Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Alderweireld doorstaat keuring en tekent bij Tottenham’

Laatste update:

De financiële afdeling van Ajax maakt zich dankzij Toby Alderweireld op voor een mooie meevaller. Alderweireld, die vorig seizoen indruk maakte als huurling van Southampton, staat op het punt om voor vijftien miljoen euro van Atlético Madrid naar Tottenham Hotspur te verhuizen. Dat levert Ajax mogelijk een miljoenenbedrag op, becijfert Ajax Showtime.

/

Ajax heeft volgens het medium recht op een zogeheten solidariteitsbijdrage, in het geval van de Amsterdammers 3,92 procent van de transfersom. In het geval van een transfersom van vijftien miljoen euro komt dat neer op 588.000 euro.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars liet zich vorig seizoen ontvallen te hopen op een transfer van Alderweireld, omdat Ajax bij Atlético Madrid een doorverkooppercentage had bedongen. Naar verluidt gaat dat om tien procent van de transferprijs. Dat komt neer op anderhalf miljoen euro. Samen met de solidariteitsbijdrage kan Ajax dus mogelijk rekenen op meer dan twee miljoen euro.

Update 7 juli 19.50 uur – ‘Alderweireld doorstaat keuring en tekent bij Tottenham’
Toby Alderweireld lijkt te worden herenigd met Jan Vertonghen en Christian Eriksen. Tottenham Hotspur heeft volgens The Guardian met zowel de verdediger als met Atlético Madrid een akkoord bereikt over een transfer en de Belg zou zelfs al medisch zijn gekeurd. Als Alderweireld op White Hart Lane tekent, stapt Southampton waarschijnlijk naar de rechter. The Saints claimen namelijk het recht te hebben om Alderweireld door een optie voor 9,4 miljoen over te nemen van Atlético.


Toby Alderweireld is een uitstekende speler voor Tottenham Hotspur

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus 2mil + 3mil siggy

Is een 'gratis' 5 mil voor een spits plus beetje spaarpot maakt 8mil. Maar het zal waarschijnlijk toch niet

6 juli 2015 om 18:23

Nope, eerst Boilesen verkopen.. En als die verkocht is, moet misschien eerst Schone verkocht worden..

6 juli 2015 om 18:29

Hoezo schone verkocht worden. Die heeft net zijn contract verlengd en kan echt nog wel van waarde zijn met zijn traptechniek

6 juli 2015 om 18:29

Schone verkopen? Haha?

6 juli 2015 om 18:37

Zolang hij maar niet meer als spits en liefst ook niet als rechtsbuiten word opgesteld is schøne een prima voetballer. Hij moet t in mijn ogen met Andersen, Sinkgraven, Klaassen en Serero uitvechten voor de plek vaanvallende middenvelder.

6 juli 2015 om 18:45

Mensen... hij doelt op de excuusjes die we steeds krijgen, eerst moest Sigi verkocht worden voordat er een nieuwe spits zou komen, nu Boilesen...

6 juli 2015 om 19:24

Je vergeet nog iemand...... Vd Hoorn, ooit te veel voor betaald maar nu kun je er nog wel een meloentje (of anderhalf) voor krijgen

6 juli 2015 om 21:42

Van Rhijn ook maar doen?
Dan kunnen we pas kopen... of wacht nee eerst Kishna ook nog verkopen dan pas kopen...aldus de persoon die over deze zaken gaat.

7 juli 2015 om 07:51

Dat is denk ik wat overdreven. Een meloentje of anderhalf ben ik eerder waard. Van der Hoorn zal wel wat meer waard zijn.

7 juli 2015 om 20:11

Schone is veel te oud.

6 juli 2015 om 19:00

Veel mensen lijken het niet helemaal te snappen. Het gaat er niet om dat Ajax het geld niet zou hebben voor een nieuwe speler, het gaat erom dat Ajax een bepaald salarishuis heeft, ze kunnen het zich niet permitteren om contractspeler nummer xx te binden voordat er 1 of 2 spelers van af gaan. Daarom moet Ajax eerst verkopen, niet omdat ze de contanten niet zouden hebben maar omdat ze qua spelersbudget blijkbaar aan hun limiet zitten en daar niet zomaar weer een grootverdiener bij kan/mag komen.

6 juli 2015 om 19:36

Veel mensen begrijpen sarcasme niet. Wat hij bedoelt te zeggen is dat er nu genoeg verkocht is om eindelijk eens ervaring te kopen. Dus niet eerst nog die en die verkopen. Hoop zelf op Cardoza!!!!!

7 juli 2015 om 08:52

Ja, zal allemaal wel. Ik vind het ontzettende onzin! Je laat je seizoen toch niet verpesten door zo'n futiliteit?! Ajax weet 100% zeker dat er een nieuwe spits moet komen en de voorbereiding is ontzettend belangrijk; zowel voor de eerste helft van de competitie als voor Champions League kwalificatie. Dan haal je die spits toch gewoon binnen joh. Misschien is het salarishuis dan even iets hoger, so be it. Je weet ook vrij zeker dat Boilesen voor het eind van de transferperiode wel weg is. Niet handig van Ajax!

7 juli 2015 om 21:08

Ze hebben een salaris plafond maar ze kunnen best een ervaren grote naam aantrekken met een mooi tekengeld bedrag.

6 juli 2015 om 19:45

Az krijgt van die 3 miljoen van Siggy de solidariteitsbijdrage.

6 juli 2015 om 20:47

Voor dat ene jaartje? Dan krijgt Ajax zelfs nog meer.

AZ zou recht hebben op 0,5% van 3 miljoen, oftwel het hele bedrag van 15,000 euro.

6 juli 2015 om 23:11

Sigthorsson speelde een jaar of 4 in de jeugd bij AZ.... Veelal geblesseerd wel, maar stond er wel onder contract

7 juli 2015 om 10:00

Check, helemaal vergeten. 3 jaar in de jeugd van 2007 tot 2010. Dan zou AZ 4x 0,5% = 2% krijgen. 60.000 euro.

6 juli 2015 om 20:29

Eerst moeten Boilessen en Duarte nog de deur uit. Van der Hart moet volgens mij ook nog verhuurd worden. Dan is er ruimte voor een spits. De kern van de selectie ligt langdurig vast en er moet ruimte blijven voor doorstroming. Daarom kan Viergever ook nog wel eens vertrekken; die is voorbij gestreefd door Riedewald.

Eigen Vermogen is na Sinkgraven en Gudelj weer onder de €100 miljoen gezakt hoewel het boekjaar dankzij de winst op Blind, Vermeer en De Jong van €28 miljoen, nog altijd zeer positief is. Het waarschijnlijke gemis van de CL zal zich ook laten voelen.

Het vertrek van een groot deel van de Nordics (moisander, Zimling, Sigi en eerder al Sana) zal zeker een andere wind door de selectie doen waaien. Trustfull en Heitinga moeten hier ook voor zorgen.

Een echt goede spits erbij (mogelijk gemaakt door Sigi en Alderwereld) en dan denk ik dat De Boer Ajax volgend jaar weer aan de praat krijgt.

6 juli 2015 om 21:45

Je mist nog wat, het eigen vermogen zal gewoon nog boven de 100 miljoen uit komen.
Het eigen vermogen zal in de winter wel rond de 110 miljoen uitkomen.
Je neemt nu deze uitgave er bij, maar er komen ook nog inkomsten bij omdat die bij de vorige (half?)jaarcijfers ook nog niet meegenomen waren.

Leuk, het Ajax duo achterin herenigt bij de spurs met ook nog eriksen erbij. Plus 2 miljoen voor Ajax, prima transfer

6 juli 2015 om 18:23

Idd en nog wat oud-Eredivisie spelers (Vorm)/Belgen: Dembele en Chadli.

Kan mooi opzij gezet worden voor de aanschaf van een nieuwe spits.

6 juli 2015 om 18:24

Zal wel een puike spits worden dan, want Ajax is al jaren geld opzij aan het zetten....

6 juli 2015 om 18:31

Mochten de presidentsverkiezingen tegenvallen voor Messi in Barcalona heeft Ajax in ieder geval genoeg geld om Messi te kopen

6 juli 2015 om 18:42

Volg je Ajax niet of ben je gewoon niet zo slim? Of vind je het leuk om je eigen club af te zeiken. Ajax geeft niet meer veel uit aan spelers. Bevalt het je niet, word je lekker voor iemand anders.
Jij bent zeker ook een van de eerste die gaat fluiten in het stadion. Ow wacht daar kom je vast nooit....

6 juli 2015 om 19:03

Word jij er dan niet moedeloos als ze met een spits a la Havenaar aan komen zetten?

6 juli 2015 om 19:36

Ajax haalt geen nieuwe soort Havenaar binnen. Maar de spits moet wel heel goed zijn wil hij een beetje renderen in het Ajax systeem.

6 juli 2015 om 20:22

@vak403

Het valt me op dat je volledig de plank misslaat. Het feit dat ik Messi noem als mogelijke aankoop moet er al op duiden dat de reactie niet serieus is. Als je vervolgens even nadenkt over het feit dat Ajax veel meer geld opspaart dan dat het uitgeeft snap je waarom ik Messi noem.

Daarnaast ben ik voor AZ en heb er verder geen probleem mee al zou ik jou club afzeiken. Echter ben ik niet zo en vind ik Ajax een mooie club die ook respect verdient voor hun staat van diensten en beleid.

Om even on topic te blijven zeg ik er wel bij dat Ajax nog gewoon een goede spits nodig heeft en dat ze genoeg geld hebben om dat te bewerkstelen. Nu is alleen de vraag waarom ze nog geen goede spits hebben gehaald. Misschien kan jij als allesweter daar ons een antwoord opgeven?

6 juli 2015 om 21:39

@alamdaoui. Ik reageerde ook niet op jou

7 juli 2015 om 22:44

Ajax haalt veel liever middenvelders. Spitsen mislukken alleen maar. Middenvelders kun je overal neerzetten; in de spits, opde bank of als rechtsbuiten.
Ene Pogba kan nog een mooie transfer maken. Wel eerst een jaartje bij Jong Ajax 'het systeem' onder de knie krijgen..

8 juli 2015 om 03:08

kan je liever een speler als el hadadi lenen

6 juli 2015 om 18:36

Die nieuwe spits moet er dan wel zijn! Iedereen loopt maar te schreeuwen dat er een nieuwe spits moet komen. Met de kwaliteiten van Marco van Basten gecombineerd met die van Patrick Kluivert het liefst. "een echte Ajax spits". Maar als die spits er simpel niet rondloopt word het moeilijk om hem aan te trekken.
Ik zie niets liever dan een topper in de punt als vanouds, en als het nodig is en hij heeft de kwaliteiten mag hij gerust van buitenaf komen.
Maar dat moeten ze wel zeker van zijn dat hij van de buitencategorie is. In de jeugd loopt er momenteel maar één echte potentiële topspits rond die dat niveau kan bereiken. Dat is Donyell Malen. Een groei briljant in je eigen keuken, waarvoor je geen 8 miljoen hoef uit te geven.

6 juli 2015 om 18:52

Helaas is Donyell Malen wel een klant van Raiola, dus geen spits die je lang in de punt van de aanval van Ajax gaat zien. Arsenal heeft al aan hem zitten trekken, ik betwijfel eigenlijk of hij het eerste wel gaat halen.

Mooi meegenomen. Hoop dat dit waar is. 102.000.000 op de bank dan.

mooi,kunne nu wel een goede spits halen,mark

Kan Marc weer divident uitkeren (Y)

6 juli 2015 om 21:49

Ajax mag dan wel beursgenoteerd zijn, het keert geen dividend uit.
Ajax kan dat wel doen, maar is het dus niet verplicht.
Dat betekend dus dat Ajax nooit dividend zal uitkeren want je zou gek zijn als je gratis je geld weg geeft.

Die solidariteitsvergoeding staat beter bekend als de opleidingsvergoeding.

6 juli 2015 om 18:39

Het zijn toch echt 2 verschillende vergoedingen. Zo wordt een opleidingsvergoeding alleen uitgekeeerd bij spelers jonger dan 23 jaar. Aangezien Alderweireld al 26 jaar is gaat het in dit geval alleen om een solidariteitsvergoeding.

6 juli 2015 om 18:48

Nee hoor. Ook bij spelers ouder dan 23 wordt er een opleidingsvergoeding betaald. De 5% opleidingsvergoeding wordt verdeeld over de clubs waar een speler tussen zijn 13e en 23e gespeeld heeft.

6 juli 2015 om 19:12

In dat geval heet het dus een solidariteitsvergoeding en geen opleidingsvergoeding meer.

6 juli 2015 om 20:19

Welkom bij azijnzijken, uw docent is helmond187. Zo word het door iedereen genoemd, er is geen kip die het over een solidariteitsvergoeding heeft.

6 juli 2015 om 21:22

@straven
Je hebt gelijk, er is geen kip die het zo noemt.. Ow wacht behalve dit artikel dan, ow ja en de Fifa en de Knvb in hun regelgeving. Dat de verschillen niet zo heel groot zijn maakt ze niet hetzelfde!

Mooie kop weer. Je denkt hoopvol 4, 5, 10 of nee 15 miljoenen!! Net aan 2..

Iets met een dode mus. 2e keer al na het vermeende wondermiddel van Ronaldo.

6 juli 2015 om 18:39

Denk dat hij doelt op de titel.. miljoenenmeevaller.. 2 ton minder en het al niet geklopt dus laat de titel het (as always) groter lijken dan het is en dus weinig

6 juli 2015 om 19:08

Hoezo, 2 miljoen zijn gewoon miljoenen hoor. Wat kan er hier gezeikt worden om niets zeg. Dit is een lekkere meevaller voor een prima verdediger die er volgens velen niets van zou bakken in Europa. Ajax heeft het financieel prima voor elkaar en een paar mooie lichtingen die ons staan te wachten.

6 juli 2015 om 18:41

De meesten onder ons zal na het lezen van de titel wel meteen aan een doorverkoop clausule gedacht hebben. Dat jij meteen denkt aan 4, 5, 10 of 15 miljoen euro zegt wellicht meer iets over jouw. Dus er is niets mis met de titel.

7 juli 2015 om 08:55

Dat je dat soort bedragen verwacht geeft aan hoe weinig je weet van voetbal. 2 miljoen is heel veel voor dit soort clausules! Meestal gaat het om een paar ton.

Dat is een lekkere meevaller voor Ajax. Hij deed het inderdaad erg sterk onder Koeman bij Southampton.

Wow. .. Misschien kan er nu alsnog een spitsje gehaald worden. .. pfff

Wat boeit mij die miljoenen nou. Geef eens transfer nieuws. Met deze waardeloze selectie kom je nog nergens. Er moeten nog minimaal 3 nieuwe spelers bij. Leuk voor de kas. Niet goed voor mijn humeur want met dit grut kom je nog nergens. En kom alsjeblieft niet aankakken met een spits van het niveau Milik want dan schiet je er nog niks mee op. Haal eens een spits van 30 miljoen. We hebben geld zat! Schijtziek wordt ik hiervan!!

6 juli 2015 om 18:51

Welke spits van 30 mil zou je bij ajax willen zien ?

6 juli 2015 om 18:57

Een terechte reactie, zienderdal.
Somtijds krijg ik de indruk dat de Ajax fans allemaal blind zijn.
Elk nieuw seizoen wordt hen een rad voor de ogen gedraaid met heuse uitspraken van : Wij gaan Europa in en gaan zeker overwinteren,niks van,nul,zero.
Ik zou zeggen : komop Ajax fans lever je abbo in en ga vissen.
De C L winnen.......niet voor het jaar......2200.

6 juli 2015 om 19:15

@zapperboy

We zijn toch redelijk vaak dichtbij geweest en het is altijd gewoon onze ambitie om te overwinteren in Europa. We zijn 5 keer op rij derde geworden in poule en vaak scheelde het erg weinig met de nummer 2 dus die lat lijkt me niet erg hoog toch? Ik heb hier nog nooit trouwens een supporter met verstand van mijn club zien zeggen dat we de CL gaan winnen hoor, dat maakt jou misgunnende brein ervan.

En alhoewel en hengeltje uitwerpen heel erg relaxt is, wissel je natuurlijk niet zo snel je seizoenskaart er voor in. Dat zegt denk ik wel genoeg over jou.

6 juli 2015 om 19:11

Jou humeur is nooit goed, je zit Ajax altijd alleen maar af te kraken man!

Welke spits die 30 miljoen waard is wil nou naar de Nederlandse competitie dan? Dan moeten we hem er zeker ook nog 5 miljoen salaris bijgeven? Mooi beleid heb jij zeg. Ajax is gewoon geen grote jongen meer op de wereldmarkt accepteer dat nou maar is. Ik heb je zelfs een keer zien zeggen dat Ajax De Bruyne moest proberen te halen! Verre van realistisch allemaal. Wij moeten ons richten op jonge talenten met een mix van ervaren spelers.

Heb er vertrouwen in en bekijk het glas is halfvol, wordt je een stuk leuker van!

Hoewel ze een aankoopoptie hadden afgedwongen, kon Atlético Madrid een definitieve overgang tegenhouden door 2 miljoen euro te betalen aan Southampton.
Deze betaling is ondertussen geschied,dus Toby blijft in Southampton.

Deze gegevens komen van de altijd goed geinformeerde H.l.n.

6 juli 2015 om 20:03

Dan blijft hij dus niet in southampton als atletico de 2 miljoen betaald heeft

Ik vraag me af hoe ze aan 3,92 komen. Waarom niet afronden of 3,67. Weet iemand hoe deze is opgebouwd?

6 juli 2015 om 20:52

Het komt erop neer dat bij iedere transfer waar een transfersom wordt betaald, 5% van die transfersom wordt ingehouden door de nieuwe club van de speler en wordt verdeeld over de clubs waar die speler van zijn 12e tot en met zijn 22e (nationaal) / 23e (internationaal) geregistreerd heeft gestaan. De verdeling gebeurt volgens een in de reglementen van de Fifa en Knvb vastgesteld schema.

In tegenstelling tot bij de opleidingsvergoeding gaat het hier dus niet om vaste bedragen maar is het te betalen bedrag afhankelijk van de hoogte van de transfersom.

6 juli 2015 om 21:37

Bedankt voor je uitleg Hootch. Oftewel, naar gelang een speler langer of korter bij Ajax had gespeeld had het percentage dus hoger of lager uit kunnen vallen i.c.m. de hoogte van de transfersom.

Je zegt dat het een Fifa regelement is, dus wereldwijd. Of alleen Europa (uefa)?

heb je dit van de Fifasite?

Nu nog Cillessen verkopen voor een groot bedrag, dan zijn we bij NEC ook weer blij!

Nu nog Boilesen voor 3 miljoen verkopen, heb je in totaal 8 miljoen aan Boilesen, Sigthorsson en aan de transfer van Alderweireld verdiend en dan kun je Sisto verantwoord voor 6 miljoen kopen. Hou je eventueel nog geld over om een reserve spits te huren voor een jaartje, dan volgend jaar weer afscheid van die spits nemen en verder gaan met Zivkovic. Heitinga eerst maar de kans geven of hij basisplek waardig is. Zo niet dan snel Riedewald of Viergever op zijn positie neerzetten.

--------------Cilessen
Tete Veltman Heitinga Dijks
Gudelj Bazoer Klaassen
Sisto El Ghazi Fischer

Reserves:
Boer, Onana
Van Rhijn, vd. Hoorn, Riedewald, Viergever, Savastano
Vd. Beek, Serrero, Sinkgraven, Andersen
Schone, Cerny, Milik, Gehuurde spits, Menig, Muric

6 juli 2015 om 20:56

Bij de halfjaar cijfers in februari stond Ajax bovendien al €28 miljoen winst dankzij Blind, Vermeer en De Jong. EV is na Gudelj, Sinkgraven teruggelopen naar €100. Beide cijfers zijn dankzij Sightorsson en Alderwereld nog verbetert. Eigen Vermogen en omzet zal na/over seizoen 2014/2015 weer boven de €100 miljoen liggen.

Ik vind het in ieder geval wel een goed plan om een 'dure' spits te huren en een talentvolle buitenspeler aantrekken en een linksbacks uit de jeugd. Maar zoals jij het voorspiegelt moeten Boilessen, Kishna, Duarte en Van de Hart ook nog vertrekken want qua salarissen moet Ajax in ieder geval wel "opletten". Bovenal vallen waarschijnlijk de CL inkomsten weg waardoor voorzichtigheid logisch is.

Het vertrek van een groot deel van de Nordics (moisander, Zimling, Sigi en eerder al Sana) zal zeker een andere wind door de selectie doen waaien. Trustfull, Heitinga en ook Gudelj moeten hier voor zorgen.

Een echt goede spits erbij en dan denk ik dat De Boer Ajax volgend jaar weer aan de praat krijgt. Een dure spits huren, na 2 dure reparatie aankopen, zorgt dat het ingezette beleid verantwoordbaar blijft. Bij gebrekkige prestaties kunnen er weleens koppen gaan rollen (geen CL, slechte competitie-start).

Waarom gaat hij niet bij Southampton spelen maar kiest hij nu voor Tottenham? Had Southampton geen interesse om hem over te nemen? Ik zou toch kiezen voor de club waar ik al gespeeld heb als ik de keuze zou hebben, bij Tottenham moet hij z'n plek weer opnieuw zien te veroveren.

6 juli 2015 om 19:15

jawel, maar Tottenham is een iets grotere club met meer financiele middelen. Ze bieden gewoon het dubbele bedrag en hoger salaris.

6 juli 2015 om 19:20

Oke, naja dan zou ik alsnog voor Southampton kiezen, daar weet hij wat hij heeft en dat de kans groot is op veel speelminuten. Nu vertrekt hij voor het derde jaar op rij naar een nieuwe club en moet hij weer z'n plekje zien te veroveren.

En ja, tuurlijk snap ik ook wel dat bij tottenham hij ook weer met Vertonghen een duo kan gaan vormen en hij ook nog Eriksen tegen gaat komen, maar ja, ik heb gewoon het idee dat hij beter voor zeker kan gaan.

Het salaris van Marc en Frank is ook weer binnen. Oja, die spits die niet nodig is, die komt denk ik op het allerlaatste moment. Net als de transfer van Cillessen op de laatste dag van de transfermarkt (jullie snappen 'm).

6 juli 2015 om 19:47

Ja, want met 120 miljoen op de bank is er inderdaad geen geld voor salarissen... Man, man wat een onzin, als je serieus genomen wil worden moet je niet dergelijke onzin uitkramen!

6 juli 2015 om 19:53

Als je sarcasme al niet begrijpt...

6 juli 2015 om 20:48

Sarcasme lees je niet uit een stuk tekst. Daarom heeft men emoticons uitgevonden.

7 juli 2015 om 07:48

Idd voetbal schoen, salaris is een jaarlijks terugkerende kostenpost en hoor je dus te dekken met jaarlijks terugkerende inkomsten, oftewel een sponsor, tv geld of iets in die trend, dat moet je nooit dekken met je eigen vermogen. Net zoals een verstandig man van zijn salaris (maandelijks terugkerende inkomsten) zijn huur/hypotheek betaald en niet van zijn spaargeld..

Die gaat zeker naar Tottenham dat toch net weer iets beter speelt dan Southampton.

Hij gaat niet naar de Spurs maar voor 9,6 miljoen naar Southampton. Southampton heeft een optie tot koop dat voor 1 juli afgekocht had kunnen worden door Athletico voor 2 miljoen. En dat is niet gebeurd dus heeft Southampton de eerste keus.

Ze willen ook break even draaien, minimaal. Geen CL, geen grote uitgaande transfers dus even dimmen. Prima beleid!

inplaats dat die Overmars naar spelers moet gaan zoeken,heeft hij t over mee valler gadverdamme,ajax geld,gierig; ze willen maar geld verdienen en niets uit geven.

Wel veel geld-15 miljoen-voor een Belgische verdediger.

7 juli 2015 om 21:04

Wat heeft de nationaliteit hiermee te maken?

8 juli 2015 om 01:29

Wat wil je daar nu weer mee zeggen? Ik kan alvast geen nederlandse verdediger opnoemen die significant beter is dan Alderweireld.

Welkom Toby, als we maar niet in het afschuwelijke rood gaan spelen met al die Belgen C.o.y.s.

7 juli 2015 om 20:29

Wie stond dit seizoen naast Vertonghen?
Mooi voor Toby!
Zijn ze weer bijelkaar

7 juli 2015 om 21:02

Vlad Chiricheș, Kaboul, Fazio, maar ik denk dat Jan en Toby elkaar aanvoelen en elkaar naar een hoger niveau kunnen tillen. Ze deden het bij Ajax erg goed ook in de internationale wedstrijden.

Wel lachen dat het duo Vertonghen-Alderweireld eigenlijk bij de nationale ploeg nooit op de CV positie speelt, respectievelijk op de LB en de RB.

Ideale bankzitters voor de Spurs.

Grote Belgische enclave bij Spurs!

Hmm zou als ik Toby was lekker bij Southampton blijven Spurs zijn niet veel beter en Southampton speelt leuk voetbal met daarbij koeman als trainer. Alsnog zou het leuk zijn om Toby, Jan en Eriksen samen te zien spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren