Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Hiddink en Chelsea praten in Londens hotel over aanstelling'

Laatste update:
/

Het nieuws over het ontslag van José Mourinho was nog niet gepubliceerd, of in Engeland begon het speculeren over zijn opvolging. De Daily Mirror claimt inmiddels te weten dat Guus Hiddink binnen afzienbare tijd zal worden aangesteld. Het is de bedoeling dat de 69-jarige Nederlander op interim-basis het seizoen op Stamford Bridge afmaakt.

Hiddink is sinds afgelopen zomer weer werkloos. Hij werd ontslagen als bondscoach van het Nederlands elftal en verdween daarna voor een korte periode in de anonimiteit. Ondanks de magere prestaties met Oranje geniet de Achterhoeker nog steeds veel respect bij Chelsea-eigenaar Roman Abramovich, die Hiddink in 2009 ook al eens binnenhaalde. Destijds won de coach als caretaker manager de FA Cup.

Hiddink is daarnaast nog altijd zeer populair bij spelers en fans op Stamford Bridge, claimt de Daily Mirror. Verwacht wordt dat de ex-coach van onder meer PSV, Real Madrid en Valencia op korte termijn zal worden gepresenteerd als de nieuwe tijdelijke baas bij the Blues. Zijn voornaamste taak wordt in eerste instantie het wegkomen uit de degradatiezone: Chelsea staat momenteel op een schrikbarende zestiende plek. Hij zou vrijdag al beginnen.

Update 18 december 12.48 uur - 'Hiddink en Chelsea praten in Londens hotel over aanstelling'
Guus Hiddink praat momenteel in een hotel in Londen met een delegatie van Chelsea, zo meldt de BBC vrijdagmiddag. Via sociale media ging de afgelopen uren al een foto van de 69-jarige Nederlander op het vliegveld van Heathrow rond, al kon niet worden bevestigd dat het om een recente foto ging. BBC Sports verzekert echter dat er op dit moment gesprekken tussen beide partijen plaatsvinden. Het zou, net als in het verleden, om een samenwerking op interim-basis gaan.

Is Guus Hiddink een goede keuze als interim-manager bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Nee vind dit ook geen goede keuze heb respect voor de MAN aka Dhr Hinddink maar ik denk dat R.koeman er goed zou passen maar die zit eigelijk wel op zen plek bij Southampton maar als die gaat Pele mee nemen ik vind hem niks minder dan D.costa als ik eerlijk moet zijn maar we wachten af wie het gaat worden of Hindink tot eind van het seizoen en dan R.koeman aanstellen.

17 december 2015 om 17:30

Ik denk juist Hiddink een uitstekende kandidaat is. Die kan perfect werken met grote spelers.
Koeman is overigens ook een toptrainer. Ik zou het wel leuk vinden als 1 van deze trainers bij Chelsea komt. Sowieso zal het beter gaan dan nu want veel slechter dan dit kan niet.

17 december 2015 om 18:17

Hij is ook kampioen geworden met Ajax en Psv. Dat vind ik toch wel een grotere titel dan de Copa del Rey.

Overigens heeft die met Ajax ook nog de kwartfinale gehaald van de CL. Dat vind ik voor een NL club toch een prima prestatie.

Met Feyenoord 2e worden was ook prima. Eigenlijk heeft die dus alleen bij AZ niks laten zien.

17 december 2015 om 18:22

Hij is 3 landskampioen geworden en heeft een paar supercups gewonnen. Dus hij heeft zeker wel prijzen vepakt.

17 december 2015 om 20:52

Hangover96: En hoe zou Koeman dan echt grote prijzen moeten kunnen hebben gepakt? Daarvoor moet je toch eerst een echt grote (top)club coachen, en die kans heeft hij tot op heden niet gehad. Niet dat ik per se vind dat Koeman de beste optie is overigens hoor, dat beweer ik niet. Maar hem afschrijven om zo'n reden vind ik niet terecht.

17 december 2015 om 20:54

Trouwens, als je bedoelt dat Chelsea hem niet zal nemen om jouw genoemde reden, dan ben ik het wel helemaal met je eens. Abramovic zal sowieso weer voor een 'grote naam' gaan.

18 december 2015 om 13:16

hiddink staat bekend om met grote en oudere spelers goed te kunnen samenwerken daarom zou hij oerfect zijn om het seizoen af te maken. koeman is juist een trainer die een jong team met talent goed laat spelen. daarom kan hij het beste volgend pas komen om het jong te gaam verjongen en talenten de kans te laten geven

17 december 2015 om 17:54

Koeman gaat sowieso het seizoen afmaken bij Southampton. Hiddink is daarnaast geen trainer die ze gaan gebruiken voor de lange termijn, meer een tussenfase totdat er een nieuwe is.

18 december 2015 om 13:46

Koeman is niet beschikbaar. Ze zoeken een nieuwe coach voor het nieuwe seizoen, daarom is Hiddink perfect nu. Even de boel waarnemen , er voor zorgen dat ze een paar plaatsen stijgen. De verwachtingen zijn niet hoog, dus perfect voor Hiddink.
Voor Chelsea is dit nu al een verloren seizoen en dat weten ze. Nieuw seizoen, nieuwe coach nieuwe kansen.

The Daily Mirror? Is het niet the Daily Mail en the Mirror?

ON: Hiddink als interim kan wel even, ze moeten hem niet permanent manager maken denk ik.

18 december 2015 om 14:28

Officieel is het Daily Mirror. In de UK wordt het vaak afgekort naar Mirror

Nee, nee, nee!! Ik kan het gewoon niet geloven! Mourinho is de beste manager voor deze club en dat zal ik altijd blijven herhalen! Het zal wel weer zo worden dat we meer coaches dan spitsen gaan verbruiken bij onze club... Super idee... Ik zit eerlijk gezegd niet te wachten op Hiddink. Helemaal niet als we de Guus krijgen van de EK-kwalificatie... Maar goed, laat hem het seizoen maar afmaken dan kunnen we daarna kijken of Guardiola of helemaal ideaal Simeone naar Chelsea willen komen!

17 december 2015 om 17:31

Al vind ik het ook jammer dat Mourinho weg is, het was wel duidelijk dat er geen chemie meer was tussen hem en het merendeel van de spelers. Hem nog langer laten zitten word niemand beter op, Hiddink het seizoen af laten maken en daarnaar Ancelotti proberen over te halen. Of Ancelotti nu al aanstellen mocht dat mogelijk zijn.

Een Guardiola is juist iemand die ik helemaal niet wil zien bij Chelsea, naast dat ik zijn sitjl persoonlijk niets vind, past het ook helemaal niet bij Chelsea.

17 december 2015 om 21:51

Helemaal met je eens YoeriCFC!

Ik ben er echt dood en doodziek van.
Mourinho is Chelsea!

Hiddink is allang op zijn retour. Waarom zijn ze zo vaak zo dom bezig bij clubs? Iemand ontslaan terwijl de slechte prestaties absoluut niet alleen zijn schuld zijn, iemand ontslaan die enorm geliefd is bij de club en supporters, iemand ontslaan die geweldig met de club heeft gepresteerd (ondanks nu een minder jaar) en dan komen met Hiddink? Lachwekkend toch eigenlijk.

Natuurlijk weet je niet of dit klopt maar goed.

17 december 2015 om 17:33

Zou het eigenlijk niet erg vinden als hiddink komt. We hebben nu allemaal een beeld van hiddink dat die faalde met oranje. Maar daar werkte hij met jongens van rond 23. En dat is niet iets voor hiddink. Bij chelsea hebben we jongens met ervaring met zon groep moet hiddink werken. En dan zien we aan het einde wel wie het dan overneemt. Zelf hoop ik op Simeone maar dat zie ik niet gebeuren. Denk dat het dan Ancelotti wordt. Het liefst zie ik hem nu al komen.

17 december 2015 om 18:09

Maar je weet hoe het gaat he. Een trainer wordt aangesteld en dan gaat het redelijk tot goed. Als gevolg hiervan krijgt hij een contract voor een aantal jaar. Dat moet je gewoon niet willen met Hiddink. Die man is 69 jaar oud.. Ik snap sws niet hoe je dan nog kan werken haha. Je zwemt in het geld.

Chelsea moet een nieuwe weg in slaan. Het imago van de club is de laatste jaren niet bepaald beter geworden. Een jongere frisse trainer kan wonderen doen.

17 december 2015 om 19:20

Altijd het laatste resultaat als maatgevend voor de hele trainerscarriere zien is inderdaad makkelijk. Ik denk nog steeds dat als Hiddink was blijven zitten bij oranje we ons gewoon hadden gekwalificeerd.
Hiddink heeft echt wel de capaciteit om het maximale uit een groep te halen, ZKorea halve finale wk met psv in twee periodes ec1 en halve finale CL...

Leuk als Hiddink het wordt. Dan zijn er 3 Nederlandse trainers in de Premier League.

17 december 2015 om 17:40

Waarvan er dan 2 duidelijk op hun retour zijn. Hiddink is absoluut niet de trainer die Chelsea nodig heeft, zelfs niet op interimbasis. Dan had je beter Mourinho het seizoen laten uitdoen. Hiddink presteert al jaren niets meer met zijn teams.

Leuk als Hiddink het wordt. Dan kan hij hopelijk zo zijn revanche nemen op de Knvb.

17 december 2015 om 17:42

Hoe dan?

17 december 2015 om 17:44

Want zijn ontslag was onterecht?

Hiddink flopt bij Turkije flopt bij Nederland en hij moet Chelsea helpen ? Als dat gebeurt eet ik mijn schoen op.

17 december 2015 om 17:45

Nou jongen, dan kun je maar vast beginnen met eten
Hiddink is een goede vriend van Roman Abramovich dus de kans dat hij Mourinho gaat opvolgen is best groot.

18 december 2015 om 13:09

En Zuid Korea en Australië dan?

18 december 2015 om 13:31

@troy010
Dat is al weer 10 jaar geleden en op de wind van gisteren kun je niet zeilen.

Ik hoop dat het Guus wordt en dat hij succes heeft. Kan hij laten zien dat van Oosterveen een incompetente prutser is!

Hiddink heeft het totaal verpest bij NL en Turkije, maar ik denk juist dat hij wel geschikt is om tijdelijk hier aan de gang te gaan.

Want Abramovich weet ook dat er binnen de groep iets niet aan de haak is ( Spelers zoals Hazard en Ivanovic speelden niet meer voor Mou), dus met Hiddink als Peoples manager zal in ieder geval de relaties binnen de selectie hersteld worden.

Goede keus, daarna zou ik voor Simeone of Ancelotti gaan.

Denk dat Hiddink een goede keus zou zijn. Wilt zelf natuurlijk nog wat recht zetten na Oranje en niet zn carriere in mineur eindigen. Het is duidelijk dat de relatie tussen Mourinho en de spelers de oorzak was van de resultaten. Mourinho is namelijk nog steeds een topcoach en de selectie is nog steeds wereldtop. Het ligt dus aan de verstandhouding, dat terwijl Hiddink bekend staat als iemand die een hele goede relatie met zijn spelers onderhoudt en niet zo van het strakke regime is. Hiddink is de man om het plezier terug te krijgen en dan komen de resultaten vanzelf.

Bij Guus brandt het heilige vuur niet meer. Ik zie hem niet in staat om een ploeg in crisis terug op de rails te krijgen.

Dit is ook weer vasthouden aan het verleden net zoals de tweede aanstelling van Mourinho dat eigenlijk was.

Voor mij niet gelaten ; de huidig vaak wansmakelijke bedragen die betaald worden, het is allemaal begonnen met Chelsea en Abramovic. Zo een club zie ik dan ook graag in het zand bijten.

Ik hoop dat Hiddink nu boven Man. utd. eindigt, eigenlijk ben ik er van overtuigd.

Televaag heeft het inmiddels ook over Hiddink als opvolger.

Een trainer ontslaan die veel prijzen heeft gewonnen voor je club met als reden dat de resultaten niet goed genoeg zijn, en dan haal je een trainer die het afgelopen jaar op alle vlakken keihard is gefaald. Wat een beleid zeg, ga dan door met Mourinho tot het eind van het seizoen en maak dan pas de beslissing of je met elkaar doorgaat of niet.

17 december 2015 om 19:53

In Hiddink's eerste periode bij Chelsea deed hij het geweldig! Beste club van Europa dat seizoen en de enige keer dat ik Barcelona echt weggespeeld heb zien worden, maar goed 3 zuivere penalty's die niet werden gegeven en dan die verrekte Iniesta altijd weer, met z'n goal in de 94e minuut. Ik ben er van overtuigd dat Chelsea dat seizoen de CL had gewonnen als de scheids niet zo ongelooflijk tegen zat, ze waren echt geweldig toen. Waarschijnlijk met dat in het achterhoofd kiest Abramovich voor hem, om een poging te doen de CL weer te winnen. Heb eerlijk gezegd ook m'n twijfels door z'n recente falen, maar voor een half seizoen zou ik hem het voordeel van de twijfel wel geven

17 december 2015 om 20:14

Het waren toen geen penals, jullie gingen veel te nadrukkelijk op zoek naar een strafschop alleen weigerde de ref mee te stappen in jullie verhaal.

Bovendien zijn jullie ruimschoots gecompenseerd geworden met de walgelijke manier waarop in 2012 de CL werd gewonnen. Als compensatie al de juiste term is want het waren er dus geen.

Vorige keer dat Hiddink bij Chelsea was deed hij het goed. hoop dat hij blijft voor dit jaar en dat daarna ranieri of koeman word aangenomen.

Ik hoop dat Chelsea in de winterstop Simeone overhaalt en dat hij Godin en Griezmann meeneemt. Dat zou gunstig zijn voor PSV in de CL.

18 december 2015 om 13:05

Ik dacht dat als je CL heb gespeeld voor een club in hetzelfde seizoen dat je dan niet meer maf uitkomen voor een ander club.

18 december 2015 om 14:42

Dat klopt, Godin en Griezmann zouden dan deze jaargang niet voor Chelsea mogen uitkomen in de CL, maar dat maakt het voor PSV natuurlijk niet minder gunstig (als het al gebeurd).

Waarschijnlijk is Hiddink de beste man die Chelsea op dit moment kan treffen. Hiddink is geen groot tacticus, maar wel een enorm goede people motivator. Voetballen kunnen ze wel bij Chelsea, bewijze ook het kampioenschap vorig jaar, maar mentaal is het op het moment helemaal niets. Hiddink zou in staat moeten zijn die spelers mentaal uit de put te trekken en ze weer goed te laten voetballen.

Langer dan dit seizoen moet je Hiddink dan alleen niet willen. Gewoon nog redden wat er te redden valt dit seizoen en volgend jaar opnieuw gaan bouwen met een nieuwe coach.

Dit gaat wel van het ene uiterste naar het andere uiterste, ben eens benieuwd hoe dit gaat met Hiddink aan het roer.

Gun hem dit wel. Kan een mooi laatste kunstje worden en dan fijn met pensioen. Is een waardig afscheid wat ik hem ook gun.

Gun het hem ook van harte. Maar een kunstje zit er niet meer in voor Hiddink. Of ze zouden hem aan het einde van het seizoen een nieuw contract aan moeten bieden zodat die een vol seizoen heb om er weer wat van te smeden.
Als LVG en hiddink allebij niet presteren denk ik dat het dan wel voorlopig klaar is met de NL trainers\managers bij de Engelse top.

19 december 2015 om 00:13

CL ;-)

Eerst het Nederlandse publiek een EK laten missen komende zomer en dan doodleuk bij zo'n club beginnen.zijn tijd zit er op,dit kan hij ook niet meer aan.
Maar goed,chelsea is mijn club niet so let it be!

Hiddink heeft bij oranje laten zien een paar essentiële kwaliteiten te zijn verloren om op dit niveau mee te kunnen. Het gaat dan om het hebben van een sterke, eigen visie op modern (!) voetbal, de ruggegraat om daar aan vast te houden als het even een helftje niet loopt, en het heilige vuur om de intensiteit te brengen die nodig is om een topteam tot steeds grotere hoogte te laten stijgen.

Al die kwaliteiten zijn nodig om Chelsea aan de praat te krijgen. Dit kan dus ook eigenlijk alleen maar in een mislukking eindigen. Gelukkig heb ik niks met Chelsea, want ik zou hier niet vrolijk van worden.

Ik vind het overigens ook opvallend dat Chelsea nu voor de tweede keer op rij terug grijpt op het verleden. Je zou juist vooruit moeten, vernieuwen en verfrissen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren