Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Manchester City lijkt komst Mangala binnen 48 uur af te ronden

Laatste update:

Manchester City heeft donderdagavond laten weten dat de komst van Eliaquim Mangala nog niet is afgerond. Op de website van de Engelse topclub was echter enkele uren een video te zien met beelden van de medische keuring van de 23-jarige verdediger, die voor minimaal veertig miljoen van FC Porto zal worden overgenomen. Manchester City heeft de video inmiddels verwijderd.

/

Mangala werd enkele weken geleden in Manchester gespot, maar sindsdien hebben de betrokken partijen geen enkele officiële mededeling gedaan. Een woordvoerder van Manchester City liet aan BBC Sports weten dat het videosysteem van de club is gehackt. De video over Mangala was nog niet voor publiek beschikbaar en de transfer is nog niet afgerond.

Op de video was te zien hoe Mangala middels een privévliegtuig in Manchester arriveerde en door clubofficials welkom werd geheten. "City's newest signing en-route to his medical", was de tekst. De verdediger kreeg een rondleiding op het trainingscomplex. “Ik ben hier om het team te helpen met het winnen van prijzen: de landstitel, de beker en de Champions League. Ik ben ambitieus en daarom ben ik hier”, waren zijn woorden. Mangala was in januari al in beeld bij the Citizens.

Update 28 juli 11.09 uur - Pellegrini noemt komst Mangala 'nog niet honderd procent zeker'
Eliaquim Mangala is reeds medisch gekeurd bij Manchester City en beelden van die keuring waren reeds te zien op de website van de Engelse kampioen. Dat de verdediger van FC Porto verdergaat bij City lijkt wel zeker, maar vooralsnog is er geen contract getekend. Dat zei Manuel Pellegrini na de 1-5 overwinning van zijn ploeg op AC Milan. "Zijn komst is nog niet honderd procent zeker, dus ik praat er liever nog niet over", aldus de Chileen.

Update 7 augustus 08.55 uur - Manchester City lijkt komst Mangala binnen 48 uur af te ronden
Het is niet bekend waarom het allemaal zo lang duurt, maar Eliaquim Mangala lijkt zich snel speler van Manchester City te mogen gaan noemen. Diverse Engelse media melden dat de transfer van de verdediger, die zal worden overgenomen van FC Porto, binnen 48 uur zal worden afgerond. Mangala wordt waarschijnlijk de laatste aankoop die City deze zomer doet; de Engelse landskampioen versterkte zich eerder met Bacary Sagna, Fernando, Willy Caballero en Frank Lampard.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ook een ziek team nu met chelsea titelfavoriet nummer een

25 juli 2014 om 01:39

Maar united is amper begonnen met inkopen. Die worden ook nog veel sterker

25 juli 2014 om 02:18

Arsenal is in mijm ogen ook een kandidaat. Liverpool haakt echt af, door het kopen van halve topspelers, en het verkopen van suarez. Overigens is het vertrek van mangala wel gunstig voor bruno martins indi.

25 juli 2014 om 10:09

We zullen zien of liverpool echt afhaakt, ik denk van niet.

25 juli 2014 om 13:02

Victor Andrade, arsenal wordt wel weer 4e

25 juli 2014 om 15:09

Arsenal wordt toch weer 4de? Wie gaan er boven Arsenal eindigen dan? Ik denk dat het tussen city en Chelsea gaat, waarbij Arsenal misschien kan aanklampen

25 juli 2014 om 18:19

United, City en Chelsea... Liverpool misschien ook

28 juli 2014 om 11:26

United ? Waarom United ?

28 juli 2014 om 12:51

United amper begonnen met kopen?!
Volgens mij hebben die nu meer uitgegeven dan Chelsea of City...

28 juli 2014 om 14:30

Ze hebben Shaw en Herrera gekocht voor 80 miljoen. Chelsea kocht Fabregas voor 30 miljoen. Filipe Luiz voor 25. En Diego Costa voor iets van 40 miljoen.

28 juli 2014 om 15:23

Liverpool schat ik hoger in dan Arsenal...

7 augustus 2014 om 09:12

Shaw was 38 mil. Herrera 36. Samen 74 miljoen

7 augustus 2014 om 09:25

Het ligt ook aan de tactieken en als je zo'n coach als van gaal krijgt wordt het er wel beter op het team van afgelopen jaar is zowat niks veranderd met dat van 2 jaar geleden toen ze kampioen werden moyes was gwn een slechte keuze dit seizoen gaat United gwn weer meedoen om de prijzen en zal arsenal zoals normaal weer gwn gaan toekijken als 4 plaats

7 augustus 2014 om 10:58

Chelsea is wat mij betreft topfavoriet. Met Fabregas Luis en Costa zijn de drie zwakke posities van de ploeg weggewerkt. Als Costa vlot gaat scoren zie ik niemand die hen ka tegenhouden. Achteraan zijn ze heel solide dat hebben we vorig jaar gezien. Daar komt Courtois dan nog bij.

City heeft met Mangala de zwakke plek van hun ploeg opgelost. Hij kan samen met Kompany een ijzersterk duo vormen. Die Fernando vind ik ook een uitstekende speler. Ook Hart kan nu eindelijk vervangen worden.

Arsenal denkt elk jaar dar ze de titel pakken, maar hebben elk jaar wel 2 miserabele maanden. Zo word je geen kampioen dus met hun hou ik al enkele jaren geen rekening meer.

United wordt afwachten. Van gaal heeft duidelijk aangegeven eerst alle spelers te willen zien. Nu zullen er komende weken veel spelers vertrekken. Hopelijk komen er dan nog 2 of misschien 3 toppers bij. Dan zie ik ze zeker meedoen voor de titel. Plus ze spelen geen Europees.

28 juli 2014 om 21:04

In de Engelse competitie heb je niet 1 of 2 favorieten maar 5 of 6. Liverpool, Arsenal, United, City en Chelsea maken allemaal kans en je hebt genoeg underdogs zoals Tottenham e.d. Ik zou mijn geld op niemand uit die competitie durven in te zetten. Iedereen heeft zich wederom goed versterkt, maar dit is de meest onvoorspelbare competitie ter wereld in mijn ogen.

Wat weer onnodig veel geld zeg.

25 juli 2014 om 00:22

Tja als je zaken doet met teams uit Portugal dan krijg je dit. Deze aankoop was overgins wel nodig want Kompany kan het niet alleen aan achterin en van Demichellis en Nastasic voel ik me als city supporter ook niet beter

25 juli 2014 om 00:29

Naja dat kan wel zijn maar en moet hij dat niveau wel halen/vasthouden, misschien dat verhuur een optie is?

25 juli 2014 om 00:35

Of ze hadden gewoon simpelweg een andere verdediger opgehaald voor minder geld om zo de ontwikkeling van Nastasic niet te belemmeren.

Jij als City-supporter zal het vast zwaar hebben. Je bent opgelucht als je club weer eens teveel geld heeft betaald voor een speler die niet eens een zekerheid is.

25 juli 2014 om 01:57

laten we eerlijk zijn we waren ook best opgelucht toen Özil kwam of nie

25 juli 2014 om 08:08

Nou de meeste Gooners zagen door de euforie heen ook wel dat er andere posities waren die de versterking meer nodig hadden. De spitspositie bijvoorbeeld of een verdedigende middenvelder. Een heel seizoen gespeeld met Arteta en Giroud omdat Özil is gekomen.

25 juli 2014 om 08:19

Arteta? Flamini, Ramsey, Wilshere, hebben gespeeld. Geen onzin verkopen.

En over Ozil, dat bedrag is betaald voor de beste 10 van de wereld op dat moment. Niet voor een 2e rangs centrale verdediger die niet zeker is van een basisplaats.

28 juli 2014 om 21:25

Ja want mertesacker is van wereld niveau, mangala heeft meer talent in zijn teen dan mertesacker in zijn heel slungelige lichaam.

25 juli 2014 om 00:22

Hoezo onnodig veel geld. Barcelona haalt mathieu en dan wordt er gezegd 'geef 20 miljoen meer uit en koop een jonge topper'. Dat is wat city doet en dan is het onnodig veel geld.

Ik vond het een top aankoop, jong, sterk, snel. Superkoppel met Kompany. Beter 40 miljoen voor een topper dan een moah verdediger voor 20 lijkt me.

25 juli 2014 om 00:25

Precies wat een opluchting dat ze hem gehaald hebben ik zat al dagen te wachten op contract nieuws van een CV en toen Benatia afviel was ik echt ongerust. Maar het zit nu wel goed achterin.

25 juli 2014 om 00:33

Dus omdat Barcelona waardeloos inkoopt met bedragen waar je niks van snapt is dit niet onnodig veel geld ? Sterke beredenering. Voor 20 miljoen kun je ook wel een goede cv ophalen. Alleen Barcelona kan dat niet.

Deze jongen heeft net twee seizoenen volop gespeeld bij Porto. Als hij zo werelds was had hij heus wel meer interlands achter zijn naam staan. Aangezien is 3 niet zo veel vind. En waarom hem ophalen als je Nastasic al hebt die ook goed genoeg is. Zet hem naast Kompany en klaar. Maar nee. City moet weer eens met geld strooien want ze hebben een beleid wat nergens op slaat.

25 juli 2014 om 00:42

Wauw de jaloezie druipt er af.... Jij zou willen dat Mathieu en Mangala bij Arsenal konden spelen maar Wenger is nog niet eens rond met Khedira. Leuk dat Alexis gehaald is maar als Walcott weer terug is dan zit je met een luxe-probleem. Ga eerst maar eens de linies aanpakken waar je het hardst spelers nodig hebt.

40 miljoen is veel geld voor Mangala, maar het grootste probleem is Financial "fair" Play waardoor men niet eerlijk zaken kan doen met in het geval van de sjeik zijn eigen geld.

25 juli 2014 om 00:50

Aldus Geert.

Wat zou Arsenal met Mathieu moeten ? We hebben betere verdedigers. Ik zou ook kritiek hebben geleverd als Arsenal 40 miljoen voor Mangala had betaald. Je doet Alexis af alsof hij van Willem II overkomt, dat zijn spelers die voor Spurs onhaalbaar zijn knul.

Wenger is niet rond met Khedira omdat die gigantisch veel salaris wil, het is toch logisch dat je niet zomaar iedereen geeft wat hij wil ? Toch ?

"ga eerst maar eens de linies aanpakken waar je het hardst spelers nodigt hebt."

Laat me jou eens wat uitleggen. Alexis is multi-functioneel. Kan op beide flanken uit de voeten en zelfs in de spits. Voor de rechterkant zijn Gnabry en Walcott beschikbaar, aangezien Walcott wegviel was alleen Gnabry er nog er werd Rosicky er maar neergezet. Aan de linkerkant hebben we Cazorla en Podolski. Beide zijn het geen echte mensen voor die positie.

Dus leg me uit wat hier verkeerd aan is ? Kansloos mannetje.

25 juli 2014 om 00:50

walcott rechts alexis links of in de spits en AOC op links Ozil op 10 of heb ik het nu verkeerd?

25 juli 2014 om 00:55

Je hebt het verkeerd. Chamberlain wordt meer gezien als een centrale middenvelder door Wenger.

Ik verwacht Giroud in de spits , Sanchez op links , Walcott op rechts.

Zie hier mijn verwachte opstelling :

Özil natuurlijk met de punt naar voren. En gelieve naast Ramsey een defensieve middenvelder die nog gekocht moet worden.

Wojech
Debuchy
Mertesacker
Koscielny
Gibbs
CDM
Özil
Ramsey
Walcott
Giroud
Sanchez
25 juli 2014 om 00:56

Hahaha,.. net als je naamgenoot ben jij goed in zaken tot in het belachelijke te verdraaien.
Fair Play zou als bedoeling moeten hebben dat alle clubs een gelijk(aardig) speelveld hebben van waaruit ze kunnen concureren. Eerlijke competitie is namelijk de basis van iedere sport. Die sjeik van jou, met zijn eigen geld maakt deze eerlijke concurentie onmogelijk (geld functioneert in het huidige voetbal als doping) en daar moet dus iets aan gedaan worden.
Dat er knulletjes rondlopen die alleen voor het winnende team willen juichen en het dus wel best vinden dat er geen eerlijke concurrentie is, is al erg genoeg, maar ga daar andere mensen niet mee lastig vallen.

25 juli 2014 om 01:01

Dus Wilshere gaat banken ik kan je opstelling btw niet via mijn smartphone zien :$

25 juli 2014 om 01:07

Er zal toch een reden zijn waarom Mertesacker en Koscielny geen eerste keus waren bij Duitsland en Frankrijk.

Vooral Szczesny zorgde voor weinig tegendoelpunten, ik snap ook niet waarom Arsenal achter Casillas aan zit. Ze moeten echt iemand met gezond verstand voor die groep zetten daar.

25 juli 2014 om 01:12

Arsenallz

Alexis komt nooit vanaf links. Gnabry is een egoïst die centraal wil spelen. Rosicky heb ik respect voor maar die is geen buitenspeler. Cazorla stond vroeger bij Villareal op rechts maar wordt op links gedumpt omdat Wenger niet goed nadenkt over zijn aankopen, 50 miljoen euro voor Özil terwijl je al tig spelers hebt die op tien willen en kunnen spelen. Podolski kan prima op links, waarom krijgt die niet vaker de kans? Elke keer als hij speelt dan levert hij goals of assists lijkt het wel.

Het enige wat hier kansloos is, is jouw betoog om Wenger zijn aankopen te verdedigen. En je laat het blijken ook door met de belediging "kansloos mannetje" af te sluiten, je argumenten zijn blijkbaar niet sterk genoeg.

25 juli 2014 om 01:20

antonius

Een gelijkaardig speelveld dus. Wat vind je er dan van dat clubs die naar de top willen klimmen enkel spelers mogen aantrekken met het geld dat ze verdienen? Hoe zou je als middenmoter de grote clubs voorbij kunnen gaan als je met je middenmoter-cashflow nooit in staat zult zijn om de nodige spelers daarvoor aan te trekken?

Gelukkig voor Man City hebben ze al 2 titels gepakt en spelen ze het mooiste voetbal van de Premier League. Spelers komen graag naar zo'n club. Ik juich voor het team dat mooi voetbal speelt, niet omdat ze winnen.

Eerlijke competitie betekent niet dat iedereen evenveel geld tot zijn beschikking heeft. Eerlijk betekent dat neutrale instanties niemand bevoordelen of benadelen. De Uefa zou hun handen van het financiële beleid van clubs af moeten houden. Als een rijke eigenaar geld in de club wil pompen mag hij dat zelf weten, het is zijn eigen geld, dat is eerlijk.

25 juli 2014 om 01:28

Mertesacker is nogal een trage verdediger en die word makkelijk uitgesprint centrum Hummels-Boateng is voetballend beter en sneller.

Frankrijk is nogal lastig te oordelen aangezien ze niet met een vast centrum spelen naar ervaring zal voor Deschamps belangrijk geweest zijn voor De komende toernooien. Overgins vind ik Varane-Mangala ook een goed duo maar Koschienly(Jaja verkeerd gespeld) is ook geen slechte speler vormt gewoon een solide duo met mertesacker

25 juli 2014 om 01:43

@jdg84

Trek je er niet zoveel aan wat anderen zeggen over City. De jaloezie zit er nog altijd goed in bij de meesten. De meesten kunnen het nog steeds zien niet zien dat City veel geld heeft. Overigens doet City tenminste geen hele gekke dingen. Er worden geen spelers van 100 miljoen of 80 miljoen gehaald ( Real en Barca ). Dat schijnt allemaal heel normaal te zijn. Maar wanneer City met een aankoop van 40 miljoen komt begint iedereen te haten. Terwijl City alleen 40 miljoen uitgaf voor Fernandinho , Robinho en Aguero. Aguero maakte ons letterlijk kampioen , Fernandinho was het stukje dat bij City ontbrak en Robinho heeft City op de kaart gezet. Verder waren de aankopen allemaal onder de 40mil. Geef het nog eens 5 jaar waarin City wellicht de Cl heeft gewonnen. En de storm is weer overgewaaid.

Mangala is gewoon een uitstekende verdediger waarvan City er maar 1 van had. Zoals ik al eerder zei. Als City een speler haalt van 40 miljoen dan blijkt het altijd een uitstekende aanwinst te zijn.

Om ook nog te reageren op de transfersom. Dit ligt niet alleen aan Porto. Want City moest ook nog eens 20% van de transferrechten betalen aan een financierders groep die mede eigenaar was.

25 juli 2014 om 02:04

Robinho heeft City op de kaart gezet? Grapje zeker

25 juli 2014 om 02:08

Podolski levert helemaal niet elke keer assists of goals. En de snelheid wordt minder. We hadden een snelle technische man op links nodig en Alexis Sanchez is dat geworden. Hij is beter op rechts maar hij kan ook prima op links en je kan altijd wisselen van plekken

25 juli 2014 om 02:23

@ jo-meen--

Wilshere zal inderdaad gaan banken. Ik blijf hopen dat Wenger hem een defensieve middenvelder gaat maken voor tegen de laagvliegers.

Geert ik reageer niet meer op je.

25 juli 2014 om 05:18

Robinho was de eerste speler met een naam die binnen werd gehaald, daarna gingen stuk voor stuk meer spelers overstag en groeide City in hoog tempo uit tot de kampioen (2 maal in 3 jaar!!) van Engeland. Dus ja, Robinho heeft City wel degelijk op de kaart gezet.

25 juli 2014 om 06:03

Kerel ik weet niet wat jij neemt, maar daar wil ik ook wat van.
Sanchez is het best achter de spits deze rol betekend dat je vrij bent om alle ruimtes in te sprinten voorin en zo een assist of goal te leveren, hij zal bij ons op links bijnamet zoveel vrijheid krijgen. Cazorla speelde inderdaad meestal op recht in de division later werd hij door Pelligrini op 10 gezet, omdat hij een daarvoor alles bezit, Wenger heeft hem daar ook eerst neergezet, na Ozil werd hij op links gezet en dat kan hij prima. Als laatste Gnabry is nog maar 18 hij was gewend om in de jeugd de man te zijn dus dit zal hij wel wat hebben meegenomen en daarnaast is hij nog jong en kan het zijn dat hij op momenten het overzicht mist.

25 juli 2014 om 08:03

Arsenal fans, meest kansloze rukkers die er bestaan. Nooit op reageren is eigenlijk beter.

Vinden altijd elke transfer kut, te duur etc.

25 juli 2014 om 08:27

40 miljoen voor een 2e rangs verdediger vind jij normaal zeker....

25 juli 2014 om 09:17

Ik zou toch graag een andere verdediger zien i.p.v. van Mertesacker jij?

Wat heeft Arsenal achter de hand voor verdedigers?

25 juli 2014 om 09:48

Inderdaag je kan beter 40 miljoen gespreid uitgeven aan spelers Silva, Jenkinson, Squilacci en Monreal.

Bemoei je anders lekker met je eigen club. Ozil was overbodig, je had namelijk al 3 aanvallende middenvelders. Sanchez moeten we hebben, maar die gaat op de flanken spelen, dus al die super talenten die er zijn kunnen op de bank gaan plaatsnemen. Als je 90 miljoen uit wil geven aan 2 spelers, dan moet je dat lekker doen als club zijnde. Maar als een andere club 40 miljoen wil uitgeven voor een verdediger, dan moet je die ook lekker laten.

25 juli 2014 om 12:56

@renoldi

Mertesacker deed het vorig seizoen goed. Dat jij iemand alleen beoordeeld op snelheid is je eigen probleem.

@ Shoarmagoed

Sanchez is niet het beste achter de spits. Hoe kom je daar nou weer bij ?

@marten4sho

Bedankt voor het compliment.

7 augustus 2014 om 09:43

ooo jij bent city fan mmmm sinds wanneer dan Succes Suporter

7 augustus 2014 om 10:36

Arsenallz je reageert niet meer op Geert omdat hij zijn mening goed kan onderbouwen en jij alleen maar in de verdediging schiet en er eigenlijk geen reet van snapt.. ik ben het roerend met Geert eens

7 augustus 2014 om 16:55

Mertesacker was volgens mij toch echt eerste keus..

7 augustus 2014 om 16:58

Mooi dat jij alle Arsenal fans over een kam scheert. Ik ben een Arsenal fan, ben ik nu gelijk een kansloze rukker?

25 juli 2014 om 00:23

Ja, 40 miljoen....hoe verzinnen ze het ook echt? Belachelijk!

28 juli 2014 om 12:58

Özil is het geld waard en heeft dat bewezen, een van de beste Cam's van dit moment, 40 miljoen uitgeven aan een 2e rangsverdediger is toch weer een ander verhaal.

7 augustus 2014 om 10:02

2e rangs verdediger?? Mangala is gwn van topniveau en is nog hartstikke jong. Vind het nog wel meevallen die prijs als je kijkt naar wat psg heeft uitgegeven aan David Luiz dat is pas belachelijk!! Ik ben zelf een arsenal fan en vind dat arsenal gwn goed heeft ingekocht. We gaan t zien binnekort ik verwacht dat arsenal kampioen wordt maar het wordt niet makkelijk.

7 augustus 2014 om 12:48

Toen Özil gehaald werd, was hij de beste spelverdeler op aarde. Vriend en vijand keken hun ogen uit toen hij voor dat koopje wegging bij Real.

25 juli 2014 om 00:25

Nee geld zat

25 juli 2014 om 00:36

En daarom moet je er maar mee gaan strooien? Wat een logica.

25 juli 2014 om 00:44

Nastasic is erg blessure gevoelig en heeft zijn draai niet kunnen vinden, Demichellis is nogal houterig en niet snel genoeg dan zijn er geen opties. Snap wel dat het veel geld is voor een speler maar dan verwijs ik je ook naar RM en Barca die bedragen zoals 70-80 milljoen neerleggen voor spelers die ze helemaal niet nodig hebben.

25 juli 2014 om 00:53

Het gaat hier niet om Barcelona en Real Madrid. Je kan wel naar andere clubs gaan wijzen maar dat maakt die van jou niks beter.

Er waren zat alternatieven geweest die stukken goedkoper waren zodat Nastasic zich rustig kon verbeteren. Nu moet Mangala spelen omdat hij simpelweg 40 miljoen heeft gekost.

Een paar opties -

Basa van Lille , is 31 jaar oud en heeft een geweldig goed seizoen gehad. Kost vrijwel niks en kan nog makkelijk 3 a 4 jaar mee zodat Nastasic zijn potentieel waar kan maken.

Barzagli - ook 31 en voor minder dan 40 miljoen wel los te krijgen bij Juventus omdat die niet zwemmen in het geld. Zeer betrouwbare verdediger.

Agger - 29 jaar wil graag weg bij Liverpool. In vorm een uitermate goede verdediger.

25 juli 2014 om 00:58

Je vergist je in Barzagli. Die wil zelf niet weg en Juve laat hem niet gaan. Hun belangrijkste verdediger, belangrijker dan Chiellini.

25 juli 2014 om 00:59

Dat kunnen wel goede verdedigers zijn maar ze hebbben allemaal gemeen dat ze al best wel oud zijn. Ik ben blij met een jonge CV die nog wat jaartjes mee kan.

25 juli 2014 om 01:45

Agger? Die man heeft niets te zoeken bij de concurrent. Die moet City gaan halen zeker? Mangala is slechts 22 jaar. Heeft zat potentie. En ja City heeft nog Nastasic. Maar er worden zo'n 60 a 70 wedstrijden per jaar gespeeld. Die krijgt zijn minuten wel. Daarbij moet je altijd nog rekening houden met blessures en schorsingen. Lescott had ook gewoon een wedstrijd of 20 gespeeld. En dies er nu niet meer.

25 juli 2014 om 02:24

Het lijkt me als City zijnde dat je ook zekerheid wil. Dat gaat iemand die 50 duels bij Porto heeft gespeeld en 3 interlands je niet geven.

25 juli 2014 om 03:01

51 competitiewedstrijden + 19 bekerwedstrijden + 2 supercup wedstrijden + 22 Europese wedstrijden

Dat zijn in totaal dus: 94 wedstrijden voor FC Porto

25 juli 2014 om 12:57

Ik had het alleen over de competitie duels eigenlijk. Het blijft alsnog niet veel overigens. Het is geen verrijking qua ervaring.

28 juli 2014 om 16:14

Dit zijn wel goeie opties, mits je aan het einde van het seizoen 4e wilt staan.

25 juli 2014 om 00:52

Zoveel zullen wij ook moeten dokken voor William Carvalho als we hem willen.

25 juli 2014 om 00:56

Dat gaat Wenger dus never nooit doen.

25 juli 2014 om 01:02

Is ook niet nodig als je Kheidira kan 'lokken' met oude teamgenoten en een vaste basisplaats iets wat hij bij RM niet zou krijgen

25 juli 2014 om 02:30

Volgens de bronnen loopt het stuk op de salariseisen van Khedira. Hij wil nog meer verdienen dan jongens als Özil en Sanchez. En dan te bedenken dat hij nog niet eens de beste op zijn positie is.

Echter zijn er verder niet veel echt goede opties. Schneiderlin kan maar je hebt geen garantie of hij tegen de druk kan. William Carvalho is zeer prijzig. Bender wil niet weg.

25 juli 2014 om 01:34

@arsenallz

Kwaliteit kost een een hoop geld. Het maakt wel net het verschil tussen kampioen worden of niet.

25 juli 2014 om 02:26

@silvacity

Dat is inderdaad logisch. Maar deze jongen is 22 of 23. Heeft nauwelijks interland ervaring. Heeft net 50 duels gespeeld bij Porto. Het is een groot risico ondanks dat hij bij Porto het goed doet.

25 juli 2014 om 02:52

@arsenallz

Ik snap ook goed wat je bedoeld. Daarom had ik liever Benatia gehad. Alleen die is al een stuk ouder en nu haal je een jonge speler.

Men heeft hoge verwachtingen van Mangala, terwijl hij nog niet zo heel veel heeft bewezen. Ik heb veel vertrouwen in de technische staff en Pellegrini. Ik heb niet het idee dat het een grote flop gaat worden. En anders hebben we alsnog Nastasic achter de hand en Demichelis natuurlijk.

25 juli 2014 om 12:58

Benatia was ook een betere aankoop geweest. Heeft zich in de Italiaanse competitie moeiteloos staande gehouden.

Het komt op mij gewoon over als blindelings kopen zoals Chelsea ook altijd doet.

25 juli 2014 om 17:25

@arsenallz

Blindelingse aankoop zou ik het sowieso niet noemen, omdat City deze jongen al een heel tijdje volgt. Er gaat een hele beslissingsprocedure doorheen voordat een aankoop wordt gedaan. Bij de ene transfer is deze procedure natuurlijk langer dan bij de ander (dure VS goedkope aankoop). Misschien hebben ze bij City wel argumenten om hem te kopen die jou ook zouden overtuigen. Elke aankoop kunnen ze onderbouwen. En ik heb veel vertrouwen in het huidige bestuur van City. Ik snap 40 miljoen is veel, maar ik heb er alle vertrouwen in en verder kan ik alleen zeggen: laten we maar zien wat hij de komende jaren gaat brengen.

28 juli 2014 om 17:18

Ja, dan zouden we 60 miljoen (vraagprijs:roma) voor hem betalen. En dan hadden de Arsenal fans weer iets om zich bezig mee te houden.

25 juli 2014 om 01:55

Kwaliteit kost geld, zeker als je bij Porto aanklopt, waar Mangala nog een tweejarig contract had en waarschijnlijk ook aardig betaalt kreeg.

Vergeet ook niet dat hij pas 23 is en toch als één van de beste verdedigende talenten van dit moment wordt gerekend. Deze jongen gaat nog heel lang mee. Natuurlijk is 40 miljoen veel geld, maar toch vind ik het een goeie investering in een jonge ongelofelijk talentvolle verdediger.

25 juli 2014 om 02:27

@the_citizen

Dat het een talentvolle verdediger is, klopt. Maar welke echte beproevingen heeft hij nu moeten doorstaan ? Slechts 3 interlands, als hij zo gigantisch goed was zou hij toch wel mee zijn gegaan ?

Het is en blijft een risico. 50 duels bij Porto en daarvoor in België zonder veel ervaring. Je hoort voor een talent nou eenmaal niet zoveel te betalen, en al helemaal niet voor een verdediger.

25 juli 2014 om 02:45

Die laatste zin slaat natuurlijk nergens op, de verdediging is misschien wel belangrijker dan de aanval. Waarom mag je geen grote bedragen betalen voor verdedigers? Dee zijn net zo belangrijk.

En ach, als je 23 bent en 90 duels bij Porto hebt gespeeld, geen 50 zoals jij beweert, dan heb je al aardig wat ervaring denk ik. Net een WK erop zitten, waar hij niet veel heeft gespeeld, omdat de coach Varane en Kos hoger inschat, zijn keus, maar dat hoeft niks te betekenen. Varane is een nog groter talent en Kos doet het geweldig bij Arsenal, dus een luxe probleem.

We gaan het zien dit seizoen. De keren dat ik Mangala in actie zag , heeft hij in ieder geval echt een goeie indruk op mij gemaakt.

Ik hoop dat hij gewoon de weg van Kompany bewandelt, speelde ook in België, ging naar HSV om vervolgens naar City te vertrekken.

25 juli 2014 om 02:56

Het doet je wel pijn he? City heeft een CV nodig, dan kom jij met 3 alternatieve waarvan 1 al onhaalbaar! Heb je nog andere buiten deze die al rond of over de 30 zijn? Barzagli bij city hahaha en dan daar boven op ook nog gaan janken over het bedrag. Ja het is veel geld maar met die prijzen van tegenwoordig?!?! Luke Shaw voor 35 tot 40 vond je dan wel goed? Of sideshow Bob voor 50 naar psg? Is dan geen talent meer maar om aan te geven dat ook voor verdedigers belachelijke bedragen worden betaald.

25 juli 2014 om 08:37

Ik ben nu halverwege de pagina en je hebt ongeveer al 8 keer gezegd dat hij wel talent heeft maar "maar 50 wedstrijdjes en 3 interlands".

Hij heeft inmiddels 190 wedstrijden totaal gespeeld, 60 competitie belgie, 10 in de Playoff in Belgie, 51 competitie portugal, 20 CL, 13 EL, 3 Eufa cup. Dus maar 50 wedstrijdjes vind ik overdreven.

En natuurlijk is het veel geld en het is niet dat ze 1 keer hebben gekeken naar hem. Maar City wil meedoen om de prijzen, City heeft geld te besteden (hoe ze aan dat geld komen doet er niet toe).

Dan kom je zelf als optie met Basa, zodat Nastasic nog 3 a 4 jaar kan ontwikkelen. Maar dat is toch een groter risico, een goedkopere, maar wel een grotere. De beste man heeft 60 wedstrijden meer gespeeld totaal dan Mangala en is 9 jaar ouder. Dus je wil een gok wagen met zo'n verdediger, die dit jaar 32 wordt, zodat de verdediger die er nog niet klaar voor is kan rijpen. Maar City wil toch nu mee doen om de prijzen, niet over 4 jaar.

Ja Basa heeft meer ervaring en is ouder. Is ook een stuk minder dan Mangala. Heeft 27 interland, maar wel voor Montenegro. Heeft echter maar 9 CL wedstrijden en geen EL of Eufa cup ervaring. Dus wat zeggen die interlands...

Prima als je het veel geld vind en prima als je het zelf anders zou doen, maar ik vind dat de club die bovenaan staat gelijk heeft. Of dit nu eerlijk of niet eerlijk is, of je het er mee eens bent of niet.. dat doet er niet zoveel toe.

Het enige echte zwakke punt van City was de plek naast Kompany. Nastasic is er (nog) niet klaar voor. Moet je dan genoegen nemen met een stand in zoals Demichelis en wachten tot Nastasic er wel klaar voor is. Of kan je de goed gevulde portemonnee trekken en een speler halen waarvan je denkt dat die er meteen staat.

Als je mee wil doen voor de prijzen doe je het 2de lijkt me. Het is zeker veel geld, dat ben ik met je eens. Maar als je het hebt.

25 juli 2014 om 13:09

@volk hierboven

Ik bedoelde competitie duels. En ja dat zijn er maar 51. Ik heb ook vermeld dat hij ook nog in België had gespeeld. Als jullie het niet willen lezen houd het op.

@ The_citizen

Kos was niet eens eerste keus bij Frankrijk, Sakho stond hoger in de pikorde. Ja de verdediging is belangrijker. Maar het is altijd zo dat verdedigers van oorsprong nou eenmaal goedkoper zijn. Daar is niks raars aan.

@mcfc

Als het me pijn zou doen was ik allang een succes supporter geweest, dat is niet zo lastig. Lekker met de wind in de rug varen keer op keer. Dus omdat ze rond de 30 zijn zijn ze niet goed genoeg ? Je verpest op deze manier Nastasic behoorlijk, want Demichellis is de lieveling van Pellegrini dus die wordt zelfs boven Nastasic verkozen.

Luke Shaw is de meest belachelijke transfer ooit. Voor een kind zoveel betalen is pure armoede en gebrek aan fatsoenlijke scouting. Eveneens als David Luiz. Hij was bij Chelsea te slecht om centraal in de defensie te spelen, kwam op het middenveld en dacht ineens dat hij perfecte steekballen kan geven. Niet dus. Het zijn belachelijke bedragen maar ook die keur ik af.

Dus het heeft niks met pijn te maken geloof me.

@jdg84

Ik bedoelde competitie duels zoals hierboven aan gegeven. Ik had ook al vermeld dat hij ook nog in België heeft gespeeld. Als je eens beter zou lezen was het een stuk makkelijker. Het is gewoon onfatsoenlijk met geld strooien wat ik simpelweg afkeur.

Basa heeft een geweldig seizoen gespeeld bij Lille ja. Ik vind het ook zonde hoe ze met Nastasic omgaan. DIe jongen gaat nauwelijks nog een kans krijgen, maar zo gaat dat bij clubs als City , Chelsea en Psg. Die geven niks om hun spelers alleen om het resultaat.

Je slaat de spijker wel op de kop. "waarvan je denkt dat die er meteen staat". Dat is juist het erge, het is niet eens een zekerheid voor 40 miljoen.

8 augustus 2014 om 09:28

"maar welke echte beproevingen heeft hij nu moeten doorstaan ? Slechts 3 interlands, als hij zo gigantisch goed was zou hij toch wel mee zijn gegaan ?
Het is en blijft een risico. 50 duels bij Porto en daarvoor in België zonder veel ervaring."

Er mankeert niets aan mijn lezen hoor, maar aan jou schrijven. Vind dat je met "50 wedstrijden porto en daarvoor in Belgie zonder veel ervaring" gewoon onzin verkondigt. Zo kan je elke speler weinig ervaring toekennen als je maar een kwart opnoemt van wat hij heeft gespeeld. Als je van de bijna 200 wedstrijden waar ook CL, EL en bekerfinales bijzitten, hoe kan je dan zeggen dat hij geen tegenstand heeft gehad. Moet je daarvoor interlands spelen?
Als Nastasic zijn best blijft doen, dan komt hij er wel. Maar om het niveau te halen wat nodig is heeft hij gewoon nog even nodig. Als dit jaar een trio achterin kan samenstellen met Kompany, Mangala en Nastasic is dat toch heerlijk voor een trainer. Demichelis voor ervaring nog erbij. Top.
Ik zou geen trainer kunnen opnoemen die hier nee te zegt.

Maar wat vind je dan van transfer van Chambers voor 22,5 miljoen. 19 jaar en nog 24 wedstrijdjes bij de senioren gespeeld. Als Mangala al een gok is met bijna 200 wedstrijden, dan is dit gewoon hand in de pot en willekeurig graaien.

Ik begrijp gewoon echt niet dat je je zo druk om kan maken wat een andere club voor geld uitgeeft en aan wie. Ik zou staan springen als een concurrent veel geld uitgeeft voor een, in mijn ogen, twijfelgeval. Een jonge speler is nooit een zekerheid, maar dat is/was Ozil ook niet. Dat is niemand. Dus je zal wel moeten "gokken" soms.

25 juli 2014 om 03:27

Onnodig geld? Haha ozil was 50mil wat heeft hij tot nu toe bewezen helemaal niks! Totaal onzichtbaar in belangrijke wedstrijden. United die ff 65mil uitgeeft aan herrera en saw terwijl chelsea fabregas en costa totaal 6mil betalen. Tegen woordig is 30/40mil voor zo een speler van het kaliber mangala gewoon waard, kan nog veel seizoenen mee is jong kan leren lekker laten rouleren met nastasic beide pakken minuten vooral rond december

25 juli 2014 om 14:10

Onnodig geld ? Tuurlijk elke aankoop van city is onnodig, alleen maar haters.
Een verdediger van top level was nodig aangezien nastasic blessuregevoelig is en demichelis oud word. Maar ja altijd die arsenal fans die elk jaar 4e worden en elk jaar geloven dat ze titelkandidaat zijn. Over onnodig gesproken A.sanchez is pas een onnodig aankoop. Je hebt wallcot en Chamberlain op rechts ???

25 juli 2014 om 14:36

Daarom staat Sanchez links. Chamberlain wordt gebruikt als centrale middenvelder.

25 juli 2014 om 16:19

Nou daar heb je cazorla, podolski en miyaichi.
maarja succes met de play-off ronde van de CL en dit jaar word het wel moeilijker om de 4e plaats te veroveren Everton, Spurs en Liverpool gaan het jullie heel moeilijk maken.

28 juli 2014 om 11:29

Cazorla kan op meerdere posities spelen. Podolski is eigenlijk niet eens een flank en gaat waarschjnlijk weg. Miyaichi is te slecht.

Denigrerende kleuter. Ik ben tenminste fan van voetbal ondanks wat er met mijn club gebeurd. Er staat dat je 23 bent maar komop wat heb jij een laag niveau zeg.

7 augustus 2014 om 17:04

Zou jij niet weer willen dat als Ozil tegenvalt Cazorla op 10 gaat spelen. Speelde een geweldig 2012/13 seizoen.

Niet echt leuk voor de clubs dat het op deze manier bekend word gemaakt, wel een goede aankoop is Mangala. Hopelijk kan Martins Indi nu ook een basisplaats veroveren bij Porto.

Lekker, straks centraal duo achterin met Mangala en Kompany!

Ervan uitgaande dat de medische keuring goed zal verlopen: vroeg of laat moet Manchester City toch bekend maken dat ze zich versterkt hebben met Eliaquim Mangala.

Verder ook een prima aankoop van Manchester City. Ze hadden nog een centrale verdediger nodig en die hebben ze nu met Mangala. Nu heeft Manchester City wel een 'beesten verdediging', om het zo maar even te noemen, met Vincent Kompany en Eliaquim Mangala.

In mijn ogen heeft Manchester City nu ook geen aankopen meer nodig, want vrijwel alle posities zijn perfect bezet.

Hart
Zabaleta
Kompany
Mangala
Kolarov
Touré
Fernandinho
Nasri
Agüero
Silva
Džeko
25 juli 2014 om 00:31

Precies al vind ik dat Sagna en Callebro wel onnodig waren maarja dan hebben ze wat spelers achter de hand bij schorsingen/blessures.

25 juli 2014 om 01:08

Hij heet Caballero, en die was zeker wel nodig. Pantilimon is naar Sunderland, dus die moest vervangen worden.

Sagna vind ik ook een prima aankoop. Voor Rechtsback achter Zabaleta heb je Richards (altijd geblesseerd) en Boyata (kan het niveau niet aan), nu heb je Sagna, die is ervaren en is een prima back-up. Als je die gratis kunt oppikken moet je dat gewoon doen. Dan heb je nu vier centrale verdedigers, Demichelis, Nastasic, Kompany en Mangala. En voor de linksback positie Kolarov en Clichy. Dus heel de achterhoede + keeper is goed dubbel bezet. Dat heb je gewoon nodig als topclub.

Ik vind juist Fernando overbodig, of Javi Garcia moet vertrekken (wat ik nog wel zie gebeueren). Anders snap ik die aankoop echt niet. Je hebt dan 3 verdedigende middenvelders, terwijl Pellegrini er meestal maar 1 opstelt. De selectie is verder natuurlijk geweldig en als het een beetje meezit met de blessures kan je prima in vier competities meedoen.

Ik zie Chelsea en City als topfavorieten voor de titel als ik naar de selecties kijk. Arsenal, Man United en Liverpool zijn outsiders.

25 juli 2014 om 01:31

Daar kan ik me wel indenken maar Fernando is me ook een raadsel misschien inspelen op een vetrek van Garcia en Toure maar hij heeft al laten weten dat hij wou blijven maarja ik ben benieuwd wat Pellegrini bedacht heeft. Kan niet wachten op de volgende landstitel :-)

25 juli 2014 om 01:44

Fernando is kwaliteit voor weinig geld. Fernandinho speelt ook op die positie, maar vult het weer heel anders in. Ik denk dat hij beter is dan Garcia. Garcia zal wel heel weinig gaan spelen anders of Pellegrini moet opeens 4-3-3 willen spelen af en toe.

25 juli 2014 om 02:00

Hij kan inderdaad tegen goeie tegenstanders met twee CVM gaan spelen, misschien is Pellegrini dat van plan, anders zie ik Garcia nog wel vertrekken.

25 juli 2014 om 07:54

Fernando is een ander type dan Garcia of Fernandinho. Meer een echte VDM als Fernandinho die meer box to box is en veel sneller dan Garcia die een goede voetballer is maar beweeglijkheid en snelheid ontbeert zeker op champions league niveau! Vorig jaar werden we daar dikwijls gepakt omdat er te veel ruimte was tussen verdediging en aanval, zoals bijv tegen Barca.

Topaanwinst voor city, titelfavoriet nummer 2 naast chelsea

25 juli 2014 om 01:05

*kuch* andersom *kuch*

Die Mangala landt ook elke transerperiode met een prive vliegtuig in Manchester, echt elk artikel over zijn transfer naar Man City zie ik dat voorbijkomen

Yes!!..heerlijke aankoop.

Heel de achterhoede + keeper is nu top en dubbel bezet met goeie spelers. Ik verwacht nu geen aankopen meer, de selectie was natuurlijk al goed, maar met Mangala ben je centraal nog net even iets sterker. Goeie aankoop en City is weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Ik zie wel nog wat spelers worden verkocht en verhuurd... de jonge jongens vooral. Rekik misschien weer naar Psv?

Goed nieuws! Al weet ik niet of ik liever Benatia had gezien. City heeft veel goede aankopen gedaan en hopelijk kunnen er wat jeugdspelers minuten pakken bij City.

25 juli 2014 om 07:58

Elke goede verdediging bestaat uit twee verschillende types, Benatia is te veel eeln Kompany kloon volgens mij. Mangala is jonger, sneller en linksvoetig. Vinny kan dan RCV blijven spelen en met Mangala kan je eventueel bij nood nog schuiven naar linksback ook nog een voordeel.

25 juli 2014 om 12:27

Mee eens! Ik dacht dat Benatia ook aardig wat snelheid had, maar Mangala lijkt me sowieso sneller. We hadden met onze hoge defensive line sowieso een snelle verdediger nodig. Want Lescott en Demichelis zijn wel goede verdedigers, maar niet zo snel. En Mangala is inderdaad nog jong en wordt waarschijnlijk alleen nog maar beter.

Een bult geld! Maar wat een top aankoop!

Wat een spelers spelen er volgend seizoen in de Premier League zeg..

Denk dat door het versterken van de verdediging City nu nog meer kans maakt op het winnen van de PL samen met Chelsea en Arsenal.

50 miljoen voor Luiz, das een belachelijk bedrag. Mangala is een aanwinst voor City en die 40 miljoen... tja, natuurlijk is het bezopen veel geld, maar in deze verziekte markt wel te rechtvaardigen.

Heel die transferhandel is je reinste Tulpenmanie. De bedragen zijn echt exuberant hoog en staan niet meer in verhouding tot de prestaties, marketingwaarde of bv. het salaris. Neen, men geeft alleen maar zoveel uit, omdat men hoopt later een nog grotere gek te vinden die nog meer wil dokken.

Een paar tulpenbollen waren zoveel waard als een Amsterdams grachtenpand. Die voetballers vandaag gaan daar los over.

Tot men, net zoals met de tulpen, eens blijft zitten met de 'goederen'. Dan spat de zeepbel open en zal je een ravage zien onder de grote voetbalclubs. Het is gewoon een kwestie van tijd hoor.

25 juli 2014 om 05:24

Zolang het voetbal wereldwijd een miljoenenpubliek geniet zal dat niet gebeuren.

25 juli 2014 om 07:22

Neen want voetballers worden gekocht en verkocht aan belachelijke bedragen door maar een beperkt aantal deelnemers.

Trouwens de internetzeepbel, daar deden ook miljoenen mensen aan mee.

25 juli 2014 om 12:25

Zolang er maar een beperkt aantal deelnemers zijn worden de tv rechten en prijzengeld maar onder een aantal deelnemers verdeeld, dat is juist belangrijk, teveel deelnemers zouden niet werken, omdat talent en populariteit niet onbeperkt zijn. Als je iedere wedstrijd gaat uitzenden van de plaatselijke FC red je het niet, omdat de vraag naar die beelden te laag zijn. Maar de populariteit van de profclubs neemt niet zomaar af. Je moet voor de gein eens kijken hoeveel een PL club binnenkrijgt aan alleen de tv gelden al.

Echt wel weer een zielige actie hoor door hun site te gaan lopen hacken... heeft eentje niets te doen of zo!!!

Maar ppff wat een bedrag weer! terwijl we allemaal nog maar moeten zien of hij het überhaupt in Engeland kan redden. gevalletje afwachten maar weer...

City volgt deze speler lang genoeg om te weten wat ze in huis halen. 40 miljoen zou een groot bedrag zijn maar dit betaal je gewoon voor een jonge, talentvolle verfdediger in deze tijd kijk maar naar Luke Shaw.

40 miljoen is echt veel te veel voor een verdediger van dit kaliber.

Is deze vent nou zoveel geld waard? Koscielny, Sakho en Varane staan allemaal boven hem in de pikorde. Kan je toch net zo goed, of misschien wel beter Nastasic opstellen..

Wat is het verschil tussen Nederland en Portugal ?
Simpel.
De transfert bedragen.

7 augustus 2014 om 09:09

En waarom verschillen de transferbedragen: Omdat de salarissen in portugal veel hoger liggen. In nederlands zouden we ook zulke bedragen kunnen vragen maar dan moeten we onze topspelers ipv 1 miljoen max, 2-2,5 miljoen per jaar gaan betalen.

7 augustus 2014 om 11:14

Omdat de salarissen hoger liggen?
Nou daar heb ik mijn twijfels over.
Eén voorbeeld.
Er is een speler uit Belgie die in Portugal speelt die zijn scheiding niet kan betalen.......

Deze transfersaga duurt nu wel lang genoeg. De transferrechten die deels in handen van 3de partijen (investeringsmaatchappijen) zouden hiervan de oorzaak zijn. Maar voor City, Mangala en Porto is dit geen goede zaak. Werk dit af zodat Mangala ook eindelijk kan beginnen aan zijn seizoen.

Heeft Standard enige vorm van doorverkoop clausule kunnen opnemen bij de verkoop van Mangala aan Fcp?

Kan Arsenal mooi Nastasic ophalen

7 augustus 2014 om 10:06

Voor een mooie zak geld mss ja maar zeker niet goedkoop.

7 augustus 2014 om 11:14

Veel meer dan 15 miljoen pond zal het niet zijn.

7 augustus 2014 om 12:35

Dan heeft City weer 3 centrale verdedigers. Dat betekend dat City weer een nieuwe speler zou moeten halen. Die laten Nastasic echt niet gaan nu nog.

7 augustus 2014 om 14:44

Waarom 3? Kompany, Demichellis, Mangala, Boyata (die onlangs bijtekende, dus zullen ze wel vertrouwen in hebben) en Sagna, die bij Arsenal heeft bewezen prima uit de voeten te kunnen als CV. Lijkt mij meer dan voldoende.

7 augustus 2014 om 17:58

Ja oke. Maar Boyata is 3 keer niks man. Vorig jaar mocht hij tijdelijk even RB spelen. Toen pakte hij een rode kaart en maakte hij vele fouten. Het zou doodzonde zijn als ze Nastasic verkopen.

7 augustus 2014 om 14:04

als ik nastasic was zou ik gewoon niet naar arsenal gaan. Ik zou liever blijven of anders naar juventus gaan. Bij man.city en juventus heb je meer kans op een prijs dan bij het domme arsenal

7 augustus 2014 om 22:38

Of United

en hup ze klappen er weer ff 40 miljoen tegenaan.
Wat een schandalig zooitje is het in de top.

kopen kopen kopen , als wij hem kopen kan een ander hem niet kopen het is net de kleuterschool ,,, echt walgelijk beleid van die clubs .... Fifa fair play was een ballonnetje van Platini , er is niks verandert . Het is alleen nog maar erger geworden . Dit gedrag van deze clubs maken het hele voetbal stuk .

Als Mangala komt (nagenoeg zekerheidje) zal hij met Nastasic de centrale verdediger links worden, en Kompany met Demichelis rechts in het centrum. Welke combinatie ook, uiterst sterk. Nu zijn alle posities in het team dubbel bezet, wat wel moet met zoveel wedstrijden. City gaat weer op alle fronten meedoen. En, jawel, City gehoorzaamt hiermee heel netjes aan de regeltjes van de zogenaamde fair play rules, want dat vinden al die jeloerse bedwetertjes op Vz oh zo belangrijk.
Plus dat de club dit jaar al financieel al gelijke inkomsten en uitgaven haalt (vandaag wedeorm een sponsordeal in Zuid Afrika bekend gemaakt). En het beste jeugdcomplex in oktober open gaat. En het stadion uitgebreid gaat worden. En .... en zo kan ik nog wel even doorgaan over de mooiste club die als enige club ter wereld geen centje rente betaalt.

De topclubs hebben zoveel schulden maar daar doet de fifa of Uefa niks aan maar als Parma iets niet op tijd heeft geregeld komen ze wel meteen in actie............ verder vind ik het wel een goeie aankoop van City nu hebben ze een goeie bezetting voor de cv positie je hebt nu Kompany,nasatic,demicheles en Mangala

Hart
Zabaleta
Mangala
Kompany
Kolarov
Silva
Touré
Nasri
jovetic
Aguero/dzeko
Navas
7 augustus 2014 om 22:41

City heeft gewn schulden. Die betaal de sjeik af.

7 augustus 2014 om 22:55

Ohja das waar

8 augustus 2014 om 17:35

city heeft 0 schulden slimme! en jij bent chelsea fan zeker? abramovitisch is geen geldschieter dan geweest! ook ni slim van u!

heeft honderde miljoenen ingepomt en als het bij een andere ploeg gebeurt ola die da problemen

ik zou voor deze opstelling gaan

Hart
Zabaleta
Kompany
Mangala
Kolarov
Fernandinho
Yaya Toure
Silva
Aguero
Nasri
Jovetic

ik heb een vraag. Het gaat over fifa 15. word fifa 15 op ps3 hetzelfde als op ps4?
Bijvoorbeeld: er komt bij fifa 15 alle stadions van de PL. Komt dat op de ps4 en ps3 of alleen op de ps4?

Alvast bedankt voor het antwoorden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren