Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manu Vallejo beslist stadsderby van Valencia met dubbelslag

Laatste update:

Valencia is het nieuwe LaLiga-seizoen zondagavond begonnen met een overwinning in de stadsderby tegen Levante. Op eigen veld werd het team van trainer Paco López met 4-2 verslagen. De bezoekers kwamen in de eerste helft nog wel twee keer op voorsprong, maar Valencia kwam sterk terug en hield de punten in eigen huis.

De wedstrijd was nog maar 34 seconden bezig toen Levante op voorsprong kwam. José Luis Morales was ongrijpbaar voor de Valencia-defensie, ontweek een tackle van Gabriel Paulista en schoot raak in de verre hoek achter doelman Jaume Domenech. De sluitpost was de vervanger van de geblesseerde Jasper Cillessen. De Oranje-international kampt met een spierblessure en hoopt over drie weken weer fit te zijn voor de interlandperiode. Het antwoord van de thuisploeg liet niet lang op zich wachten: in de twaalfde minuut kopte Gabriel Paulista raak uit een hoekschop van Kangin Lee. De stadsderby ontwikkelde zich tot een open wedstrijd met kansen over en weer.

Nadat een doelpunt van Levante-middenvelder Gonzalo Melero was afgekeurd wegens hands, was het niet lang daarna alsnog raak voor de bezoekers. Morales, beter bekent als El Comandante, stuurde Mouctar Diakhaby, die al vroeg in de wedstrijd binnen de lijnen kwam als de vervanger van de geblesseerde Eliaquim Mangala, met een simpele kapbeweging het bos in en schoot vervolgens raak in het dak van het doel: 1-2. Valencia toonde veerkracht en kwam nog in de eerste helft op gelijke hoogte. Het was Maxi Gómez die een heerlijke steekbal van Lee op waarde schatte en voor de gelijkmaker tekende in de verre hoek.

In het tweede bedrijf golfde het spel op en neer. De beste kansen waren voor de ploeg van trainer Javier Carlos, die in de loop van de tweede helft vers bloed binnen de lijnen bracht. Onder meer Denis Cheryshev en Manu Vallejo werden ingebracht en uitgerekend zij maakten het verschil. Met nog een kwartier op de klok was het Cheryshev die de bal vanaf de linkerflank laag voorgaf, waarna Vallejo handig controleerde en tekende voor de 3-2. In de slotfase deed Levante nog wat het kon, maar de thuisploeg kwam geen moment in de problemen en won nog met twee doelpunten verschil doordat Vallejo diep in blessuretijd nog de 4-2 tegen de touwen werkte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig, was al aan het wachten. Heerlijke pot gezien. Wat meer aandacht voor deze match was meer op z'n plek. Levante kwam top uit de startblokken zeg. Morales, generaal, mooie goals. Dacht dit gaan ze makkelijk winnen maar het nieuwe Valencia kwam later echt in beeld en vooral de 2e helft. Best gek, je verliest je vedettes maar je gaat er wellicht nog beter uitkomen. Ze hebben genoeg potentie daar vooral die 17e jarige Musah, leuke speler zeg. Kan toch goed uitpakken voor Valencia, een nieuw team bouwen.

13 september 2020 om 23:12

Ben blij dat het niet gelijk slecht begint bij Valencia na alle problemen met de eigenaar. Hopelijk zetten ze dit voort. En Morales, wat kan die man lekker ballen als ie er zin in heeft. Echte soldaat

13 september 2020 om 23:30

Echt goed beginnen zou ik het toch ook niet noemen. Ze hebben alle geluk dat ze aan de rust niet achterstaan. En daarnaast is Levante ook geen Wereldploeg.

14 september 2020 om 00:54

Lee speelde ook goed en bereidde de eerste twee doelpunten voor. Is ook nog maar 19 jaar. Maar man man man, Valencia heeft wel echt een achterhoede van niks. Mangala, Diakhaby en Domenech zijn echt stuntelaars achterin. Ze hebben met Guillamon een talent die ze naar het eerste hebben gehaald, want die eerste twee kan echt niet. En voor de keeperspositie zal ik Martinez halen van Arsenal, en zal ik Domenech of Cillessen verkopen, want die twee keepers gaan geen wedstrijden voor je beslissen. En Martinez heeft vorig seizoen wel bewezen dat hij te goed is om als tweede keeper te fungeren.

14 september 2020 om 04:55

Klopt die defensieve blok gaat ze idd nog wel veel problemen bezorgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren