Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: NAC verwacht snel duidelijkheid over toekomst Looms

Laatste update:
/

Mark Looms vertrekt bij NAC Breda. Het kraakbeen in de heup van de linkerverdediger is fors beschadigd en de Brabantse club is inmiddels een afkeuringsprocedure gestart. De partijen zijn in gesprek om het aflopende contract te ontbinden, meldt Voetbal International.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat de 32-jarige verdediger zijn professionele carrière kan voortzetten. Looms onderging in de zomer een operatie en hij slaagde er hierna niet in om zich bij de selectie van trainer Nebojsa Gudelj te voegen. De Almeloër maakte vorig jaar zomer de overstap van Heracles naar NAC en speelde tot dusver 21 competitiewedstrijden voor de Parel van het Zuiden.

Looms kwam in totaal twaalf seizoenen uit voor Heracles. Hij maakte de promotie naar de Eredivisie mee en bereikte met Heracles in het seizoen 2011/12 de nationale bekerfinale. Het ligt in de lijn der verwachting dat NAC deze week aankondigt dat het de samenwerking met Looms per direct verbreekt.

Update 1 oktober 15.10 uur - NAC verwacht snel duidelijkheid over toekomst Looms
Voetbal International meldde maandagavond dat NAC Breda is begonnen met een afkeuringsprocedure voor Mark Looms, maar lijkt wat te voorbarig te zijn geweest. Volgens de club wordt er nog gesproken met de verdediger, die door kraakbeenschade aan zijn heup al tien maanden aan de kant staat. "Er zijn meerdere opties, zoals een andere functie binnen de club. We verwachten voor half november duidelijkheid", meldt een woordvoerder van NAC aan Novum.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

sneu voor hem. Een prima verdediger en zeker een jongen die NAC wel kon gebruiken mits hij fit was. Voor beiden dus rete-zuur.

30 september 2013 om 20:14

Prima verdediger? Dan heb ik slecht opgelet de laatste jaren in Nederland.

30 september 2013 om 21:13

Met alle respect voor Looms, maar hij was zeker geen prima verdediger meer. Ik heb hem bij NAC gezien en hij kon er vrij weinig meer van. Misschien door die blessure, misschien door zijn leeftijd.

Sneu voor Looms blijft het natuurlijk wel.

30 september 2013 om 23:41

Erg vervelend voor Looms. Ik hoop dat hij in het dagelijks leven geen problemen van deze ziekte?/kwetsuur zal ondervinden.

Bij NAC Breda kon hij absoluut geen potten breken. Hij miste snelheid en inzicht.

vond hem altijd een matige verdediger bij Heracles en kan ook het niveau van NAC niet aan dus zo erg is het nog niet dat hij wegmoet.

Voetballend is en was Looms al niks. Moest het hebben van zijn inzet. Nu dit gehinderd word door zijn heup heb je niks meer aan deze jongen. Helaas pindakaas.

Snel terug naar het oude nest. Mss toch een jongen die kan helpen met opleiden van de verdedigers of Mss een goede wissel?

1 oktober 2013 om 15:28

denk eerder het begeleiden van de jonge verdedigers.. of misschien wel jeugdtrainer.

"parel van het Zuiden" Mag ik even kotsen Vz

Voor de man in kwestie natuurlijk sneu!

30 september 2013 om 20:51

De Parel van het Zuiden is de bijnaam van NAC, of je het leuk vindt of niet.


Jammer voor Looms, maar goed dat hij vertrekt. Heeft geen enkele wedstrijd ook maar iets toegevoegd en strijkt een riant salaris op. Hoop verder dat hij snel herstelt. Sympathieke gozer.

30 september 2013 om 21:05

Treffende benaming voor de mooiste club van Nederland toch?

Voor hemzelf balen maar wij zullen hem niet missen. Te weinig kunnen bewijzen

30 september 2013 om 23:02

Is de bijnaam van Nac, al er vroeg in de 20ste eeuw, toen NAC keer op keer kampioen werd van het Zuiden (er was toen nog geen landelijke competitie.)

Maar goed, alle mensen bij wie de kennis niet langer gaat dat 20 jaar geleden geven je een duimpje om hoog. Dat is pas 'zum kotsen'.

1 oktober 2013 om 08:46

Het gaat om de woordkeuze.
We gaan ajax toch ook niet godenzonen of joden noemen in artikelen van vz etc

Ik kan me hieraan ergeren, omdat ik het niet professioneel vind overkomen tenzij het zo wordt geschreven in een clubblad voor de supporters van de club, maar vz is geen clubblad

1 oktober 2013 om 15:29

Hoezo? Het is een officiële bijnaam van de club, wordt ook gebruikt door de NOS etc.

Joden en/of Godenzonen is totaal iets anders omdat hier een hele andere lading achter zit. Daarnaast is het ook geen naam die al bijna 80 jaar gebruikt wordt.

Leuk om terug te keren bij Heracles als trainer misschien? Of zeker voor een functie als scout?

Zeer matige speler. Heb me altijd afgevraagd waarom mijn clubje hem gehaald heeft. Maar buiten dat is dit echt bijzonder sneu, dit gun je helemaal niemand! Hopelijk liggen er voor hem nog veel mooie andere uitdagingen in het verschiet.

Zuur voor hem, gaat hij buiten Almelo kijken hoe de stadions zijn gebeurd dit. Sterkte!

degelijke linksback die als het moest ook de botte bijl hanteerde..

Sobere verdediger, traag en weinig kwaliteit.
Sneu voor hem dat hij moet stoppen, maar met een leeftijd van 32 zitten de meeste toch tegen het einde aan.

Hopelijk heeft hij een goed stel hersens en kan hij intern aan de slag

Mark wie? Kennelijk bij NAC en Heracles gespeeld. Echt een niks voetballer dus.

in mijn nogal apart dat er een nieuwbericht aan besteedt wordt aan een voetballer die werkelijk helemaal niets heeft bijdegedragen aan het Nederlandse voetbal.

Komop joh, het is zeker komkommertijd dat aan deze lutser een nieuwbericht besteedt wordt.

30 september 2013 om 22:05

Er zijn ook mensen die wel interesse hebben over nieuws dat niet over een topclub gaat hoor.
Voetbalzone moet gewoon al het voetbalnieuws plaatsen. En als je het niet interessant vindt dan lees je het toch gewoon niet?

On: Erg jammer voor Looms dat hij waarschijnlijk moet stoppen met voetballen. Zal hem bij NAC verder niet gaan missen.

30 september 2013 om 22:40

Dat jij Looms niet kent zegt meer over jou dan over hem.
Dit is nieuws voor de echte voetbalkenner, dat jij je nou alleen interesseert in die groot machten is jou probleem. Beetje laf om dan op dit voor jou niet interessante artikel een reactie als deze te plaatsen.

30 september 2013 om 23:55

@dieenedude. Ben blij dat zijn voetbal beter is dan jouw Nederlands. Hij had tenminste nog enig niveau. Back to school.

1 oktober 2013 om 17:32

Gelukkig zijn er ook nog supporters die wel kunnen genieten van dit soort clubmensen die betrokken zijn, altijd inzet tonen en een keer de bal in de tribune jagen als het nodig is.

Mooie clubs zoals Heracles en NAC weten dit soort spelers tenminste op waarde te schatten.

1 oktober 2013 om 20:43

Wat een ontzettend trieste reactie over een speler die meer dan 300 wedstrijden in het Nederlandse betaalde voetbal heeft gespeeld.

Was de laatste jaren misschien niet de beste verdediger/voetballer nee, maar wel iemand die zich altijd 100% inzet! En daar kan ik alleen maar respect voor hebben, jammer dat het voor zo iemand met een blessure moet aflopen.

Looms is geen standaard verdediger maar die trekt alles uit elke wedstrijd. Zette zich 100 in voor elke wedstrijd.had inzicht maar was ook niet bang om een bal de tribunes in te rossen. Hoop dat hij iets gaat betekenen voor Heracles.

Looms, een van de weinige verdedigers die me opviel bij Nac. Dat is echter niet positief, want hij kan er echt helemaal niets van. Heeft er ook nog eens voor gezorgd dat Narsingh n jaar eruit is geweest.. ik zal hem in ieder geval niet missen op de Nederlandse velden.

Zelf ook een chronische heup, het is echt geen pretje.
Elke verkeerde beweging voel je goed en duurt tijden dat het weg is. Verder was deze speler leuk voor Jl maar meer ook niet!

Jammer voor deze echte heraclied. Heb genoten van zijn rushes over de linkerflank in zijn goede jaren. Iets wat ik na zijn vertrek heb gemist in het spel van Heracles. Gelukkig heeft Davidson een vergelijkbare stijl van spelen(aanvallend gezien). Anyway, bedankt voor de jaren in het zwart witte tenue en hopelijk zit er een baan in bij Heracles.

Echt droevig dat mensen zo moeten reageren alsof Looms een matige voetballer is.
Dat het niveau van NAC en Heracles niet het niveau is wat de fans van Barcelona en Ajax gewend zijn OK. Maar schat andere spelers en het niveau van andere clubs ook gewoon op waarde.

Natuurlijk zou Looms nooit beter worden dan Gareth Bale maar vond het een goede aankoop van Nac. Altijd lef, inzet en betrokkenheid getoond bij Heracles en ook in zijn periode daarna bij Nac.

Lijkt me bovendien een realistische en nuchtere persoon die weet wat hij wel kan, en vooral wat hij niet kan.

Helaas heeft zijn periode bij NAC niet gebracht wat hij er van hoopte (mede door blessures). Ik denk dat hij voor een cub als NAC of Heracles zeker van meerwaarde kan zijn in een trainersfunctie en gun Mark Looms dan ook zeker het allerbeste.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren