Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Op Hiddink hopend De Graafschap stelt interim-coach aan

Laatste update:

De Graafschap is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en is van plan om Guus Hiddink te benaderen. De Achterhoeker wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal, maar dit is pas na het WK. Hiddink heeft tot het einde van het seizoen dus nog niets om handen en De Graafschap hoopt op een vriendendienst van de clubicoon.

/

Hiddink kwam als voetballer tot 196 wedstrijden voor De Superboeren en kocht onlangs nog een aandeel van de club. "We gaan creatief op zoek naar een oplossing voor de rest van het seizoen", zegt algemeen directeur Henk Bloemers in Voetbal International. "Hiddink zou fantastisch zijn, maar in een eerder stadium heeft hij ons laten weten dat het geen optie is."

Toch geeft Bloemers de moed niet op: "Wellicht is zijn standpunt veranderd, maar we moeten meerdere opties openhouden", zegt Bloemers. "Sinds het ontslag van Pieter Huistra worden we plat gebeld en gemaild door trainers die zich aanbieden. Eén ding is helder: we zullen geen overhaaste beslissing nemen. De binding met het publiek moet terugkeren, dat staat voorop."

Update 3 januari 13.22 uur - Op Hiddink hopend De Graafschap stelt interim-coach aan
De Graafschap begint zaterdag aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft en Jan Vreman zal dan als hoofdtrainer voor de groep staan. De Gendringenaar is als interim-coach naar voren geschoven, zo meldt de Gelderlander. Vreman neemt de honneurs waar totdat er een opvolger is gevonden. De Graafschap hoopt stiekem nog op de komst van Guus Hiddink, maar de vraag is of dat realistisch is.

Denk je dat Guus Hiddink De Graafschap zou willen helpen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk moet hij wel iets terug doen voor de club, vroeger stonden ze ook voor hem klaar.

1 januari 2014 om 19:32

Gaat hij niet doen. Hiddink kiest altijd voor safe, dus alleen als hij het niet slechter kan doen dan zn voorganger. Als de graafschap eredivisie speelde zou hij het wellicht nog doen, maar hij zal geen jupiler league op zn CV willen hebben schat ik zo in.

1 januari 2014 om 19:59

Het probleem is dat Hiddink geen trainer is maar een manager.
Hij is iemand die goed kan omgaan met de ego's etc. Hij is niet een veldtrainer en ik denk dat een club zoals de Graafschap meer behoefte heeft aan een trainer dan een manager.

Als ze hem bij de club willen betrekken dan is een functie als technisch manager/directeur beter en dan een veld trainer erbij. Maar zo een functie valt denk ik moeilijk te combineren met het bondscoachschap.

1 januari 2014 om 20:15

Exact! Hiddink is vooral goed als hij een goede veldtrainer bij zich heeft.

2 januari 2014 om 08:42

Die veldtrainer is er al, in de persoon van Jan Vreman. A-gediplomeerd en degene die Jong de Graafschap in de hoogste divisie houdt.

Guus is natuurlijk niets verplicht,maar zou het toch raar vinden als hij de Graafschap niet ging helpen/coachen. Hij is zo betrokken bij die club,dat hij eigenlijk niet mag/kan weigeren.

1 januari 2014 om 19:33

Cruijff kon destijds ook weigeren bij Ajax. Hiddink is nog altijd eigen baas en aan niemand iets verplicht. Hij zal de club best willen helpen, maar dan financieel of op de achtergrond als adviseur.

Hiddink is niets verplicht, alleen van een man met zo'n groot netwerk en zo'n grote bankrekening had ik toch wel verwacht dat hij iets voor De Graafschap zou doen. Kan het hem niet kwalijk nemen, maar het siert hem ook niet.

Afwachten wie het gaat worden en wel heel nieuwsgierig wie zich heeft aangeboden. Verder dan Brandts en De Mos kom ik niet voorlopig. Hiddink zou super zijn, maar is wel een hele korte termijn. Als ik de Graafschap was zou ik nu gaan voor een trainer voor de langere termijn met deze clubloze trainers.

De Technisch directeur geeft aan dat het fantastisch zou zijn, maar dat het niet gaat gebeuren. Gaat dus niet gebeuren. Titel dekt de lading van het artikel slecht.

Hiddink zou ook wel gek zijn om de Graafschap te gaan coachen. Hij heeft daar helemaal niets te winnen.

Als ze Hiddink strikken binden ze het publiek ook weer aan zich lijkt me.

Hiddink als trainer zou echt geweldig zijn, maar dat zie ik niet gebeuren. Grootste kandidaten lijken mij Brandts, Calderwood en van Eck.

Ik denk niet dat Hiddink trainer van De Graafschap wordt. Ik denk dat hij niets te winnen heeft. Misschien dat het publiek weer een beetje terugkomt, maar dan moeten ze ook beter spelen. Hiddink kan wel zorgen voor extra spelers in de trant van zijn naam bij De Graafschap.
Ik hoopte eigenlijk op een type a la Hans Kraaij jr, maar die heeft net getekend bij Dovo en heeft geen diploma Betaald Voetbal.
Het zal wel Ernie Brandts worden. Al vind ik hem niet bij de Graafschap passen. Hij is nu niet iemand die van Dran voetbal houdt. Maar we zullen het zien. Misschien wordt het wel Jan Everse of Jan van Dijk

Tsja als Hiddink zich verveelt misschien. Al weet ik niet of er veel te winnen is voor de Graafschap is Hiddink natuurlijk wel een motivator pur sang. Er zal een veldtrainer naast moeten want Guus gaat niet meer hele trainingen over de Gelderse klei banjeren lijkt me. Qua uithangbord natuurlijk wel fantastisch voor zo'n club.
Jan Everse lijkt mij een prima trainer voor de superboeren.

Hiddink mag eindelijk weleens wat gaan doen voor de Graafschap. Hij is het niet verplicht maar het zou wel zo warm van hem zijn. Of geeft hij echt alleen maar om geld en nog meer miljoenen?

Deze multimiljonair mag zich wel even nederig tonen t.o.v. van de club die hem in principe de kans heeft geboden om zijn speler/trainerscarrière op te bouwen. Om alles wat hij bereikt heeft te relativeren zou zijn naam : Guus Geluk niet misstaan,
Desondanks kom op Guus toon karakter en ben nu eens trots dat je een Achterhoeker wil zijn!

1 januari 2014 om 23:58

alsof de Graafschap hiddink als trainer iets gebracht heeft, zijn mooie woorden, maar de realiteit wordt toch anders.. kom op zeg.. gaat niet gebeuren en wat status heb je dan als trainer... voor je bondscoach wordt, nog ffies een eerste divisie clubje aan je cv toevoegen?, ik snap het sentiment, maar is niet realistisch.. denk ik..

2 januari 2014 om 11:39

De Graafschap heeft Hiddink als trainer wel iets gebracht denk ik ja. Hij is er zijn trainerscarrière begonnen. Daarnaast hebben de supporters vd Graafschap, Hiddink teruggekocht van PSV toen hij daar op een dood spoort belande. Dan bedoel ik niet de club maar echt de supporters. Met de tientje voor Guus actie. Kan me niet heugen dat dat ooit vaker is voorgekomen dat supporters een speler kochten. Dus vind dat Hiddink wel degelijk wat verschuldigd is aan de Graafschap supporters. Wat is nou een half seizoen de club waar je van houd trainen. Daar kan hij zich toch geen buil aan vallen. De Graafschap staat 6de en ze hebben echt wel een behoorlijke selectie. Slechter zal hij het niet doen. Maar goed zijn komst is inderdaad wel een utopie.

2 januari 2014 om 12:29

Ok, toen je met dat tientjes verhaal kwam er vaag iets bij me opdagen en nogmaals ik snap het sentiment ook wel bij de Graafschap supporters maar hij heeft toch al zo'n aandeel bij jullie gekocht, ik denk dat hij dat voldoende vindt om de Graafschap te helpen. Maar dank je wel voor je uitleg, nu snap ik ook de wil van de supporters om dit te vragen van Hiddink.

2 januari 2014 om 14:54

Ja hij heeft inderdaad een aandeel gekocht. Daarnaast heeft hij een adviserende rol. En daar zal het hoogstwaarschijnlijk wel bij blijven. Is ook zijn goed recht. Maar ik snap wel dat er supporters zijn die meer van hem verwachten. Goed, nogmaals hij hoeft het niet te doen, niemand kan hem dwingen en uiteindelijk heeft hij zijn carrière vooral door zijn eigen kwaliteiten gehad. We moeten ook niet net doen als de Graafschap of de Graafschap supporters zijnde dat hij niets voorgesteld had zonder ons. Want dat zou ook onzin zijn natuurlijk.

Hahaha dream on. Daar gaat Guus echt niet op in. Zoals hij zelf al eerder aan gaf wel eens voor advies op te willen draven..

2 januari 2014 om 08:31

Laat hem maar advies geven om het bestuur de laan uit te schoppen daar, want het enige beleid in Doetinchem is momenteel wanbeleid!
Je trainer eruit schoppen en hopen dat de toekomstige bondscoach het dan wel even voor nop doet is daar een voorbeeld van!

Wat een wanbeleid daar in Doetinchem.

Eerst je trainer eruit schoppen. nu nog jaartje doorbetalen, en hopen dat er iemand voor noppes voor de groep gaat staan???

ongelofelijk......

hopelijk laat Hiddink zich hier niet voor warm maken. Als je zulke beslissingen neemt als bestuur zijnde, ben je het niet waard om op deze manier geholpen te worden

Denk niet dat Guus hierop ingaat. Wil zijn naam niet te grabbel gooien.

Ik ken echt niemand die zo vaak roept te willen helpen maar dat effectief nooit doet.

ben heel erg benieuwd wat ron elzen gaat doen met mvv want hij is toch de man die al deze spelers naar mvv gehaald heeft ,kan hij ze wel allemaal met de neus de zelfde kant op laten gaan. volgens mij moeten deze spelers eens bij zichzelf ten rade gaan want ik vind belachelijk dat ze vorig seizoen wel bij de beste van de eerste divisie speelden en dit seizoen geen bal raken kan niet alleen aan tiny ruis hebben gelegen ik ben benieuwd

Hiddink gaat de Graafschap echt niet helpen. De beste man is alleen op plekken te vinden waar de zakken briefgeld en een gespreid bedje klaar staan, en dat is niet op de Vijverberg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren