Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ADO hoopt op Immers: ‘Hij is natuurlijk een speler die bij ons past’

Laatste update:

Lex Immers en Club Brugge gaan in goed overleg uit elkaar, zo meldt de club via de officiële kanalen. De middenvelder, die nog een contract in België had tot medio 2018, levert zijn contract in en keert terug naar Nederland om ‘familiale redenen’.

Immers kwam afgelopen winter transfervrij over van Cardiff City. Club Brugge had de optie om het contract met Immers met een jaar te verlengen, maar beide partijen zien daar dus van af. De 31-jarige middenvelder speelde zestien wedstrijden in de tweede seizoenshelft waarbij hij een keer tot scoren kwam. De ex-speler van onder meer ADO Den Haag en Feyenoord keert vanwege familieredenen dus terug in Nederland. Immers wil dichter bij huis voetballen, maar heeft nog geen club gevonden.

"Ik heb absoluut geen spijt van mijn avontuur bij Club Brugge", vertelt Immers op de clubsite. "Ik voelde me vanaf moment één thuis in deze warme club. Omwille van familiale redenen kies ik er nu voor om dichter bij huis aan de slag te gaan. De komende weken zal ik mijn opties bekijken en een keuze maken. Ik wil iedereen bij club bedanken voor de voorbije maanden en wens hen alle succes toe voor het komende seizoen."

Update 27 juni 17:25 - ADO hoopt op Immers: 'Hij is natuurlijk een speler die bij ons past'
Dinsdag kwam er een einde aan het huwelijk tussen Club Brugge en Lex Immers. De middenvelder heeft zijn zinnen om 'familiale redenen' gezet op een terugkeer naar Nederland en het Algemeen Dagblad meldt dat ADO Den Haag 'de mogelijkheden onderzoekt' om Immers binnen te hengelen. "Hij is natuurlijk een speler die bij ons past", laat manager voetbalzaken Jeffrey van As desgevraagd weten aan de krant. Immers werd geboren in Den Haag en kwam in het verleden vijf seizoenen uit voor ADO. Om financieel ruimte te creëren voor zijn komst zou ADO wel eerst afscheid moeten nemen van Mike Havenaar, die in de belangstelling staat van het Japanse Vissel Kobe.

Denk jij dat Lex Immers terugkeert naar ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou hopen dat Good old lexxie weer terug keert bij zijn grote liefde ADO DEN HAAG!

Als het nu niet zo'n chaos bij ADO was geweest had hij daar terug kunnen komen...

Waarom perse naar Ado?
Waarom niet een jaartje Europees meepakken bij FC Utrecht ofzo?
Die hebben ook een brede selectie nodig, en met zijn felheid kan hij iedereen scherper maken daar.

27 juni 2017 om 14:24

Utrecht zou ideaal zijn, rekening houdende met een vertrek van 2 middenvelders. Immers jaagt altijd door en kan dus in principe op iedere positie op het middenveld spelen.

27 juni 2017 om 14:24

Nou heb ik geen wedstrijden van hem gezien in België, maar ik kan me zo voorstellen dat Utrecht niet zit te wachten op een speler die 1 doelpunt in een half seizoen tijd maakt.

27 juni 2017 om 14:29

Want Amrabat heeft er bijvoorbeeld veel meer gemaakt dit seizoen?

27 juni 2017 om 14:36

Amrabat is een totaal andere speler op een andere positie. Die komt sowieso minder in scoringspositie als een schaduwspits/nummer 10.

27 juni 2017 om 14:46

Utrecht heeft Labyad al en die is veel beter dan hem!

27 juni 2017 om 15:01

Skes14

Komt natuurlijk omdat hij nauwelijks gespeeld heeft, enkele invalbeurten die je op je 2 handen kunt tellen.

Dan kan je geen 15 goals maken. Feit is natuurlijk wel dat hij niet speelde omdat hij tekort komt, dus ja... brugge heeft hem vooral gehaald omdat hij gratis was en we een te brave kleedkamer hebben, te weinig winnaars zoals hij.

27 juni 2017 om 15:30

Ja labyad heeft inderdaad laten zien dat hij een toegevoegde waarde is voor Utrecht

27 juni 2017 om 15:38

@bonjovi, Oke die 16 wedstrijden zijn dus invalbeurtjes geweest, daar was ik niet van op de hoogte.
@bayku, gelukkig ben jij heel goed in vergelijkingen maken tussen 2 totaal verschillende spelers.
Hoe dan ook ben ik van mening dat lex immers een speler is die in het rechter rijtje van de eredivisie thuis hoort.

27 juni 2017 om 15:43

Te kort komen vind ik zwaar overdreven ! Hij kreeg gewoon geen kansen en niemand speelt goed als je slechts een handvol minuten krijgt ! Ik heb spelers gezien die club echt iets konden bijbrengen en die nauwelijks kansen kregen en het mooiste vb is voor mij nog altijd Adu !
Op training speelde die iedereen kapot en die jongen kreeg 1 of 2 matchen de kans en het was over ...kansen krijgen is voor mij 5 tot 8 matchen om te beginnen geen 5 tot 8 minuten zoals ze met immers deden , die gast moet bij momenten gedacht hebben ik zit bij barca en kom enkel in om wat tijd te rekken

27 juni 2017 om 18:56

Immers is een bijter die er vol voor gaat en hij positioneert zich enorm slim maar hij kan natuurlijk niet iemand alleen voor doel zetten zoals Vanaken dat kan, kan geen bal bijhouden zoals Vanaken dat kan etc, voetballend veel te weinig. Het zegt wel genoeg dat er in Nederland ook weinig geïnteresseerden zijn op ADO na en dat hij bij Feyenoord en Cardiff ook niet veel meer aan spelen toe kwam.

Ik denk dat je Agu bedoelt in plaats van Adu? Adu heeft meer kansen gehad hoor, dat was nog onder Garrido denk ik. Hoe dan ook, Adu kwam net als Immers voetballend tekort en Agu kon goed voetballen maar nam veel te veel risico en stond te vaak slecht gepositioneerd, dat zag je wel in die ene wedstrijd tegen Moeskroen was het denk ik.

Je kan niet iedereen zomaar 5 matchen de kans geven in het begin van het seizoen of dat kost je punten. Immers kwam ook pas in de winter aan en dan zijn de play offs daar al snel, dan is het pas echt money time en kan je je geen experimenten permitteren.

Dat hij ook nu besluit te vertrekken, na een week trainen en niet in mei of zo, lijkt mij omdat Leko het niet in hem ziet zitten, en terecht. Het kan zijn dat het effectief om familiale omstandigheden gaat maar dan is de timing wel bijzonder toevallig.

Ik denk dat Leko (iemand dat graag van rasvoetballers houdt) hem heeft laten weten dat hij niet eerste keus zal zijn...

Immers is net als beugelsdijk voelen zich in den haag het beste dus lekker terug gaan naar den haag

27 juni 2017 om 14:52

Ik snap dat niet. Dan kun je gewoon nooit van je leven de wereld ontdekken.

27 juni 2017 om 15:10

Niet iedereen heeft de ambitie om de wereld te ontdekken. Sommigen voelen zich veel beter op een vaste plek, met veel bekenden om zich heen. Ieder zijn ding.

Haha, ja 2.5 uur is te ver weg inderdaad. Blijven weinig clubs over zo die op Tim zitten te wachten.
Ado, Excelsior en NAC misschien, andere clubs spelen toch niet echt zijn stijl.

27 juni 2017 om 14:29

Wie is Tim?

27 juni 2017 om 14:41

Tim Immers

27 juni 2017 om 15:09

Timmers

Zou het.mooi vinden als hij bij ado weer ga voetballen. Ado kan hem ook goed gebruiken. Zie t al voor me: Tommie en lexie in een team haha

Oooh God!! Ben als de dood dat ie straks opduikt bij mijn cluppie in Arnhem. Als je de afgelopen dagen hoort met welke spitsen Vitesse in gesprek is dan zal het me niks verbazen dat ze ook met Immer aankomen..

27 juni 2017 om 14:54

Sinds wanneer is Immers een spits? Ik zag namen als Armenteros, Castaignos en Kramer voorbij komen. Die hebben allen in de subtop veel gescoord. En dat is Vitesse: subtop.

27 juni 2017 om 16:21

Ik dacht er ook meteen aan.

Ik moet er niet aan denken dat 1 van die 2 malloten bij ons komt te voetballen. Allebei zou een nachtmerrie zijn...

Prima speler voor Ado, daar hoort ie thuis, dat is zijn niveau !

27 juni 2017 om 19:38

1 van die 2? Wie bedoel je naast Immers?

Ik vind het wel een beetje pijnlijk hoe er nu over Immers hier gedaan wordt, ik weet niet wat de familiaire omstandigheden zijn, maar dat kan zomaar een ouder zijn die op sterven ligt, dan is Brugge inderdaad ver weg. Kan natuurlijk ook een schoolgaand kind zijn, dus laat ik daar niet al te hard over oordelen.

Maar verder, okã© een dom liedje toen hij nog jong was, een fout die bijvoorbeeld ook Vertonghen heeft gemaakt. Maar verder is het toch wel een verfrissende persoonlijkheid in het voetbal? Geen mediatraining gehad, of hij zegt in ieder geval wat hij denkt en komt op mij bijzonder sympathiek en down to earth over. Hij werkt altijd bijzonder hard, is geen vuile of harde speler (slecht 1 rood in 330 wedstrijden) en heeft zich ook bij veel clubs belangrijk weten te maken. Op mentaliteit en inzet.

Ik snap dat we in Nederland van technisch begaafde spelers houden, maar inzet moeten we toch ook kunnen waarderen? En als we weer de honderdste speler de mediatraining horen opdreunen voor de camera en ons afvragen waarom we deze jongens überhaupt spreektijd geven, denk dan eens aan Lex Immers. Zoals er nu rond Sjaak Polak een hele cultvorming is. Ach, misschien is het wel heel Nederlands op alles wat afwijkt af te zeiken, hoge bomen vangen veel wind, steek je kop niet boven het maaiveld. Typische Nederlandse gezegdes die bijvoorbeeld in de VS volstrekt onbegrijpelijk zijn.

27 juni 2017 om 19:41

Om nou iets fascistisch als 'wij gaan op Jodenjacht' te vergelijken met 'het zijn maar k*t kakkerlakken'.. niet dat ik het 2e wel goedkeur maar dit soort dingen kan je niet met elkaar vergelijken. Voorderest ben ik het eens met je reactie.

28 juni 2017 om 02:59

Ach, die vergelijking met dat insect wordt door velen ook opgevat als een verwijzing naar het bombardement, omdat dat specifieke insect zoiets schijnt te overleven. Dus wat mij betreft net zo smakeloos wat Vertonghen deed. Al zal hij misschien niets van die verwijzing hebben geweten, ik denk ook niet dat Immers echt een antisemiet is. Beide zullen op de tegenstander hebben gedoeld, maar er worden erg nare associaties bij opgewekt bij veel mensen en beide zijn dan ook terecht geschorst door de Knvb voor hun liedjes.

Ik denk dat het voor Ado eerst zaak is om een goede begroting te maken. Daarna kunnen ze eens gaan kijken wat ze financieel te bieden hebben.
Zou Immers het aan durven om bij ADO te gaan spelen. Elke keer afvragen of het geld er wel komt.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren