deed het een half jaartje goed tot redelijk bij HSV, waarom denk je anders dat hij zo snel weg kon voor relatief weinig winst?

21 augustus 2015 om 12:40

Hij heeft 2 jaar daar gespeeld en groot deel van de tijd clubheld Janssen achter zich gelaten. Daarna kon hij een stap hoger naar Juventus. Waarom denk je anders dat Juventus bij hem aanklopte?

21 augustus 2015 om 12:37

Begonnen met een laag salaris bij Gae en nu kan hij straight money blowen bij Wolfsburg

21 augustus 2015 om 12:51

Want hij doet nu niet 'straight money blowen' bij het o zo arme Spartak dan?

21 augustus 2015 om 13:41

Zeg ik toch niet, heeft gewoon een salaris van 3 miljoen bij Spartak. Dus wat jij zegt is correct.

Blijft er nog wat voor Twente aan de strijkstok hangen dan ?

21 augustus 2015 om 13:15

Geen doorkooppercentage, slechts een opleidingsvergoeding.

Zou een mooie transfer zijn. Hopen voor Twente dat ze er nog een mooi bedrag aan verdienen. Opleiding/doorverkooppecentage.

Goede transfer, mits Schurlle of Perisic weg zou gaan

21 augustus 2015 om 12:04

Perisic vertrekt waarschijnlijk. De concurrentie is te doen op rechtsbuiten dus dit lijkt me een toptransfer voor Promes.

21 augustus 2015 om 14:12

Naar mijn weten speelt Promes bij Spartak op 10. De plek waar hij bij GAE ook speelde en bij Twente ook meermaals.

21 augustus 2015 om 12:04

Perisic is wss op weg richting Inter dus er zal ruimte ontstaan.

21 augustus 2015 om 13:52

Schurle kan helemaal niets meer...

Uitstekende transfer als dit doorgaat. Promes past zich telkens aan bij een hover niveau. Wolfsburg is nu Europese subtop. Goede club om je verder te ontwikkelen in een ijzersterke competitie!

Zou wel een goeie transfer zijn.

Steeds meer jongens uit de Eredivisie komen bij grote clubs terecht. Ons clubvoetbal zak steeds verder af, maar Oranje moet hier toch een stap vooruit kunnen maken. We worden weer een van de outsiders qua selectie in 2016. (Mochten we het gewoon halen).

21 augustus 2015 om 12:14

Klopt. Robben (Bayern München), Depay en Blind (Manchester United), VD Wiel (PSG), Huntelaar (Schalke 04), De Jong (AC Milan), Van Persie (Fenerbahce), De Jong, Wijnaldum, Anita, Krul en Janmaat (Newcastle United), Clasie en Stekelenburg (Southampton), Pieters, Van Ginkel en Afellay (Stoke City), Strootman (AS Roma), Kishna, De Vrij en Braafheid (Lazio Roma), Promes (Spartak Moskou), Büttner en Douglas (Dinamo Moskou), Lens en Van Aanholt (Sunderland), en zo zal ik er nog wel wat vergeten zijn. Zitten een paar mooie clubs bij.

21 augustus 2015 om 12:15

En Van Dijk en Boerrigter bij Celtic, ook niet slecht.

21 augustus 2015 om 12:16

En BMI (FC Porto), Ould-Chikh (Benfica).

21 augustus 2015 om 12:18

John zit volgens mij ook nog bij Benfica trouwens

Hopelijk vragen ze geen gekke prijs zoals 40-50 mil, maar gunnen ze hem de stap voor 20-30.

Hij werd vorig jaar nog uitgelachen en als geldwolf gezien toen hij na drie goede potjes bij Twente naar Spartak verkaste, maar deze jongen heeft al die critici toch prima de mond gesnoerd. Speelt prima bij Spartak en zou een goede speler zijn voor een club als Wolfsburg.

21 augustus 2015 om 12:19

Inderdaad daar heb ik toen hard aan meegedaan. Moet nu toch toegeven dat dat wellicht niet geheel terecht was

21 augustus 2015 om 12:39

Hij ging toch ook gewoon voor het geld?
Zijn goede vriend Antonia die vertelde nog vrolijk in de media t volgende over die transfer: Zwaar geld maken in Rusland!

Correctie was Antonia.

Bron: http://www.voetbalcentraal.nl/nieuws/110371/promes...

21 augustus 2015 om 12:46

Conti, dat was Antonia niet Chery

21 augustus 2015 om 17:30

Zeker zelf achter gekomen?

24 augustus 2015 om 12:55

Kon maar niks vinden m.b.t. Chery, dus toen heb ik t zonder Chery gedaan en toen kwam Antonia naar voren.

24 augustus 2015 om 17:40

Werd hij niet als Elia en John de deur uitgedaagd? Ze kwamen terug van vakantie en vader Munsterman deelt ze mede dat ze een transfer moeten maken. Vooral John wilde eigenlijk niet gaan, aangezien zijn broer zijn familie al financieel geholpen had hoefde het zelfs niet.

24 augustus 2015 om 22:58

Ja, met een banaan op zijn slaap en een kippenkip aan zijn voeteneind is hij gezwicht voor de dreigementen van Munsterman.... in realiteit moet een speler echter zelf ook akkoord gaan met een transfer. En dat deden ze.

Zou een geweldige club voor hem zijn. Bij Wolfsburg krijgt hij de kans zich verder te ontwikkelen in een sterkere competitie en bovendien staat hij meer in de spotlights van grotere clubs. Als hij het daar goed doet krijgt hij vanzelf de mogelijkheid om de stap naar een nog grotere club te maken.

Zou een geweldige transfer zijn. Toch zie ik het aankomende EK maar somber in. Neem bijvoorbeeld de Belgen. Die hebben serieus op iedere positie een betere speler, wat een elftal. Nou ja, behalve Robben dan.

21 augustus 2015 om 12:41

En de duitser, fransen, spanjaarden ook. Maar gaat om het beste team. De duitsers zijn het enige europese team wat boven ons is geeindigt afgelopen wk. Dus we hoeven niet pessimistisch te zijn zolang we anti voetbal spelen. En een beetje geluk kunnen we heel ver komen op het ek. Ps goeie transfer hopelijk gaat die door

21 augustus 2015 om 13:43

Wat een onzin. De enige Belgen die bij ons zouden spelen zijn hazard en kompany of vertonghen naast de vrij. En je hebt toch gezien op het WK dat de Belgen niks voorstellen. Spelen een erg laag tempo en zijn mentaal echt zwak.

Ben erg benieuwd of hij deze stap gaat maken. In Oranje vind ik hem erg wisselvallig. Ik heb de laatste oefenpot tegen Spanje niet gekeken. Ik weet niet of 'ie toen ook meedeed en hoe hij het deed. Maar ik heb hem ook een paar keer heel matig zien spelen en 1 keer best wel goed.
Zou ook goed zijn voor de technische staf van Oranje als hij bij Wolfsburg gaat spelen. Dan kan je hem makkelijker in de gaten houden.

En bovendien vlak bij z'n osso, en juwelier knoef zodat hij fijn money kan blowen.

Dit zou dan betekenen dat Perisic daadwerkelijk naar Inter gaat. Met Promes heb je dan een waardige opvolger. Dan nog Mertens voor De Bruyne (mits hij weg gaat uiteraard) en je gaat een mooi seizoen tegemoet met een geweldige selectie!

21 augustus 2015 om 14:09

Kans dat Mertens bij Napoli weg mag/gaat is vrij klein. Ziyech wordt vaker genoemd als opvolger van De Bruyne.

Hiddink zag het meer in narsing zitten, maar wolfsburg vind promes geschikte om de bruyne op te volgen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren