Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Helmond Sport meldt vertrek van trainer naar FC Volendam

Laatste update:

Danny Blind zou een van de kandidaten zijn om trainer te worden van FC Volendam. De vijftigjarige Zeeuw zit zonder werk, nadat hij eerder dit jaar besloot weg te gaan bij Ajax. Hij was, net als een deel van de Raad van Commissarissen, voorstander van de komst van Louis van Gaal naar de club. Nadat de rechter dit niet toestond, besloot hij zijn contract in te leveren.

/

FC Volendam is zoekende naar een nieuwe hoofdtrainer; de Wijdbroeken stuurden dit seizoen Gert Kruys de laan uit en sindsdien staat Johan Steur als interim-coach voor de groep. Blind, die volgens het Noordhollands Dagblad in beeld is bij de eerstedivisionist, heeft wat ervaring als hoofdtrainer. Hij had Ajax gedurende het seizoen 2005/06 onder zijn hoede, maar dat werd geen succes.

Als opvolger van Ronald Koeman loodste hij Ajax naar winst in de Johan Cruijff Schaal en KNVB-beker, maar in de competitie finishte de club op een teleurstellende vierde plaats. Nadien vervulde Blind de rol van directeur bij Sparta Rotterdam. In 2008 keerde hij terug in de hoofdstad als directeur, maar na de komst van Martin Jol werd Blind assistent-trainer. Na de aanstelling van Frank de Boer werd de oud-verdediger technisch manager.

Update 20 april 10:05 uur - 'Onze nieuwe hoofdtrainer is sowieso níet Danny Blind'
FC Volendam presenteert zaterdagochtend 10:30 uur de nieuwe trainer voor het komende seizoen. De naam Danny Blind wordt in de wandelgangen genoemd, maar de komst van de oud-Ajacied wordt door Henk Kras stellig ontkend. "Absolute onzin", benadrukt de voorzitter van de Jupiler League-club aan Voetbal International. "Onze nieuwe trainer is sowieso níet Danny Blind."

Update 20 april 22:38 uur - Helmond Sport meldt vertrek van trainer naar FC Volendam
Hans de Koning wordt de nieuwe trainer van FC Volendam. De 52-jarige Rotterdammer is nu nog de hoofdcoach van Helmond Sport, waar hij een doorlopend contract heeft. Hij gaf echter al eens aan graag dichter in de buurt van zijn woonplaats Broek op Langedijk te willen werken en krijgt die kans nu. Helmond Sport meldt via de officiële website dat het haar trainer verliest aan de divisiegenoot, waar hij voor twee seizoenen tekent. FC Volendam deed dit seizoen Gert Kruys uitgeleide en sindsdien staat Johan Steur als interim-trainer voor de selectie. De club maakt nog geen melding van De Konings komst.

FC Volendam zou een goede slag slaan met Danny Blind

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is RKC Waalwijk / Sparta Rotterdam wat voor hem?

ect Danny Blind, ik hoop dat je een mooie club vindt.

19 april 2012 om 18:01

Volgens mij is RKC Waalwijk geen Jupiler League

19 april 2012 om 19:08

Dat zeg vd.vaart toch ook niet?..

19 april 2012 om 19:52

Bij Sparta is de tandem Vloet-vonk momenteel succesvol en zorgt voor rust. Geen aanleiding dus om Blind te halen.

20 april 2012 om 10:50

Rkc is sygnificant beter ten opzichte van een relatief miserabele club als sparta. Bovendien is er in de selectie van rkc is meer potentie. Je moet blind als je als 020'er naar 010 gaat

20 april 2012 om 13:40

020'er?

Zeeuw volgens mij, en laat dat nou dichter bij Rotterdam als Amsterdam zijn....

20 april 2012 om 23:10

@qaz

Heb jij even pech dat Blind jaren lang bij Sparta gezeten heeft.

Lekker op en neer rijden naar Volendam, lekker in de buurt! Misschien kan hij omdat hij nog contacten heeft in Amsterdam een paar jonge jongens meenemen, die bij Volendam wat Jupiler League ervaring op kunnen doen!
Leuk clubje voor Danny, ik zeg: doen!

19 april 2012 om 19:09

Wie zegt dat hij ver weg woont?..

19 april 2012 om 19:56

Helemaal niemand!

Gewoon doen. Is een stap terug maar dat zal hem denk ik goed doen om bij een kleinere club aan de gang te gaan en weer lekker op het veld te staan waarvan ik denk dat hij dat ook prettiger vind

Volendam is een lastige club volgens mij als trainer. Ze eisen aardig wat, maar het spelersmateriaal is vaak een stuk minder. Ik kan me weinig trainers herinneren die het redden bij Volendam. Deze stap geeft ook aan dat de carrière van Blind steeds minder wordt.

19 april 2012 om 17:54

Misschien is dit juist een stap terug om er hierna 2 vooruit te doen. Je weet het nooit, maar doet hij het een jaar of misschien 2 goed bij Volendam, kan hij zomaar bij een club uit de Eredivisie aan de slag gaan.

Leuke club voor Danny.
Hopelijk kan hij ze weer naar de Eredivisie laten promoveren.
Volendam uit altijd gezellig.

19 april 2012 om 19:01

Blind ziet het spelletje neit

Hij lijkt me een middelmatige eerstedivisietrainer. Maar een bekende naam doet het altijd goed, dus geen onaardig idee van Volendam.

Slimme zet van Volendam, D Blins is een trainer met veel ervaring en een enorm netwerk.
Zou me ook niks verbazen dat er jongen van jong Ajax volgend jaar worden verhururt aan Volendam.

19 april 2012 om 19:36

Weer eentje die alleen de kop leest. Als je verder had gelezen had je gezien dat hij 1 van de kandidaten is en niet zoals jij denkt al aangesteld is.

Voor mij is Danny nog steeds een echte Ajacied! Als dit doorgaat wens ik hem veel succes; hij is nog jong en heeft wellicht nog een mooie trainerscarrière in het verschiet.

Leuke club voor Danny, misschien kunnen we talenten van Jong Ajax daar stallen.

19 april 2012 om 18:37

Wie weet, Ajax heeft nog niet een goeie samenwerking met een 'kleine' club vind ik. Zoals Feyenoord met Excelsior dat heeft.

Volendam zou daar natuurlijk prima inpassen. Subtop van Jupiler League en misschien met wat versterkingen binnen een paar jaar wel Eredivisie. Daar kunnen talenten van Ajax zich prima en rustig ontwikkelen.

Verder zou het leuk zijn voor Blind natuurlijk, dan kan hij zich eindelijk weer alleen met voetbal bezig houden. Hoe ligt hij eigenlijk bij de achterban van Ajax? Ondanks alles nog wel goed toch?

19 april 2012 om 19:31

Volendam heeft voor zover ik weet een samenwerking met Ajax.
Al is dit nog niet tot spelersverhuur gekomen.
Dus misschien is de samenwerking alleen op bestuurlijk niveau.
Weet iemand wel hoe dit precies zit?

Edit: Via Google erachter gekomen dat er vanaf 2007 tot medio 2010 die er was,maar dat Volendam er mee wilde stoppen.
Zullen waarschijnlijk niet de kans gekregen hebben om de gewenste spelers te huren.

Het zou een goede club zijn voor Danny Blind en in tegenstelling tot wat eerder genoemd is, vind ik het geen stap terug. Danny Blind werd direct hoofdtrainer bij Ajax in het seizoen 2005/06. Het is voor een beginnende trainer beter om te beginnen bij een, met respect, een kleinere club.

Mooie voorbeelden hiervan zijn John van der Brom ( destijds Agovv ) en Stanley Menzo ( Agovv /cambuur Leeuwarden / Fc Volendam ) Bij dit soort clubs krijg je als trainer ook de ruimte om je te ontwikkelen. Er wordt in ieder geval minder resultaten geeist als bij Ajax.

Danny Blind kan zich op deze manier, in alle rust, weer werken aan zijn trainers carriere. En misschien als hij het goed doet, kan hij hetzelfde pad volgen als John van der Brom en Stanley Menzo

Een nieuwe start voor de trainer Danny Blind? Bij Ajax werd het niet direct een succes. Wie weet bij Volendam wel. Je kunt beter bij een iets kleinere club beginnen dan direct bij een grote club(die in paniek is) beginnen, dat is gewoon een stuk moeilijker instappen

Volendam en vis (scholletje) is op voorhand een goede combinatie.

Laat 'm in de Jupiler maar aantonen dat hij een goede trainer. Bij Ajax hoevem 'm niet meer te zien, behalve evt op de tribune !

Jemig, is Blind alweer 50? Ik kan hem me nog zo goed herinneren als topvoetballer, heb hem jarenlang zien spelen. Ik word oud...

Ontopic: lijkt me een prima nieuwe start voor Danny Blind, goed om wat lager te herbeginnen.

Leuk voor hem. Maar wat een onzin dat hij het niet goed heeft gedaan bij Ajax.
De beker, de JC Schaal en de vierde plaats. Maar wel mooi de voorronde van de CL gehaald..
De spelers wilde zelfs met hem door.

Ik gun het hem

19 april 2012 om 19:23

Dat wilde ik net zeggen. Tegen het einde van het seizoen begon het team eindelijk te draaien en liep het steeds beter. psv verslagen in de beker en de play offs gewonnen. Ik wilde ook dat hij de tijd kreeg om verder te bouwen.

19 april 2012 om 20:10

Precies. Als hij dat had uit kunnen bouwen, waren ze echt heel sterk geworden.

We zien wel wat er met Blind gaat gebeuren

Danny Blind zou beter de nieuwe assistentvan Bert van Marwijk kunnen worden.
Het is nog maar de vraag of Faber en Cocu dat zullen blijven doen!

Dit is wel 'n mooie club voor Blind, maar 'n club van 'n hoger niveau kan Blind niet coachen vind ik. Want bij Ajax vond ik hem als trainer echt slecht.

19 april 2012 om 20:11

Waarom vond je hem destijds slecht?

Klaas Jan Bos van Rtv-nh: @klaasjanbos: Wij melden het niet op de zender maar voor diegene die het interesseert. Blind wordt geen trainer van FC Volendam. Blind zelf: "onzin."

Ik gun het Blind wel om bij Volendam in relatieve rust zijn carriere weer nieuw leven in te blazen. Hij is nu toch een beetje het kind van de rekening geworden.

Laat hij het maar proberen,er ligt denk ik idd minder druk op dan in een moeilijk seizoen bij ajax te beginnen als hoofdtrainer. Gun hem alle succes

Van TD bij Ajax naar hoofdtrainer bij FC Volendam. Mis word nu dan toch het terechte pad voor hem uitgestippelt. Hij begint nu eindelijk waar hij had moeten beginnen...bij een kleine club in een lage competitie.

En gun hem niks meer met zn van Gaal gezicht. Hij betrad een functie die niet meer moest bestaan en stond achter de komst van van Gaal. Is een bijdrage geweest aan alle commotie binnen Ajax jammergenoeg want als speler was hij wel betrouwbaar.br

19 april 2012 om 23:03

Omdat hij 'een Van Gaal gezicht' heeft gun je hem niks meer? Wat een onzin, ik ben ook geen voorstander van de 'lijn-van Gaal' maar er zijn maar weinig mensen die zo lang bij Ajax betrokken zijn geweest, op zoveel verschillende vlakken als Danny Blind. Een beetje ajacied gunt deze man gewoon het allerbeste, ondanks dat hij een andere visie heeft dan de meeste andere clubiconen. Het feit dat hij zelf weg is gegaan bij Ajax geeft ook al aan dat hij uiteindelijk gewoon het beste voor Ajax wil en niet ten koste van alles wil blijven om zijn visie, of de visie van Van Gaal er door te drukken.

Hoop dat hij een mooie club vindt en daar ook zal gaan presteren!

Leuk voor Danny om bij Volendam hoofdcoach te worden. Ben benieuwd hoe hij het daar zal doen.

Danny Blind heeft vandaag aangegeven dat hij al ruim een jaar niet in Volendam is geweest, toch vreemd als mensen binnen de FC zeggen dat ze vandaag met Danny Blind hebben gesproken... En verschillende mensen Blind gezien hebben... Danny ouwe jokkebrok

21 april 2012 om 09:11

@ fcvdhart, misschien moet je je beter bij de feiten houden, want Blind heeft nooit een gesprek gehad met Volendam. Dus jouw zogenaamde betrouwbare bron lult uit z'n nek, en dat doe jij dus ook. Om Blind hier als een jokkebrok neer te zetten terwijl je er helemaal naast zit lijkt me dan ook niet zo handig.

Een van de grootste misverstanden bij Ajax van de laatste jaren, heeft het met slecht materiaal bij Ajax destijds goed gedaan. Als ik me niet vergis wat dat het seizoen met spelers als Charisteas, Anastasiou en de tijd dat Galasek aanvoerder was.

De spelers waren jong en onervaren en de oudere spelers waren te slecht om de jongere te sturen. Het enige wat hij destijds kreeg was KJH op de helft van het seizoen, waarna hij zich via de play-offs plaatste voor voorronde CL en de beker won. Tijdens het bekerduel werd hij smerig door het bestuur van zijn plaats gewipt.
Ik kan me nog als de dag van gister herinneren hoe hij voor het vak van Ajax supporters stond in zijn eentje een uur na de wedstrijd om ze te bedanken voor hun steun. Waarna hij 10 minuten later te horen kreeg dat hij was ontslagen.
Nee, Danny Blind is een echte Ajacied.

20 april 2012 om 12:47

@ Rijnstad

Danny Blind is zeker een echte Ajacied, maar wat mij altijd gestoord heeft aan hem is het volgende: Op het veld was Danny een leider, hij stond voor zijn zaak en speelde met bluf, bravoure. Een echte lefgozer. Niet voor niets CL, Wereldbeker en verschillende andere trofeeën omhoog getild. Toen hij bij Ajax na zijn voetbalcarriere functies ging bekleden was er niets meer over van die lefgozer die hij als voetballer was. Hij nam weinig standpunten in en heeft altijd met de wind mee gefietst, ook al gebeurde er dingen bij Ajax die hij afgekeurd moet hebben. Laatst heeft hij eindelijk stelling genomen als voorstander van Louis van Gaal (of in ieder geval een combinatie tussen Van Gaal en Cruijff) en is dan ook opgestapt toen dit plan te weinig steun kreeg (let wel, ook verschillende andere jongens hadden Van Gaal icm Cruijff dolgraag teruggezien. Denk aan Davids, maar ook Piet Keizer is niet volledig overtuigd van Cruijff als alleenheerser). Op zich best een treurige aftocht van een groot clubicoon. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik dolgraag Cruijff en Van Gaal samen zie werken ten faveure van Ajax, maar blijkbaar is hun ego toch groter dan het clubbelang. Hun visies verschillen overigens nauwelijks. Dan was al deze heisa ook niet nodig geweest en hadden we Danny Blind gewoon nog waar die hoort; Bij Ajax.

Die moet je ook niet aan de Dijk als hoofdcoach willen hebben. Veel te stadse coach voor FC Volendam, Wat mijn part mag Johan Steur blijven zitten. Die heeft zijn zaken goed voor elkaar, Goede resultaten, lijn in het voetbal. En Steur heeft het voor elkaar gekregen dat Volendam voor elke bal vecht. Dat is een goed teken.

Goh.. de titel had ook kunnen zijn: Toch geen schol in palingdorp.

Noot voor de humorlozen onder ons: Grap!

20 april 2012 om 11:20

Dan verschilt onze humor ietwat veel. Maar als je het verband probeert te leggen dat Blind niet bij Volendam kan aarden ben ik het met je eens.

20 april 2012 om 11:39

Blind bij Volendam zou een directe 1e plaats worden

Grap!

20 april 2012 om 11:48

Waarom zo respectloos tov Danny Blind?

De beste man heeft ongelooflijk veel betekend voor het nederlands voetbal. Als je het niet met de man eens bent om wat voor reden ook, prima. Maar zodra je respectloos word ben je in mijn ogen nog hard op weg een eigen mening te leren hebben.

Grap!

Toch blijft het jammer dat zo'n oer Ajacied niet meer iets voor Ajax doet...

@mheemskerk:

Wat een .....bla bla. Ik ben een echte ajacied en zal je vertellen waarom. Ten eerste is hij zelf weggegaan op het moment dat de rechtzaak verloren is gegaan en iedereen wel begreep dat als hij niet zelf weg zou gaan hij weggejaagd zou worden dus dat vind ik sowieso een slap argument.

Daarnaast kan ik het idd niet begrijpen als je ziet hoeveel moeite er is gedaan binnen Ajax om de Cruijff visie te installeren. Deze is dan eindelijk doorgekomen. Cruijff geeft hierin aan geen rol te hebben voor een TD. Dan ga je als Blind zijnde nu achter de RVC staan die achter Cruijf zn rug om zijn beste vriend van Gaal aantrekt als Alg Directeur voetbalzaken en jou een rol als TD aanbied waarvan je weet dat Cruijff deze rol niet in zijn visie heeft.

Dan maak je als Blind zijnde een duidelijke keus om mee te werken aan een anti Cruijff beleid en daarmee doe je voor mij gewoon af. Ik vind dat gewoon smerig.

En het feit dat een club als Volendam nu interesse heeft en je voor de rest nog geen enkele club bij hem hoort aankloppen geeft ook wat aan over de interesse in hem. Dat is gewoon erg laag en voor iemand die hoofdcoach en TD bij Ajax is geweest is dat wel erg raar... Zelfde geld voor van Basten. Die komt nu ook eindelijk bij een club waar hij liever had kunnen beginnen. Niet omdat je vroeger een geweldige voetballer bent geweest ben je automatisch een geweldige coach.

Dan zeg ik nu: Joop Gall naar Helmond Sport. De Koning heeft goede en zwakke momenten gekend. Op het einde zijn de goede momenten fijn geweest. 4e periode. Benieuwd of hij het bij Volendam ook weer flikt.

Maar nu hij weg, gaat...wie zal er bij onze boys komen?

ik wist dat vz aan fasicme deed het lijkt het wel mussolini kom op ik zeg 1x dat fc chabab een sirieuze kanshebber is voor de hoofdklasse 1 gelijk wordt mijn reactie verwijdert
wtf bro wtf against modern football
heil hitler!

20 april 2012 om 23:16

doe anders even normaal zeg! Die laatste zin van jou zal hopelijk meer opleveren dan alleen een verwijdering van je bericht. Echt schandalig!

21 april 2012 om 11:58

jammer dat ze jou handhaven hier.

Jammer dat hij alweer na een seizoen weggaat joh. Is beter voor de club als ze een vaste trainer hebben.

Ben benieuwd wat hij bij volendam gaat laten zien.

20 april 2012 om 23:17

Ja.....hij heeft het goed gedaan met deze begroting en een smalle selectie.

Wie zie jij als opvolger bij Helmond? Ik ga nu al voor Joop Gall.

21 april 2012 om 00:17

Haha, ik heb nog geen idee, ben benieuwd of van wijk het ziet zitten.
In de hoogste divisies is hij niet zo heel goed, maar kan wel veel teams laten promoveren, lijkt me wel een geschikte.

Van Wijk , kalezic , kluivert , boessen , gall ulderink , zijn wel goeie namen , die opzich wel passen .
Maandag wordt t profiel bekend gemaakt

21 april 2012 om 00:10

Boessen....nee die is te soft voor Helmond Sport. Maakte op mijn als ad-intrem geen goede indruk.

Ulderink zie ik ook wel zitten. Maar ik ga helemaal voor Gall.

Streppel terug naar Helmond Sport. Hij promoveerd niet met Willem 2. En dat eisen ze daar!!

Nu maar hopen dat Helmond Sport een goede vervanger haalt voor Hans de Koning.
Ik denk zelf aan Joop Gall. Hij heeft gezien dat Helmond Sport goed kan voetballen en is nu zonder club.

Beetje jammer dat je niet meer reageert nu je ziet dat je mond gesnoerd is mheemskerk..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren