Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Details over ruzie tussen El Ghazi en Bosz liggen op straat

Laatste update:

Anwar El Ghazi ontbreekt in de wedstrijdselectie van Ajax voor het thuisduel met Excelsior. Aanvankelijk leek zijn absentie te verklaren doordat de aanvaller zich deze week niet lekker voelde, maar De Telegraaf meldt dat El Ghazi 'een fikse woordenwisseling' heeft gehad met Peter Bosz en Ajax bevestigt in een statement dat 'het gedrag' van El Ghazi aanleiding is geweest om hem tot nader order buiten de A-selectie te laten.

/

De bovengenoemde krant meldt overigens niet waar de ruzie over ging. El Ghazi kwam woensdag nog in actie tegen Kozakken Boys: de aanvaller deed de eerste helft mee. Met een doelpunt droeg El Ghazi bij aan de 1-6 overwinning, maar zijn spel was verder niet om over naar huis te schrijven. In de pauze werd de 21-jarige buitenspeler vervangen door debutant Pelle Clement, die meteen twee doelpunten maakte.

El Ghazi is zijn basisplek dit seizoen verloren aan Bertrand Traoré. De geboren Barendrechter mocht in de eerste twee competitieduels nog starten in het elftal van Bosz, maar moet het sindsdien voornamelijk doen met invalbeurten. In totaal kwam El Ghazi in de huidige jaargang tot zeven wedstrijden, waarin hij geen doelpunten maakte.

Update 29 oktober 19.15 uur - Details over ruzie tussen El Ghazi en Bosz liggen op straat
Anwar El Ghazi werd vrijdag 'tot nader order' uit de selectie van Ajax gezet, zo communiceerde de club. Volgens FOX Sports was Peter Bosz sowieso al van plan om de aanvaller niet op te nemen in de groep voor het thuisduel met Excelsior. El Ghazi mocht op de training van vrijdag ook niet meedoen met de partijvorm van elf tegen elf, waarna hij boos werd en verwijten maakte richting Bosz. Op basis daarvan werd El Ghazi weggestuurd van de training en uit de selectie gezet, claimt het medium.

Verwacht je dat Anwar El Ghazi komende winter vertrekt bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach moest Bertrand eens doen. Kreeg die opslag.

28 oktober 2016 om 20:35

Die durft acties wel te maken terwijl el Ghazi vaak aan het twijfelen is. Bosz houdt van "durven", tempo en sneller.

28 oktober 2016 om 20:37

Dat klopt. Vind Traore ook een goede speler, maar word een beetje moe van Bosz zijn soort van haat richting sommige spelers, en aan de andere kant juist zijn lievelingetjes

28 oktober 2016 om 20:42

Durft acties te maken, durft alleen de bal niet af te geven voor hij minstens 88 balcontacten heeft gehad. Zie ik toch liever Anwar

28 oktober 2016 om 20:43

Hoezo haat tegen sommige spelers? El Ghazi zit een in flinke dip en wat niet gaat helpen is een grote mond tegen de trainer.. We weten niet helemaal wat er is gebeurd maar hij zal toch echt fout zitten als hij buiten de wedstrijdselectie wordt gelaten.

28 oktober 2016 om 20:46

Waarom een soort van haat? Bosz ziet in de een wat minder en de in de ander dat meer in vergelijking tot De Boer. En de rest van NL met een mening erover. Van zo'n Traore weet hij heel goed wat die jongen in huis heeft en geeft m dus vertrouwen, maar als die zo doorgaat staat hij er ook naast. Veltman zelfde verhaal, past beter in zijn systeem als Tete. Maar als Veltman zo door blijft gaan komt ook hij er naast te staan. Dijks hoeven we het niet echt over te hebben. En Klaassen? Tja die raakt inderdaad vaak genoeg geen knikker dit seizoen maar is dan wel weer DE aanvoerder en trapt nogal regelmatig een bal binnen. Lijkt me dat dit toch wel de spelers zijn waar je op doelt, dus het valt allemaal mee met Bosz zijn soort van haat.

28 oktober 2016 om 20:47

el Ghazi is zeker geen slechte speler maar het ontbreekt hem duidelijk aan mentaliteit. Hij wordt boos als een medespeler hem over het hoofd ziet terwijl hij zelf wel vaak genoeg zelf gaat. Je moet gewoon 200 je best doen op trainingen en in de wedstrijden waarin je wel de kans krijgt, dat heeft hij dus duidelijk niet gedaan. Dit ligt puur aan hemzelf, een van de vele voetballers die er niet alles uit halen door een slechte mentaliteit. Dan zie ik liever Cerny die al 8x heeft gescoord in jong Ajax en beseft dat het puur aan hemzelf ligt. Dan krijg je simpelweg uiteindelijk wel de kans! Bosz heeft laten zien niet naar namen te kijken, daarom staat Viergever er ook gewoon in. Het komt allemaal puur door prestaties op en in het veld.

28 oktober 2016 om 20:47

Ik vind juist dat Traore de laatste wedstrijden heel plichtmatig speelt en bijna geen acties meer maakt. Sinds hij van Bosz te horen heeft gekregen het frivole uit zijn spel te halen is het heel voorspelbaar geworden. Dan mag je best eens El Ghazi of een ander een kans geven.

28 oktober 2016 om 20:54

Mentaliteit is niet zijn probleem. Komt op mij over als een leergierige jongen en is erg zelfkritisch in interviews altijd. Het kan ook gewoon niet klikken met Bosz he hoeft niet per se aan hem te liggen kan ook aan Bosz liggen. Daarnaast vraag ik me af of het wel zo'n handige actie is om hem in de rust te wisselen voor Clement want het is toch een ex basisspeler die dan graag even 90 min wil maken. Ik kan me voorstellen dat dat kan voelen als een persoonlijke aanval als je hem voor iemand wisselt die nog niks heeft laten zien.

28 oktober 2016 om 21:26

Het ligt ook aan Bosz, hij bankt meerdere basis spelers voor spelers die er eigen niet horen, hij doet aan kapitaalsvernietiging en verpest sommige spelers hun talenten en passie om te spelen als je een trainer als Bosz hebt.

28 oktober 2016 om 21:30

We zijn er niet bij geweest en kunnen er dus niet over oordelen, Als speler moet je het wel bont gemaakt hebben wil een trainer je uit de selectie verwijderen.

28 oktober 2016 om 22:03

El ghazi heeft dit helemaal aan zichzelf te danken.. als invaller komt hij al geen lantaarnpaal voorbij en duels wilt hij niet aangaan. Toont totaal geen betere eigenschap als traore of cerny

29 oktober 2016 om 00:01

'we zijn er niet bij geweest en kunnen er dus niet over oordelen.' En vervolgens geef je een oordeel.

29 oktober 2016 om 00:38

Zie liever allebei niet

28 oktober 2016 om 22:29

Nou die El Ghazi lekker verkopen. Die gozer kan nog geen lantaarnpaal passeren. Statische speler zonder echte kwaliteiten.

28 oktober 2016 om 23:36

Je praat uit je nek. Niemand weet wat er gebeuerd is, jij dus ook niet.
Dus waar heb je het over??

29 oktober 2016 om 00:33

Ik vind ze allebei niet geweldig.

28 oktober 2016 om 20:42

Hij zou misschien bij subtopper van Spanje erg goed doen als winger want daar heb je meer ruimte. Bij Ajax is anders, minder ruimte omdat Ajax aanvallend voetbal speelt en zo heeft el Ghazi niet veel ruimte om snelheid te gebruiken, is toch zijn specialist. Zonder zijn snelheid is hij te beperkt.

28 oktober 2016 om 23:26

Peter, ik weet niet in hoeverre jij de Spaanse competitie volgt. Maar bij een Sevilla, Valencia, Bilbao komt hij echt niet aan de bak hoor. En dat noem ik de subtop van Spanje (plaats 4 tot 6 normaal gesproken). Hij heeft gewoon geen actie en rendement. Ook in Spanje komt hij veel te kort. Hij moet lekker bij een club als AZ of Heerenveen gaan voetballen. Dat vind ik veel meer zijn niveau.

28 oktober 2016 om 20:46

Bizar, vorige jaar nog eerste paar wedstrijden topscoorder van de eredivisie en nu kan hij er niks meer van? Mentaal zit het gewoon niet in orde met zulke jongens, tevens hoe Ajax hiermee omgaat zullen er een hoop talenten verloren gaan of bij andere clubs gaan opbloeien. Na spelers als Kishna etc. die vertrokken zal het me niks verbazen als spelers als El Ghazi, Tete en Bazoer ook hun spullen pakken en vertrekken. Ajax maakt eerst die jongens groot door ze belangrijk te maken maar wanneer het minder gaat worden ze niet eens begeleid. Ik wil nergens de schuld leggen maar er is hier meer aan de hand dan een Kishna, Zivkovic of El Ghazi die zich zogenaamd niet gedragen. Er lopen gewoon een paar gefrustreerde en opgefuckde jeugdspelers daar rond die denken dat ze het al bereikt hebben.

28 oktober 2016 om 21:17

Dan ga je wel snel door je talenten heen, als je elke speler die in een mindere fase zit, gelijk afschrijft.

28 oktober 2016 om 21:28

Klopt, laten we hopen dat spelers als Viergever, Gudelj wordt verkocht in de winter zodat we spelers als Bazoer, Tete, Riedewald kunnen gebruiken.

28 oktober 2016 om 21:54

En dan weer zo slecht spelen als vorig jaar zeker. Ben allang blij dat er eindelijk vooruitgang in zit.... dat is inderdaad ten koste gegaan van een aantal talenten maar dat zegt ook wel wat over die talenten

29 oktober 2016 om 03:08

Het is ook nooit goed hè. Aanvallend voetbal willen we zien maar wel met de verdedigend i gestelde spelers want onze lievelingetjes moeten spelen. Het is a of b - je kan ook niet van afstand gaan schieten en dan serero er in zetten

30 oktober 2016 om 08:36

Riedewald heeft de kwaliteit maar hij moet werken aan mentaliteit die Viergever wel heeft.

Ergens snap ik el Ghazi wel. Kei vervelend voor die jongen heeft toch 1,5 seizoen/2 seizoenen basis gestaan. Hoewel hij geen topper is begon hij toch niet heel slecht aan het seizoen. Nu krijgt hij te weinig kansen vind ik want die Traore is ook niet echt een topper en Younes is ook alles behalve in vorm. Om hem dan in de rust te wisselen voor Clement vind ik eigenlijk een waardeloze keus van Bosz. Gun die jongen dan een keer 90 minuten want hij heeft het al zo lastig. Ajax moet toch op gaan letten want er begint zo langzamerhand een patroon te ontstaan dat het eerst toptalent zijn met 18 maar met 21 ze eigenlijk niet meer aan de pas komen. El ghazi lijkt me daarnaast totaal geen vervelende gast en hij was in zijn interviews altijd kritisch op zichzelf.

28 oktober 2016 om 20:51

Ik kan me hier volledig bij aansluiten. Als hij vertrekt is hij voor een habbekrats op te halen en een gemiste kans voor Ajax. Op dit moment lijkt het dat hij te goed is om te verhuren, maar te slecht om te spelen.

28 oktober 2016 om 20:59

Ik zou als ik hem was ook vertrekken. In vorm zijn Younes & Traore wel beter en dreigender, al is El Ghazi zijn afstandschot wel weer beter. Maar ik zie hem niet meer spelen onder Bosz en denk dat Cerny hem ook al voorbij gaat in de pikorde en Clement ontwikkeld zich ook sterk. In de winterstop beter maar verkopen, misschien zijn er nog wat Italiaanse ploegen geïnteresseerd

28 oktober 2016 om 21:02

kom op man, Ajax is geen liefdadigheidsinstelling. Kijk die reactie van el Ghazi maar eens na die 1e goal van Cassierra tegen kozakken, dat zegt genoeg. Typisch zoã¢â´n speler die chagrijnig is als een teamgenoot scoort en hij zelf niet. Dan mag je lekker bij een ander team de grote man uit gaan hangen, met zo'n spelers schiet Ajax niets op! Al die jongens die nu niet spelen hebben het aan zichzelf te danken. Het voordeel is dat ze het daarom ook zelf in de hand hebben om wel te spelen. Dus stop met zeuren en ga gewoon 100 vechten en voetballen. Wat een zeurders zeg, Ajax heeft gewoon een erg brede en uitstekende selectie waar je moet vechten voor je plekje. Leuk als je daar vorig seizoen wel in stond, nu heb je andere voetballers die veel kwaliteit hebben en dan moet je een stapje extra zetten. Als traorã£â© zo doorgaat dan zal Bosz hem er ook echt wel uithalen hoor. Maar als jij als vervanger niet laat zien dat je beter bent of er in ieder geval er meer zin in hebt, dan kstaat er wel weer iemand anders klaar om die plek over te nemen, dikke pech, zoek bij jezelf.

28 oktober 2016 om 21:14

Heel eerlijk gezegd vind ik Traore niet heel erg goed, hij word heel erg veel geprezen en lijkt wel het "lievelingetje" van Bosz, zet in de plaats van Traore gewoon Cerny neer. Als Cerny zou spelen is het eigenlijk alleen maar een voordeel voor Ajax, Traore is momenteel gehuurd, dus waarom niet je eigen spelers beter maken terwijl ze ook nog eens beter spelen.

28 oktober 2016 om 21:39

El Ghazi speelt echt heel matig, de keren dat hij invalt laat hij totaal niks zien dus hij heeft niks te willen.

28 oktober 2016 om 21:59

Klopt helemaal... maar hij en zijn zaakwaarnemer zullen het niet met je eens zijn.

28 oktober 2016 om 21:56

@memphisdepay

Ben het redelijk met je eens maar als je een wedstrijd slecht speelt dan kan je prima gewisseld worden. Feit dat zijn vervanger er gelijk 2 in knalt geeft alleen maar aan dat Bosz in zekere zin gelijk had.

Vervelende is gewoon dat onder een nieuwe coach iedereen op nul begint (extreme uitzonderingen daar gelaten). En dat onder die nieuwe coach Ghazi niet zijn beste periode kent. Maar goed, het is aan hem om dit te doorbreken zijn spel zal beter moeten worden.

29 oktober 2016 om 00:58

Nou het is tegen amateurs als het nou een wedstrijd was waar echt iets op het spel zou staan dan kon ik het nog wel begrijpen.

29 oktober 2016 om 01:28

@memphisdepay

Wat kan je begrijpen? Dat hij zich niet eens kan motiveren om te presteren tegen zogenaamde zwakkere tegenstanders?

Dit was een uitgelezen moment om zich te gelden en die liet hij na, dat is toch oerdom?

Het zijn dan wel amateurs, je hebt dan zo'n wedstrijd nog niet gelijk gewonnen. Met jouw insteek heb je zo 11 ongemotiveerde spelers op het veld staan. Mogelijk win je dan nog, je maakt het jezelf dan alleen wel erg lastig. Daarbij kan dat reflecteren op de overige wedstrijden. En dan denk ik aan blessures, rode kaarten, motivatie, scherpte etc.

Als topsporter moet je altijd het maximale willen.

29 oktober 2016 om 03:10

het heeft niks met motivatie te maken maar met krediet. oke hij speelde niet goed die eerste helft maar laat hem dan nog 20 a 30 minuten staan want de wedstrijd was in de rust al beslist. ik vind gewoon dat je het niet kan maken el ghazi te wisselen op dat moment.

29 oktober 2016 om 23:28

Eens, maar dit is ook de top van NL waar als je niet presteert op de bank hoort te zitten. Hij moet vooral doorgaan met hard werken en niet zeuren, clement verdiend ook een kans, werkt ook hard en zeker zeggen kozakken boys moet dat kunnen.

Ajax heeft het juist goed voor elkaar, enorme concurrentie daarmee gaan ze elkaar beter maken. Als er een uit de maat loopt zoals El Ghazi, dan ligt hij gewoon uit de selectie, prima waarschuwing naar de rest van het team.

Die is komende zomer dus sowieso weg. Zonde. Weer niet eentje die echt doorbreekt.

28 oktober 2016 om 20:55

Maak daar maar winter van. Helemaal als dit verhaal klopt dan is ie in de winterstop weg hoor let maar op.

29 oktober 2016 om 04:06

Ach, speler moeten een mentaliteit hebben dat ze het zelf moeten laten zien. Zorgen dat een trainer niet om je heen kan en niet zeuren als het niet mee zit. Kijk maar naar Dolberg, mooi stoicijns figuur die duidelijk met een doel bezig is en dat is zichzelf verbeteren.
El Ghazi heeft genoeg kansen gekregen en het niet laten zien, dan moet je genoegen nemen met een mindere positie in het elftal.

Speelde woensdag niet best. Misschien een paar wedstrijden bij Jong Ajax. Een beetje wedstrijdritme kan hem goed doen. Maar mogelijk is hij deze winter vertrokken...

Onlangs heb ik over El Ghazi gezegd dat hij zonder alle jaren training, net als Nick Marsman (ik weet het, gekke vergelijking qua posities), een onopvallende amateurvoetballer zou zijn. Ik heb bij hem nog nooit iets gezien waar een scout spelers op moet scouten: aanname, inzicht, balgevoel, etc. Het is allemaal zo getraind en verder zo basic. Nick Marsman hetzelfde op andere vlakken, maar dan een tandje erger. Hoe kan zo'n jongen in godsnaam na zoveel jaren bij een club alsnog doorbreken? Voetbal zelf in die regio en kan zo al 3 amateurkeepers opnoemen met meer talent. Dan heb ik het over het lagere amateurvoetbal en ex keepers die inmiddels zelfs spits zijn in derde elftallen. Kan er met m'n kop gewoon niet bij dat sommige 'talenten' door kunnen breken. Klinkt heel negatief, niks tegen El Ghazi zelf want voor zover ik zie is het een goede jongen, maar ik zie niet of nauwelijks het 'pure' talent bij hem. Heb ik bij heel veel spelers in de Eredivisie. Zie in het amateurvoetbal dingen a la Bergkamp, bij sommige spelers herhaaldelijk, die ik bij profvoetballer never nooit te zien krijg. Er loopt daar zo veel onontdekt talent voor, in mijn ogen ook heel erg omdat profclubs niet twijfelen en kritisch genoeg zijn op hun eigen scouting en te lang vast houden aan eigen spelers.

28 oktober 2016 om 20:48

En dan hebben ze inmiddels zó veel getraind dat ze natuurlijk wel meekunnen. Maar je ziet bij El Ghazi dat ie nu wat vastloopt wanneer de ballen er niet invliegen. Positioneel niet sterk, veel balverlies, niet vooruitdenken, etc.

28 oktober 2016 om 20:52

Ghazi is fysiek sterk, snel, behendig, redelijk tweebenig en heeft een prima schot. Hij heeft zijn opleiding bij Ajax doorlopen dus tactisch zal het ook allemaal wel prima zijn. Zou me verbazen als hij geen toekomstig international wordt..

28 oktober 2016 om 20:57

@Stevie_G fysiek sterk is een breed begrip. In mijn ogen gebruikt hij deze fysiek namelijk niet goed en dat heeft met evenwicht en slimmigheid te maken. Verder vind ik hem niet exceptioneel snel en (basis) technisch. Tactisch zie ik er weinig van terug. Eigenlijk noem jij precies die punten op die ik bedoelde met de trainbare punten.

28 oktober 2016 om 20:59

Ken genoeg amateurvoetballers die ook een prima schot hebben. Met jouw (imo trainbare) punten daarbij zou dat dus Ajax materiaal zijn? Probeer er heel kritisch naar te kijken, haha. Maar misschien is dat eens nodig.

28 oktober 2016 om 21:25

Ik denk dat het op die punten allemaal wel goed zit. Hij is een talent en zal zich inderdaad nog verder moeten ontwikkelen maar hij heeft ons vorig seizoen laten zien het niveau echt wel aan te kunnen. Hij zal nu moeten laten zien dat hij het elke wedstrijd kan. Ik denk dat er vooral mentaal veel winst te behalen valt. Ach ja, over 5 jaar zullen we het weten.

28 oktober 2016 om 20:54

Als je dan ziet hoeveel van dit soort spelers er rondlopen is er nog zoveel te verbeteren zonder gigantische bedragen als in Engeland. Zo weinig spelers die daadwerkelijk doorbreken, dan moeten 8 van de 10 wel over dat 'pure' talent beschikken, toch? En niet eens in de 10 jaar één of twee.. Het is waarschijnlijk erg moeilijk allemaal, maar er is imo nog genoeg ruimte voor eigen verbetering zonder dat daar honderden miljoenen voor nodig zijn. Er loopt genoeg rond. Sorry voor de meerdere reacties.

28 oktober 2016 om 20:57

Dus als het getrainde kwaliteiten zijn, dan hoor je dus niet bij een profclub?

28 oktober 2016 om 21:08

Jawel hoor. Het ligt niet aan hem. Ik denk alleen dat er veel talentvollere jongens rondlopen in Nederland, op alle niveaus. Op puur talent gekeken, hè

28 oktober 2016 om 21:09

Clubs moeten kritischer zijn op haar scouting, scouts moeten kundiger zijn. Dat is mijn conclusie al tijden. Bij sommigen kan ik gewoon niet begrijpen dat ze profvoetballer zijn geworden uit al die duizenden afvallers.

Deze jongen is een typisch geval van "net niet" Talent heeft die wel maar doorbreken wilt niet lukken, kansen heeft die genoeg gehad, maar hij kan het niet echt waarmaken, tijd voor verandering.

Deze gast moet je gewoon het volste vertrouwen geven. Je ziet dat hij onzeker is, durft geen acties meer te maken. Alles wat hij doet lijkt momenteel te mislukken. Als Ajax zou ik er alles aan doen om te voorkomen dat deze potentiele topper via de achterdeur vertrekt. Weet zeker dat je dan nog veel geld aan hem kunt verdienen. Zelfde geldt voor Tete, geen idee wat er rondom hem speelt.. Als ik Bosz was zou ik hem nu een reeks van 5-10 wedstrijden minimaal 30 minuten gaan geven. Zeker tegen de mindere teams zodat hij aan zijn vertrouwen kan werken.

28 oktober 2016 om 23:08

El ghazi begon dit seizoen als basisspeler en heeft een stuk of vijf wedstrijden de kans gehad. Hier liet hij helemaal niets zien, kwam geen een keer zijn man voorbij. Tweede helft vorig seizoen speelde hij ook waardeloos. Ik begrijp Bosz wel. Traore's rendement kan hoger maar hij is wel veel dreigender.

28 oktober 2016 om 23:12

Maarvtete zakt niet zo ver door het ijs als el Ghazi. Deze woensdag de wedstrijd gezien. Het viel inderdaad op dat el Ghazi erg onzeker is en dus weinig diepgang had. Met Jong Ajax in de Jupiler League komt hij niet meer aan speeltijd toe. Af en toe invallen geeft geen wedstrijdritme. Daarom pleit ik er ook voor om hem een paar weken bij Jong Ajax te stallen.
Hij was wel degene die het meest tegenviel. Bazoer begon matig, maar ging geleidelijkaan beter spelen. Tete speelde zoals we hem kennen, Riedewald ook.

In de winter lekker de overstap maken naar PSV (die kunnen nog wel een aanvallende impuls gebruiken) en je daar revancheren. Idioot dat deze jongen zo makkelijk wordt afgeschreven. Alle talenten krijgen wel eens een dipje en heeft in de periode na zijn debuut toch laten zien dat hij voldoende talent heeft.

28 oktober 2016 om 21:14

Eerlijk gezegd, vind ik dat geen slecht idee. Zou een goed koppel kunnen vormen met de Jong.

Jammer dat hij niet elke week kan spelen. Maar goed, dat kan bij Ajax gebeuren. Als die jongen slim is vraagt hij om eventueel verhuurd te kunnen worden aan een ander Eredivisie team. Op die leeftijd hoort hij gewoon lekker elke week te spelen. Niet bij Ajax, dan maar ergens anders. Ik vind het altijd wel mooi om hem te zien voetballen. Dip of geen dip. Bij een Utrecht/heerenveen/az kan hij meer dan prima mee draaien (even afgezien van de bezette plekken bij die ploegen). Vast wel een Eredivisie team die hem wilt huren na de winterstop.

Bosz slachtoffert een talent erg jammer! Geen enkele aanleiding dat hij niet speelt, ja Ajacieden zeggen hij speelt slecht en dit en dat maar daar ben ik het totaal niet mee eens. Anwar moet wennen aan de speelstijl van Bosz zoals ongeveer elke Ajax speler heeft gedaan en dat is geen proces van 1 wedstrijd daarvoor heb je echt wel 5 wedstrijden voor nodig in de basis. Anwar durft zijn acties te maken en kan zeer dreigend zijn dat zagen we ook toen Frank trainer was.

28 oktober 2016 om 21:17

Idd de potentie heeft ie. Ontzettend jammer dit voorval !

28 oktober 2016 om 22:17

@Topvoetbal ik snap werkelijk niet waar jij het over hebt. Answar heeft echt niets maar dan ook niets laten zien na zijn 1e 10 wedstrijden vorig seizoen. Heeft kansen zat gehad en moet zich gewoon weer bewijzen. Hoezo moet hij wennen aan het spel van Bosz? Hij is een vleugelspeler dus moet zijn mannetje passeren en de bal op Dolberg leggen. Hij komt zijn eigen schoenen tegenwoordig niet voorbij. Als hij dan ook zich misdraagt op de training en de minste speler is tussen de jochies van Jong Ajax mag hij eens in de spiegel kijken en beseffen dat je er keihard voor moet werken want de rest streeft hem voorbij

29 oktober 2016 om 01:08

Ja lol vorig jaar zag ik het ook al niet maar als je dat dan zegt dan riept iedereen hoe vaak hij heeft gescoord maar maakte op miinweinig indruk

We weten natuurlijk niet wat er is voorgevallen, maar ik kan wel begrijpen dat El Ghazi het niet naar zijn zin heeft bij Ajax. Hij komt dit jaar amper in actie. En wordt nu wel heel makkelijk weggeschreven. Hij is een buitenspeler met scorend vermogen. Dat kan ik van Traore niet zeggen. Daarnaast ben je nu eigen kapitaal weg aan het gooien.

Jammer dit voorval. El Ghazi is een begenadigd talent, die nu niet de vorm en het vertrouwen heeft. Heeft aangetoond zowel een actie als scorend vermogen te hebben. Dit is het eerste talent, die nu op het 2e plan staat, die door de druk bezwijkt. Hopelijk bewaren Bazoer, Tete en Riedewald wel de rust....

El ghazi is een goede speler. Ik ben geen ajacied zoals je aan mn naam kunt zien, maar die trainert van jullie gaat ajax kapot maken zoals die t bij feyenoord heeft gedaan. Wat een pannenkoek.

28 oktober 2016 om 21:32

Als hij zo doorgaat heb je zeker gelijk, spelers hun waarde is al gedaald en dan zie je hem spelers als Schone, Viergever etc gebruiken... Schone is een goede speler maar het is wel Ajax we kunnen niet functioneren zonder onze jeugdspelers.

29 oktober 2016 om 01:10

Het probleem bij ajax is juist de hoeveelheid jeugdspelers. Er is geen enkele.senioriteit

29 oktober 2016 om 14:18

Dan moet je ze niet allemaal laten debuteren en jaren als basisspeler te laten spelen dan moet je daarop voorbereiden, anders moet je ze gaan verhuren voor een jaar.

28 oktober 2016 om 21:33

Kuch, Bosz heeft hem verteld dat hij om sportieve redenen niet bij de selectie zit en terecht hij speelt niets klaar momenteel. El Ghazi vond het daarop gepast om tijdens de training zich te misdragen.

28 oktober 2016 om 21:35

Je mag dan geen Ajacied zijn maar gezien je naam ben je ook niet bepaald objectief als het over Bosz gaat...

El Ghazi vind ik persoonlijk maar een matige speler, hij heeft Een goed schot, maar is voor een flankspeler veels te voorspelbaar, mede door zijn postuur zou hij een geschiktere spits zijn

Zonde. Ergens lijkt Ajax het nogal lastig te hebben om hun talenten écht door te laten breken. Het verhaal met El Ghazi is bekend, maar een beetje trainer kan met zo'n speler wel overweg om te zorgen dat hij functioneert. Dat is een taak van de trainer. Het is jammer, want Anwar zou een prima aanvulling voor de selectie kunnen zijn. Eventueel een dragende speler. Hij draait al weer even mee. Niets ten nadele van Bosz, want ik ben niet bekend met de situatie. Maar iets in mij zegt dat een trainer als een Jans, Verbeek of Koeman er wel mee overweg zou kunnen.

28 oktober 2016 om 23:39

Mwa. Die spelers krijgen vorstelijk betaald. Daar mogen ze ook wel eens naar gaan handelen. Lekker makkelijk om Ajax de schuld te geven. Die spelers zijn gewoon lui en niet gewend om met tegenslagen om te gaan.

Er zit tenminsten een drive op traore bij el ghazi gaat alles in een tempo.

Telegraaf meldt in een update dat Bosz El Ghazi om sportieve beweegredenen buiten de selectie liet maar dat El Ghazi opende training zich misdroeg en daar een woordenwisseling met Bosz over kreeg

El Ghazi denkt dat alles vanzelf gaat. Echter in Ajax 1 komen is makkelijker dan in Ajax 1 blijven...

28 oktober 2016 om 22:34

Goede reactie. Sterker nog, al onder de Boer zagen we dat El Ghazi gewoon steeds minder ging spelen. Wanneer Dolberg nu goed speelt en Traore ook op de flank kan spelen moet El Ghazi gewoon geduld hebben. De Chelsea huurling krijgt nu de voorrang omdat deze jongen qua potentie meer in huis heeft dan de weggestuurde speler. Er is geen reden om El Ghazi meer minuten te geven want het spel is beter dan een aantal weken geleden en de resultaten vallen niet zo tegen. Ja, dan moet je geduld hebben en misschien had El Ghazi dat nu niet meer.

El Ghazi is toch vaak belangrijk voor Ajax geweest. Vind dat hij onder Bosz te weinig kansen heeft gekregen. Werd meteen op de bank gezet toen Traore kwam. Tegenvallende prestaties van Troare werden negeerd. Zou het geen gekke optie voor psv vinden. Buitenspelers van psv zijn alles behalve goed, totaal geen rendement.

28 oktober 2016 om 22:30

Traore werd eerst als spits gehaald. Toen de doelpunten niet kwamen ging de Chelsea huurling naar de rechterkant. Dolberg doet het al een aantal weken erg goed en de club begonnen te winnen. Ja, dan kan een speler een tijdje niet spelen. Helaas is dat precies wat El Ghazi overkomt.

Is ook frustrerende situatie voor hem en concurrentie is moordend. Mentaal wel een zwakke broeder hoor. Jammer dat hij zo ver teruggevallen is. Niet gedacht

Dit heb ik niet verwacht van anwar. Een jongen met een goede mentaliteit. El ghazi heeft nu een dip en wordt op de bank gezet, maar traore doet het echt nie beter. Maar ik hoop dat dit verhaal niet klopt en el ghazi zn vorm herpakt van zijn 1ste seizoen. Het is jammer als zo eem jongen niks meer gaat bereiken.

Zal wel einde oefening zijn voor El Ghazi bij Ajax. Jammer, maar alle Italiaanse clubs zullen wel weer in de rij staan voor een potentieel koopje (lees: handelswaar).

Edit: Ik geloof nooit dat Anwar een stapje terug overweegt mocht het bij Ajax niet lukken.

29 oktober 2016 om 01:13

Gast je kan ook overdrijven. Er is een onenigheid geweest dat gebeurd in elk elftal ook het 6e elftal van bal.op het dak

Dit zat eraan te komen, maar toen ik hier een tijdje geleden liet vallen dat hij in privekringen al had laten weten bij Ajax weg te willen omdat hij te goed was voor Ajax werd ik als leugenaar en fantast bestempeld. Up yours ! Hij heeft Ronaldo eens de hand geschud en nu denkt hij dat hij zijn opvolger wordt. Ajax moet de paarden van de Toekomst verwijderen want ze blijven de jeugdspelers eroverheen tillen.

Niemand weet waarom El Ghazi is weggestuurd en iedereen heeft z'n mening al klaar. Wat wel belangrijk te melden is dat het voetbal en vooral resultaten beter zijn. In een team met veel jong talent kan dit vaker gebeuren. De buitenspeler was vorig seizoen al met z'n spel aan het stagneren en dat is de laatste maanden niet beter geworden. Met alle respect speelde hij afgelopen wedstrijd in de beker als een natte krant. Juist tegen Kozakken Boys had hij echt alles moeten geven, maar ik heb veel te weinig van Anwar gezien. Zou best kunnen dat er in de pauze iets is gebeurt wat Bosz erg boos heeft gemaakt. De Ajax trein zal gewoon moeten doorrijden met of zonder Anwar.

Talenten bij Ajax die op jonge leeftijd belangrijk werden gemaakt, en de laatste jaren zijn afgedankt: Van de Wiel, Van Rhijn, Denswil, Boilesen, Fischer, Kishna, Andersen, en nu El Ghazi, Bazoer, Riedewald en Tete. Het zullen er vast nog wel meer zijn. Voor het grootste deel onder de verantwoordeljkheid van De Boer. Wat mij betreft pakt Bosz het nu goed aan door talenten rustig te brengen. Behalve Dolberg, maar daar kan je niet om heen.

28 oktober 2016 om 22:42

Ik denk dat El Ghazi, Bazoer, Tete en Riedewald zeker nog kansen gaan krijgen mits ze geduld hebben. Deze jongens hadden vorig jaar best hele goede wedstrijden, maar aan het einde van het seizoen gingen ze in Eindhoven met de schaal er vandoor. Eigenlijk was dat niet eens onterecht omdat qua voetbal Ajax voor het debacle in Doetinchem al weken slecht speelde. In mijn mening gaat het nu niet slecht met Ajax, maar vallen deze jongen even buiten de boot. Soms terecht, soms niet. Helaas zullen ze nu ook wel beseffen dat het niet altijd rozengeur en maneschijn bij het topvoetbal is. Ik denk dat ze juist goed zullen doen om via Ajax hier uit te komen. In het buitenland zullen ze nog minder krediet krijgen. Dit soort incidentjes zijn niet leuk, maar wie weet misschien heeft El Ghazi dit even nodig.

28 oktober 2016 om 23:35

Uiteindelijk hebben die gasten het voornamelijk aan zichzelf te danken. Niet presteren over een lange periode is gepasseerd worden. Dan heb je twee mogelijkheden: 1, je gaat er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je weer de voorkeur krijgt of 2, je gaat klagen en ongemotiveerd rondlopen en zeuren hoe onterecht het allemaal is dat je de kans niet krijgt. Vele van de spelers die je opnoemt hebben voor optie 2 gekozen. Geen topsportmentaliteit. Geen winnaarsmentaliteit. Te makkelijk uitgevallen. Ajax onwaardig.

El Ghazi moet zijn voeten eens laten spreken in plaats van woorden.
Al tijden niet goed genoeg, dus terecht buiten het eerste elftal.
Geldt ook voor andere reservisten: geen woorden maar daden!
Dan kom je vanzelf weer in beeld voor de eerste elf.....

Wat is het toch met die verwende jonge ventjes. Die gasten hebben amper baardgroei en een hand vol goede wedstrijden gespeeld en doen meteen alsof de wereld om hun draait. Lijkt wel een trend en was hier bij El Ghazi ook al bang voor. Totaal wereldvreemd. Zelfde geldt in mindere mate voor Tete, Bazoer en Riedewald. Een echte topsporter (en toptalent) zal zijn baas laten zien waarom hij de voorkeur moet krijgen. Niet weggedoken in je jas janken over dat je geen kans krijgt. En wanneer je op het veld staat, de kans krijgt zoals afgelopen woensdag, verschrikkelijk ongemotiveerd spelen. Kansen moet je creã«ren. Voor niets gaat de zon op. En daarbij, de lichting van Ajax die er nu aankomt is zo ontzettend goed dat ze echt moeten opschieten met het veranderen van die mentaliteit anders is het dadelijk wegkwijnen bij Osasuna, Fiorentina of Hamburg. Voor El Ghazi 10 anderen.

Denk dat El Ghazi een sfeergevoelige jongen is die veel vertrouwen nodig heeft. En in de top is dat moeilijk. Vaak al een teken dat ie daarom tekort komt. Laat m lekker voetballen bij een Groningen Utrecht Den Haag, kan hij weer ritme en plezier opbouwen. Verhuren en dan verkopen. Is voor alle partijen het beste.

Ik heb sterk de indruk dat Bosz de boel goed onder controle heeft. Onlangs complimenteerde Bosz El Ghazi voor een sterk optreden. Waarmee Bosz aanheeft dat hij het ziet zitten in El Ghazi. Vervolgens speelt El Ghazi als relatief ervaren kracht en is de absolute dissonant op het veld. Zijn lichaamstaal alleen al sprak boekdelen. Het is jammer dat Anwar het ineens zo laat afweten want hij was op de goede weg.

Mensen die El Ghazi beledigen zijn opportunisten, vorig jaar vooral eerste helft van het seizoen was hij een van de beste, Bosz maakt Ajax kapot, El ghazi, bazoer, tete en riedewald die plaats moeten maken voor schone, Veltman, viergever en traore belachelijk. Op het moment interseert het niemand omdat het "goed" gaat maar we zullen volgend jaar wel zien hoe dit zal aflopen

Gedoe in een club levert altijd extra spanning op. Goed voor de prestaties, houdt spelers scherp!

El Ghazi staat er volkomen terecht naast op dit moment gezien zijn prestaties.Ieder zijn smaak maar ik vind hem zeer beperkt.Heb ook nooit begrepen waarom hij zo word opgehemeld.Hij heeft geen passeeractie een matige voorzet een slechte eerste bal aanname matige techniek en niet de juiste mentaliteit.

29 oktober 2016 om 22:56

Goede voorzet juist en doelgericht kan koppen niet zomaar afschrijven hij is lang rustig geweest moet nu bewijzen in team dat anders speelt en dan is hé begrijpelijk dat je frustratie laat zien als je zo uit vorm bent

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren