Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karelse kaatst compliment terug: 'Hij is eigenlijk te goed voor NAC'

Laatste update:

John Karelse is zeer te spreken over de nieuwe spelers voor NAC Breda. Zo kwam Mark Looms onlangs over van Heracles Almelo. "Dat is twaalf jaar Eredivisie-ervaring die ik er graag bij heb", vertelt de oefenmeester donderdag op de clubsite. Anouar Hadouir verkoos naar eigen zeggen NAC boven twee andere teams, omdat het team tijdens zijn periode bij Willem II al tot de verbeelding sprak.

/

Hadouir vindt NAC een van de meest aansprekende clubs van Nederland. Karelse kaatst de bal na het aanhoren van dat compliment met een glimlach terug: "Ik ben erg blij dat hij voor NAC heeft gekozen. Hij is eigenlijk te goed voor ons." Vier spelers uit de jeugd maakten tijdens de zomerstop de overgang naar de selectie en daar werden jonge huurlingen als Thilo Leugers aan toegevoegd.

Karelse prijst zich gelukkig met het verse bloed: "Tijdens ons trainingskamp in Zeeland bleek meer dan eens dat het team goed op elkaar is ingespeeld en dat er een klik is binnen de spelersgroep. Voor mij was het prettig om dat te constateren. Een uitspraak over de gewenste eindstand doe ik het niet: Maar het zou echter mooi zijn om mensen dit jaar te verrassen en wat van de NAC-magie in ere te herstellen."

Eindigt NAC Breda bij de eerste negen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeker een mooie club in de eredivisie! Ben benieuwd hoe NAC er voor staat.. ik schat ze nu laag in de middenmoot..

26 juli 2012 om 14:06

Heb toevallig een stuk meegekregen van PEC Zwolle tegen Nac. Dan is of PEC een stuk sterker dan ik verwacht had of NAC nog niet op volle oorlogssterkte. Want NAC wint dan wel, maar Zwolle speelde vele malen beter.

26 juli 2012 om 14:23

Momentopname, is hetzelfde als zeggen na de wedstrijd tegen Cercle Brugge, die we overtuigend wonnen, dat we voor Europees kunnen gaan. Na 5-10 wedstrijden kun je pas echt zeggen hoe NAC ervoor staat.

Ik verwacht een plekje 13/14 maar hopen op meer doen we in Breda altijd.

26 juli 2012 om 14:40

Ik zeg ook niet dat het een zwakte is en in de voorbereiding heeft het ook te maken met hoe scherp er getraind is, soms op de dag zelf nog. NAC moet financieel alles op orde hebben, daarna kunnen ze weer langzaam naar boven kijken, maar een jaar uitschieten kan altijd.

Goede aankoop van Nac. Maar of hij te goed is voor NAC dat denk ik niet. Het is juist een mooie opstap voor een stap hogerop. Want veel hoger gaat het niet worden. Wel een technisch begaafde speler.

26 juli 2012 om 13:35

Bij Roda was hij de uitblinker. Roda speelde destijds ook wat beter dan NAC de afgelopen jaren en er was zelfs sprake van interesse van Ajax. Hadouir moet normaal gesproken absoluut 1 van de betere spelers van NAC worden.

26 juli 2012 om 13:56

Dat klopt dat Ajax interesse in hem had maar hij zou bij ajax op de bank belanden sterker nog waarschijnlijk was hij al weer vertrokken. Maar bij Roda was hij echt goed maar dat is eigenlijk ook zijn niveau.

Het is eigenlijk jammer dat het grootste talent uit de Jeugd ermee Gestopt is. Die Jongen zou een echte aanvulling zijn voor Nac, Dat was een goeie 10

Hadouir is een uitstekende aanvulling voor Roda, destijd bij Roda een ontzettende goeie spelers.

26 juli 2012 om 13:47

Wie was dat dan? Heb hier niets over mee gekregen, maar is natuurlijk eeuwig zonde!

26 juli 2012 om 13:49

Thomas Van Miert een Ontzettend Goeie Nummer 10, Een jongen die ook bij Oranje van zijn leeftijdsklasse zat

26 juli 2012 om 14:14

Thomas Van Miert was niet zo goed hoor! Er waren/zitten veel betere spelers bij Nac in de jeugd.

Thomas had dan wel een contract, maar was echt niet beter als jongens die ouder waren.

26 juli 2012 om 14:21

Maar Thomas had wel potentie, zat in het Nederlands jeugdelftal dus had over 2 jaar een basispeler voor NAC kunnen zijn en wie weet wat nog meer. Erg jammer inderdaad.

26 juli 2012 om 14:26

Noem eens wat namen dan, tomas van miert was wel degelijk het grootste talent van de nac jeugd. Ik snap daarom ook niet waarom je al die wijsheid over tafel gooit zonder ook maar iets van uitleg erbij te geven.

26 juli 2012 om 15:01

Van miert was zeker en goede, maar er zijn er meer.

Grootste talenten zijn:

Gudelj (vorig jaar doorgebroken) zeer groot talent
Schalk (vorig jaar doorgebroken) groot talent
Seuntjes wordt een echte topper
Gommeren redelijk talent
van de Weg redelijk talent
en in mindere mate Hooi & Edwards

26 juli 2012 om 18:19

Van Miert steeg toch wel boven deze spelers uit, Alleen Schalk en Seuntjes komen enigzins in de buurt van Thomas van Miert(qua Potentie), Die Jongen had het in zich om een Geweldige speler te worden die mischien zelf wel Oranje zou kunnen halen,

Guldelj is een goeie Speler voor Nac en een goeie Kracht voor een Az/heerenveen/twente maar hoger zie ik hem eerlijk gezegd niet komen

26 juli 2012 om 20:00

Waarom is van miert gestopt? Heb er niks over meegekregen.

26 juli 2012 om 21:42

Was een Jongen die het Voetbal Leven niet aankon, Hij had vrijheid nodig en dat krijg je niet veel als voetballer, dat is veel discipline.
Hij was gewoon het plezier in het voetballen verloren.

Het ging op een moment voort zover dat ie een horloge om had tijdens de training. dan kon ie zien hoe lang het nog duurde.

Simpelweg geen plezier meer erin en dan moet je stoppen.

26 juli 2012 om 21:46

Oh ja weet t weer. Was een aardig tijd terug toch? Zonde.

27 juli 2012 om 13:14

Ja, Ongeveer Tegelijkertijd met het stoppen van Jordy Toorenberg van Feyenoord, Alleen aan Van Miert werd niet zoveel aandacht besteed.

Keurige aankoop! Een zeer aardige backje voor Nac, niks mis mee dus!

Ik vind Hadouir misschien inderdaad wel iets te goed voor Nac. Ik zie ze wel een erg lastig seizoen hebben en dan is Hadouir een goede voetballer met een mooie dribbel. Wel heeft hij nog wat karakter problemen(keepers schoppen op trainingen etc.)

26 juli 2012 om 15:10

Het kan nooit zo erg zijn als Leonardo. De selectie van NAC is wel wat gewend!

Heb zin in dit seizoen!

Hoewel ik begin juni nog huiverde voor een degradatiespook in Breda sta ik nu toch veel positiever in een goede afloop. Als je alleen al kijkt naar de vriendschappen in de selectie. Vroeger gingen Penders en Zwaanswijk ook veel buiten het veld met elkaar om, deden samen snookeren, gingen uit eten met hun partners. Dat zag je ook terug op het veld. NAC had daarmee voor eredivisiebegrippen een ijzersterk centraal duo. Eric Botteghin en Kees Luickx hebben zo'n zelfde soort vriendschap. Gaan veel met elkaar om, ook buiten het veld. Ze gaan op het veld ook voor elkaar door het vuur. Iets wat ik lang niet gezien heb in Breda. Dat is niet alleen met Luickx en Botteghin. Elke nieuwkomer wordt goed in de groep opgenomen. Waar vorig jaar Kolk en andere huurlingen de sfeer in de winterstop flink verpeste is er nu weer een groep die net zo hecht is als in 2007/2008.

Dat seizoen werden we op strijdlust derde. Dat gaat er zeker niet inzitten dit jaar. Maar NAC als degradant bestempelen doe ik al lang niet meer. Toch het bliift voetbal, Willem II uit is meteen erg belangrijk, voor de reputatie en de trots van de streek, en voor wat lucht te krijgen van de onderste regionen, zodat we niet net als vorig jaar, een dramatische start hebben.

HUP NAC

het is zeker een versterking voor nac maar te goed lijkt me niet moet ie eerst maar eens wat laten zien

Hadouir een goede voetballer, maar moet het toch echt vooral hebben van momenten. Ben nooit echt fan van hem geweest tijdens zijn Roda periode. Kan een goede assist geven en heeft een goede techniek, maar voor een aanvaller maakt hij toch echt te weinig goals.
Mentaliteit is bij deze jongen vooral het probleem als het niet lukt gaat meteen dat kopje hangen en speel je gewoon met 10 man.

Ik hoop voor hem dat hij na het verloren jaar in Duitsland zich weer wilt laten zien, want ik weet zeker als deze jongen een goede mentaliteit had gehad had hij gewoon bij een Ajax of PSV gespeeld, de clubs waar hij altijd had willen spelen.

Wel leuk was dat Hadouir nog eventjes duidelijk maakte waarom hij NAC boven Willemii gekozen heeft namelijk om de prachtige sfeer die hier heerst en wat hij miste bij de clubs die hem ook wilde (w2 en Zwolle). Hij kreeg bij NAC namelijk niet eens de beste aanbieding maar woont in Brabant en koos voor NAC puur voor het plezier.

Even voor de critici een stukje geschreven door Vi:
NAC speelt namelijk verrassend sterk. Met soms fijne combinaties, met de onvermoeibare Nemanja Gudelj op het middenveld, met slimme pasjes van nieuweling Anouar Hadouir en met weer een ijskoud afrondende spit Alex Schalk. Het spel en de bekers bier stemmen de fans van NAC tevreden. Alleen Andreas Lasnik moet het ontgelden. Elk balcontact van de flegmatieke Oostenrijker, vandaag ook nog eens met een bespottelijk staartje, gaat met cynisch commentaar gepaard.

Mensen die niet inzien dat hier een goede selectie staat zullen we raar opkijken volgend seizoen;

26 juli 2012 om 15:10

Ook niet gelijk te hoog van de toren blazen dit stukje hierboven gaat over de wedstrijd tegen Brugge als ze tegen Pec Zwolle waren komen kijken had er gestaan dat het een zaad pot was.

Vorig jaar wonnen we ook van olympiacos in de voorbereiding en maakte Schalk 16 doelpunten. en wisten vervolgens de eerste 5 wedstrijden niet te winnen.

Wel ben ik met je eens dat ze er dit jaar veel beter voorstaan. Blij dat Kolk,bonevacia,jozefzoon en koenders wegzijn deze waren zeer slecht voor het groepsproces echte luie rotte appels. En als toetje kregen we er in de winterstop toen ook nog Boukari bij wat ook zón flapdrol is.

Plek 10 tot 14 zou gewoon heel goed zijn gezien wat voor een rotzooi ze erop bestuurlijk vlak van hebben gemaakt. waardoor er nu geen cent te makken is.

En daarbij hebben we ook nog één van de slechtste trainers die er bestaan maar ja er is geen geld voor beter.

26 juli 2012 om 15:22

Ik wil ook zeker niet de illusie wekken dat we voor de vijfde plaats ofzo gaan spelen maar net als iedereen had ik me er al bij neergelegd dat we wel eens konden degraderen, zonder geld en beste spelers weg. En dat gaat niet gebeuren met deze selectie. Voor NAC is een plek boven in het rechterrijtje gewoon keurig en dan hebben we dus een topseizoen gezien de verwachtingen eind vorig seizoen dat bedoelde ik vooral;

En een tip voor iedereen (naccer of geen naccer) het voetbalboek Avondje Nac: een liefdesverklaring is echt een super mooi voetbalboek waar iedere voetbalfan zich in zal herkennen! Een van de de weinige boeken die puur geschreven is vanuit het oogpunt van een echte voetbalfan en briljant het gevoel van clubliefde beschrijft.

Ik kom zelf uit Breda, en hoe je het ook went of keert. Nac blijft een een mooie club met een geweldige aanhang. Iedere week weer een topsfeer.

12 Jaar eredivisie ervaring? Ik dacht dat Heracles pas sinds 2005 in de eredivisie speelt. En Looms voetbalde al sinds 1998 bij Heracles. Dus ik weet niet hoe hij op 12 jaar uitkomt

27 juli 2012 om 17:14

7 jaar (looms) + 5 jaar (hadouir)

@karpervisser:
Het is weer ongelukkig geformuleerd, maar ik denk dat Karelse doelt op 12 jaar ervaring van Looms en Hadouir samen.

Ot:
Hadouir is voor NAC een geweldige aanwinst. Denk dat ze ondanks Hadouir een erg zwaar seizoen gaan krijgen. Ben blij dat NAC zo vriendelijk is geweest om Looms op te halen uit Almelo. Mark heeft veel voor Heracles betekent, maar het was vorig seizoen erg duidelijk dat hij het niveau wat Heracles nastreeft niet meer kan bijbenen, zelfs niet op inzet, het grootste wapen van Mark.

Hadouir is een goede voetballer, alleen heeft ie soms de pech dat hij dat niet de hele wedstrijd vol kan houden, waardoor ie wisselvallig wordt.

Persoonlijk denk ik dat NAC gewoon degradatie moet ontlopen. Een doelstelling als direct handhaven is een realistische doelstelling vind ik. Met dit spelersmateriaal zit er niet veel meer in. Plek 13-15 denk ik voor Nac.

Alhoewel..... Ze hebben wel Mark Looms, de Nederlandse Jordi Alba

26 juli 2012 om 22:28

Ik ben het niet vaak met je eens, en nu eigenlijk ook niet maar...

Ik vind Looms de Nederlandse Jordi Alba noemen een heel grappige opmerking!

27 juli 2012 om 00:18

Vind je het gek als je er standpunten op na houdt zoals dat Heracles een veel betere selectie heeft dan Nec, Pasveer veel beter is dan Babos en Veldmate beter dan Van Eijden? Dan ben je het met 9 van de 10 mensen niet zo vaak eens gok ik zo.

Ben ook benieuwd wat je nu niet met me eens bent(niet aanvallend of lullig bedoelt hoor), maar verwacht jij NAC in de play-offs terechtkomt of iets dergelijks?

27 juli 2012 om 00:34

We hebben gewoon vaak een verschillende visie op het voetbal, tenminste dat merk ik op uit sommige topics maar dat is totaal niet erg ofzo.

Ik denk dat het een seizoen word in de grijze middenmoot, ze hebben een aantal aardige speler in Hadouir die beslissend kan zijn, goede tien.
Ik denk zelf iets van 13/14e, maar ze kunnen bijvoorbeeld verassen met een 9e of 8e plaats, ook heel erg tegenslaan met een 16e. Het is moeilijk te zeggen, maar ik heb zin in het nieuwe Eredivisie-seizoen en zal elke club op de voet volgen.

Looms kwam te kort voor Heracles, dus dat vind ik geen geweldige aanwinst.
Hadouir is het na zijn mislukte avontuur in Aachen ook nog afwachten maar hij zou wel een van de betere spelers moeten worden.
Leugers is ook nog kijken of hij het niveau aan kan, voor Twente kwam hij veel te kort.

Dus ik vind de meeste naccers wel erg positief om over plek 10 te spreken maar we zullen zien.

27 juli 2012 om 00:01

Ik vind het ook erg oppurtunistisch, eigenlijk onrealistisch. Als je ff een opsomming gaat maken, heb je onder de top 5( AZ, Twente, Psv, Feyenoord, Ajax, die verwacht ik daar) ten eerste clubs als Vitesse, Heerenveen, Nec, Heracles en Groningen, die schat ik tussen plek 6 en 10 in, want die vind ik sowieso echt een stuk sterker dan Nac. Dan heb je ook nog de hele rits Utrecht, Roda, Ado, Rkc(waarschijnlijk vergeet ik nog een club) die ietsje sterker of min of meer gelijkwaardig zijn. Dan lijkt het me bijna onmogelijk voor NAC om 10e te worden.

27 juli 2012 om 05:37

Je moet de spelers niet onafhankelijk beoordelen bij Nac.
Lurling had het ook niet gehaald bij Feyenoord en Ten Rouwelaar ook niet bij Psv.
Penders en Zwaanswijk waren geen topspelers maar gingen wel voor elkaar door het vuur.

En dat wil men ook dit seizoen weer realiseren, vandaar dat een Looms gewoon een prima speler is. Alleen al om het feit dat het een jongen is die weet wat clubliefde betekend en dat je keihard moet werken als team om tot prestaties te komen. Bonevacia, Jozefzoon, Kolk, Boukhari, El Akchaoui... stuk voor stuk jongens die meer aan zichzelf denken en niet weten wat er bij een club als NAC nodig is om te kunnen presteren.

Iedereen is ineens weer opportunistisch omdat er in de voorbereiding veel gewonnen wordt en men blij is met de huidige aanwinsten. Maar vraag het de 17.000 NAC supporters en 99% zal blij zijn als NAC ook dit jaar weer boven de streep eindigt. Opportunistisch maar wel realistisch.

27 juli 2012 om 10:55

Strijden voor elkaar is idd een vereiste maar je kunt nog zoveel strijd leveren, als een speler( looms ) gwn de kwaliteit niet meer heeft dan blijft het een zwakke speler. Elke rechtsbuiten had een mooie dag vorig jaar tegen Looms.

Wel vind ik Nac ook sterker dan Willem2, Zwolle en Vvv maar om het even met clubs als Rkc en Ado.

Positief dat NAC niet zomaar iedereen aanneemt zoals een Smolarek.
Bovendien zie je dat men weer selecteert op jongens die voor elkaar door het vuur willen gaan en niet met jongens als Boukhari en Kolk verder gaat. Positief, vorig jaar waren er teveel jongens die het NAC shirt niet waardig zijn, en die sowieso niet begrijpen waar het bij NAC om draait.

Kijk naar die huurlingen van Ajax, die begrijpen er werkelijk niets van en zijn bovendien voor een club als NAC niet beter dan de eigen jeugd van Nac. Dan moet je keuzes maken. Een paar oudere spelers zoals Looms er bij halen en gewoon eigen jeugd er tussen gooien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren