Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Groningen ontkent interesse in doelman Heracles

Laatste update:

De supporters van Heracles Almelo moeten serieus vrezen voor een leegloop bij hun favoriete elftal. Tim Breukers zette al zijn handtekening onder een contract bij FC Twente en naast de rechtsback dreigen ook Mark Looms, Remko Pasveer en Samuel Armenteros te vertrekken. Zij staan volgens TC Tubantia in de belangstelling van respectievelijk NAC Breda, FC Groningen en AZ.

/

Looms heeft al gesproken met NAC. De dertigjarige linksback speelt al zijn gehele loopbaan voor Heracles en heeft een aanbieding om zijn aflopende contract te verlengen op zak, maar kan er ook voor kiezen om naar Brabant te verhuizen. Looms heeft laten weten pas na de competitie te zullen beslissen. NAC weet dat FC Twente Robbert Schilder wil hebben en raakt ook huurling Youssef El-Akchaoui in de zomer vermoedelijk kwijt.

Doelman Pasveer, 28 jaar, zou in de belangstelling van FC Groningen staan. De Noorderlingen zijn niet tevreden over Luciano en laten tweede keeper Brian van Loo gaan. Als Pasveer naar Groningen gaat, dan vertrekt Dennis Telgenkamp niet naar Cambuur, maar moet Heracles wel op zoek naar twee reservekeepers. Het contract van Pasveer in Almelo loopt nog tot medio 2014 door.

Ook Armenteros is in de zomer niet gratis, maar ook voor de aanvaller bestaat interesse. De 21-jarige Zweed zou worden gevolgd door AZ, dat overweegt om het tot 2013 doorlopende contract van Armenteros in de zomer af te kopen. Het is niet bekend wat Heracles vraagt voor Pasveer en Armenteros; Looms is zoals gezegd transfervrij en zal dus niets opleveren.

Update 27 april 20:10 uur - FC Groningen ontkent interesse in doelman Heracles
Remko Pasveer staat niet in de belangstelling van FC Groningen. Dat heeft algemeen directeur Hans Nijland vrijdagavond aan Eredivisie Live laten weten. TC Tubantia bracht donderdag naar buiten dat de noorderlingen hun pijlen gericht zouden hebben op de sluitpost van Heracles Almelo omdat men niet tevreden is over Luciano da Silva. De 28-jarige Pasveer ligt nog tot medio 2014 vast in Tukkerland.

Voor welke speler zou een overstap het beste zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou iemand in godsnaam Looms willen toevoegen aan zijn selectie?

Pasveer heeft mij dit jaar wel verbaasd; ik vond het een 13 in het dozijn type maar hij heeft een goed seizoen gedraaid en een aantal belangrijke ballen gepakt. Een eventueel vertrek zou wel leuk zijn voor Telgenkamp die tegen AZ een prima indruk achterliet!

26 april 2012 om 08:37

Waarschijnlijk omdat hij transfervrij is, dat is de enige reden die ik kan bedenken. Ik vind het maar een zeer beperkte speler iig.

Pasveer doet het wel goed en is sowieso beter als die twee clowns die groningen nu heeft.

26 april 2012 om 08:39

Dan weten de rechtsbuitens van Nederland in ieder geval dat ze tegen NAC een leuk avondje gaan hebben komend jaar.

26 april 2012 om 09:35

Transfervrij, dat moet de enige reden zijn. Want het is een matige back en volgens mij al redelijk op leeftijd.

En daarom een schande, dat Nac, een club met weinig geld zo'n speler wil halen.
Een speler van jong-nac moet toch tot hetzelfde in staat zijn. Geef die dan speeltijd. En verder heb je altijd nog Gudelj toch ?

26 april 2012 om 09:43

Gudelj is geen linksback, hij is een middenvelder. Begin van dit seizoen hebben we Gorter op die plaats gehad, maar dat is ook geen echte back, dus kan me voorstellen dat ze daar ook iemand anders nog voor willen dan. Looms lijkt me echter geen goede keuze

26 april 2012 om 09:44

Gudelf heeft nog nooit linksback gestaan volgens mij. Dat is een middenvelder. Gorter heeft linksback gespeeld maar is eigenlijk ook een middenvelder.
Nac heeft zelf dus eigenlijk geen linksback.

Maar inderdaad. Hoop echt niet dat Looms naar NAC komt. Laat dan liever Gorter daar staan. Dat is tenminste nog een redelijk jonge speler die bij kan leren.

26 april 2012 om 11:10

Looms begrijp ik ook niet ook al omdat el-ak die er nu speelt kan blijven Heerenveen wil hem niet terug

26 april 2012 om 12:40

NAC heeft daarentegen al aangegeven niet door te gaan met el-ak, hij is te duur.

Edit: zie nu dat hij transfervrij weg mag, dan kan het in principe wel.

De interesse voor Pasveer en Armenteros begrijp ik nog wel.. Maar de interesse voor Looms niet. Ik vind dit een zeer matige verdediger. Heb een aantal wedstrijden op hem gelet en denk dan ook dat Nac beter verder kan kijken.

Het is duidelijk dat FC Groningen hard een nieuwe keeper nodig heeft. Pasveer is zeker geen slechte optie, keept een degelijk seizoen. Looms is zeker niet indrukwekkend. Maar is NAC wel een vooruitgang tov Heracles? Financieel lijkt me ook niet.

26 april 2012 om 11:35

Goede keuze Pasveer, alleen ik zou proberen Zoet een jaar te hure van Psv. Dat is een jong talent en wordt steeds beter! We zien het wel, ben allang blij dat ze een nieuwe keeper willen halen!

26 april 2012 om 13:26

ik zou juist wel voor pasveer kiezen
als je jeroen zoet gaat huren ben je die naar alle waarschijnlijkheid naar een jaar al kwijt
bij remco pasveer heb je een goede keeper die nu qua leeftijd ideaal is met zijn 28 jaar
en kan denk ik nog wel 4 jaar daar op leuk niveau blijven keepen

27 april 2012 om 23:17

Ik volg FC Groningen niet op de voet, maar in de wedstrijd Ajax-fc Groningen stond Luciano sterk te keepen. Hield zeker twee a drie zekere doelpunten tegen.

Maar ja dat is een enkele wedstrijd Pasveer is inderdaad een keeper die een hoger niveau dan Heracles aankan (wat FC Groningen normaal gesproken ook is).

Nou , want NAC in Looms ziet snap ik niet helemaal !? Een zeer beperkte voetballer , met soms hele domme momenten . Pasveer heeft dit seizoen goed gekeept , op een paar foutjes na natuurlijk . Maar Pasveer kan volgens mij nog wel naar een betere club als Fc Groningen . Armenteros is wel een hele wisselvallige speler , soms zie je hem 2 wedstrijden niet & dan speelt hij 2 wedstrijden de sterren van de hemel . Blijft dan wel een wilde gok voor AZ . Om dit verhaal kort te maken . Looms lekker in Almelo houden . Pasveer kan hogerop & Armenteros blijft denk ik een gokje voor AZ.

Pasveer draait al twee seizoenen heel erg goed. Indien Michailov vertrekt zou ik het ook wel aandurven om Pasveer bij Fc Twente in het doel te zetten. Ik denk dat het ook een hele verstandige keuze van FC groningen zou zijn om deze speler aan te trekken. Hij heeft nog wel eens soms een schoonheidsfoutje, maar hij is qua leeftijd voor een eredivisiekeeper nog vrij jong en kan ook heel goed meevoetballen.

Snap nog steeds niet dat een club als groningen, heereveen nog niet de beste speler van heracles heeft binnegehaald: Overtoom. Hij is veruit de beste speler van heracles en dat laat hij al 2 jaar zien alleen niemand heeft hem nog gehaald.

26 april 2012 om 09:15

Dat snap ik ook al een tijd lang niet nee.. Die is zo ontzettend belangrijk, maar daar hoor je nooit iets over.
Echt een speler die mee kan met een subtopper..

26 april 2012 om 13:20

Overtoom zou bij een FC Groningen echt dé man zijn van het team. Hij heeft drive, techniek, inzicht, scorend vermogen, eigenlijk heel veel. Die man kan ook bij een FC Twente makkelijk mee denk ik. Is het ook wel een type speler voor.

26 april 2012 om 13:45

ik denk dat iedereen wel inziet wat de kwaliteiten zijn van Overtoom. Maar ik denk niet dat Overtoom goedkoop kan worden opgehaald, schat zijn waarde wel hoger in en er zijn maar weinig subtoppers die echt miljoenen te besteden hebben. Misschien dat er wat mogelijk is met de miljoenen van Tadic, of wanneer Heerenveen hun aanvalslinie verkopen

26 april 2012 om 17:12

Bijvoorbeeld, dan moet je overtoom voor 2 miljoen wel kunnen binnenhalen hoor.

wat moeten mensen ik godsnaam met looms die is niks glijk weg bij heracles maarja asveer mag ook wel gaan telgenkamp is goedopvolger en dan armenteros die mag van mj blijven goede spits maar een leuk bod van azzal oook geen kwaad zijn nieuwe speler weer voor kopen

Duarte dat daar nog geen belangstelling voor is.

26 april 2012 om 09:44

Terechte opmerking.

De topclubs hebben genoeg middenvelders denk ik. Maar Heerenveen zou hem wel kunnen gebruiken, als opvolger van Elm. Bij AZ is het nog even afwachten wie er gaan vertrekken, maar anders zie ik hem graag komen. Hij is nu al goed en er zit nog genoeg rek in.

Vergeet ook niet Willie Overtoom. Feyenoord heeft ten eerste interesse in Immers, vanwege zijn lengte. Mocht die niet koopbaar zijn, dan gaat de interesse naar Willie Overtoom. Heeft na dit seizoen nog een 1 jarig contract.

Vind het vreemd dat de naam Everton nog nergens genoemd word, dat vind ik ook echt een speler die een stap hoger op kan. Verder vind ik Armenteros wel bij AZ passen, ook een speler die hoger op kan dan Heracles. Dat Looms ergens in de belangstelling staat vind ik onbegrijpelijk, wat een slechte verderdiger is dat, maakt te veel fouten. Pasveer vind ik ook een degelijke keeper waarvan Heracles ook niet het eindstation is, Groningen zou een mooie club voor hem zijn, hebben ze daar ook weer eens een degelijke keeper.

Heren,
NAC heeft geen ene cent te makken. NAC zal het dus met transfervrije spelers moeten doen. Overigens is El Akchaoui ook transfervrij. Hij mag bij Heerenveen gratis vertrekken. Maar ik denk niet dat NAC aan de salariseisen van El Akchaoui kan voldoen.

Groningen is eingelijk verstandig en gaat een keeper halen, waar ze dat eerst niet nodig vonden. Luciano is gewoon te onzeker en met een verdediging wat ze nu hebben lijkt het me verstandig om iemand te nemen die goed kan keepen, zeker van zijn zaak is en rust uitstraalt.
Arementeros heb ik ook altijd een goede speler gevonden en past denk ik ook wel bij een club als AZ. Ik denk dat Heracles wel iig 2 van deze 3 spelers zal laten gaan.
Dat er veel interesse is in deze spelers is de verdienste van de hele club, toch mooi om te zien dat een club met zo een begroting zo een team heeft weten neer te zetten, chapeau.

26 april 2012 om 11:20

Ik snap niet dat Groningen niet voor zoet gaat , nog een Groninger ook

Jammer dat Armenteros niet transfervrij is. Maar dat zou ik echt een goeie aankoop vinden. Hij kan dan Holman vervangen. Maar hij kan ook nog eens in de spits. Dan kunnen ze Boymans wel verhuren aan Ado. Die wilden dat graag. Maar AZ heeft al eens gezegd dat ze niet aan huren en verhuren doen. Misschien kunnen ze dat heroverwegen. 't Zou niet verkeerd zijn als hij weer wat speeltijd ergens krijgt.

Ik had even gehoopt dat AZ interesse had in Pasveer. Niet omdat ik Esteban zo slecht vind (hij heeft slechts af en toe een blunder), maar ik moet er niet aan denken dat hij geblesseerd raakt. Dan moet Heijblok gaan keepen en die is al 34.

26 april 2012 om 09:33

Is niet transfervrij!

Verder is je commentaar op Heijblok niet echt terecht gezien het feit keepers met gemak tot ver in de 30 meekunnen. Zijn niveau is voor een tweede doelman ook behoorlijk dus ik ben er niet bang voor. En we hebben een derde doelman in de vorm van Hobie Verhulst welke een groot talent is. Pasveer is dus overbodig!

26 april 2012 om 09:49

Ik las iets te snel denk ik.

Maar Heijblok.. ik weet het niet hoor. Keepers kunnen inderdaad lang mee. Maar ik denk dat ze vanaf hun 32ste eerder slechter worden, dan beter. Ik hoop dat die Verhulst een groot talent is. Maar ik heb hem nog niet zien keepen.

26 april 2012 om 10:02

Het voordeel van een ervaren doelman is dat deze zo in kan vallen zonder dat hij bevangen word door zenuwen. Daarbij zal deze door zijn ervaring een bepaalde rust uitstralen voor de verdediging. Dan kunnen zijn kwaliteiten minder zijn maar de rust is dan weer een positief iets.

Ik kan me niet voorstellen dat Pasveer naar Groningen zou willen. Dat is niet echt een stap omhoog. Waarschijnlijk qua salaris wel, maar het beleid is op dit moment beter bij Heracles. Daar speelt ie gewoon ieder jaar in een goed team.
Ik hoop ook niet dat ie vertrekt. Als Fries hoop ik dat Cambuur Telgenkamp kan aantrekken. Lijkt me een goeie keeper voor hun. Zou helemaal mooi zijn als ze ook nog promoveren.

ik las ergens een x dat feyenoord intresse had in Everton is dat nog zo?

en Pasveer naar groningen en Armenteros naar AZ begrijp ik wel, Maar looms eigenlijk niet.

verder waarom is er geen intresse in Overtoom en Duarte dat vind ik de 2 beste spelers van Heracles.
En in mindere maten Gouriye(heeft nog te weinig wedstrijden gespeeld om mij te bewijzen dat hij constand is)

26 april 2012 om 11:01

Helemaal mee eens wat Overtoom bertreft. Een heerlijke speler met inzicht, een goede pass en een redelijk schot. Hij zou voor elk van de huidige top 5 clubs een aanwinst zou zijn. Ik zou hem graag bij Ajax zien, maar daar lopen al 12 middenvelders in de selectie, dus dat zou geen verstandige keus van Overrtoom zijn,.

heel mooi voor alle drie de spelers natuurlijk, maar als ik de clubs zo zie zou alleen Armenteros een echte stap omhoog maken. Looms kan natuurlijk nooit een stap omhoog maken, want die zit al aan zijn plafond. Maar Pasveer naar Groningen vind ik voor hem een pas op de plaats i.p.v. een stap omhoog.
Armenteros zou een leuke voetballer zijn voor AZ, maar dan moeten de capriolen van hem wat meer rendement gaan opleveren, want voor een spits scoort hij ongelovelijk weinig. Kort om:
- Looms --- NAC = stap achteruit (maar ik zal Looms persoonlijk nog richting Breda willen brengen)
-pasveer ---- Grunn = stap opzij ( voetballen allebei rond de playoffs)
- Armenteros ---- AZ (stap vooruit, ik zeg Doen!)

offtopic:
ik dacht dat ik ergens had opgevangen dat, omdat Telgenkamp naar Cambuur gaat, Bizot naar Groningen zou gaan en van Loo naar Heracles als 2e keeper zou gaan. Als dat zou gebeuren zou iedereen tevreden zijn. Als wij Pasveer dan ook maar houden

26 april 2012 om 13:56

Ja man, Groningen is inderdaad een stap opzij. Daarom heeft Groningen sinds de invoering van de Play Offs alle zes keer meegedaan, twee keer Europees gehaald (wat er meer had moeten zijn) en Heracles heeft, wat zal het zijn, twee, misschien drie keer mee gedaan en geen een keer Europees gehaald.

Dat jullie een goede wedstrijd hebben gespeeld in Alkmaar en de bekerfinale hebben gehaald en Groningen één seizoen minder draait, betekend echt niet dat Groningen 'een stap opzij is'. Begroting, Stadion en recente prestaties: ze spreken allemaal in het voordeel van Groningen.

26 april 2012 om 13:57

Wat niet wegneemt dat ik Pasveer niet bij Groningen wil, zoals ik hier onder al zei vind ik hem een keeper die perfect past bij Heracles, maar als Groningen nog ambities heeft om weer aansluiting te vinden bij de top 5 dan heb je niks aan hem.

26 april 2012 om 21:42

Pasveer is voor Groningen een grote stap omhoog als hij met van Loo en Luciano wordt vergeleken. Ik denk dat Groningen voor Pasveer ook een stap omhoog is, je hebt gelijk dat Groningen vaker Europees speelt en inderdaad een veel grotere begroting heeft.
Ik hoop natuurlijk dat Pasveer in Almelo blijft, maar ik kan het goed begrijpen als hij weggaat, omdat hij bij Groningen een stuk beter kan verdienen.
Ik hoop dat Telgenkamp inderdaad het Eredivisie niveau aankan. Hij doet het goed bij de beloften en de drie wedstrijden die hij heeft gespeeld op het hoogste niveau zijn een mooie voorbode.

Van Looms en Pasveer ben ik niet echt onder de indruk, die zijn zeker vervangbaar.
Armenteros daarentegen is een belangrijke speler voor Heracles.
Als ze daar wat geld voor kunnen vangen, kunnen ze misschien een leuke vervanger kopen.

Nou AZ neem Armenteros maar over, zeer sterke speler

26 april 2012 om 11:23

Az twijfelt tussen Wilschut en Armenteros denk ik ook is de naam Verbeek daar gevallen ( den bosch)

26 april 2012 om 13:14

Ik denk dat je vooral moet denken in de zin van:
- Wildschut, gewild door veel clubs en nog iets van 3 jaar contract en speelt bij VVV dus die eisen miljoenen en denk niet dat veel clubs met Hai Berden willen onderhandelen want je betaald te veel.

- Armenteros is niet echt een spits (altidore scoort meer en Benschop als 2de) en Armenteros is ook niet echt een tradiditonele buitenspeler... dus het is een beetje een halve spits, halve buitenspeler. Kan goed zijn, maar ook matig uitpakken. En AZ heeft behoefte aan 2 Echte versterkingen en niet half werk.

- Verbeek (den Bosch) is een eerste divisie speler, je weet nooit hoe het uitpakt.
Het kan goed gaan zoals bij Moisander en De Zeeuw, Chadli etc maar kan ook floppen, zit wel risico aan, maar wel de goedkoopste van de 3.

26 april 2012 om 13:32

Klopt Verbeek is een goede speler maar ik denk nog niet goed genoeg om basis te spelen bij AZ. Als je een van jou genoemde spelers en Verbeek haalt lijkt me een uitstekende oplossing!

Oooh NAC asjeblieft, trek Looms met al je supporters richting Breda, dan zijn wij er van af. Ik wordt echt doodmoe van deze jongen. Hij is een geweldige clubspeler die veel voor ons heeft betekend, maar de laatste 1,2 seizoen is het echt een compleet drama. Genieten jullie er nog maar een jaar of twee van.

Pasveer was ik al een beetje bang voor dat daar interesse voor zou zijn, ik gaf zelf als aan dat het me niks zou verbazen als Heereveen of Groningen aan de bel zou trekken. Ben benieuwd wat Pasveer met deze interesse gaat doen. Groningen vind ik altijd een club die voor de eerste 9 moet gaan, Heracles zeg ik de laatste 3 jaar eerste 12. Groningen schat ik altijd iets hoger in, maargoed ze draaien uitermate slecht dit seizoen en stel het gebeurd dat we Europees voetbal halen dan zie ik Pasveer wel blijven.

Geen man overboord als Pasveer vertrekt, ik heb Telgenkamp dit seizoen goed in de gaten gehouden en hij is wel degelijk klaar voor een stap als eerste doelman bij ons.

Armenteros was al wat langer bekend dat AZ interesse in hem had, bij die club past hij ook wel al zou ik het jammer vinden dat hij daar 2e of 3e spits wordt.

Het prachtige vind ik alleen dat vooral Voetbalzone vreest voor een leegloop, maar laat die kassa in Almelo maar rinkelen. Op al deze posities hebben we prima vervangers in huis die qua potentie nog veel beter kunnen worden en al klaar zijn voor een basisplaats.

Davidson voor Looms- Een vooruitgang
Telgenkamp voor Pasveer- Gelijkwaardig
Gouriye voor Armenteros- Een kleine vooruitgang

26 april 2012 om 14:31

Veel te voorbarig rubenski. Davidson moet zich nog een heel seizoen laten zien, dan kunnen we pas spreken over een verbetering, zelfde geldt voor de twee overige spelers.

Verder heb ik de indruk dat sommige fans hier denken dat de spelers (behalve Looms, hij is transfer vrij) van Heracles voor '' weinig'' zijn weg te halen. Daar kunnen ze bedrogen mee uit komen, ik zal jullie een beeld geven:
Pasveer - € 2 a € 3 miljoen
Armenteros - idem
Overtoom - minimaal € 3 miljoen
Duarte - idem Overtoom
Verder zal Smit bij overname bedingen dan bij verkoop, Heracles ook een percentage meekrijgt. Na verluidt ontvangt Heracles nog 15 procent van de opbrengst van Bas Dost.
Kortom onder de streep verwacht ik dat op termijn Duarte het meest zal opbrengen.

26 april 2012 om 16:34

@ Humberto1,

Ik weet niet of je Davidson gevolgd hebt bij Jong Heracles, maar hij is daar wekelijks één van de beteren in de achterhoede. Daarnaast vind ik dat hij in de wedstrijden die hij heeft ingevallen als basisspeler gewoon een goede en solide indruk heeft achtergelaten.

Maar we kunnen wel weer een discussie gaan voeren over Davidson-looms. Jij bent meer gecharmeerd van Looms, ik meer van Davidson. Dus we zullen zien wie er uiteindelijk meer presteerd op de linksback.

Bedragen ben ik met je eens. Verwacht dat Overtoom voor iets meer de deur uit zal gaan en Duarte gaat denk ik het meeste opleveren inderdaad.

Dost heeft Heracles een doorverkoop van 20 op zitten, heeft Smit een keer voor de camera's van Heracles TV zegt bij één of andere bijeenkomst tonertijd.

26 april 2012 om 20:43

Ik heb Davidson vanaf het begin gevolgt, ben altijd bij de beloften aanwezig. Maar goed spelen in de beloften is geen garantie op hetzelfde in het 1e team, het nivo verschil is aanzienlijk. Wat hij tot nu toe in het 1e heeft laten zien is goed, maar dat geeft voor mij geen garantie dat hij er altijd zal staan.

Er wordt in de voetballerij veel te snel geoordeeld, maar bovenal ook veroodeeld. Enkele goede wedstrijden is nog geen garantie dat de betreffende speler een zekerheidje is. De trainers zijn ook niet gek, en gaan niet steeds lopen wieberen. De tijd, rust en vertrouwen geven aan spelers is veel belangrijker. Ik loop al heel lang bij Heracles en weet uit ervaring dat veel te snel gebrachte spelers, heel snel en hard kunnen vallen en als dat gebeurd hebben ze ook weer heel gauw hun crediet verspeeld.

26 april 2012 om 15:33

Is Davidson niet de opvolger voor vd linden? Ik denk dat Jallo als linksback gaat spelen mocht Looms weg gaan.

Verder ben ik van mening dat Pasveer toch iets beter is dan Telgenkamp, die het natuurlijk goed deed in de halve finale maar toch ervaring mist. Gouriye is een achteruitgang, Armenteros bewijst zich al een paar seizoenen en Gouriye scoort de laatste tijd een paar keer, maar speelt niet echt heel goed vind ik. Ik heb liever Armenteros dan Gouriye.

Maar ik vrees niet voor een leegloop. In het verleden gingen er ook genoeg spelers weg (dost, Wuijtens, Plet, Maas, Maertens, Pieckenhagen), maar elke speler kreeg een meer dan waardige vervanger. Denk dat Heracles ook een lijst heeft met mogelijke vervangers voor iedere speler.

26 april 2012 om 16:39

@ Dd28,

Davidson is van nature een linksback en is in de winter ook gehaald als back-up voor de linksback en dat heeft er mee te maken dat Jallo tekort komt. Daarnaast lijkt het mij ook niet verstandig als Davidson als centrale verdediger gaat spelen.

Breukers vertrekt, om een beetje met de visie van Bosz mee te gaan gaat hij de jeugd de kans geven en Te Wierik als rechtsback gebruiken. Lijkt mij overigens geen goede keuze, maar ik ga even van de jeugd uit. Als je dan Rienstra als centrale verdediger houd en Davidson ernaast zet heb je een heel jong centraal duo met weinig ervaring. Zet je dan ook Jallo er nog naast die ook erg onervaren is dan denk ik dat er veel steken gaan vallen achterin.

Ik persoonlijk zou kiezen voor een nieuwe rechtsback, aankoop, Rienstra, daarnaast een centrale verdediger halen met de nodige ervaring zo rond de 28 jaar, en Davidson op de linksback zetten.

Pasveer is op dit moment verder dan Telgekamp, maar ook Pasveer had zeker een half jaar tot een jaar nodig om vertrouwd te zijn en ook punten te pakken.

Gouriye zou ik absoluut geen achteruitgang vinden. Hij scoort inderdaad, dat is wat hij moet doen, en hij laat qua spel weinig zien aan de rechterkant, klopt. Maar Gouriye is ook een spits, eigenlijk iemand die om de spits heen speelt. Ik denk dat hij in de spits nog beter tot zijn recht komt en dan gelijkwaardig zal zijn aan Armenteros.

Pasveer kom maar naar Groningen, want we kunnen je goed gebruiken en je bent beter dan Luciano en Van Loo (die na dit seizoen vertrekt). Tenminste een betrouwbare keeper die niet twijfelt. Niet grabbelt en een geweldige vervanger voor Luciano zal zijn. Hij is lang betrouwbaar en kan zich onderscheiden dat zie je wel.

AZ zal toch weten dat Armenteros niet veel goals scoort? Looms, wat moet Nac daar nou mee? En Pasveer, Telgenkamp staat klaar

26 april 2012 om 13:11

AZ zoekt een linksbuiten (vervanger Holman).
En Holman is/was ook geen ''echte'' linksbuiten dusja, zo gek is het niet.

Voor in de spits heeft AZ al Altidore, heeft toch al mooi 15 goals terwijl hij nooit zo een goalgetter was! En dat in zijn eerste jaar in een 4-3-3 systeem (speelde altijd 4-4-2).

Volgend jaar Altidore 20 goals als hij fit blijft!

NAC moet het echt van transfervrije spelers hebben en volgens mij is Looms dat na dit seizoen. Alleen salaris zal besproken moeten worden aa gezien de financiële middelen bij NAC nu niet bepaald groot zijn. Ik zeg Looms kom maar, laat je zien en bewijs je

Alle drie spelers die te vervangen zijn. Om maar te beginnen bij looms, ben het met de Heraclied voor mij eens, strik erom en weg ermee. Hij is zo houterig, laat zn man te vaak lopen. Nee, Looms mag wat mij betreft naar Nac. In Telgenkamp heb je inderdaad een degelijke vervanger voor Pasveer, is het wat armenteros en pasveer alleen wel de bedoeling dat we er wat cenjes voor krijgen.

Voor de rest verbaasd het me inderdaad ook dat er nog geen clubs zich hebben gemeld voor Overtoom of Duarte.

26 april 2012 om 13:51

Telgenkamp wordt volgend jaar verhuurd aan Cambuur, toch?

Zal wel de enige zijn die niet zo onder de indruk is van Pasveer. Vind hem een keeper die perfect past bij Heracles, maar als Groningen nog ambities heeft om weer aansluiting te vinden bij de top 5 dan heb je niks aan hem.

Kom op Veldmate/nijland, nu hebben jullie geld en is het tijd om een nieuw team op te bouwen. Pedersen, Femi, Ivens moet je zien kwijt te slijten, zeker de eerste 2 zijn grootverdieners (en als Ivens dat is verbaasd het me ook niet). Tijd voor een nieuwe generatie!

Armenteros zou een goede zijn voor Az, al moeten ze hem niet halen voor in de breedte. Armenteros hoort in de basis.

Looms gewild? haha... moet een grap zijn denk ik

Looms mogen ze hebben, vind hem steeds slechter spelen. Hoewel ik eerst wel fan van hem was, en het blijft toch een echte Heraclied. De belangstelling voor Pasveer en Armenteros is vrij logisch, ik denk dat spelers als Duarte, Everton, Overtoom ook wel op diverse lijstjes zullen staan bij verschillende clubs.

27 april 2012 om 20:22

Overtoom speelt zeer wisselvallig de laatste maanden.
Het eerste seizoenshelft heeft hij het prima gedaan met veel doelpunten, maar het 2e seizoenshelft heeft die nauwelijks gescoord of assists gegeven..
We zullen het zien.,,.

27 april 2012 om 21:45

Maar goed, hij haalt nooit een onvoldoende..

Hij fungeert nu als motor van het team, hij speelt minder aanvallend heb ik het gevoel.
Hij heeft nu geloof ik (8)? doelpunten, vorig seizoen vijftien..

Zou zeker een versterking zijn voor een club als PSV of Twente.

Als Pasveer naar Groningen gaat en er van uit gaan dat Veldmate misschien ook komt. Zou zo de opstelling van volgendjaar zijn

Pasveer
Kappelhof
Van Dijk
Veldmate
Burnet
Andersson?
Kieftenbeld
Bos/Jones
Bacuna
Kostic
Texeira/Suk

Dit zou voor Groningse begrippen een potentieel interresante voorhoede zijn voor volgend jaar. En het is economisch zéker mogelijk!

Mikhail Rosheuvel-david Texeira-filip Kostic

Interessante opties voor op de vleugels zijn o.a rosheuvel, wildschut, j. antonia, d. verbeek allemaal spelers met veel potentie en voor groningen leuke transfers! maar ook voor heerenveen/az en dat soort clubs!

Dat er voor pasveer belangstelling is vind ik merkwaardig er zou heus wel een betere lopen ergens als deze zee wisselvallige keeper. Beker begon hij ook zeer sterk maar maakte daarna ook weer een paar fouten. Deze keeper heeft punten gepakt dit seizoen maar ook zeker veel punten gekost. Gewoon een leuke keeper voor de middenmoot maar zeer zeker niet meer. Armenteros vind ik nog wel een leuke speler voor az.

Pasveer is een prima keeper die zeker nog een stap hogerop kan. Hij redt wekelijks punten voor Heracles en is voor mijn gevoel beter dan vele zwakke buitenlandse keepers bij een aantal middenmoters in de Eredivisie.

Serious? Tevreden over Luciano? Leugenaars!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren