Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Janmaat grijpt naast individuele prijs in Premier League

Laatste update:

Na een moeizaam begin heeft Daryl Janmaat zijn plek in Engeland gevonden. Manager Alan Pardew van Newcastle United liet zich vorige week al lovend uit over de rechtsback, maar ook de organisatie van de Premier League is de opmars van de international niet ontgaan.

/

Vanwege zijn aandeel in de uitstekende reeks van the Magpies (zes overwinningen op rij, waarvan drie in november) is Janmaat genomineerd voor de titel speler van de maand november. Hij gaat de strijd aan met Sergio Agüero (Manchester City), Charlie Austin (Queens Park Rangers), David de Gea (Manchester United), Danny Ings (Burnley) en Harry Kane (Tottenham Hotspur).

Na de geweldige reeks kende Newcastle United weer een iets mindere periode, met een nederlaag bij West Ham United en een gelijkspel tegen Burnley, maar afgelopen weekend deed het elftal van Pardew weer van zich spreken. Met Janmaat in de gelederen werd koploper Chelsea op de eerste nederlaag van het seizoen getrakteerd. Op St James' Park werd het 2-1. Newcastle United staat daardoor netjes zevende.

Update 12 december 11.15 uur - Janmaat grijpt naast individuele prijs in Premier League
Daryl Janmaat is in de strijd om de prijs voor speler van de maand november in de Premier League afgetroefd door Sergio Agüero. De spits van Manchester City hield naast Janmaat ook Charlie Austin (Queens Park Rangers), David de Gea (Manchester United), Danny Ings (Burnley) en Harry Kane (Tottenham Hotspur) achter zich en kreeg vrijdagochtend de trofee die bij de uitverkiezing hoort uitgereikt. Janmaats coach Alan Pardew werd wel in het zonnetje gezet: hij werd gekozen tot coach van de maand.

Denk jij dat Darly Janmaat de onderscheiding in de wacht sleept?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor Janmaat maar hij lijkt me kansloos tegen zowel Aguero als De Gea. Die twee waren echt beslissend.

11 december 2014 om 13:41

Austin maakt wat mij betreft ook flinke kans. Heeft aardig wat gescoord voor qpr en hierdoor een stel punten binnen weten te slepen.

11 december 2014 om 14:53

Maar kijk eens naar de start van Janmaat, ik dacht als hij zo door blijft gaan staat hij volgend jaar weer elke week in de Kuip, gelukkig heeft Darryl het goed opgepakt!

11 december 2014 om 16:15

Op basis van de eerste wedstrijd in een nieuw team? Beetje een voorbarige conclusie...

11 december 2014 om 16:49

Niet alleen de eerste wedstrijd van Janmaat was slecht. Klasse teruggevochten.

11 december 2014 om 18:14

Als rechtsback is het dan ook moeilijker om beslissend te zijn. Janmaat verdient hem net zo veel als Aguero en De Gea, het gaat in voetbal niet alleen om doelpunten en reddingen..

11 december 2014 om 20:52

Uiteindelijk wel, dat weet jij ook. Het was een uitzondering dat Cannavaro in 2006 als beste speler werd gekozen. Dat geldt ook met dit soort prijzen

12 december 2014 om 02:02

Mwah ik ben het er niet helemaal mee eens. Ja, een verdediger kan even belangrijk zijn als een aanvaller of een keeper. Maar nee, Janmaat was niet even goed en beslissend als De Gea en Aguero. Dan geef je Janmaat echt veel en veel te veel credits. Janmaat speelde goed, maar was in mijn ogen zeker niet beslissend voor het resultaat van zijn elftal. In ieder geval niet zo vaak als De Gea en Aguero.

Op het begin ging het echt stroef. Naarmate hij meer westrijden ging spelen verbeterde zijn spel.

Toch een mooie eervolle nominatie voor Janmaat. Mooi om te zien dat de spelers die vanuit Feyenoord zijn vertrokken afgelopen zomer het zo goed doen in het buitenland.

11 december 2014 om 12:00

Ja inderdaad mooi om te zien. Bewijst ook weer dat het slim is voor talenten om eerst ervaring op te doen in de eredivisie en dan de stap naar het buitenland te zetten.

11 december 2014 om 12:06

Absoluut! Waar talenten die rond hun 18e al naar het buitenland gingen daar op de bank/tribune belandden hebben deze jongens (ook BMI en De Vrij) nu gewoon een basisplaats bij hun nieuwe club. Dat is het verschil met binnenkomen als serieuze versterking met (interland) ervaring waar een serieuze transfersom voor is betaald, of binnenkomen als "leuk jochie voor de toekomst dat weinig geld heeft gekost".

11 december 2014 om 13:02

Ik zie Janmaat redelijk vaak voetballen en doet het (na een mindere periode) inderdaad goed.

Maar hoe doet Indi het bij Porto? En de Vrij bij Lazio? Ik weet dat laatst genoemde het ook redelijk lastig had in het begin van het seizoen.

11 december 2014 om 13:03

Indi speelt heel solide en sterk, niet voor niets zo weinig tegentreffers pas hoeven incasseren, staat als een huis.

11 december 2014 om 13:04

Mooi! Was ook dicht bij doelpunt gisteren.

En Stefan de Vrij?

11 december 2014 om 13:17

Onbetwist basisspeler in een wisselvallig team. Hij speelt alles en wisselt sterke optredens af met soms wat knullige momenten. Is wel groeiende in zijn vorm. Alleen denk ik toch dat hij beter naar een andere competitie had kunnnen gaan.

11 december 2014 om 14:35

In ieder geval een andere club. Het loopt daar gewoon niet zo lekker en ook de sfeer vind ik daar eigenlijk nooit zo geweldig. Maar dat zijn persoonlijke voorkeuren denk ik.

11 december 2014 om 14:55

Maar onthoudt wel he Janmaat is geen zelfopgeleide Feyenoorder.

11 december 2014 om 17:25

Komt uit de jeugd van feyenoord hoor. Toen naar ado gegaan en via heerenveen weer terug bij feyenoord.

12 december 2014 om 13:12

@rvpisdebaas

Jawel hoor, Janmaat heeft in de jeugd bij Feyenoord gevoetbald. Werd alleen te licht bevonden is via een andere weg in de Eredivisie beland en later weer terug bij Feyenoord gekomen.

En v Gaal ziet het niet in hem zitten. Benieuwd hoelang het duurt voordat Janmaat bij de echte wereldtop voetbalt. Zou hem wel willen zien als back-up van Carvajal bij Real Madrid.

11 december 2014 om 11:55

Niet overdrijven ald rb van real?

11 december 2014 om 13:39

Volgens mij zit hij keihard te trollen, anders raad ik hem een doktersbezoek aan.

11 december 2014 om 14:08

Laten we het houden op gebrek aan kennis want hij bedoelt natuurlijk Hiddink. Fcda is een Feyenoord supporter dus ik neem aan dat hij heel serieus is.

11 december 2014 om 12:22

Volgens mij heeft hij bij Oranje bijna alles gespeeld onder Van Gaal?

11 december 2014 om 12:49

Op het WK kreeg Verhaegh enkele keer de voorkeur en op het laatst zelfs Kuyt. Dat was dus wel een beetje een afgang voor Janmaat.

Nu speelt hij echt geweldig bij Newcastle. Deze prijs verdient hij echter niet, omdat De Gea in mijn ogen de speler van de maand was. Maar het is een mooi compliment dat hij bij de genomineerden zit. Hopelijk trekt Janmaat deze stijgende lijn door.

11 december 2014 om 13:09

Ja op het wk verloor hij zijn plek (ten onrechte volgens mij)...maar voor de rest heeft hij alles gespeeld...zou dus niet willen zeggen dat Van Gaal het niet in hem zag zitten. Eerder Guus, die hem na 1 fout afserveert.

11 december 2014 om 17:24

Grap van het jaar. Gefeliciteerd.

Doet het zeer netjes daar. Denk dat Newcastle ook echt een ideale tussenstop is, aangezien ik geloof dat hij meer en hoger kan.
Wel jammer dat hij deze prijs wss niet zal winnen. Aguero was enorm goed en zal wel 1e worden. De Gea kan ook nog, dat is de reden waarom United zoveel (gestolen) punten heeft gehaald.

Knap van Janmaat, om als rechtsback genomineerd te worden. Toch een niet heel opvallende positie. Volgens mij heeft hij ook al aardig wat assisten gegeven. Goed dat oranje twee goede rechtsbacken heeft die in een goede competie spelen.

Moet er wel om lachen en vind oo kdat Hiddink een flinke fout heeft gemaakt.
Janmaat past zich prma een en vind hem echt een klasse beter dan van Rhijn. Ook ik vind hem beter als van der wiel maar ja das mijn menig natuurlijk. En daar zal niet iedereen het mee eens zijn.

Wat wel is is natuurlijk dat het superknap is om bij newcastle te voetballen en deze nominatie te krijgen wil toch zeggen dat hij goed bezig is.
Van der Wiel zal ook best goed zijn alleen naar mijn mening makkelijk voetballen in een team supersterren. Wil van der wiel ook bij bij newcastle zien en kijken of hij er bovenuit steekt

11 december 2014 om 17:26

VD Wiel heeft wel eerst de aanvoerder Jallet eruit gespeeld en moet nu concurreren met Aurier, dus als hij verzaakt is ie meteen zijn plek kwijt. Lijkt me toch wat moeilijker voetballen met zoveel druk en aandacht, ook in de CL dan bij Newcastle.

12 december 2014 om 08:51

Jallet is 31 dus dat moet wel kunnen toch?
En veel druk denk dat wel mee val denk dat makkelijk voetballen is.
Tegen psg zullen teams nooit vol druk spelen en met maar 2 spitsen.

Je bent vaak de vrije man en kan dan lekker opstomen wat zijn kwaliteit is.

Aguero of De Gea moet het worden, de Gea heeft wel PFA player of the month gewonnen. Janmaat doet het prima en zou ik ergens wel bij United willen zien met de blessure gevoelige Rafael, verdedigend sterk en strak, en durft ook aan te vallen. Doet het prima en een prima stap voor hem.

Are you watching Guus?

of hij hem nou wint of niet.. alleen al genomineerd worden is al een enorm succes. Daar sta je wel even tussen de toppers van de PL. Janmaat begon zwak en onzeker maar heeft zich echt goed aangepast en ontwikkeld. Ik zie hem komend jaar of 't jaar daarna nog wel een leuke transfer maken naar een van de topploegen als hij zo door gaat. 't is toch een hele stabiele back aan t worden die ook aanvallend van toegevoegde waarde is. Dit soort backs heb je niet zoveel en zijn altijd aantrekkelijk voor topclubs.

En dan te bedenken dat guus hem passeerde voor de laatste interlands....

11 december 2014 om 12:00

Tsjechië vergeeft Guus hem niet ben ik bang

11 december 2014 om 12:07

Ben ik ook bang voor inderdaad. Natuurlijk belachelijk, want ondanks dat je zo'n fout nooit mag maken op dat moment was hij zeker niet de enige speler die niet goed speelde toen. Bovendien vind ik niet dat je speler mag afschrijven op basis van 1 wedstrijd.

11 december 2014 om 12:23

Dat zou heel kortzichtig van Guus zijn.

Het blijft onbegrijpelijk dat Louis hem gepasseerd heeft ten kosten van Dirk Kuijt. Heel rare beslissing. Dat Guus hem niet meer geselecteerd heeft voor de laatste wedstrijden van Oranje, vind ik echt een zwaktebod. Janmaat en v.d. Wiel zijn wat mij betreft de twee backs van Oranje. Je krijgt niet zomaar een nominatie voor dit soort prijzen. Dan moet je echt wel wat hebben laten zien. Aan de andere kant misschien goed dat hij er even niet bij geweest is. Hierdoor was er de volledige focus op Newcastle en heeft Janmaat zich kunnen revancheren.

Altijd knap van Pardew hoe hij omgaat met die druk van het publiek en hij de spelers weer gemotiveerd en aan het winnen krijgt. Ook knap hoe ze elke keer weer in een dip raken, maar dat terzijde

Ik vind nog steeds dat Janmaat zijn aanvallende acties veel te weinig doseert. De wedstrijd tegen Chelsea was daar een schoolvoorbeeld van. Continu creëerde Chelsea kansen over hun linkerflank, omdat Janmaat steeds zijn acties veel te ver en veel te lang doorzette en dan ook nog eens er te lang over deed om weer terug te komen. Was veel te vaak veel te lang uit positie. Gaat ook heel erg vaak met zijn acties naar het centrum in plaats van dat hij het veld breed houdt en ruimte maakt. Op een gegeven moment is het aanvallende gedeelte dan geen wapen meer, maar gewoon voorspelbaar.

Dit zeg ik niet om Janmaat af te branden. Ik ben erg van hem gecharmeerd. Maar ik had gehoopt dat hij in Engeland zou leren om iets zakelijker te gaan spelen. Ik denk dat als hij zijn aanvallende acties iets meer zou doseren, hij een veel hoger rendement uit zijn acties zou halen.

Vindt het wel belachelijk dat Matic nog geen eens keer is genomineerd voor de award.

11 december 2014 om 13:42

Jij bent een Nederlander, toch? Ken je Timmy Simons van bij Psv? Zo'n stille kracht, een cvm, valt vaak niet op (ze kunnen niet dribbelen zoals Sterling of scoren zoals Agüero) en krijgen daarom ook veel te weinig erkenning.
Maar je merkt wel hoe belangrijk ze zijn als ze eens niet spelen.

11 december 2014 om 13:48

Nee ben geen Nederlander. Simons ken ik wel en vindt dat zulke spelers meer rekening moeten krijgen. Zeer jammer dat alleen doelpunten en assist mee tellen. Matic is misschien wel de beste speler van de PL, maar het valt amper op.

11 december 2014 om 14:04

Het is niet zo dat enkel doelpunten en assists mee tellen, anders was bijv. Hazard geen 2e geworden vorig seizoen, want een echte doelpuntenmachine wordt hij nooit, maar wegen wel zwaar door, ja.

12 december 2014 om 11:26

Matic is niet de beste speler van de PL. Nu ben je gewoon biased.
Ik durf zelf niet de beste speler in de PL aan te wijzen, maar Matic is imo dat niet.

nog een reden om Guus de Feyenoordhater te ontslaan. janmaat en vd wiel ontlopen elkaar weinig en steken met kop en schouders boven de andere rb's uit.

Jammer dat Janmaat hem niet heeft gewonnen, maar dat hij als genomineerd was is natuurlijk al een erg mooi signaal !

Janmaat is nooit gepasseerd , hij had toeb een blesure eb trainde toen pas paar dagen mee. Wij weten allemaal dat van der wiel en janmaat onze backs zijb als ze fit zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren